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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > Chocolate cakeの意味・解説 > Chocolate cakeに関連した英語例文

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Chocolate cakeの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 50



例文

cake containing chocolate 例文帳に追加

チョコレートを含むケーキ - 日本語WordNet

He is fond of chocolate cake.例文帳に追加

彼はチョコレートケーキが好きだ。 - Tatoeba例文

very dark chocolate cake 例文帳に追加

暗黒色のチョコレートケーキ - 日本語WordNet

Is there any chocolate cake?例文帳に追加

チョコレートケーキはありますか。 - 旅行・ビジネス英会話翻訳例文

例文

He is fond of chocolate cake. 例文帳に追加

彼はチョコレートケーキが好きだ。 - Tanaka Corpus


例文

IMPROVED CHOCOLATE CAKE例文帳に追加

改良したチョコレートケーキ - 特許庁

PRODUCTION OF CHOCOLATE CAKE例文帳に追加

チョコレート菓子の製造法 - 特許庁

She is partial to chocolate cake.例文帳に追加

彼女はチョコレートケーキに目がない。 - Tatoeba例文

I haven't had any chocolate cake in a month of Sundays.例文帳に追加

長いことチョコレート・ケーキを食べてないな。 - Tatoeba例文

例文

coat the cake with chocolate 例文帳に追加

チョコレートでケーキをコーティングしてください - 日本語WordNet

例文

This chocolate cake is out of this world.例文帳に追加

このチョコレートケーキはとびきりおいしい - Eゲイト英和辞典

There is chocolate cake and cheesecake.例文帳に追加

ガトーショコラとチーズケーキがあります。 - 旅行・ビジネス英会話翻訳例文

She is partial to chocolate cake. 例文帳に追加

彼女はチョコレートケーキに目がない。 - Tanaka Corpus

I haven't had any chocolate cake in a month of Sundays. 例文帳に追加

長いことチョコレート・ケーキを食べてないな。 - Tanaka Corpus

CHOCOLATE CAKE AND MANUFACTURING METHOD THEREFOR例文帳に追加

チョコレートケーキとその製造方法 - 特許庁

CAKE ENFOLDED BY CHOCOLATE AND ITS PRODUCTION例文帳に追加

チョコレート包み菓子及びその製造方法 - 特許庁

DECORATED CAKE AND ORNAMENT CHOCOLATE USED THEREFOR例文帳に追加

装飾菓子およびそれに用いるオーナメントチョコレート - 特許庁

BAKING-RESISTANT CHOCOLATE AND BAKED CAKE CONTAINING THE SAME例文帳に追加

耐焼成チョコレートおよびこれを含有した焼菓子 - 特許庁

CHOCOLATE COATED CAKE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

チョコレート被覆菓子およびその製造方法 - 特許庁

To obtain improved chocolate cake as butter cake having low calorie and by no means inferior in color tone, melting feeling in the mouth and flavor without using butter as the raw material of chocolate cake.例文帳に追加

チョコレートケーキの原料であるバターを使用せずに、低カロリーで、かつ色調、口溶け、風味に遜色のないバターケーキの提供。 - 特許庁

The chocolate cake tempted her even though she was dieting.例文帳に追加

ダイエットをしていたが、そのチョコレートケーキは彼女を誘惑した。 - Tatoeba例文

Let's eat melon sherbet and chocolate ganache cake?例文帳に追加

メロンのシャーベットと生チョコレートのケーキを食べましょうか。 - Tatoeba例文

the recipe listed all the makings for a chocolate cake 例文帳に追加

そのレシピには、チョコレート・ケーキの材料がすべて記載されていた - 日本語WordNet

square or bar of very rich chocolate cake usually with nuts 例文帳に追加

ナッツが載った、四角または棒形の非常に濃いチョコレートケーキ - 日本語WordNet

The chocolate cake tempted her even though she was dieting. 例文帳に追加

ダイエットをしていたが、そのチョコレートケーキは彼女を誘惑した。 - Tanaka Corpus

CHOCOLATE-LIKE OIL-AND-FAT CAKE FOOD PRODUCED FROM BAKED CAKE AS RAW MATERIAL, METHOD FOR PRODUCING THE SAME AND FOOD PRODUCED BY USING THE CAKE FOOD例文帳に追加

焼き菓子を原料としたチョコレート様油脂性菓子食品及びその製造方法及びそれを使用した食品 - 特許庁

The chocolate cake has low calorie, more browned color tone because of contribution of sodium bicarbonate to flavonoid pigment of chocolate and appetizing appearance.例文帳に追加

低カロリーであり、重曹がチョコレートのフラボノイド系色素のに寄与し、より黒い色調となり、おいしそうな外観を呈す。 - 特許庁

Jane could not believe it when her date polished off an entire chocolate cake.例文帳に追加

ジェーンはデートの相手がチョコレートケーキをすっかり平らげたのには驚いた。 - Tatoeba例文

Jane could not believe it when her date polished off an entire chocolate cake. 例文帳に追加

