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「バター製造」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > バター製造に関連した英語例文

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バター製造の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 95



例文

バター製造方法及びバター例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING BUTTER, AND BUTTER - 特許庁

ハードバター製造例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING HARD BUTTER - 特許庁

バター製造装置及びバター製造方法例文帳に追加

APPARATUS AND METHOD FOR PRODUCING BUTTER - 特許庁

バターケーキの製造方法例文帳に追加

METHOD FOR MAKING BUTTER CAKE - 特許庁

例文

バターケーキ類の製造例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCTION FOR BUTTER CAKE - 特許庁


例文

ハードバター及びその製造例文帳に追加

HARD BUTTER AND ITS PRODUCTION - 特許庁

紅芋バター製造方法例文帳に追加

PRODUCTION OF RED SWEET POTATO BUTTER - 特許庁

バターケーキ類の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING BUTTER CAKE - 特許庁

脱臭ココアバター製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING DEODORANT COCOA BUTTER - 特許庁

例文

スモークバター製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCTION OF SMOKED BUTTER - 特許庁

例文

バタークリーム類とその製造例文帳に追加

BUTTER CREAM, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

ハードバター組成物の製造例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING HARD BUTTER COMPOSITION - 特許庁

焦がしバター風味を有するバター製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING BUTTER HAVING FLAVOR OF BURNT BUTTER - 特許庁

調味バター製造方法及び調味バター例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING SEASONED BUTTER AND SEASONED BUTTER - 特許庁

バター製造過程で形成されるバター粒に、35〜45℃に保持された加熱バター液を添加し、バター粒と共に練圧することにより、焦がしバター風味を有するバター製造する。例文帳に追加

The butter having a flavor of burnt butter is produced by adding a heated butter liquid kept at 35-45°C to butter particles formed during a production process of butter, and kneading the heated butter liquid together with the butter particles. - 特許庁

この農場にはバター・チーズ製造所がある。例文帳に追加

This farm has a creamery.  - Weblio英語基本例文集

クリーム風味を有するバター及びその製造方法例文帳に追加

BUTTER HAVING CREAM FLAVOR AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

チョコレート及びハードバター製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING CHOCOLATE AND HARD BUTTER - 特許庁

手動式バター及びマヨネーズ製造例文帳に追加

MANUAL TYPE APPARATUS FOR PRODUCING BUTTER AND MAYONNAISE - 特許庁

バターケーキ及びその製造方法例文帳に追加

BUTTER CAKE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

バタークリーム組成物およびその製造方法例文帳に追加

BUTTER CREAM COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

低カロリーナッツバターおよびそれの製造方法例文帳に追加

LOW-CALORIE NUT BUTTER AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

バター状物質及びその製造方法例文帳に追加

BUTTER-LIKE MATTER AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

カットバター風固型調味油、及びその製造方法例文帳に追加

CUT BUTTER-LIKE SOLID SEASONING OIL AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

粒状バター及びその製造方法例文帳に追加

GRANULAR BUTTER AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

バターフレーバー及びその製造方法例文帳に追加

BUTTER FLAVOR AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

バター粒篩い分け用フィルタ及びこれが使用されているバター製造装置例文帳に追加

FILTER FOR SIEVING BUTTER PARTICLE AND APPARATUS FOR PRODUCING BUTTER USING THE SAME - 特許庁

風味の良いバターミルク関連乳製品、乳加工品の製造例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING BUTTER MILK-RELATED MILK PRODUCT AND MILK PROCESSED PRODUCT EACH HAVING GOOD FLAVOR - 特許庁

乾燥果実入りバターの誘導食品とその製造方法例文帳に追加

FOOD PRODUCT DERIVED FROM DRY FRUIT-CONTAINING BUTTER AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

サラダ油やバター等の加工油脂を使用しない洋菓子の製造例文帳に追加

PREPARATION PROCESS OF CAKES USING NO PROCESSED OILS AND FATS SUCH AS SALAD OIL, BUTTER AND THE LIKE - 特許庁

バター製造工程中に失われるクリーム風味をバター風味との調和を保った形で有しており、かつ、従来のバターの有するバターとしての展延性や他の物性がバターとして問題のないバターを提供することを課題とする。例文帳に追加

To provide butter having cream flavor which has the way of being lost during a process of producing butter, while maintaining a harmonious balance with butter flavor, and having no problems as butter in flatting properties and other physicality which are imparted to conventional butter. - 特許庁

個人差無く一定品質のバターを連続的に製造することができる、バター水分制御方法、又は連続式バター製造機のチャーニングシリンダー回転数制御方法及びその装置の提供。例文帳に追加

To provide a method for controlling butter moisture capable of continuously producing constant quality butter without individual differences, or to provide a method and apparatus for controlling the number of revolution of the churning cylinder of a continuous type butter producing machine. - 特許庁

クリーム又はバターからバターオイルを製造する際に生じる水相成分を含有する水中油型乳化脂。例文帳に追加

This oil-in-water emulsified fat comprises a water phase component produced when butter oil is produced from cream or butter. - 特許庁

原料ココアバターを有機酸処理し、有機酸共存下で漂白した後、脱臭することを特徴とする脱臭ココアバター製造方法。例文帳に追加

This method for producing the deodorant cocoa butter comprises subjecting raw material cocoa butter to organic acid treatment, and bleaching the product in coexistence of organic acid followed by deodorizing. - 特許庁

