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風芽の英語
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「風芽」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 61件
発芽玄米の風味を損なうことなく、保存性と流通性の良い発芽玄米を提供すること。例文帳に追加
To provide germinated brown rice excellent in preservability and distributability without spoiling the flavor inherent in germinated brown rice. - 特許庁
マイクロ波通風乾燥による玄米および発芽玄米の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING UNPOLISHED RICE AND GERMINATED UNPOLISHED RICE BY MICROWAVE AERATION AND DRYING - 特許庁
発酵麦芽飲料風味アルコール飲料の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING ALCOHOLIC BEVERAGE HAVING FLAVOR OF FERMENTED MALT BEVERAGE - 特許庁
穀類の胚芽から焙煎物を得るに当たり、熱風流動焙煎方法により、嗜好性のよい胚芽焙煎物を得ること。例文帳に追加
To obtain a roasted material of cereal embryo having excellent palatability in preparing a roasted material from embryo bud of grain by a hot-air fluidized roasting method. - 特許庁
発芽穀物が粒の状態のままでも風味と食感に優れるポップ発芽穀物およびその製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a popped germinated cereal having excellent flavor and texture even from a granule state of a germinated cereal; and to provide a method for producing the popped germinated cereal. - 特許庁
不快な麦汁フレーバーが低減された未発酵のビール風味麦芽飲料およびその製造方法例文帳に追加
BEER-FLAVORED UNFERMENTED MALT BEVERAGE REDUCED IN UNPLEASANT WORT FLAVOR, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
酸味が低減・緩和された未発酵のビール風味麦芽飲料およびその製造方法例文帳に追加
SOURNESS-REDUCED OR -RELIEVED UNFERMENTED MALT DRINK WITH BEER FLAVOR, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
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「風芽」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 61件
風で運ばれた砂やホコリが溝に溜まり飛来した雑草の種が発芽する。例文帳に追加
To prevent sand and dust carried on the wind, from being accumulated in a slot to cause sprouting of seeds of weeds which come flying. - 特許庁
文化の国風化(日本化)の萌芽は、奈良時代から見られていたが、平安初期は唐風文化の影に隠れるかのようになっていた。例文帳に追加
Although the beginnings of Kokufu Bunka (Japan's original national culture) were seen in the Nara period, it was hidden under the shadow of Tang-way culture.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
本発明におけるビール風味アルコール飲料には、ビール、発泡酒、或いは麦芽を使用しないビール風発酵飲料等が包含される。例文帳に追加
The beer-flavored alcoholic beverages include beer, beer-like beverages and beer-fashioned fermented beverages using no malt. - 特許庁
蒸留アルコール入り発酵麦芽飲料風味アルコール飲料の製造方法において、発酵麦芽飲料と蒸留アルコールを混合し、酵母の存在下に前記発酵麦芽飲料と前記蒸留アルコールとを混和する混和工程を設けることにより、キレとまろみの調和した蒸留アルコール入り発酵麦芽飲料風味アルコール飲料を製造する。例文帳に追加
In the method for producing a distilled alcohol-containing alcoholic beverage having flavor of fermented malt beverage, a kneading step of mixing a fermented malt beverage with a distilled alcohol and kneading the fermented malt beverage with the distilled alcohol in the presence of yeast to produce the distilled alcohol-containing alcoholic beverage having flavor of fermented malt beverage in which sharp taste is made to match with mellowness. - 特許庁
ホップ成分を添加した麦汁から調製されるビール様麦芽飲料において、発酵によらず、麦芽飲料のオフフレーバーを低減し、ホップ由来異臭を抑制し、かつ、ホップ香気成分を保持したビール様風味のアルコールゼロの麦芽飲料を提供すること。例文帳に追加
To provide an alcohol-free beer-like flavored malt beverage decreased in off-flavor of malt beverage without fermenting, suppressed in nasty smell derived from hop, and retaining hop flavor component, in beer-like malt beverage prepared from wort added with hop component. - 特許庁
アルコール分を実質的に含まないアルコール飲料風味の無アルコール麦芽飲料にオルニチン健康機能を付与し、しかも、無アルコール麦芽飲料の優れた香味を保持したオルニチン入り無アルコール麦芽飲料、及びその製造方法を提供すること。例文帳に追加
To provide an ornithine-containing alcohol-free malt beverage, obtained by imparting healthy function of the ornithine to a non-alcohol malt beverage substantially free from alcohol component and having alcohol beverage flavor, and holding the excellent flavor of the non-alcohol malt beverage; and to provide a method for producing the alcohol-free malt beverage. - 特許庁
穀類の胚芽から焙煎により焙煎物を得る方法において、 流動層中で熱風により実質的に全ての胚芽を浮遊させる、 焙煎温度70〜300℃、 焙煎時間1〜20分という三条件からなる熱風送風条件下に焙煎することを特徴とする穀類の胚芽から焙煎物を製造する方法。例文帳に追加
In this method for obtaining a roasted material from cerial embryo by roasting, the roasting is carried out under hot air blasting conditions composed of three conditions of (1) substantially the whole embryo is floated by hot air in a fluidized bed, (2) a roasting temperature is 70-300°C and (3) a roasting time is 1-20 minutes. - 特許庁
発芽前の野芝の種子を配置した植生マットにおいて、風雨等でもあっても種子が流出しにくく、また発芽後の水分補給と湿度を良好に行うことができる植生マットを提供する。例文帳に追加
To provide a vegetation mat arranged with seeds of natural turf before sprouting, making the seeds hardly flow out even with wind and rain and excellently performing water supply and humidity after sprouting. - 特許庁
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