1016万例文収録!

「調味液」に関連した英語例文の一覧と使い方(3ページ目) - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 調味液の意味・解説 > 調味液に関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

調味液の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 835



例文

澱粉類含有の調味料を短時間に得る。例文帳に追加

To obtain a starch-containing liquid seasoning in a short time. - 特許庁

栄養を添加した状味付みそ調味例文帳に追加

LIQUID SEASONED MISO SEASONING ADDED WITH NOURISHMENT - 特許庁

容器入り調味液漬の食品及びその製造方法例文帳に追加

FOOD PICKLED IN PACKAGED SEASONING LIQUID, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

調味料及びその製造方法例文帳に追加

LIQUID SEASONING AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

例文

低油分調味料およびその製造方法例文帳に追加

LOW-OIL LIQUID SEASONING, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁


例文

ゲル状調味液とその製造方法例文帳に追加

GEL-LIKE SEASONING LIQUID AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

調味料およびその製造法例文帳に追加

LIQUID SEASONING AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

低温流通用調味液およびその製造方法例文帳に追加

SEASONING LIQUID FOR COLD DISTRIBUTION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

おろし入り調味料の製造法例文帳に追加

PRODUCTION OF LIQUID SEASONING CONTAINING GRATED VEGETABLE - 特許庁

例文

酸性調味料の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING ACIDIC LIQUID SEASONING - 特許庁

例文

新規漬物、調味液及びその製造方法例文帳に追加

NEW PICKLE, SEASONING AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

計量機能付調味料容器例文帳に追加

LIQUID SEASONING CONTAINER WITH MEASURING FUNCTION - 特許庁

備長炭を利用した味付け海苔の調味液例文帳に追加

SEASONING LIQUID FOR SEASONED LAVER UTILIZING BINCHO-ZUMI - 特許庁

食品用の強化された調味例文帳に追加

ENRICHED LIQUID SEASONING FOR FOOD - 特許庁

寿司飯用調味液と寿司飯の製造方法例文帳に追加

SUSHI RICE SEASONING AND METHOD FOR PREPARING SUSHI RICE - 特許庁

澱粉類含有調味料の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING STARCH-CONTAINING LIQUID SEASONING - 特許庁

粘度を高めた醤油含有調味例文帳に追加

SOY SAUCE CONTAINING LIQUID SEASONING RAISING VISCOSITY - 特許庁

無塩アルコール発酵調味液及びその製造方法例文帳に追加

SALT-FREE ALCOHOL-FERMENTED SEASONING LIQUID AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

濃縮調味液及びその製造方法例文帳に追加

CONCENTRATED SEASONING LIQUID AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

飲料もしくは調味料類の風味改善具例文帳に追加

FLAVOR IMPROVER FOR DRINK OR LIQUID SEASONING - 特許庁

にんにく風味調味料及びその製造方法例文帳に追加

GARLIC FLAVOR LIQUID SEASONING AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

加熱調理用の調味組成物例文帳に追加

LIQUID SEASONING COMPOSITION FOR COOKING - 特許庁

計量機構付き調味料注ぎ器例文帳に追加

LIQUID SEASONING CRUET HAVING MEASUREMENT FUNCTION - 特許庁

野菜粒子含有調味料の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING VEGETABLE GRAIN-CONTAINING LIQUID SEASONING - 特許庁

調味料及びその製造方法例文帳に追加

LIQUID SEASONING AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

新規漬物、調味液及びその製造方法例文帳に追加

NEW PICKLE, SEASONING LIQUID AND METHOD FOR PRODUCING THE PICKLE - 特許庁

野菜含有調味料及びその製造方法例文帳に追加

VEGETABLE-CONTAINING LIQUID SEASONING AND ITS PRODUCTION - 特許庁

調味液付き冷凍食品およびその製造方法例文帳に追加

FROZEN FOOD WITH SEASONING LIQUID, AND METHOD FOR PRODUCTION OF THE SAME - 特許庁

吐出流量調節機能付調味液容器例文帳に追加

SEASONING LIQUID CONTAINER WITH DISCHARGE ADJUSTING FUNCTION - 特許庁

だし入り調味料及びその風味改善方法例文帳に追加

SOUP STOCK-CONTAINING LIQUID SEASONING, AND FLAVOR IMPROVING METHOD FOR THE SAME - 特許庁

フォアグラの調味液漬け、およびその製造法例文帳に追加

SEASONING LIQUID-PICKLED FOIE GRAS, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

ゴマ含有調味料の製造方法例文帳に追加

PRODUCTION OF SESAME-CONTAINING LIQUID SEASONING - 特許庁

具材入り調味料の製造法例文帳に追加

METHOD OF PRODUCING INGREDIENT MATERIAL-CONTAINING LIQUID SEASONING - 特許庁

モズク加工食品1は、モズク8と、山葵を小片状に分割した調味液漬け山葵小片12と、モズク8及び調味液漬け山葵小片12を調味する調味液7とからなる。例文帳に追加

This Nemacystus processed food 1 is composed of Nemacystus 8, wasabi (Japanese horse-radish) pieces 12 formed by dividing wasabi into small pieces and preserved in a seasoning liquid, and the seasoning liquid 12 for seasoning Nemacystus 8 and the pieces 12. - 特許庁

加熱調理前の状態にて、調味液と熱可逆性ゲル化剤からなるゲル状の調味液調味油が含有されているあわせ調味料を作成する。例文帳に追加

The objective combined seasoning is prepared by adding a seasoning oil to a seasoning solution in a gel from including a seasoning solution and a thermo-reversible gelling agent in the state before cooking. - 特許庁

体状調味液及びこれが包装体に充填された食品添付品例文帳に追加

LIQUID SEASONING AND APPENDED FOOD PRODUCT COMPRISING THE SEASONING CHARGED IN PACKAGE BODY - 特許庁

野菜片入り調味料、乾燥野菜片の体浸透方法例文帳に追加

VEGETABLE PIECE-CONTAINING LIQUID SEASONING, AND METHOD FOR IMPREGNATING DRY VEGETABLE PIECE WITH LIQUID - 特許庁

塩漬梅の調味に使用された調味の処理が可能な廃処理方法及び廃処理装置の提供を目的とする。例文帳に追加

To provide a waste liquid treating method and a waste liquid treatment apparatus capable of treating seasoning waste liquid used for seasoning salted plums. - 特許庁

具材として生の野菜類や生の果実類を含有した調味液であって、加工処理が簡便で、かつ調味料を常温で保存しても製造直後の調味液体の新鮮な風味が良好に維持された調味料を提供する。例文帳に追加

To provide a liquid seasoning containing fresh vegetables and fresh fruits as ingredients which can be easily processed with freshly-made flavor favorably maintained when it is stored at room temperature. - 特許庁

食用油脂を配合した酸性調味料において、すっきりとした食味を有した酸性調味料を提供する。例文帳に追加

To provide acidic liquid seasoning mixed with edible oil and fat and having refreshing taste. - 特許庁

調味料に対して油脂の含有量が8%以下であり、香味油脂とスクラロースが配合されている低油脂調味料。例文帳に追加

This liquid seasoning with low oil and fat contains ≤8 wt.% of oil and fat based on the liquid seasoning and formulated with the flavor oil and fat and sucralose. - 特許庁

容器が倒れても注ぎ口5から調味料aがこぼれることのない安全な調味料a注ぎ容器を提供すること。例文帳に追加

To provide a safe liquid condiment pouring container without the risk of spilling a liquid condiment out of a pouring mouth when the container is toppled down. - 特許庁

食用油脂を0.5〜80%配合した酸性調味料において、パインビネガーを0.1〜40%配合している酸性調味料。例文帳に追加

The acid liquid seasoning mixed with 0.5-80% of edible oil and fat is mixed with 0.1-40% of pine vinegar. - 特許庁

味噌風味を有する発酵調味液の製造方法とその発酵調味液を用いた食品の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING FERMENTED SEASONING LIQUID HAVING MISO-LIKE FLAVOR, AND METHOD FOR PRODUCING FOOD USING THE SAME FERMENTED SEASONING LIQUID - 特許庁

また、ゴマ及び増粘剤を含有する調味料に生醤油を混和した後、加熱殺菌して調味料を得る。例文帳に追加

Alternatively, a liquid seasoning product is obtained by admixing the liquid seasoning containing the sesame and the thickener with soy sauce, and thereafter subjecting the mixture to heat sterilization. - 特許庁

ローズオイルと、水と、からなる調味料であって、前記ローズオイルを0.08〜0.12質量%含有することを特徴とする、調味料。例文帳に追加

The liquid seasoning is composed of rose oil and water, and contains 0.08-0.12 mass% of the rose oil. - 特許庁

本発明の調味料は、0.5mm以上の大きさの乾燥野菜片を固形具材として用いてなる野菜片入り調味料である。例文帳に追加

The liquid seasoning comprises dry vegetable pieces each having a size of ≥0.5 mm as solid ingredients. - 特許庁

調味液をその衛生状態を溜ったまま容易に再使用することを可能とする、調味液供給装置を提供すること。例文帳に追加

To provide a seasoning liquid feeder enabling easy reuse of seasoning liquid, while keeping the hygienic state, as it is. - 特許庁

電子レンジ用醤油含有調味液、容器詰電子レンジ用醤油含有調味液及び豆腐の醤油煮の製造方法例文帳に追加

SOY SAUCE-CONTAINING SEASONING FOR MICROWAVE OVEN, PACKED SOY SAUCE-CONTAINING SEASONING FOR MICROWAVE OVEN AND METHOD FOR PRODUCING BEAN CURD COOKED IN SOY SAUCE - 特許庁

例文

固形食品に、生麩、または調味液を保持させた可食性吸収体、好ましくは調味液を保持させた生麩を含有させる。例文帳に追加

This solid food contains raw wheat-gluten bread, or an edible absorbent holding seasoning liquid, preferably raw wheat-gluten bread holding seasoning liquid. - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS