1016万例文収録!

「pre-cooking」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > pre-cookingの意味・解説 > pre-cookingに関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

pre-cookingの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 12



例文

A process deciding means 14 decides a pre-cooking temperature and pre-cooking time corresponding to the rice amount and the water amount and a control means 4 controls a heating means 3 and executes pre-cooking according to the output of a rice cooking process control means 9.例文帳に追加

プロセス決定手段14が米量と水量に応じた前炊き温度と前炊き時間を決定し、炊飯工程制御手段9の出力に従って制御手段4が加熱手段3を制御して前炊きを行う。 - 特許庁

To prepare pre-cooking of a frozen food set under an effective utilization of cooking know-how of all over the world.例文帳に追加

世界中の料理ノウハウを有効利用して冷凍食材セットを下調理する。 - 特許庁

A pre-cooking temperature elevation rice amount and water amount judging means 12 calculates the rice amount and the water amount from the total weight and the temperature inclination of pre-cooking temperature elevation.例文帳に追加

前炊き昇温米量水量判定手段12は総重量と前炊き昇温の温度傾きから米量と水量を算出する。 - 特許庁

This packed raw materials for cooking is provided by packing all of the materials such as food materials completed with pre-treatments for preparation necessary for a specific cooking such as skin peeling, cutting, etc., seasonings, additives, finishing materials, etc., by necessary amounts for a prescribed amount of the cooking in a state of before the cooking into one container or bag, and sold in that state.例文帳に追加

特定の料理に必要な、皮剥きや裁断等の調理の前処理を済ませた食材や調味料、添加物、仕上げ材等の全ての材料を、定量の料理に必要な量だけ、調理前の状態で一つの容器又は袋にパッキングし、この形態で販売することを特徴とする。 - 特許庁

例文

After a pre-cooking temperature elevation process is ended, a first temperature change calculating means 10 calculates a temperature inclination.例文帳に追加

前炊き昇温工程終了後に第一の温度変化算出手段10が温度傾きを算出する。 - 特許庁


例文

The present invention provides a method for producing a pre-cooked frozen food in which ingredients and soup for cooking are separately frozen and the frozen ingredients and soup for cooking are put into a container for microwave oven heating in an arbitrary order and also provides the pre-cooked frozen food.例文帳に追加

料理の具と汁とを各々別々に冷凍し、電子レンジ加熱用の容器に前記冷凍させた料理の具と汁とを任意の順で納めるようにした、調理済み冷凍食品の製造方法及びその調理済み冷凍食品である。 - 特許庁

At the time of the temperature elevation of a cooking completing process after a pre-cooking process is ended, a second temperature change calculating means calculates temperature change and a temperature elevation rice amount and water amount judging means 13 outputs the rice amount and the water amount.例文帳に追加

前炊き工程終了後の炊き上げ工程の昇温時に第二の温度変化算出手段が温度変化を算出し、昇温米量水量判定手段13が米量と水量を出力する。 - 特許庁

In the cooking device provided with a number of keys to individually specify a number of pre-specified cooking programs, a function to form the key group into a common key to specify a specified single cooking program according to the need of a user is added.例文帳に追加

予め特定された多数の調理プログラムを個別に指定するための多数のキーを装備している加熱調理器において、使用者が必要に応じて、前記キー群を、特定の単一の調理プログラムを指定するための共通キーとする機能を付加する。 - 特許庁

To simply execute a specified single cooking program, simplify input operation by a key, and improve using convenience, in a cooking apparatus provided with a number of keys to individually specify a number of pre-specified cooking programs.例文帳に追加

予め特定された多数の調理プログラムを個別に指定するための多数のキーを装備している加熱調理器において、特定の単一の調理プログラムを簡単に実行できるように、キーによる入力操作を簡易化し、使い勝手を向上する。 - 特許庁

例文

To provide dissolving pulp, using a lignocellulose material as a raw material, with no pitch trouble during production of the dissolving pulp by a pre-hydrolysis/Kraft cooking method using a continuous digester, a good digestion efficiency and a good quality.例文帳に追加

本発明は、リグノセルロース物質を原料として、連続蒸解釜を用いて前加水分解−クラフト蒸解法により溶解パルプを製造する際にピッチトラブルがなく、蒸解効率がよく、品質の良い溶解パルプを得る。 - 特許庁

例文

A primary heating is performed until the detected value of a humidity sensor detecting the humidity of steam discharged from a cooking chamber reaches a pre-set reference value and, after the detected value reaches the reference value, a secondary heating is performed at an output level lower than the output level of magnetron in the primary heating in a pre-set period.例文帳に追加

調理室から排出される水蒸気の湿度を感知する湿度センサーの検出値が前もって設定された基準値に到達するまで1次加熱を行い、前記基準値に到達した後、前記1次加熱でのマグネトロンの出力レベルより低い出力レベルで前もって設定された期間中に2次加熱を行う。 - 特許庁

例文

In producing a sealed packaged daily side dish received in a vessel, steam is directly brought into contact with a solid side dish material to perform hot cooking/sterilizing treatment, and in a pre-process of the hot cooking/sterilizing treatment, a seasoning solution and/or powder seasoning material is penetrated into the side dish material.例文帳に追加

容器入り密封包装惣菜を製造するに際し、固形の惣菜材料に蒸気を直接接触させて加熱調理・殺菌処理を行い、かつ、当該加熱調理・殺菌処理の前工程において前記惣菜材料に調味液を浸透又は/及び粉末調味料を浸透させる処理を施すことを特徴とする容器入り密封包装惣菜の製造方法。 - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS