1016万例文収録!

「IN TASTE」に関連した英語例文の一覧と使い方(6ページ目) - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > IN TASTEに関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

IN TASTEの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 3060



例文

This ginger food improved in ginger taste contains sucralose.例文帳に追加

スクラロースの生姜風味向上剤としての新規用途の提供。 - 特許庁

AQUEOUS GLUCOSAMINE SALT SOLUTION IMPROVED IN TASTE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

呈味性の改善されたグルコサミン塩水溶液及びその製造法。 - 特許庁

COMPOSITION IN WHICH UNPLEASANT SMELL OR TASTE OF CYSTEINES IS REDUCED例文帳に追加

システイン類の不快な臭気又は味が軽減された組成物 - 特許庁

NEW YEAST HAVING CHARACTERISTIC IN TASTE AND DOUGH CONTAINING THE YEAST例文帳に追加

風味に特徴のある新規酵母及び該酵母を含有する生地 - 特許庁

例文

To provide an oral cephalosporin preparation improved in bitter taste.例文帳に追加

苦味の改善された経口用セファロスポリン製剤を提供する。 - 特許庁


例文

To obtain tasty malt vinegar in which taste and smell of beer are completely removed.例文帳に追加

ビールの味、匂いを完全に消した美味の麦芽酢を得ようとする。 - 特許庁

METHOD FOR REDUCING BITTER TASTE OF MENTHOL IN EDIBLE ACID-CONTAINING PRODUCT例文帳に追加

食用酸を含有する製品中のメントールの苦味低減方法 - 特許庁

LOW FAT CHEESE EXCELLENT IN FLAVOR AND TASTE, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

風味・呈味に優れた低脂肪チーズ及びその製造方法。 - 特許庁

The lipid metabolism-improving agent is also excellent in aroma and taste.例文帳に追加

この脂質代謝改善組成物は、香りや嗜好性にも優れている。 - 特許庁

例文

To provide liver paste food increased in body taste specific to liver.例文帳に追加

レバー特有のコク味が増したレバーペースト食品を提供する。 - 特許庁

例文

COLOR TASTE CORRECTING DEVICE AND COLOR TINT CORRECTING METHOD IN RGBLED LIGHT EMISSION例文帳に追加

RGBLED発光における色味補正装置及び色味補正方法 - 特許庁

To produce a powder seasoning having a good flavor and a good taste in a simple step.例文帳に追加

風味、呈味を有した粉末調味料を簡単な工程で製造する。 - 特許庁

To provide new foods excellent in taste, palatability and nourishment.例文帳に追加

風味、食感及び栄養上優れた新しい食品求められている。 - 特許庁

To provide a game machine which can inhibit a fall in the taste of a game.例文帳に追加

遊技の興趣の低下を抑制することのできる遊技機を提供する。 - 特許庁

To provide a processed food having the taste and palate feeling both inherent in crab.例文帳に追加

カニ本来の味、食感を有する加工食品を提供する。 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING OIL-IN-WATER FOOD WITH PREVENTED TASTE REDUCTION例文帳に追加

呈味の低減を防止した水中油系食品の製造方法 - 特許庁

To provide a decorative foamed laminated material with depth and rich in taste.例文帳に追加

深みがあり、興趣性に富む装飾性発泡積層材を提供する。 - 特許庁

PRODUCTION METHOD OF FOOD IMPROVED IN TASTE BY ADDING GRAPE EXTRACT例文帳に追加

ブドウ抽出物添加により風味を改善した食品の製造方法 - 特許庁

PACKAGED TEA BEVERAGE ENRICHED IN FLAVOR AND TASTE AND PRODUCTION METHOD THEREOF例文帳に追加

香味及び旨味を増強した容器詰め茶飲料及びその製造方法 - 特許庁

BAKERY PRODUCT EXCELLENT IN TEXTURE AND TASTE, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

食感食味の優れたベーカリー製品及びその製造法 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING CHINESE NOODLE SOUP IMPROVED IN TASTE EXPRESSION例文帳に追加

呈味性の改善された中華麺用スープの製造方法 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING POTATO PROTEIN IMPROVED IN TASTE AND FLAVOR例文帳に追加

