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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > whipping creamの意味・解説 > whipping creamに関連した英語例文

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whipping creamの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 25



例文

a mixer for beating eggs or whipping cream 例文帳に追加

卵をかき混ぜたり、クリームをホイップするためのミキサー - 日本語WordNet

white sauce with whipping cream and shrimp butter 例文帳に追加

ホイップクリーム・シュリンプバターを入れたホワイトソース - 日本語WordNet

TECHNIQUE FOR RAPIDLY WHIPPING RAW CREAM例文帳に追加

生クリームを速く泡立てれる技術 - 特許庁

veloute sauce with sauteed chopped onions and whipping cream 例文帳に追加

炒めた刻みタマネギ・ホイップクリーム入りのブルーテソース - 日本語WordNet

例文

EMULSIFIER FOR WHIPPED CREAM, WHIPPING MIX CONTAINING THE SAME AND WHIPPED CREAM例文帳に追加

ホイップクリーム用乳化剤、これを用いたホイップミックス及びホイップドクリーム - 特許庁


例文

To provide a cream for whipping giving a whipped cream having excellent texture, good flower-forming property and high stability with decreased syneresis, the whipped cream produced by foaming the cream for whipping, and a stabilizer for the whipped cream.例文帳に追加

食感に優れている上に、造花性が良好で離水が低減した安定性の高いホイップクリームを得ることができるホイップ用クリーム、及び前記ホイップ用クリームを起泡させたホイップクリーム、並びにホイップクリーム用安定剤を提供する - 特許庁

Use of hyaluronic acid provides the cream for whipping containing hyaluronic acid and/or its salt, the whipped cream produced by foaming the cream for whipping containing hyaluronic acid and/or its salt, and the stabilizer for whipped cream containing hyaluronic acid and/or its salt as active components.例文帳に追加

ヒアルロン酸を利用することにより、ヒアルロン酸及び/又はその塩を含むホイップ用クリーム、ヒアルロン酸及び/又はその塩を含むホイップ用クリームを起泡させたホイップクリーム、ヒアルロン酸及び/又はその塩を有効成分とするホイップクリーム用安定剤を作成する。 - 特許庁

The milk fat cream always stably having a good whipping property and having a fat rate of27% to <35% can be obtained by quickly cooling a cream, subjecting the cooled cream to a temporary heating treatment and then cooling the cream.例文帳に追加

クリームを急冷した後、一時的な加温処理を行い冷却することにより得られる、常に安定的で良好なホイップ性を有する脂肪率27%以上35%未満の乳脂肪クリームが得られる。 - 特許庁

To provide a reconstituted cream defrosted from freezing, given by using frozen cream and/or frozen cream cheese as raw materials, having raw cream-like viscosity and whipping properties, and free from food additives.例文帳に追加

凍結クリーム及び/又は凍結クリームチーズを原料として、生クリーム様の粘度及びホイップ性を有する食品添加物無添加の凍結解凍還元クリームを提供する。 - 特許庁

例文

This reconstituted cream is obtained by preparing an aqueous starch solution, treating the solution to be reduce in viscosity, mixing the solution with the defrosted frozen cream and/or the defrosted frozen cream cheese together with a milk component, and reemulsifying the mixture to give the reconstituted cream defrosted from freezing, free from food additives, and furnished with the raw cream-like viscosity and whipping properties.例文帳に追加

澱粉水溶液を調製して粘度を低下させる処理をした後、解凍した凍結クリーム及び/又は凍結クリームチーズ及び乳成分を混合し、再乳化することで、生クリーム様の粘度及びホイップ性を有する食品添加物無添加の凍結解凍還元クリームを得る。 - 特許庁

例文

To provide a jam like food in which even blending an amount thereof which is sufficient for giving favorable flavor of fruit or vegetable to a cream for whipping, or a whipped cream, and which does not reduce artificial flower property of the whipped cream.例文帳に追加

ホイップ用クリームまたはホイップドクリームに、果物や野菜の良好な風味を付与するに足る量で配合しても、ホイップドクリームの造花性を低下させないジャム様食品を提供する。 - 特許庁

To provide a controlling method for cream whipping that is automatically stopped at the optimum state according to the kinds of the creams and to the use.例文帳に追加

クリームの種類や用途に応じた最適状態でホイップを自動的に終了させるクリーム類のホイップ制御方法の提供。 - 特許庁

To provide an oil and fat composition for whipped cream which does not practically include trance acid and has a superior emulsifying stability and a whipping characteristic.例文帳に追加

実質的にトランス酸を含まず、乳化安定性及びホイップ性に共に優れたホイップクリーム用油脂組成物を提供する。 - 特許庁

To obtain a cream with slight roughening even for a change in temperature after whipping and especially a cream causing a slight change in foam on the surface or in the interior even when allowed to stand at room temperature after whipping, having beautiful flowering properties even when allowed to stand at room temperature for a prescribed time and scarcely causing roughening.例文帳に追加

本発明は、ホイップ後の温度変化に対して荒れの少ないクリームであって、特にホイップした後に室温に放置しても表面および内部の気泡の変化が少なく、一定時間室温に放置後もきれいな造花性を有する荒れの生じ難いクリームを提供することを目的とする。 - 特許庁

The method for producing the whipped cream is obtained by mixing a raw material cream containing fat with glucan having an inner branched ring structure portion and an outer branched structure portion, and having a polymerization degree of not less than 50, and then whipping the raw material cream mixed with the glucan to contain air.例文帳に追加

