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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > Dietary Oilに関連した英語例文

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Dietary Oilの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 25



例文

PALM OIL DIETARY FIBER POWDER, FOOD CONTAINING THE SAME AND METHOD FOR PRODUCTION例文帳に追加

パームオイル食物繊維粉末及びその含有食品と製造方法 - 特許庁

ORAL COMPOSITION FOR PROMOTING EVACUATION CONTAINING PATCHOULI OIL AND DIETARY FIBER例文帳に追加

パチュリー油及び食物繊維を含有する排便促進用経口組成物 - 特許庁

The foamable oil-in-water emulsion composition preferably further contains dietary fibers.例文帳に追加

また、本発明の起泡性水中油型乳化組成物は、さらに食物繊維を含有することも好ましい。 - 特許庁

The food, dietary, or pharmaceutical preparation contains calendula oil.例文帳に追加

カレンジュラ油を含有する食品調製物、食物調製物、または医薬調製物。 - 特許庁

例文

There are provided a dietary fiber composition prepared by swelling a water insoluble and water swellable dietary fiber with 2-18 times volume of an oil-in-water type emulsion, bakery dough in which the dietary fiber composition is kneaded, and the bakery product prepared by heat treating the bakery dough.例文帳に追加

水不溶性且つ水膨潤性の食物繊維を2〜18倍量の水中油型乳化物で膨潤させてなることを特徴とする食物繊維組成物、該食物繊維組成物を練込んでなるベーカリー生地、及び、該ベーカリー生地を加熱処理してなるベーカリー製品。 - 特許庁


例文

This method for producing the fried Tofu comprises coating the circumference of insoluble dietary fiber with a material with low water absorbency, adding the coated insoluble dietary fiber to soymilk to produce Tofu, and frying the Tofu in a food oil.例文帳に追加

不溶性食物繊維の周囲を吸水性の低い物質によってコーティングし、そのコーティングした不溶性食物繊維を豆乳に添加して豆腐を製造し、その豆腐を食用油によって揚げる。 - 特許庁

The ingredient for fried food is obtained by formulating a base ingredient stock for fried food with at least one kind selected from powdered starch, soybean protein powder, dietary fiber materials, dietary oil-and-fat and emulsifiers.例文帳に追加

フライ食品用のベース具材原料に、粉末澱粉、大豆タンパク粉、食物繊維材、食用油脂、乳化剤のうちの1種以上のものを配合してなるフライ食品用具材。 - 特許庁

The method for producing deep-fried bean curd comprises adding water-soluble dietary fiber or water-soluble soybean dietary fiber to soy milk, coagulating the mixture to produce bean curd, and frying the bean curd with cooking oil.例文帳に追加

豆乳に水溶性食物繊維または水溶性大豆食物繊維を添加し、それを凝固させて豆腐を製造し、その豆腐を食用油によって揚げる。 - 特許庁

To provide dietary fiber powder effectively utilizing a palm oil trunk and generally usable for a variety of foods and drinks and a food containing the dietary fiber powder and to provide a method for producing the powder.例文帳に追加

パームオイル幹を有効利用し、多種多様の飲食品に汎用できるパームオイル食物繊維粉末及びその含有食品と、その製造方法を提供すること。 - 特許庁

例文

To provide soft candy with excellent shape-keeping property and flavor without seeping of oil and fat while containing dietary fiber, and a method for producing the same.例文帳に追加

食物繊維を含みながら油脂の染み出しがなく、保形性と風味が良好であるソフトキャンディーおよびその製造方法を提供する。 - 特許庁

例文

The objective croquette is characterized by enabling taking rich dietary fiber contained in root crop through seasoning potatoes with the broth of the root crop and using as the ingredient of the croquette the chopped root crop cooked in soy sauce and sesame oil.例文帳に追加

根菜の煮汁でジャガイモに味をつけ、根菜のきんぴらをコロッケの具とすることで、根菜に含まれる豊富な食物繊維を摂取できることを特徴とする。 - 特許庁

The total water balance can be controlled to give a baked food having good taste by whipping the water-soluble dietary fiber composed mainly of inulin with water and an oil-and-fat in advance to obtain a whipped composition.例文帳に追加

