1016万例文収録!

「sugar content」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > sugar contentの意味・解説 > sugar contentに関連した英語例文

セーフサーチ:オフ

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

sugar contentの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 331



例文

SUGAR CONTENT DISPLAY TOOL例文帳に追加

糖度表示具 - 特許庁

COOKIE LOW IN SUGAR CONTENT例文帳に追加

低糖クッキー - 特許庁

This gives a high sugar content. 例文帳に追加

糖度が高くなる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

HEATED SAUCE WITH HIGH SUGAR CONTENT例文帳に追加

加熱済高糖度ソース - 特許庁

例文

SUGAR CONTENT-INCREASING SHEET例文帳に追加

糖度アップシート - 特許庁


例文

SHEET FOR RAISING SUGAR CONTENT例文帳に追加

糖度アップ用シート - 特許庁

GEL COMPOSITION WITH HIGH SUGAR CONTENT例文帳に追加

高糖度ゲル組成物 - 特許庁

the sugar content of juice例文帳に追加

ジュースに含まれる糖分 - Eゲイト英和辞典

PRODUCTION OF ISOMERIZED SUGAR WITH HIGH FRUCTOSE CONTENT例文帳に追加

高果糖異性化糖の製造方法 - 特許庁

例文

SUGAR CONTENT MEASURING METHOD OF MANGOSTEEN例文帳に追加

マンゴスチンの糖度測定方法 - 特許庁

例文

NONDESTRUCTIVE MEASURING DEVICE FOR SUGAR CONTENT OF FRUIT例文帳に追加

果実糖度非破壊測定装置 - 特許庁

A sugar content detecting means 27 detects a sugar content of the fruit 5 without contact.例文帳に追加

糖度検出手段27は、果実5の糖度を非接触に検出する。 - 特許庁

SOLUTION FOR RAISING SUGAR CONTENT OF FRUIT AND METHOD FOR RAISING SUGAR CONTENT例文帳に追加

果実の糖度上昇溶液及び糖度を上昇させる方法 - 特許庁

CULTIVATION CONTAINER, METHOD FOR CULTIVATING FRUIT VEGETABLE WITH HIGH SUGAR CONTENT, AND TOMATO WITH HIGH SUGAR CONTENT例文帳に追加

栽培容器、高糖度の果菜の栽培方法、及び高糖度トマト - 特許庁

(used of wines) having a high residual sugar content 例文帳に追加

(ワインについて使用され)残存糖の含有量が高いさま - 日本語WordNet

Sugar content in moromi is at its peak. 例文帳に追加

醪の中の糖分は頂点に達している。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

The label, 'Sugar-free' can be used if the content of sugars is 0.5 g or less. 例文帳に追加

「無糖」は糖類0.5g以下の場合、使用可能。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

To stably produce tomatoes with a high sugar content by simple work.例文帳に追加

高糖度トマトを簡単な作業で安定して生産する。 - 特許庁

MILKED COFFEE DRINK REDUCED IN SUGAR CONTENT例文帳に追加

糖類含量の少ない乳入りコーヒー飲料 - 特許庁

FLUIDITY IMPROVING AGENT FOR FOOD WITH HIGH SUGAR CONTENT例文帳に追加

高糖度食品の流動性改善剤 - 特許庁

SYSTEM AND METHOD FOR CONTROLLING FRUIT SUGAR CONTENT例文帳に追加

果実糖度制御システムおよび果実糖度制御方法 - 特許庁

HIGH SUGAR CONTENT HEAT-RESISTANT JELLY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

高糖度耐熱ゼリーとその製造方法 - 特許庁

The content of sugar is 40-65 mass%.例文帳に追加

糖類の含有量は40〜65質量%以下である。 - 特許庁

DETECTING DEVICE OF DEGREE OF RIPENESS AND SUGAR CONTENT OF FRUIT例文帳に追加

果実の熟度及び糖度検知装置 - 特許庁

METHOD FOR INCREASING SUGAR CONTENT OR YIELD OF STEM VEGETABLE例文帳に追加

茎菜類等の糖度又は収量の増加方法 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING CHIP-LIKE BAKED CONFECTIONERY HAVING HIGH SUGAR CONTENT例文帳に追加

糖含量が高いチップ状焼き菓子の製造方法 - 特許庁

APPARATUS AND METHOD FOR MEASURING SUGAR CONTENT OF FRUIT VEGETABLES例文帳に追加

果菜類の糖度測定装置及び糖度測定方法 - 特許庁

WEIGHT SORTING APPARATUS WITH SUGAR CONTENT MEASURING INSTRUMENT例文帳に追加

糖度測定器付き重量選別装置 - 特許庁

METHOD FOR IMPROVING TASTE AND SUGAR CONTENT OF FOOD AND DRINK例文帳に追加

食品と飲料の味覚と糖度のアップ方法 - 特許庁

METHOD AND SYSTEM FOR TESTING SUGAR CONTENT例文帳に追加

糖度検査方法および検査システム - 特許庁

BEAN SPROUT WITH HIGH SUGAR CONTENT AND METHOD FOR CULTIVATING THE SAME例文帳に追加

糖分の高いもやしおよびその栽培方法 - 特許庁

SUGARCANE-STALK-SUGAR-CONTENT-RELATED MARKER AND USE THEREOF例文帳に追加

サトウキビの茎中糖度関連マーカーとその利用 - 特許庁

To provide a method of cultivation for pasture with high sugar content by spraying salt content while preventing wither.例文帳に追加