脂肪分を含有する原料クリームに、内分岐環状構造部分と外分岐構造部分とを有する、重合度が50以上であるグルカンを配合し、前記グルカンを配合した該原料クリームを泡立てて含気させてホイップクリームを得る。 - 特許庁

To provide a whipped cream that has excellent emulsion stability, does not have an excessively long whipping time and an excessive overrun even in a low oil content and has excellent artificial flower property after whipping, shape retention, heat resistance and good meltability in the mouth.例文帳に追加

乳化安定性が良好であり、低油分含量であってもホイップタイムが長すぎたりオーバーランが過大になったりすることがなく、また、ホイップ後の造花性、保型性、耐熱性、及び、口溶けが良好であるホイップクリームを提供すること。 - 特許庁

Whipped cream is produced by putting whipped cream materials into a stirring machine, putting the stirring machine into a pressure tank, increasing the pressure inside the pressure tank to 0.3-1.0 MPa and whipping the materials by rotating the stirring machine under the pressurized state.例文帳に追加

ホイップクリーム材料を攪拌機に入れ、この攪拌機を圧力槽内に入れ、圧力槽内の圧力を0.3MPa乃至1.0MPaの圧力まで昇圧し、かかる加圧状態で攪拌機を回転させて泡立てたホイップクリームの製造方法である。 - 特許庁

To provide an oil-in-water emulsified oil and fat composition comprising cream consisting mainly of milk solid, having excellent cream properties such as viscosity, whipping property or the like, rich in milky feeling and excellent in flavor without using a stabilizer comprising a phosphate or a citrate, or caseinate which are conventionally used.例文帳に追加

乳固形分を主成分とするクリームにおいて、従来より使用されていたリン酸塩やクエン酸塩等の安定剤やカゼイネートを使用しなくても、粘性、ホイップ性等のクリーム物性に優れ、かつ乳感に富み風味良好な水中油型乳化油脂組成物を提供すること。 - 特許庁

To provide an oil and fat composition for whipped cream, having excellent whipping properties, and excellent emulsification stability, and substantially containing no trans-acid.例文帳に追加

良好なホイップ性能を有し、良好な乳化安定性を有する実質的にトランス酸を含まないホイップクリーム用油脂組成物を提供する。 - 特許庁

The whipping scoop obtained by boring holes (2) at a plate (1) of the shape of a rice-scoop is used to put liquids such as eggs, egg white, raw cream into a bowl and to manually stir them for foaming.例文帳に追加

しゃもじ形の板(1)に穴(2)を設けた、泡立て器あわしゃもを使用して卵、卵白、生クリーム等の液体をボールに入れ、手動で攪拌して泡を立てる道具である。 - 特許庁

To provide a milk fat cream which has the original good flavor of milk, is a low fat type having a milk fat rate of <35%, and always stably gives a good whipping property.例文帳に追加

乳由来の良好な風味を有する乳脂肪クリームについて、乳脂肪率35%未満の低脂肪タイプでありながら、常に安定して良好なホイップ性を得られる乳脂肪クリームを提供する。 - 特許庁

To provide a foaming oil-in-water emulsified composition excellent in emulsification stability during preservation and stability after whipping, in spite of being a raw cream-containing foaming oil-in-water emulsified composition, and stably producible by an easy method.例文帳に追加

生クリームを含有する起泡性水中油型乳化組成物でありながら、保存時の乳化安定性及びホイップ後の安定性が良好であり、しかも簡単な方法で安定して製造することができる起泡性水中油型乳化組成物を提供すること。 - 特許庁

To provide a foaming oil-in-water emulsified product excellent in emulsification stability, having high dripping resistance, easy to produce, hardly causing firmness in whipped cream obtained by whipping the emulsified product in spite of having a low oil and fat content, and retaining excellent palate feeling for a long period of time.例文帳に追加

乳化安定性に優れ、ボテ耐性が高く、生産が容易で、油脂分含有量が低いにもかかわらず、乳化物をホイップして得たホイップクリームに“しまり”が生じ難く、長期間にわたり優れた食感が保持される起泡性水中油型乳化物を提供する。 - 特許庁

To obtain a foaming oil-in-water type composition having physical properties to be provided as foaming cream, e.g. stock solution, whipping property, workability and storage property and having taste characteristics such as smooth melting in mouth, refreshing feeling and freshness and excellent in production cost.例文帳に追加

原液安定性、ホイップ性、作業性、保存性等起泡性クリームとして具備すべき物性と、口溶けの軽さ、爽やかさ、フレッシュ感等食品として必要な食味特性を有し、かつ生産コストに優れた起泡性水中油型組成物を提供すること。 - 特許庁

例文

The method for producing whipped cream comprises a sterilization process for separately sterilizing a stabilizer aqueous solution which contains tocopherol, tea extract, at least one kind selected from the group consisting of enzyme-treated rutin extract, gallic acid and rosemary extract, and gelatin, and raw material liquid which contains oil and fat; a whipping process for whipping the sterilized raw material liquid; and a mixing process for mixing the whipped raw material liquid and the sterilized stabilizer aqueous solution.例文帳に追加

また、本発明のホイップクリームの製造方法は、トコフェロールと、チャ抽出物と、酵素処理ルチン抽出物、没食子酸、ローズマリー抽出物からなる群より選ばれる1種以上と、ゼラチンとを含む安定剤水溶液と、油脂を含む原料液とを別々に殺菌する殺菌工程と、殺菌された原料液をホイップするホイップ工程と、ホイップされた原料液と殺菌された安定剤水溶液とを混合する混合工程とを有する。 - 特許庁

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