イヌリンを主成分とする水溶性食物繊維を予め水と油脂によりホイップ組成物としておくことにより全体の水分バランスを調整でき、良好な味覚の焼き上がりとすることができる。 - 特許庁

To provide a powder which includes conjugated linoleic acid or another oil in sufficient abundance, and which may be used as a dietary supplement or combined with foodstuffs to form a food product suitable for consumption by animals or humans.例文帳に追加

栄養補助食品として用いること、または動物もしくはヒトによる摂取のために適した食品を作るために食品材料と配合することができる、共役リノール酸またはその他の油を多量に含む粉末を提供する。 - 特許庁

To provide a ten-time concentrated fruit vinegar hardly causing precipitation of a dietary fiber, or separation and float of an oil component even at the concentration over five times, and deliciously drinkable by being diluted with water.例文帳に追加

5倍を超える濃縮であっても食物繊維の沈殿や油分の遊離や浮遊が見られなく、水で割っておいしく飲用できる10倍濃縮果実酢を提供する。 - 特許庁

Neem oil is dissolved in a uniform prepared solution, obtained by adding ethyl alcohol and water to lysolecithin obtained by enzymolysis of lecithin, under heating at 45°C or a lower temperature to give the neem oil composition composed only of a dietary material and highly dispersible and spreadable on a plant.例文帳に追加

レシチンを酵素分解して得られるリゾレシチンにエチルアルコールと水を加えて得られる均一な調整液にニーム油を45℃以下で加温溶解し、分散性と植物に対する展着性に富んだ食物素材のみより成るニーム油組成物が得られる。 - 特許庁

There are provided the oil-in-water type emulsified oil and fat composition for kneading in a bakery product comprises 0.5-5 mass% (aqueous phase standard) of water-insoluble and water-swellable dietary fibers in an aqueous phase, the bakery dough comprising the oil-in-water type emulsified oil and fat composition for kneading in bakery product kneaded therein, and the bakery product obtained by heat-treating the bakery dough.例文帳に追加

水不溶性且つ水膨潤性の食物繊維を水相中に0.5〜5質量%(水相基準)含有してなることを特徴とするベーカリー製品練込用水中油型乳化油脂組成物、該ベーカリー製品練込用水中油型乳化油脂組成物を練りこんでなるベーカリー生地、及び該ベーカリー生地を加熱処理してなるベーカリー製品。 - 特許庁

Lumber prepared by cutting and forming the palm oil trunk is pulverized, heated-air dried to about 6-18% of moisture content and then sieved into dietary fibers and vascular bundles.例文帳に追加

パームオイル幹を切断成形した製材を粉砕して、水分約6〜18%に熱乾燥し、次いで食物繊維と維管束に篩い分けすることで、食物繊維を約70%以上含むと共に、へミセルロース、ペクチン、セルロース、リグニン、粘液を含有するパームオイル幹由来の食物繊維粉末を得る。 - 特許庁

To provide an agricultural material composed only of a dietary material considering that an emulsifier for enhancing dispersibility admixed with and a spreading agent on dilution application added to neem oil, which has been conventionally sprayed for repellence of insect pests and bacteriostasis of plant pathogens, are not satisfactory from the viewpoint of safety.例文帳に追加

従来、害虫忌避と植物病原菌の静菌のためニーム油が撒布されているが、分散性を高めるために混合されている乳化剤、あるいは希釈施用時に添加する展着剤は安全性の点で満足すべきものではなく、食物素材のみより成る農業用資材が求められている。 - 特許庁

The method for preventing transfer of coloring matter and water content in the food product comprises adding a thickening polysaccharide or at least one kind of material selected from the thickening polysaccharide, oil and fat and water-insoluble dietary fiber to the food product containing either one or both of an edible material having high water content and a fruit.例文帳に追加

この発明は、水分含量の高い食材と果実の一方又は両方を含む食品に増粘多糖類又は増粘多糖類と油脂及び不水溶性食物繊維から選ばれた少なくとも1種又は2種以上を添加するものである。 - 特許庁

To provide a method for producing deep-fried bean curd comprising adding water-soluble soybean dietary fiber to bean curd raw material to enable production of deep-fried bean curd having homogeneous texture even when causing deflection on the temperature of frying oil, and softening and thickening the texture of the deep-fried bean curd to enable retention of much seasoning liquid.例文帳に追加

豆腐の原料に水溶性大豆食物繊維を添加することにより、揚げ油温度に偏りが生じても均一組織の油揚げ製造を可能とし、さらに、油揚げの組織をソフトかつ密にして、調味液を多く保持可能とした油揚の製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing a feed, with which an additive having heat deterioration properties is added to the feed, water contamination is not caused, excellent dietary is guaranteed, the hands are not stained during handling of the feed and unpleasantness by smell of characteristic of an oil is not given to the circumference.例文帳に追加

熱劣化する性質のある添加物を飼料に添加し、しかも水質の汚れを招来せず、良好な食餌性を保証でき、餌の取り扱い中に手が油で汚れず、油特有の臭気による不快感を周囲に与えないようにする。 - 特許庁

The hydrated chocolate dough for baked confectionery center contains chocolate dough, an aqueous raw material containing milk component, starch syrup and/or sugar alcohol, and an emulsifier with HLB of 1-6, has an insoluble dietary fiber content of 2-35 mass% in the whole, and forms water-in-oil emulsion.例文帳に追加

チョコレート生地と、乳成分を含有する水系原料と、水あめ及び/又は糖アルコールと、HLBが1〜6の乳化剤とを含み、全体中の不溶性食物繊維含有量が2〜35質量%で、油中水型のエマルションを形成している焼菓子センター用含水チョコレート生地を得る。 - 特許庁

On the other hand, considering that the recent hike in food prices has been caused not only by soaring oil prices and increasing use of biofuels, but also by structural factors such as supply capacity lagging behind increased demand due to population growth and changes in dietary habits in rapidly growing emerging countries, its fundamental remedy would inevitably require improving agricultural productivity. 例文帳に追加

他方、食料価格高騰の背景には、バイオ燃料の増産や原油価格高騰に加え、人口増による需要の増大に供給が十分追いついていないことや、目覚しい発展を遂げる新興国における食生活の変化などの構造的要因があることから、その根本的な解決のためには、中長期的な視点に立ち、農業の生産性を向上させていくことが不可欠です。 - 財務省

This dietary supplement food includes a polar lipid supplement food containing the polar lipid isolated from Avena sativa oil and a substantial amount of an antioxidant, at least a soluble β-glucan fiber giving a useful effect to health, and at least one amino acid giving an at least one useful effect to the digestive system.例文帳に追加

オート麦油から単利された極性脂質及び酸化防止剤の相当量を含む極性脂質補助食品、少なくとも1つの健康に有益な作用を与える可溶性β−グルカン繊維、消化器系に少なくとも1つの有益な作用を与える少なくとも1つのアミノ酸を含む栄養補助食品。 - 特許庁

例文

To provide soymilk ice cream by using soymilk, rapeseed oil, sweet drink made from fermented brown rice, salt and maple syrup, having low fat, low cholesterol and low calorie, containing rich vitamins, minerals and dietary fibers, having smooth palate feeling and flavor and moderate viscosity, and delicious, safe, and orienting health without the use of a synthetic additive, and to provide a method for producing the soymilk ice cream.例文帳に追加

豆乳、なたね油、玄米甘酒、塩、メイプルシロップを使用する、低脂肪、低コレステロール、低カロリーであり、ビタミン、ミネラル、食物繊維を豊富に含み、かつなめらかな食感と風味、適度な粘度を持つ、合成添加物不使用で美味しく安全な健康志向の豆乳アイスクリーム、及びその製造方法の提供。 - 特許庁

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