枯死を防ぎながら塩分を散布して糖度の高い牧草を栽培する。 - 特許庁

(of liquor) having a low residual sugar content because of decomposition of sugar during fermentation 例文帳に追加

(酒について)発酵の間の砂糖の分解のため、少量の残存糖含有量を有している - 日本語WordNet

The buckwheat jam is mixed with cane sugar components and has sugar content of 60-70 degree with a Brix scale.例文帳に追加

蕎麦餡には、蔗糖成分が加えてあり、ブリックス糖度計による糖度が60〜70度である。 - 特許庁

RAW MATERIAL, METHOD AND FRUIT AND VEGETABLE PERTAINING TO SUGAR CONTENT IMPROVEMENT, SUGAR COMPONENT ADJUSTMENT AND FLAVOR ADJUSTMENT例文帳に追加

糖度向上、糖成分調整および呈味調整に関する素材、方法および果実・野菜類 - 特許庁

Since the sugar content is proportional to the concentration in blood, this method can be used as a sugar monitor.例文帳に追加

この糖分は血中濃度に比例するので、糖モニターとして使用できる。 - 特許庁

Due to the tendency, low-sugar-content coffee came to be preferred and the demand/market for trace-sugar or sugar-free coffee is growing. 例文帳に追加

これらが影響し、糖分の少ないコーヒーが好まれるようになった傾向によって微糖・無糖コーヒーの需要・市場が伸びている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

To provide a sugar regulator for increasing the sugar content of a plant such as a fruit and a method for increasing sugar content using the sugar regulator, both intended for improving the commodity value of e.g. fruits to be shipped through artificially increasing the sugar content.例文帳に追加

果物等の植物の糖度を上昇させるための糖度調整剤と、その糖度調整剤を用いた糖度上昇方法に関し、糖度を人為的に上昇させることによって、出荷される果物類等の商品価値を高めることを課題とする。 - 特許庁

The sugar solution containing the carrageenan has 40-70% sugar content and 2-4 wt.% carrageenan content.例文帳に追加

カラギーナンを含む糖液は、糖度40〜70%、カラギーナンの含有量が2〜4重量%のものである。 - 特許庁

The heated sauce with a high sugar content is obtained by mixing lactic fermented albumen with heated sauce with a high sugar content of a Brix of 50-85%.例文帳に追加

ブリックスが50〜85%の加熱済高糖度ソースに乳酸発酵卵白が配合されている加熱済高糖度ソース。 - 特許庁

Since the specific gravity (σ) can be considered to be proportional to the sugar content, the sugar content can be evaluated from the propagation time of the ultrasonic wave.例文帳に追加

比重(σ)は、糖度に比例しているとみなせるので、超音波の伝播時間から糖度を評価することができる。 - 特許庁

It colors earlier than miyakawa wase by about one week and its sugar content is high. 例文帳に追加

宮川早生と比べて着色が1週間程早く糖度が高い。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Its fruit has less 'ukikawa' (see above) and its sugar content is high with lower acid. 例文帳に追加

果実は浮皮が少なく、風味は糖度が高く酸が低い。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

It colors earlier than Nankan 20 Go by about one week and its sugar content is high. 例文帳に追加

南柑20号に比べて1週間程着色が早く糖度が高い。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

It is one of the representative brands of high sugar content cultivars and is able to maintain longer preservation. 例文帳に追加

高糖系品種の代表格で、長期間の貯蔵も可能である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Just the same as Aoshima unshu it is also one of the representative brands of high sugar content cultivars 例文帳に追加

青島温州と共に高糖系品種の代表的な品種である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Sugar content is high enough more than 12 degrees and also richly-flavored and it is a promising brand. 例文帳に追加

糖度も12度以上と高く濃厚で今後期待される品種である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Although high sugar content is important, volume of acid also determines its taste. 例文帳に追加

糖度が高いことは重要だが、酸の量も同様に味の決め手になる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文

Because the sugar content of the sakekasu is transformed into amino acids, it increases in flavor and gains umami. 例文帳に追加

酒粕の中の糖分がアミノ酸に変化するため、風味・旨味が増す。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

索引トップ用語の索引



  
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。
  
日本語WordNet
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2024 License. All rights reserved.
WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.License
  
Eゲイト英和辞典
Copyright © Benesse Holdings, Inc. All rights reserved.
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS