2. 人間の食物のために調理され供されることのできるとうもろこしの実(ears of corn that can be prepared and served for human food)
3. 少なくとも80パーセントのつぶしたコーンからつくられるウィスキー(whiskey distilled from a mash of not less than 80 percent corn)
4. 大きい穂の上に実をつける背の高い一年生穀草:アメリカで多品種が広く栽培される(tall annual cereal grass bearing kernels on large ears: widely cultivated in America in many varieties)
5. いろいろな穀草(特に地域の主要作物−−グレートブリテンの小麦、またはスコットランドとアイルランドのオート麦)の総称(any of various cereal plants (especially the dominant crop of the region--wheat in Great Britain or oats in Scotland and Ireland))
6. 動物の餌として使われる、または挽きつぶしてミールに使われる乾燥させた穀粒または穀類(the dried grains or kernels or corn used as animal feed or ground for meal)
7. うまく合わない靴の接触で起きる皮膚の硬く厚くなること(特につま先の上または横)(a hard thickening of the skin (especially on the top or sides of the toes) caused by the pressure of ill-fitting shoes)