frozen dessertの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 263件
FROZEN MULTILAYER DESSERT例文帳に追加
冷凍多層デザート - 特許庁
METHOD FOR CLEANSING FROZEN DESSERT PRODUCTION APPARATUS AND FROZEN DESSERT PRODUCTION APPARATUS例文帳に追加
冷菓製造装置の洗浄方法及び冷菓製造装置 - 特許庁
FROZEN DESSERT CONTAINING BEAN CURD PUREE例文帳に追加
豆腐ピューレを含有する冷菓 - 特許庁
PRODUCTION OF PATTERN-HAVING FROZEN DESSERT例文帳に追加
模様を有する冷菓の製造法 - 特許庁
FROZEN DESSERT MIX CONTAINING CHOCOLATE例文帳に追加
チョコレート入り冷菓ミックス - 特許庁
The composite frozen dessert with a holding stick is provided with a frozen dessert, the holding stick inserted into the frozen dessert for holding the frozen dessert, and an edible absorbent to absorb a liquid containing molten frozen dessert.例文帳に追加
冷菓と、冷菓に挿入し、冷菓を保持するための保持棒と、冷菓が溶けた溶汁を吸収するための可食吸収体とを備えることを特徴とする保持棒付き複合冷菓を用いる。 - 特許庁
GELATIN, METHOD FOR PRODUCING THE SAME AND FROZEN DESSERT OR DESSERT CONFECTIONERY例文帳に追加
ゼラチン、その製造方法、及び冷菓或いはデザート菓子 - 特許庁
To provide an apparatus for frozen dessert food production, with which an inconvenience of blasting out of a frozen dessert food melted in a takeout route when the frozen dessert food is taken out can be effectively prevented.例文帳に追加
冷菓取出の際に抽出路内で解けた冷菓が吹き出す不都合を効果的に防止することができる冷菓製造装置を提供する。 - 特許庁
To provide an apparatus for producing frozen dessert which enables both frozen dessert added with sauce and frozen dessert not added with sauce to smoothly be provided.例文帳に追加
ソースを添加した冷菓とソースを添加しない冷菓を円滑に提供することができる冷菓製造装置を提供する。 - 特許庁
To provide an apparatus for frozen dessert food production, with which a frozen dessert food can be adjusted to a proper hardness even if the frozen dessert food is made soft.例文帳に追加
冷菓にへたりが生じても適正な固さ調整を行うことができる冷菓製造装置を提供する。 - 特許庁
To provide an apparatus for frozen dessert food production, with which the hardness of a frozen dessert food (raw material of frozen dessert food) can be accurately grasped and maintained.例文帳に追加
冷菓(冷菓原料)の固さを正確に把握して維持することができる冷菓製造装置を提供する。 - 特許庁
METHOD OF MANUFACTURING FROZEN DESSERT WITH STICK AND SHAPING CONTAINER FOR MANUFACTURING FROZEN DESSERT WITH STICK例文帳に追加
スティック付冷菓の製造法及びスティック付冷菓製造用成形容器 - 特許庁
To obtain unconventional frozen dessert with refreshing feeling and to provide a production apparatus for the frozen dessert.例文帳に追加
従来にない清涼感のある斬新な冷菓と、その製造装置を提供することを目的とする。 - 特許庁
The composition is dissolved and frozen to form a sherbet-like frozen dessert.例文帳に追加
溶解後、冷凍することによりシャーベット状の冷菓を形成する。 - 特許庁
frozen dessert containing cream and sugar and flavoring 例文帳に追加
クリーム・砂糖・香料を入れた冷凍デザート - 日本語WordNet
MARSHMALLOW, MARSHMALLOW-CONTAINING BEVERAGE AND MARSHMALLOW-CONTAINING FROZEN DESSERT例文帳に追加
マシュマロ、マシュマロ入り飲料及びマシュマロ入り冷菓 - 特許庁
SYSTEM FOR DISCHARGING FROZEN DESSERT, DISCHARGE OF FROZEN DESSERT, RECEIVER USED IN SYSTEM FOR DISCHARGING FROZEN DESSERT, AND DISCHARGING MEANS USED FOR SYSTEM FOR DISCHARGING FROZEN DESSERT例文帳に追加
冷凍デザート排出システム、冷凍デザートの排出方法、冷凍デザート排出システムで使用する収容器、並びに冷凍デザート排出システムに使用する排出手段 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING ICE CREAMS AND FROZEN DESSERT例文帳に追加
アイスクリーム類及び冷菓の製造方法 - 特許庁
To provide an apparatus for producing a frozen dessert, effectively preventing the disadvantage of staining a user or the surrounding by the scattered frozen dessert caused by the spouting of the frozen dessert melted in an extraction passage when taking out the frozen dessert.例文帳に追加
冷菓取出の際に抽出路内で溶けた冷菓が吹き出し、飛び散った冷菓により使用者や周辺を汚染する不都合を効果的に防止することを可能とする冷菓製造装置を提供する。 - 特許庁
FROZEN DESSERT PRODUCTION APPARATUS AND METHOD FOR HEAT-STERILIZING THE SAME例文帳に追加
冷菓製造装置及びその加熱殺菌方法 - 特許庁
This tool has a holding body for holding a frozen dessert container with flexibility, having an opening part formed on a lower part, and a pressure body for taking out frozen dessert from the frozen dessert container by pressing the upper part of the frozen dessert container held in the holding body.例文帳に追加
下部に開口部が形成された可撓性を有する冷菓用容器を保持するための保持体と、該保持体に保持された冷菓用容器の上部を押圧して該冷菓用容器から冷菓を取り出すための押圧体とを備えてなる。 - 特許庁
To provide a frozen dessert enhanced in flavor and thickness feeling peculiar to milk, and having smooth palate feeling, in spite of being a frozen dessert, especially a frozen dessert having less milk fat content or a frozen dessert having much oil and fat content excluding milk fat.例文帳に追加
冷菓、特には乳脂肪分が少ない冷菓や、乳脂肪以外の油脂含量が多い冷菓であっても、乳特有の風味や濃厚感が増強され、かつ滑らかな食感となる冷菓を提供する。 - 特許庁
LOADED CONDITION CONTROLLING DEVICE, STIRRING DEVICE, AND FROZEN DESSERT PRODUCING APPARATUS例文帳に追加
負荷状態制御装置、攪拌装置および冷菓製造装置 - 特許庁
STERILIZED AND FROZEN EGG WHITE FOR DESSERT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
デザート用殺菌凍結卵白及びその製造方法 - 特許庁
MARSHMALLOW FOR FROZEN DESSERT, AND METHOD FOR PRODUCING THE MARSHMALLOW例文帳に追加
冷菓用マシュマロ及びその製造方法 - 特許庁
EQUIPMENT FOR MANUFACTURING FROZEN DESSERT AND METHOD OF ADJUSTING HARDNESS OF THE SAME例文帳に追加
冷菓製造装置及びその固さ調整方法 - 特許庁
To provide a frozen dessert processing apparatus, facilitating adjustment of the temperature of a plate, easily mixing frozen dessert with fruits, preventing frozen dessert from sticking to the plate, and enabling easy cleaning of the plate, and to provide a method for producing new processed frozen dessert that uses the frozen dessert processing apparatus.例文帳に追加
プレートの温度を調整し易く、冷菓と果物等との混合がし易いと共に、プレートに冷菓が固着し難く、且つ、プレートの清掃が容易な冷菓加工装置、及び、該冷菓加工装置を使用した新規な加工冷菓の製造方法を提供する。 - 特許庁
To provide frozen dessert containing cacao oil and fat, and producible without troubling frozen dessert production by suppressing thickening with the lapse in aging of frozen dessert mix in a production process, and to provide the frozen dessert mix to be used for the frozen dessert.例文帳に追加
カカオ油脂分を含有する冷菓であって、製造工程中、当該冷菓ミックスのエージング中における経時的増粘が抑制されることにより、冷菓製造に支障を来すことなく、製造することが可能な、冷菓及び当該冷菓に使用する冷菓ミックスを提供する。 - 特許庁
METHOD FOR PREVENTING SEPARATION OF WHEY WHEN PREPARING FROZEN DESSERT MIX, AND FROZEN DESERT PRODUCED FROM FROZEN DESSERT MIX例文帳に追加
冷菓ミックス調製時における乳清の分離を抑制する方法及び該ミックスにより製造された冷菓 - 特許庁
To provide a production method by which softness and good flavor of ice creams and frozen dessert are kept even under freezing and ice creams and frozen dessert are efficiently produceable.例文帳に追加
冷凍下でも柔らかいアイスクリーム類及び冷菓を良好な風味を維持し、かつ効率的に製造する方法を確立することにある。 - 特許庁
To accurately control discharge of sauce from sauce outlets by a simple constitution in a frozen dessert-producing apparatus for topping sauce to frozen dessert.例文帳に追加
冷菓にソースをトッピングする冷菓製造装置において、ソース出口からのソースの吐出を簡単な構成で的確に制御する。 - 特許庁
In preparing a frozen dessert food containing a saccharide and a sugar alcohol and having soft scoop property, the frozen dessert food contains 2-20 wt.% yolk.例文帳に追加
糖類、糖アルコール類を含有するソフトスクープ性を有する冷菓を調製する際に、卵黄を2〜20重量%含有させる。 - 特許庁
The frozen dessert for a pet is obtained by dissolving the frozen dessert composition for a pet in water to give a liquid composition and solidifying the liquid composition into a sherbet state.例文帳に追加
上記ペット用冷菓組成物が水に溶解されてなる液状組成物が、シャーベット状に固化されてなるペット用冷菓である。 - 特許庁
To provide an apparatus for frozen dessert food supply with which a fan lock caused by adhesion of frozen dessert food to a cock cooling fan can be prevented.例文帳に追加
冷菓がコック冷却ファンに付着してファンロックを起こすことを防止することができる冷菓供給装置を提供することを課題とする。 - 特許庁
To provide an apparatus for frozen dessert food production capable of preventing leakage of the raw materials of frozen dessert food in a carburetor tube.例文帳に追加
キャブレータチューブにおける冷菓原料の漏洩を低コストで防止できるようにした冷菓製造装置を提供する。 - 特許庁
To provide frozen dessert prevented from creating liquid drop when eating while keeping normal palate feeling of frozen dessert.例文帳に追加
冷菓の通常の食感を保ちつつ、喫食の際に溶解して液だれが生じるのを防止することができる冷菓を提供することである。 - 特許庁
To provide a frozen dessert having good palate feeling and flavor, packed in a bag-like container and made to be easily eaten, and to provide a method for making such a frozen dessert.例文帳に追加
袋状容器に充填され、手軽に喫食できるようにした、食感、風味が良好な冷菓及びその製造法を提供する。 - 特許庁
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |