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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > whippingの意味・解説 > whippingに関連した英語例文

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whippingを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 111



例文

The whipping tool 10 is composed of flexible polyurethane foam wherein the number of foam cell is 10-25 pieces/inch, and which is a three-dimensional structural skeleton without a foam cell membrane, and is as big as being almost held in a palm.例文帳に追加

フォームセル数が10〜25個/インチであり、フォームセル膜を除去した三次元骨格構造をなす軟質ポリウレタンフォ−ムよりなり、かつほぼ手のひら内に納まる大きさの立体であり、当該立体に洗剤原液を充填するための有底の窪みを形成したことを特徴とする泡立て用具。 - 特許庁

This single continuous spiral unit is free from tangling on account of the interfering effect of the center wire G even when a plurality of units are combined, so that the spirally processed units each demonstrate independent moving function, allowing efficient and delicate whipping by a light operation at hand.例文帳に追加

この連続螺旋形状単体はその中心線Gの阻害効果により複数を組み合わせた場合でも絡み合うことがなく、螺旋加工単体がそれぞれ独自の運動機能を発揮し手元の軽微な操作で効率よく繊細な攪拌泡立てが可能となる。 - 特許庁

This essencelike food of good quality is obtained by steps of whipping a mixed liquid of an extract concentrate of the mulberry tea with ethanol having s sterilizing actions, filtering the whipped liquid, precipitating the resultant filtrate and collecting the supernatant in order to prevent deterioration or putrefaction of the extract concentrate of the mulberry tea with time.例文帳に追加

桑茶の抽出濃縮液の経時的変質ないしは腐敗を防止するために、s殺菌作用のあるエタノールとの混液をホイップ化・濾過・沈殿・上澄採取の工程により、良質なエキス状食品をえることを特徴とする。 - 特許庁

Whipped cream is produced by putting whipped cream materials into a stirring machine, putting the stirring machine into a pressure tank, increasing the pressure inside the pressure tank to 0.3-1.0 MPa and whipping the materials by rotating the stirring machine under the pressurized state.例文帳に追加

ホイップクリーム材料を攪拌機に入れ、この攪拌機を圧力槽内に入れ、圧力槽内の圧力を0.3MPa乃至1.0MPaの圧力まで昇圧し、かかる加圧状態で攪拌機を回転させて泡立てたホイップクリームの製造方法である。 - 特許庁

例文

To provide an oil-in-water emulsified oil and fat composition comprising cream consisting mainly of milk solid, having excellent cream properties such as viscosity, whipping property or the like, rich in milky feeling and excellent in flavor without using a stabilizer comprising a phosphate or a citrate, or caseinate which are conventionally used.例文帳に追加

乳固形分を主成分とするクリームにおいて、従来より使用されていたリン酸塩やクエン酸塩等の安定剤やカゼイネートを使用しなくても、粘性、ホイップ性等のクリーム物性に優れ、かつ乳感に富み風味良好な水中油型乳化油脂組成物を提供すること。 - 特許庁


例文

The tea whisk 10 is composed of a tubular stem 1 and a core 2 that has a pistil shaped foam suppressor 12 installed on the tubular stem and a crown cap 3 that has ear tips 31 of which at least the end parts are formed of a hard material of a certain degree that does not damage the inner surface of a tea set when whipping tea.例文帳に追加

筒軸1と、それぞれ、この筒軸に取り付けためじべ状の茶じみ部12を有する中子2と、穂先部31を有する王冠状キャップ3からなる茶筅10であって、少なくとも穂先31の先端部分を、茶立てに際して茶器の内面を傷めることのない程度の硬質材で形成した。 - 特許庁

To provide a dessert mix so designed that, when mixed with a liquid such as water, the time from the mixing till coagulating the mixture is adjusted so as to effect sufficient whipping or foaming, and capable of producing foamed desserts including mousse and bavarois with light palate feeling and desired hardness.例文帳に追加

本発明は、水等の液体と混合した場合に、液体と混合してから該混合物が凝固するまでの時間が泡立ち又は起泡が十分に行われるよう調整されていて、軽い食感であり、かつ好みの硬さを有するムースやババロア等の気泡を含むデザートを製造できるデザートミックスを提供することを目的とする。 - 特許庁

To provide a method of manufacturing a foaming oil-in-water type emulsion material used for topping, filling and nappe in confectionery and bakery fields, having excellent viscosity, and workability, foaming and appearance in whipping, good shape retaining performance and water separation resistance, and stable quality such as touch of melting-in-the-mouth and texture, and also having excellent production efficiency.例文帳に追加

製菓、製パン分野におけるトッピング用、フィリング用、ナッペ用に使用される起泡性水中油型乳化物であり、粘度、ホイップした際の作業性、起泡性、外観に優れ、保形性、耐離水性が良く、口どけ感、食感等の品質が安定しており生産効率にも優れた起泡性水中油型乳化物の製造法を提供する事にある。 - 特許庁

The milk whipping and heating device 17 of tank container type is provided with an opening/closing mechanism 23 in the interior of a steam path 21 for switching on/off the air mixing, is configured to directly injecting air-mixed steam or steam alone to the milk so as to inject only the steam therein, and can adjust the temperature for warming to raise the temperature of the milk.例文帳に追加

タンク容器型のミルクの泡立て加熱装置17にて、蒸気の経路21内に空気の混入の有無を切替える開閉機構23を設け、直接ミルクに、空気との混合蒸気または蒸気のみを噴きこむとこととしたことにより、蒸気のみを噴きこみ続けることができ、温めるための温度調節が可能でミルクの温度を上げることができる。 - 特許庁

例文

This method for regulating the specific gravity of whipped food comprises whipping a food or food material to regulate its specific gravity so as to become desired one; wherein the relationship between the initial temperature of the food or food material and the load power and rotational speed of a whipper is utilized therefor.例文帳に追加

食品又は食品材料をホイップして所望の比重に調整する方法であって、食品又は食品材料の初期温度と、該食品又は食品材料をホイップしたときのホイッパーの動力負荷電力及び回転速度との関係を用いて、食品又は食品材料をホイップして所望の比重に調整する方法。 - 特許庁

例文

A method for preparing cappuccino with particularly a coffee machine for automatically heating and whipping milk by which milk is heated and whipped by a combination of vapor flow supplied by a boiler 2 which forms steam and compressed air flow supplied by a relevant source of the compressed air is composed of a pulse where compressed air is inserted for a prescribed holding time and at an inoperative time period.例文帳に追加

ミルクの加熱及び泡立てが、水蒸気を生成するボイラー2によって供給される蒸気流と、圧縮空気の関連源によって供給される圧縮空気流との組み合わせ作用によって実施される、ミルクを自動的に加熱して泡立てるための、特にコーヒーマシンでカプチーノを調製するための方法において、圧縮空気流が、予め定めた持続時間を有しかつ不作動期間に挿入されるパルスによって構成されている。 - 特許庁

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