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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > crispy riceに関連した英語例文

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crispy riceの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 17



例文

Roast laver to bring out the flavor as well as to make it crispy and roll up it and rice together quickly. 例文帳に追加

海苔は焼いて香りを出しパリっとさせ、手早くサッと巻いて製する。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

By compounding glutinous rice or rice flour, glutinous texture and surface crispy feeling are obtained.例文帳に追加

餅米や米粉を配合して、モチモチ感や表面のサクサク感を得ることもできる。 - 特許庁

Accordingly, different palate feeling of wet feeling of conventional wet rice confectionery and dry feeling of crispy rice cracker can be enjoyed.例文帳に追加

従来の濡れ米菓の湿感とパリパリとしたせんべいの乾感の異なる食感差を楽しむことができる。 - 特許庁

To obtain new wet rice cracker having remaining palate feeling inherited from wet rice cracker, and having crispy feeling like when heating with a microwave oven and also roast flavor.例文帳に追加

濡れ米菓本来の食感を残し、且つレンジ加熱時と同様のカリッと感と共に、ロースト風味を備えた新規な濡れ米菓を提供する。 - 特許庁

例文

The puffed rice food product thus obtained has flavor of rice, rice grain feeling, and crispy feeling because the texture and shape of rice are well puffed in a short time without breaking.例文帳に追加

また、得られた膨化米飯食品は、米の組織、形状が壊れずに短時間でよく膨化しているため、米の風味や米粒感、クリスピー感のあるものとなる。 - 特許庁


例文

Rice cracker having crispy chewiness due to saccharification of seasoning liquid permeated into the interior of the dough and delicious taste due to saccharification can be obtained by the method.例文帳に追加

生地の内部まで浸透した調味液の飴化によるカリカリした歯ごたえと共にその飴化の旨みを備えた米菓を得ることができる。 - 特許庁

To provide a method for producing rice cracker excellent in swelling and having crispy palate feeling without sticking to the teeth.例文帳に追加

膨化に優れ、歯にべたつかないカリカリとした食感を有する米菓を製造し得る方法を提供すること。 - 特許庁

To provide a cooker capable of cooking a surface to be crispy and the inside to be fluffy, and a method for preparing food or toasted rice balls.例文帳に追加

表面はパリパリに、中身をふっくらに加熱調理できる加熱調理器及び食品若しくは焼きおにぎりの製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a fried confectionary having a rice-cracker state and consisting of starch capable of keeping its crispy feeling and flavor for a long period as a main raw material and a method for producing the same.例文帳に追加

サクサク感と香ばしさを長期に保つ澱粉を主原料とするせんべい状のフライ菓子及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

例文

To provide a method for producing frozen rice cake fried confectionery which is preservable for a long period, makes rice cake swell when frying, retains rice cake soft for a few days after frying, and has a crispy surface and flavorful excellent palate feeling.例文帳に追加

長期間保存が可能で、揚げた時に餅が膨らみ、揚げた後、数日間は餅を柔らかく保持して、表面がカリカリして香ばしい食感の優れた冷凍した餅の揚げ菓子製造方法を提供するものである。 - 特許庁

例文

To provide liquid seasoning (fried rice material) for easily cooking a large amount of flavorful fried rice having frying feeling and crispy feeling, such as chao fan, dried curry rice, chicken rice, pilaf and nasi goreng, in a short time only by mixing with rice after boiling.例文帳に追加

炊飯後のご飯に混ぜるだけで、炒め感とパラパラ感のある香味豊かなチャーハン、ドライカレー、チキンライス、ピラフ及びナシゴレン等の炒めご飯類を簡単、大量に短時間で調理することができる、液体調味料(炒めご飯の素)を提供すること。 - 特許庁

To provide rice dumpling eatable at ease without worrying about wheat allergy, eatable with snack sensation, and allowing to taste soft and springy sensation while leaving rice grain feeling, and get crispy feeling of a burnt surface like octopus dumpling, and to provide a method for producing the rice dumpling.例文帳に追加

小麦アレルギーを心配することなく安心して喫食でき、おやつ感覚で食べることができ、お米の粒々感を残しながらもふっくらしたモチモチ感を味わうことができ、さらにたこ焼きのような焼き表面のサックリ感を得ることができる、お米団子およびその製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing a Kakimochi (sliced and dried rice cake) having a new snack cookie feeling, and very good floating properties caused by being swollen to5 times as large as the original material, and further having crispy very soft texture, and flat surfaces.例文帳に追加

生地の5倍以上にも膨化して浮きが非常に良く、サクサクした非常にソフトな食感を有し、表面が平滑な新規なスナック菓子風のおかきの製造法を提案する - 特許庁

To provide new hardly-digestible rice containing hardly-digestible starch, inhibiting abrupt increase in blood glucose caused by digestion of amylose, and allowing an eater to enjoy crispy palate feeling without high-pressure treatment.例文帳に追加

アミロースの消化による急激な血糖上昇を更に抑えると共に、高圧処理をすることなくサクサクとした食感を楽しめる新たな難消化性のデンプンを含んだ米穀を提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing a moist fried rice cracker enabling production of moist fried rice crackers having new palate feeling comprising both of moist palate feeling and crispy palate feeling, allowable to be seasoned with taste other than soy sauce one, having no unevenness in its taste, easy to control its quality and looking good in its appearance.例文帳に追加

しっとりとした食感とサクサクとした食感とを兼ね備えた新食感を持ち、また、醤油味以外の味付けが可能であると共に、味のバラつきがなく品質管理が容易に行われる見栄えの良い濡れ揚げせんべいを製造できる製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide rice flour-containing buckwheat noodles which have hardly been provided, enable to establish an optimal material ratio and a production method for buckwheat noodles not broken, even when boiled and having a good throat touch and a good crispy texture, and enable to give rice as a food material except cooked rice to contribute to the expansion in the consumption of domestic surplus rice.例文帳に追加

従来困難とされていた米粉を添加したそば麺を提供することであり、ゆでても切れない、のどごしが良く、歯切れの良い食感を有するそば麺の最適な材料割合・製造方法を確立し、米を米飯以外の食材として提供することにより国内余剰米の消費拡大に貢献する。 - 特許庁

例文

To provide findings that a food of boiled doughs or a food of boiled and baked doughs produced through a step of fermenting a dough comprising a grain flour as a main raw material and boiling the dough and further passing through baking provides a food having a soft rice cakelike texture fit for Japanese preference as compared with conventional crispy texture.例文帳に追加

穀類粉末を主原料とした生地を発酵させ、茹で上げる工程、さらにはベイキングを経て製造した茹でパン類食品もしくは茹で焼きパン類食品が、従来のクリスピー感に対して、より日本人の嗜好に合った、もちもち食感を備えた食品となることを見出したものである。 - 特許庁

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