クリーム又はバターからバターオイルを製造する際に生じる、リン脂質を含有する水相成分を、リゾ化してなる乳化活性物質。例文帳に追加

This emulsification-active substance is prepared by converting a phospholipid-containing aqueous phase component obtained on the production of butter oil from cream or butter into a lysophospholipid-containing aqueous phase component. - 特許庁

比較的容易に製造でき、しかも風味が豊かで保存性のよい新規のバターを得ることができる方法及びそのようなバターを提供する。例文帳に追加

To provide a method for obtaining novel butter that can be produced comparatively easily, and has rich flavor and a good preservability, and to provide such butter. - 特許庁

多層複屈折バターン作製材料、及び多層複屈折パターンを有する物品の製造方法例文帳に追加

MULTILAYER BIREFRINGENCE PATTERN PRODUCING MATERIAL AND METHOD OF MANUFACTURING ARTICLE HAVING MULTILAYER BIREFRINGENCE PATTERN - 特許庁

穀物粉とバターからなる穀物粉調整品とその製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a grain powder preparation consisting of grain powder and butter and a method for producing the same. - 特許庁

バター等の具を加熱後に砕いたイモで包んだ饅頭及びこの製造方法。例文帳に追加

BUN WITH FILLING OF BUTTER OR THE LIKE COVERED WITH POTATO PULVERIZED AFTER HEATING, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

バター、砂糖、卵、小麦粉を含有するバターケーキ類の製造方法において、予め調製された油脂と糖類を含有する混合物及び、予め調製された油脂と小麦粉を含有する混合物を用いることを特徴とするバターケーキ類の製造方法。例文帳に追加

The method for producing butter cake containing butter, sugar, egg and wheat flour is characterized by using a mixture containing previously prepared oil and fat and sugar, and a mixture containing previously prepared oil and fat and wheat flour. - 特許庁

バター、砂糖、卵、小麦粉を主原料とするバターケーキ類の製造方法において、オールインミックス法のように簡便でありながら、作業者による品質のばらつきがなく、かつシュガーバッター法と同等の品質を得ることができるバターケーキ類の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for producing butter cake mainly made from butter, sugar, egg and wheat flour, capable of achieving the quality equal to that obtained by a sugar batter method without variation in quality by worker while the method is as simple as an all-in-mix method. - 特許庁

冷却能力の低い製造設備であっても製造が可能な、カカオバターを多量に含む冷菓を提供すること、およびこのような冷菓の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a frozen dessert containing a large amount of cacao butter and producible even by a production facility having low cooling capacity and to provide a method for producing the frozen dessert. - 特許庁

生乳から最小限の施設設備で乳酒を製造できるようにするとともに、製造過程において、バターとして脂肪を取出すことができるようにして低カロリーの乳酒を製造できるようにする。例文帳に追加

To provide a method for producing low-caloric milk liquor from raw milk using equipment of necessity minimum and through enabling fat to be extracted as butter from the process. - 特許庁

カカオバターを少なくとも40重量%含有する(発酵)カカオ豆を焙煎してなるカカオ茶を製造する。例文帳に追加

The cacao tea is obtained by roasting (fermented) cacao beans containing at least 40 wt.% of cacao butter. - 特許庁

該焙煎はと麦と小麦粉、砂糖、塩、バターまたは植物油、鶏卵及び水を主材料として、はと麦焙煎クッキーを製造する。例文帳に追加

Roasted barley cookies are produced by using roasted barley, wheat flour, sugar, salt, butter or a vegetable oil, chicken egg and water as the main ingredients. - 特許庁

カカオバターを多量に含む冷菓を提供すること、およびこのような冷菓の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide frozen confectionery containing a large amount of cacao butter: and to provide a method for making frozen confectionery. - 特許庁

冷菓の製造において、冷菓ミックスを調製する際に、粉乳及びバターから選れる1種又は2種以上に、乳発酵物を混合する。例文帳に追加

A milk fermented product is mixed in one or more kinds of ingredients selected from powder milk and butter in preparing frozen dessert mix to produce the frozen dessert. - 特許庁

バター製造機を出た直後の柔らかい状態のバターと暖温度に保った穀物粉を主な原料として使うことによりバターと穀物粉の均一混合を容易とし、柔らかい穀物粉調整品の作製を可能とし、特別な押出機を使わずに包装、容器充填を可能とする。例文帳に追加

Softened butter immediately after extruded out of a butter maker and grain powder kept at a warm temperature are used as main starting materials and the uniform mixing of grain powder with butter is facilitated to enable the production of soft preparation of grain powder and permit easy packaging and vessel charging in no need of any specific extruder. - 特許庁

紅芋には油脂分が極めて少ないので、従来の動・植物性のバター製造方法では紅芋の持つ風味を壊さずに製造するのには容易ではないが、紅芋風味で紫紅色をした紅芋バターを手軽に食品として提供することを目的としている。例文帳に追加

To readily obtain a red sweet potato butter as a food having a red sweet potato flavor and a purplish red color, which has solved such a problem that since red sweet potato has an extremely low oil and fat content, the red sweet potato butter is not readily produced without impairing the flavor of red sweet potato by a conventional production of animal/vegetable butter. - 特許庁

例文

(3)液状又はペースト状の食品とバター又はマーガリンとの混合物の、バター又はマーガリンの含有量が50重量%以下である請求項2に記載の新規スプレッドの製造方法。例文帳に追加

(3) In the method for producing the new spread described in claim 2, the mixture of the liquid or pasty food and butter or margarine contains50 wt.% of butter or margarine. - 特許庁

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