ジェーンはデートの相手がチョコレートケーキをすっかり平らげたのには驚いた。 - Tanaka Corpus

The material suitable as the cake base is chocolate, nougat, caramel, tuffy, fudge, hard candy, etc.例文帳に追加

菓子類基材としてはチョコレート、ヌガー、キャラメル、タフィ、ファッジ、硬質キャンディ等が至適である。 - 特許庁

There are more Buddhists in Germany today than people who know how to make a good chocolate cake.例文帳に追加

今のドイツでは、チョコレートケーキをうまく作るコツを知っている人の数よりも仏教徒の数の方が多い。 - Tatoeba例文

The chocolate cake is obtained by making an emulsified condition by formulating sodium bicarbonate with mayonnaise without using butter.例文帳に追加

重曹とマヨネーズを配合して乳化状態を作り出し、バターを使わないチョコレートケーキをつくる。 - 特許庁

To provide a chocolate cake having peculiar flavor and texture and a method which can change flavor and texture variously.例文帳に追加

風味および食感の特異なチョコレートケーキの提供並びに風味および食感を種々に可変できる方法の提供を目的とする。 - 特許庁

This novel croquette-fashioned snack cake is produced by the following steps: heating seasoned chocolate to make it melt, adding the melted seasoned chocolate with puff and/or dried vegetablas, molding the resultant mixture, and making baked bread crumbs adhere to the surface of the molded chocolate mixture followed by cooling the thus treated resaltant to solidify it.例文帳に追加

味付けしたチョコレートを加熱溶解し、パフおよび/または乾燥野菜を加えて混合し、これを成形して、その表面に焼いたパン粉を付着させた後、冷却固化させることで、新しいコロッケ風スナック菓子を得る。 - 特許庁

To provide coating chocolate hardly causing sweating phenomena on chocolate-coated foods, having good luster and used for coating, for covering or for making unbaked cake.例文帳に追加

チョコレート類を被覆する食品における汗かき現象が発生し難く、且つ艶が良い、コ−チング用、カバーリング用、或いは洋生用の被覆用チョコレート類を提供すること。 - 特許庁

To provide an unbaked cake coated with chocolate which has superior melt-in-the-mouth sensation and which gives firm sensation of delicious chocolate flavor with cacao sensation, even if a large amount of cacao mass is mixed in, and which is consumed in the refrigeration temperature range.例文帳に追加

カカオマスを多量に配合しても、口溶け良好でカカオ感のある美味しいチョコレート風味がしっかりと感じられるチョコレートを被覆した、冷蔵温度域で食される洋生菓子を提供することである。 - 特許庁

This cocoon-shaped cake is obtained by making a covering composed of a rice-flour cake, arranging ginkgo nuts as cores, inserting chocolate into a space between the cores and the coveting and forming the whole shape into a double cocoon shape and has abut 4 cm size.例文帳に追加

外皮を落雁で造り、芯に銀杏を配してその周りにチョコレートを入れたもので全体の形を玉繭の形にしたもので大きさは4cm位とする。 - 特許庁

Cake dough after the completion of compounding is charged on a steel plate to bake a cake body and sauce after the completion of compounding is put on the upper side of the cake body followed by cooling to form a chocolate cake 4 having a three-layered structure comprising a sauce layer 1 on the upper side, an impregnated layer 2 impregnated with the sauce and a cake body layer 3 not impregnated with the sauce.例文帳に追加

配合完了後の生地を鉄板に充填してケーキ本体を焼成すると共にこのケーキ本体の上側に配合完了後のソースを掛けた後、冷却することにより、上側のソース層1,ソースが含浸した含浸層2およびソースが含浸しないケーキ本体層3の3層構造から成るチョコレートケーキ4を成形する。 - 特許庁

To provide a method for producing a unique shell chocolate containing a center material in liquid state by producing a chocolate shell, pouring the center material into the shell and spraying an oily cake on the surface of the center material.例文帳に追加

チョコレートシェルを作製し、これにセンター材を注入後、このセンター材の表面に油性菓子を噴霧することにより、従来にないセンター材が液体状のまま製造することができるシェルチョコレートの製造法を提供することを目的とする。 - 特許庁

an Italian dessert consisting of layers of sponge cake soaked with coffee and brandy or liqueur layered with mascarpone cheese and topped with grated chocolate 例文帳に追加

コーヒー、ブランデーまたはリキュールで湿らせたスポンジケーキがマスカルポーネ・チーズと階層化され、削ったチョコレートでトップを飾られたものから成るイタリアのデザート - 日本語WordNet

Aizo paid high salaries, employed foreign engineers and coped with the advance of department stores, designing new products one after another, including international products, such as Chinese steamed bread, Geppei, Russian chocolate, Korean pine nut Castella (sponge cake) and Indian curry. 例文帳に追加

愛蔵は高給を払って、外国人技師を採用し、次々に新製品を考案するなど、中華饅頭、月餅、ロシヤチョコレート、朝鮮松の実入りカステラ、インド式カリーなどの国際商品でデパートの進出に対抗した。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

To provide an apparatus for squeezing a marble cake dough, which stretches a chocolate dough mixed in a plain dough while keeping a lump and a squeezing method thereof.例文帳に追加

プレーン生地の中に混ぜたチョレート生地を、塊状を保って引き伸ばすことができるマーブルケーキ生地絞り装置およびその絞り方法を提供する。 - 特許庁

To obtain a health food such as oils and fats of Cupuacu-Theobroma grandfiflorum useful for maintaining health containing no stimulant material such as caffeine, theobromine, etc., a chocolate-like cake produced by using the oils and fats, etc.例文帳に追加

カフェイン、テオブロミン等の覚醒物質を含まず健康保持に有用なクプアス油脂並びにそれを使用して製造されるチョコレート様菓子等の健康食品を提供する。 - 特許庁

To provide a dental base to which adhesive food such as rice cake, potatoes, chocolate or chewing gum may not be stuck, and to provide a dental base producing method.例文帳に追加

餅、いも、チョコレート、或いはチューインガム等の粘着性の有る食物でも付着する恐れの少ない義歯床及び義歯床の製造方法を提供することを目的とする。 - 特許庁

To provide an oil and fat composition effective for preventing the migration in a combined cake produced by combining chocolate with one or more materials selected from biscuits, nuts and creams, having excellent low- temperature bloom resistance caused by migrating and giving a chocolate having excellent meltability in the palate and provide its production process.例文帳に追加

チョコレートと、焼き菓子類、ナッツ類、クリーム類の中から選ばれた1種又は2種以上とを組み合わせてなる複合菓子におけるマイグレーションを防止し、マイグレーションに起因する低温ブルーム耐性に優れ、口どけの優れたチョコレートとすることができる油脂組成物及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

The antiinflammatory factor-containing immunological substance can be added and utilized in an ice cream, a candy, a baked confectionery, a bread, a cake, a custard pudding, a mousse, a jelly, a frozen sweet, a tastily seasoned dried food for sprinkling over rice, a gummy candy, a chocolate, a caramel, a jam, a chewing gum or a curry.例文帳に追加

また、腸吸収性抗炎症因子含有免疫性物質は、アイスクリーム、飴、焼き菓子、パン、ケーキ、プリン、ムース、ゼリー、氷菓、ふりかけ、グミ、チョコレート、キャラメル、ジャム、ガム又はカレーに添加利用することができる。 - 特許庁

The method for producing puffed confectionery comprises the following process: mixing chocolate, fresh cream and the like together to make ganache; drying the ganache under reduced pressure; puffing the dry ganache; and drying the puffed dry ganache to such an extent that microorganisms are hard to continuously develop so as to obtain the puffed confectionery presenting cake-like appearance, having light and mellow meltability and applicable to normal temperature distribution.例文帳に追加

チョコレートと生クリーム等を混合しガナッシュを作成し、該ガナッシュを減圧乾燥して膨化させ、引き続き微生物が増殖しにくい程度まで乾燥することにより、ケーキ様の外観を呈し、軽く滑らかな口溶けを持ち、常温流通可能な膨化菓子を製造できる。 - 特許庁

The projections/recessions 6 allow the adhesive food such as rice cake, potatoes, chocolate or chewing gum to be hardly stuck onto the food abutment surface 5 or to be easily separated even in the case of adhesion.例文帳に追加

又、この食物当接面5には、食物付着防止用凹凸6が備えられており、この食物付着防止用凹凸6によって、例えば餅、いも、チョコレート、飴或いはチュウーインガム等の粘着性を有する食物が食物当接面5に付着し難く、付着しても容易に離脱するものとされている。 - 特許庁

A method for producing the unbaked cake comprises coating, without having to subject the mixture to tempering treatment an oil and fat composition which has SUS-type triglyceride as the main ingredient, and a high content ratio of cacao mass with respect to the total content of cacao mass and cocoa in the chocolate, which contains oil and fat and saccharides; and preserving the product in the refrigeration temperature range, after coating.例文帳に追加

SUS型トリグリセリドを主成分とし、チョコレート中のカカオマス、ココアの総含有量に対するカカオマスの含有比率が高い、油脂及び糖類を含む油脂組成物をテンパリング処理することなしに被覆し、被覆後冷蔵温度域で保存されることを特徴とする、菓子の製造法。 - 特許庁

例文

The baked confectionery such as pound cake is improved in rough taste and quality feeling by mixing as protein powder soybean fine powder which is previously heated to deactivate lipoxygenase and trypsin inhibitor, and preferably potato starch as starch powder, at a weight ratio preferably of (95:5)-(50:50), and if necessary, adding vanilla flavor and chocolate chips.例文帳に追加

タンパク質粉末として予備加熱してリポキシゲナーゼやトリプシンインヒビターを失活させた大豆微粉末と、デンプン粉末として好ましくは片栗粉とを、重量比にして好ましくは95:5〜50:50の割合で配合し、必要に応じてバニラ香料およびチョコレートチップを添加することにより、雑味・質感が改善されたパウンドケーキ等の焼き菓子とする。 - 特許庁

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