egg creamとは 意味・読み方・使い方
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意味・対訳 エッグクリーム
egg creamの |
「egg cream」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 23件
egg cooked individually in cream or butter in a small ramekin発音を聞く 例文帳に追加
小さなラミキンの中でクリームまたはバターと共に個々に料理された卵 - 日本語WordNet
shaved ice (flavored with syrup) - ice cream - Hiyashi chuka (cold noodle which is topped with egg, roast pork, bean sprouts, tomato, and cucumber) - somen (Japanese vermicelli) - beer - watermelon発音を聞く 例文帳に追加
かき氷-アイスクリーム-冷やし中華-素麺-ビール-スイカ - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Egg white is whipped and scorched to give a scorched material 1, which is attached to a soft cream to delay a melt time of soft cream.例文帳に追加
卵白の泡立て焦げ目を付けた物1を貼りつける事によりソフトクリームの溶ける時間を遅らせる。 - 特許庁
a rich, frothy, creamy dessert made with whipped egg whites and heavy cream発音を聞く 例文帳に追加
泡立てた卵白とヘビークリームで作る、コクのある泡状のクリーミーなデザート - 日本語WordNet
lobster butter and cream and egg yolks seasoned with onions and sherry or Madeira発音を聞く 例文帳に追加
玉ねぎとシェリー、とマデリアで味付けされたロブスターバター、クリームと卵黄 - 日本語WordNet
The method for producing retort sauce for carbonara containing egg yolk and cream or the like comprises adding the cream or the like after heating egg yolk-containing raw material liquid for the sauce part over a specific temperature of material instead of merely mixing the egg yolk and the cream or the like which are the raw material of the retort sauce for carbonara.例文帳に追加
卵黄及びクリーム類を含有するカルボナーラ用レトルトソースの製造方法にあたり、カルボナーラ用レトルトソースの原料である卵黄とクリーム類を単に混合するのではなく、クリーム類の添加を、卵黄を含有したソース部の原料液を特定品温以上に加熱した後に行うことを特徴とするカルボナーラ用レトルトソースの製造方法。 - 特許庁
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「egg cream」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 23件
This frozen dessert having the favorable egg flavor is obtained by a method for making frozen dessert comprising the following processes: obtaining an egg composition by heating an egg-containing mixture comprising at least three kinds selected from the group of whole egg, egg yolk, and sucrose and milk-based raw material so as to denature the mixture, and adding the egg composition to a sterilized ice cream mixture.例文帳に追加
卵組成物を含む冷菓の製造方法であって、該方法が、以下の工程:全卵、卵黄、糖類または乳系原料からなる群より選択される3種以上を含む卵含有混合物を加熱することによって変性させて、卵組成物を得る工程;および該卵組成物を、殺菌後のアイスミックスに添加する工程を包含する、方法。 - 特許庁
a dessert made of sugar and stiffly beaten egg whites or cream and usually flavored with fruit発音を聞く 例文帳に追加
砂糖と硬直して打たれた卵の白人かクリームで作られていて、通常、果物で風味を添えられたデザート - 日本語WordNet
In the method, the egg composition may be added to the ice cream mixture before or during aging, or alternatively, after freezing.例文帳に追加
卵組成物は、アイスミックスのエージングの前またはエージング中に添加されてもよく、アイスミックスのフリージングの後に添加されてもよい。 - 特許庁
This method for producing the ice cream croquette is provided by wrapping the ice cream with a sponge cake and crepe, covering with egg, spreading with bread crumb, freezing at (-)15 to 35°C and then frying at 150 to 170°C.例文帳に追加
アイスクリームをカステラ、クレープで包み、卵で被覆し、パン粉をまぶし、マイナス15℃から35℃で冷凍したものを150℃から170℃でフライする。 - 特許庁
There is provided: the ice cream formed by wrapping a directly edible ice cream or a frozen ice cream in two sheets of sponge cakes in the top and bottom, and bonding mutual outer peripheral edges of both the sponge cakes with dough of the sponge cakes or beaten egg yoke; or the ice cream composed by applying bread crumb or batter to the outer periphery thereof, and frying the resultant material in high-temperature oil.例文帳に追加
直ちに食することができるアイスクリームあるいは冷凍したアイスクリームを二枚のスポンジケージーキで上下に包み込み、これら両スポンジケーキの外周縁同士をスポンジケーキの生地、あるいは溶いた卵黄によって接着して形成したアイスクリーム、又はこの外周にパン粉あるいはころもを付け、高温の油で揚げて構成したアイスクリーム。 - 特許庁
To cook korokke, cream sauce (sauce béchamel) or boiled and mashed potatoes are shaped into flat and oval patties, coated with flour, egg and panko (bread crumbs) and deep fried in hot lard or cooking oil.発音を聞く 例文帳に追加
ホワイトソース(ベシャメルソース)や茹でたジャガイモを潰したものを俵型や小判型に丸め、小麦粉、鶏卵、パン粉を衣としてつけ、ラードや油で揚げたもの。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To provide a method for producing high grade retort sauce for carbonara causing no separation of oil-and-fat all over the sauce surface after retort even containing egg yolk and cream or the like.例文帳に追加
本発明は、卵黄及びクリーム類を含有させたとしても、レトルト処理後もソース表面全体に油脂の分離が生じることもなく、品位の優れたカルボナーラ用レトルトソースを提供する。 - 特許庁
This cheese-containing custard cream product is obtained by mixing at least modified starch, sugar, egg yolk, milk, and cheeses as raw materials, optionally adding oils and fats to the mixture, heating the mixture to about 90°C with stirring and quenching the mixture.例文帳に追加
少なくとも化工澱粉と砂糖と卵黄と牛乳とチーズ類とを原料として配合し、それに必要に応じて油脂類を加え、90℃前後程度まで加熱攪拌後急冷してチーズ入りカスタードクリームの製品を得る。 - 特許庁
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