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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > Sugarlessの意味・解説 > Sugarlessに関連した英語例文

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Sugarlessを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 42



例文

SUGARLESS SUGAR-COATED PREPARATION-LIKE PRODUCT例文帳に追加

無糖糖衣剤様製品 - 特許庁

sugarless candy 例文帳に追加

人工甘味料を入れたキャンディー - Weblio英語基本例文集

sugarless chewing gum 例文帳に追加

糖類を入れていないチューインガム - EDR日英対訳辞書

SUGARLESS HARD GUMMI CANDY例文帳に追加

シュガーレスハードグミキャンディ - 特許庁

例文

Many dentists recommend sugarless gum. 例文帳に追加

多くの歯科医が無糖のガムを勧めている。 - Weblio英語基本例文集


例文

SUGARLESS CARBONATED BEVERAGE CONTAINING VITAMIN C例文帳に追加

ビタミンC含有無糖炭酸飲料 - 特許庁

SUGARLESS DRINK CONTAINING SOYBEAN PEPTIDE例文帳に追加

大豆ペプチド入りノンシュガー飲料 - 特許庁

SUGARLESS COATING FORMULATION AND METHOD OF MANUFACTURING THE SAME例文帳に追加

無糖コーティング製剤及びその製造方法 - 特許庁

AGARICUS-CONTAINING SUGARLESS COOKIE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

アガリクス入り無砂糖クッキー及びその製造方法 - 特許庁

例文

a sugarless milk that is produced when whole milk is concentrated by partial evaporation at a low temperature 例文帳に追加

全乳を低温で濃縮した,甘味を加えないミルク - EDR日英対訳辞書

例文

LOW OXYGEN INCUBATOR AND CANCER STEM CELL CONCENTRATION METHOD USING SUGARLESS CULTURE MEDIUM例文帳に追加

低酸素培養機器及び無糖培地を用いたがん幹細胞濃縮法 - 特許庁

SUGARLESS GUMMI CANDY FOR EXAMINING MASTICATORY ABILITY, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

咀嚼能力検査用ノンシュガーグミキャンディ及びその製造方法 - 特許庁

SUGARLESS CHEWING SOFT CANDY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

シュガーレスチューイングソフトキャンディおよびその製法 - 特許庁

The sugarless hard candy (A) is combined with another candy (B).例文帳に追加

また、該シュガーレスハードキャンディAは、別のキャンディBと組み合わせることができる。 - 特許庁

To provide a sugarless candy continuously producible by dramatically shortening a solidification time as a defect of the sugarless hard candy having sorbitol as the main ingredient, and overcoming a problem of having weak heat resistance as a defect of the sugarless candy; to provide candy combined with the sugarless candy; and to provide a method for producing the candy.例文帳に追加

ソルビトールを主成分としたシュガーレスハードキャンディの欠点である固化時間を飛躍的に短縮し、連続生産可能にすることと、シュガーレスキャンディの欠点である耐熱性が弱いという問題点を克服したシュガーレスキャンディ、これを組み合わせたキャンディ及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

To obtain a sugarless health food by using bitter Agaricus as a material for a delicious cookie.例文帳に追加

苦いアガリクスを美味しいクッキーの素材とした無砂糖健康食品を提供する。 - 特許庁

SUGARLESS HARD CANDY, CANDY COMBINED WITH THE SAME, AND METHOD FOR PRODUCING THE CANDY例文帳に追加

シュガーレスハードキャンディ、これを組み合わせたキャンディ及びその製造方法 - 特許庁

This method for producing the dried bean jam comprises drying the sugarless bean jam under stirring and under reduced pressure.例文帳に追加

生餡を攪拌および減圧下で乾燥することによって乾燥餡を製造する方法。 - 特許庁

The Agaricus-containing sugarless cookie masks the bitterness of Agaricus and has improved sweetness feeling of sugarless cookie by comprising margarine, reducing maltose and/or erythritol, wheat flour, egg, a taste component and Agaricus.例文帳に追加

マーガリン、還元麦芽糖及び/又はエリストール、小麦粉及び卵と、味の成分及びアガリクスとを含有させることによって、アガリクスの苦味をマスクし、無砂糖クッキーの甘味感を向上させた。 - 特許庁

To produce a dried bean jam capable of providing sugarless bean jam or sweat bean paste after being reconstituted, having taste flavor and color extremely near to the original sugarless bean jam compared to the conventional dried bean jam.例文帳に追加

従来の乾燥餡に比べ、水戻し後の生餡や練り餡の食味、風味、色が、乾燥を行っていない本来の生餡に極めて近いものを得ること。 - 特許庁

To provide biscuits of a new field, that is, low fat, sugarless, hardbaked and eatable for both humans and dogs.例文帳に追加

人と犬の両方が食べられる低脂質、砂糖不使用で堅焼きという新しい分野のビスケットを提供することを目的とする。 - 特許庁

By using the method, low-sugar or sugarless jam, baby food, food for dysphagy persons, etc. can be easily produced.例文帳に追加

本方法を用いることで、低糖又は無糖のジャム類、ベビーフード及びえん下困難者用食品などを簡単に製造することができる。 - 特許庁

To provide a production method of a low alcoholic sugarless beverage properly suppressed in alcoholic feeling and harmonized in sweetness and sour taste.例文帳に追加

アルコール感が適度に抑制され、かつ甘味と酸味が調和した低アルコール無糖飲料の製造方法を提供することにある。 - 特許庁

To produce especially sugarless plain boiled sweets, i.e., sweets that are sold without individual packages.例文帳に追加

本発明は、特に、無糖のプレーンなボイルドスイーツ(plain boiled sweets)、すなわち、個々に包装せずに販売されているスイーツを製造することを意図したものである。 - 特許庁

To provide sugarless gummi candy for examining masticatory ability, and a method for producing the sugarless gummi candy permitting measurement of masticatory ability that seizes a food crunching state which is masticatory movement similar to a normal meal, with high measuring accuracy and reproducibility of masticatory ability.例文帳に追加

通常の食事に類似した咀嚼運動である、食べ物を噛み砕くという状態を捉えた咀嚼能力を測定することが可能であり、咀嚼能力の測定精度や再現性が高い咀嚼能力検査用ノンシュガーグミキャンディ及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

The packaged sugarless carbonated beverage is obtained by a process of charging carbon dioxide to obtain 2.3-3.6 of the gas volume with a vitamin C content of 500-3,000 ppm, and a process of filling it in a container, wherein the packaged sugarless carbonated beverage is obtained by adding a sweetener which substantially has no calorie.例文帳に追加

ビタミンCが500〜3000ppmの範囲内であって、ガスボリュームが2.3〜3.6の範囲内となるように炭酸を封入する工程と、容器に充填する工程とを含み、特にカロリーが実質的にゼロである甘味料を加えて容器詰無糖炭酸飲料とする。 - 特許庁

To provide sugarless soft candy consisting mainly of sugar alcohol, and improved in its physical properties such as reduction of time required for solidification when prepared, decrease in adhesion of the candy to the device in a production process, reduction in stickiness of the candy to the teeth when eaten, and decrease in dripping of soft candy: and to provide a method for producing the sugarless soft candy.例文帳に追加

本発明の課題は、糖アルコールを主成分としたシュガーレスソフトキャンディについて、調製時の固化に要する時間の短縮、製造過程における装置への付着の減少、食べた時の歯つきの程度の減少、ソフトキャンディとしたときのダレの減少など、シュガーレスソフトキャンディの物性やその製造方法について改善することにある。 - 特許庁

To provide candy which comprises a combination of crystalline type candy using xylitol and noncrystalline type sugarless candy, especially a combination of crystalline type candy and noncrystalline type sugarless candy in the right and left, and has the contact part of the candies, having continuous smooth new appearance and palate feeling, and to provide a technique for efficiently producing the candy.例文帳に追加

キシリトールを使用した結晶型キャンディと非結晶型シュガーレスキャンディが組み合わされ、特に結晶型キャンディと非結晶型シュガーレスキャンディが左右に組み合わされ、且つその接合部が連続的で滑らかな新規な外観と食感を有するキャンディと、それを効率よく製造する技術を提供する。 - 特許庁

To provide a low-cost sugarless hard gummi candy which suppresses stickiness, has chewing properties of like a conventional gummi candy containing a saccharide such as a monosaccharide and a disaccharide etc., as an active ingredient, and also has chewable hardness.例文帳に追加

べたつきが抑えられ、単糖類、二糖類等の糖類を主成分として含有する従来のグミキャンディのようなチューイング性があり、かつ噛み応えのある硬さを有する安価なシュガーレスのハードグミキャンディを提供する。 - 特許庁

To provide a sugarless carbonated beverage containing vitamin C that suppresses sour taste of the vitamin C and the odor of the vitamin, without adding fruit juices or saccharides, and improving in vivo absorbability of vitamin C, and is prevented from turning brown with the lapse of time.例文帳に追加

果汁や糖類を添加することなくビタミンC酸味やビタミン臭を抑制し、ビタミンCの体内吸収性を向上させ、さらに経時による褐変を防止したビタミンC含有無糖炭酸飲料の提供。 - 特許庁

To provide thin-layer sugar-coated tablets useful for masking own offensive odor and preventing themselves from developing whiskers, enabling themselves to be made sugarless, short in production time, and also enabling themselves to be miniaturized and made low in moisture content.例文帳に追加

不快な臭いのマスキングおよびウイスカーの発生の防止に有用で、シュガーレス化が可能であり、製造時間も短く、小型化、低水分化が可能な薄層糖衣錠を提供すること。 - 特許庁

The formed pellets of the gum material are cooled in a cooling mechanism, conditioned at an appropriate low humidity, low temperature environment, and then coated with a hard sugar or sugarless shell.例文帳に追加

形成済みのガム材料ペレットは、冷却機構において冷却され、適切な低湿度、低温環境において状態調整されてから、固いシュガーあるいはシュガーレス外殻でコーティングされる。 - 特許庁

The sugarless soft candy consists mainly of mixture of noncrystalline sugar alcohol and crystalline sugar alcohol, and contains 0.001-5.000 wt.% of tartarate in solid basis.例文帳に追加

非結晶性糖アルコールと結晶性糖アルコールとの混合物を主成分とし、固形物換算で0.001〜5.000重量%の酒石酸塩を含有させることにより、係る課題を解決するシュガーレスソフトキャンディが得られる。 - 特許庁

To provide sugarless hard gummy candy suppressed in stickiness, having chewing properties like conventional gummy candy containing saccharide such as a monosaccharide and a disaccharide as the main ingredient, and having hardness with chewability.例文帳に追加

べたつきが抑えられ、単糖類、二糖類等の糖類を主成分として含有する従来のグミキャンディのようなチューイング性があり、かつ噛み応えのある硬さを有するシュガーレスのハードグミキャンディを提供すること。 - 特許庁

To provide a sugarless gummy candy with strongest acidity ever enabling continuous feeling of acidity from start to finish eating having elastic palate feeling.例文帳に追加

今までにない強い酸味をもち、食べ始めから食べ終わりまで酸味が持続して感じられ、且つ弾力のあるシュガーレスグミキャンディを提供すること。 - 特許庁

To provide an oleaster candy (a hard oleaster candy) excellent in productivity and having hard palate feeling despite being sugarless and a method for producing the hard oleaster candy without passing through a drying step.例文帳に追加

生産性が良好であり、シュガーレスでありながら、ハードな食感を持ったグミキャンディ(ハードグミキャンディ)及び乾燥工程を経ずに前記ハードグミキャンディを製造する方法を提供すること。 - 特許庁

The sugarless hard candy is candy having sorbitol as the main ingredient and contains 20-50 wt.% of mannitol, and 0.1-5 wt.% of an emulsifier excluding sugar ester based on the total weight of sorbitol and mannitol.例文帳に追加

ソルビトールを主成分とするキャンディであって、マンニトールを20〜50重量%含有し、且つソルビトール及びマンニトールの総量に対してシュガーエステル以外の乳化剤を0.1〜5重量%で含有することを特徴としたシュガーレスハードキャンディ。 - 特許庁

This technique for producing the candy comprises depositing at the same time fluid crystalline type candy dough containing 66-99 wt.% of xylitol as glucide and 34-1 wt.% of other sugar alcohol, and fluid noncrystalline type sugarless candy dough.例文帳に追加

糖質としてキシリトールを66〜99重量%、その他の糖アルコールを34〜1重量%を含有する流動性を有する結晶型キャンディ生地と、流動性を有する非結晶型シュガーレスキャンディ生地とを同時にデポジットする。 - 特許庁

To provide a sugarless hard gumi candy that suppresses stickiness and has chewing properties like a conventional gumi candy containing a saccharide such as monosaccharide, disaccharide, etc., as a main component, hardness of chewability, good tasty quality and low calorie.例文帳に追加

べたつきが抑えられ、単糖類、二糖類等の糖類を主成分として含有する従来のグミキャンディのようなチューイング性と、噛み応えのある硬さを有し、味質がよくかつ低カロリーのシュガーレスのハードグミキャンディを提供すること。 - 特許庁

The sugarless gummi candy for examining masticatory ability contains, as the solid content to the total weight, 50-74 wt.% sugar alcohol, 20-40 wt.% polydextrose, 5.5-10 wt.% gelatin, and 0.05-1 wt.% polysaccharide containing an esterified carboxyl group.例文帳に追加

全重量に対する固形分として、糖アルコール50〜74重量%、ポリデキストロース20〜40重量%、ゼラチン5.5〜10重量%及びエステル化されたカルボキシル基含有多糖類0.05〜1重量%を含有する咀嚼能力検査用ノンシュガーグミキャンディ。 - 特許庁

The sugarless hard gumi candy includes as the solid, 30-75 wt.% maltitol, 15-60 wt.% polydextrose, 0.05-0.3 wt.% glucomannan, and gelatin having ≥250 bloom and a viscosity of ≥4.0 mPa s, and has a moisture value of 13-17 wt.%.例文帳に追加

固形分として、マルチトールを30〜75重量%、ポリデキストロースを15〜60重量%、グルコマンナンを0.05〜0.3重量%、250ブルーム以上で粘度が4.0mPa・s以上のゼラチンを含み、水分値が13〜17重量%であることを特徴とするシュガーレスハードグミキャンディ。 - 特許庁

例文

The dairy product mixture contains, for instance, 40-50 wt.% cow milk, 20-30 wt.% sugar-added condensed milk, 8-18 wt.% sugarless condensed milk, and 5-25 wt.% granulated sugar, and preferably, does not contain pectin.例文帳に追加

乳製品混合物は、例えば牛乳40重量%以上50重量%以下、加糖練乳20重量%以上30重量%以下、無糖練乳8重量%以上18重量%以下、グラニュー糖5重量%以上25重量%以下、を含有し、ペクチンを含有しないことが望ましい。 - 特許庁

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