呈味や香りが改善されたジャガイモタンパクの製造方法 - 特許庁

To output a message following a change in user's taste.例文帳に追加

ユーザの嗜好の変化に追従したメッセージを出力する。 - 特許庁

In this case, only the pop-up corresponding to the taste information of a user is displayed.例文帳に追加

その際ユーザの嗜好情報に応じたポップアップのみを表示する。 - 特許庁

To provide a method for softening jam excellent in flavor, texture and taste.例文帳に追加

風味、食感、味覚に優れるジャムの軟化方法を提供する。 - 特許庁

To provide a food improved in juiciness, texture and food taste of animal protein.例文帳に追加

動物性蛋白質のジューシーさやテクスチャー、食味を改善する。 - 特許庁

To provide a method for producing coffee oil extremely excellent in flavor and taste.例文帳に追加

香味が非常に優れたコーヒーオイルを製造する方法を提供する。 - 特許庁

I don't know what ingredients are used in Japanese food. I don't understand the taste. 例文帳に追加

「日本料理に何が入っているか全然分からない。味も分からない。」 - 経済産業省

Mr. Fogg's wardrobe was completely supplied and in the best taste. 例文帳に追加

フォッグ氏の衣装ダンスは完璧に整理され、素晴らしい趣味を見せていた。 - JULES VERNE『80日間世界一周』

To provide a method of suppressing an acrid taste and or metallic taste of potassium chloride in food compositions including potassium chloride for the purpose of manufacturing low- or reduced-salt products in a safe and economical manner without compromising the palatability, and to provide an agent for suppressing the acrid taste and/or metallic taste derived from potassium chloride in the same method.例文帳に追加

低塩又は減塩を目的として塩化カリウムを含む食品組成物おいて、おいしさを損なうことなく、安全かつ安価に、塩化カリウムのエグ味及び/又は金属味を抑制する方法、並びに該方法に供する塩化カリウム由来のエグ味及び/又は金属味の抑制剤の提供。 - 特許庁

This simple taste originated from the idea of cleanness in Taoism and was expressed as a value of 'cleanliness' which encompassed both aristocratic elegant taste and folksy rustic favor. 例文帳に追加

この質朴とも言える趣致は道教の清浄の概念に由来し、貴族的な雅趣と庶民的な野趣を併せ持つ「清」という価値で表現される。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

A vender server 40 reads the taste information of the user from the vending machine and registers it in a database 45 by a taste information registration part 44.例文帳に追加

ベンダサーバ40は自動販売機50からユーザの嗜好情報を取込み、嗜好情報登録部44でデータベース45に登録しておく。 - 特許庁

A home server 21 registers and holds taste information of users A and B in a taste information database for each user.例文帳に追加

ホームサーバ21は、ユーザAおよびユーザBの嗜好情報を、ユーザ毎に嗜好情報データベース31に登録して保持している。 - 特許庁

A user information server 8 classifies a user into a group of taste and preference in accordance with the taste and preference of the registered user, when the user is authenticated.例文帳に追加

ユーザ情報サーバ8は、ユーザ認証時に登録されたユーザの趣味、嗜好に従って、各ユーザを趣向グループ別に分類する。 - 特許庁

To obtain reddish purple-colored Japanese wine differing in color, smell and taste from conventional Japanese wines, namely, having red wine-like smell and taste.例文帳に追加

色、香り及び味等において従来の清酒とは異なり、赤紫色に着色した、赤ワイン風の香り及び味を有する清酒の製造。 - 特許庁

The soy milk reduced in harsh taste, astringent taste and soybean smell is obtained by treating soy milk raw material liquid with activated charcoal.例文帳に追加

豆乳原料液を活性炭処理することにより、えぐ味、収れん味、大豆臭を低減させた豆乳を提供できる。 - 特許庁

To more simply input taste information in the registration processing for registering taste information of a user.例文帳に追加

ユーザの嗜好情報を登録する登録処理において、より簡便に、嗜好情報を入力することができるようにする。 - 特許庁

To obtain a sterile liquid potage soup in a packaging pack, which has excellent taste of body and flavor and maintains a taste during preservation and distribution.例文帳に追加

コク味、うま味が良好で、保存、流通時において味を維持できる無菌包装パック入り液状ポタージュスープを提供する。 - 特許庁

The seasoned laver properly balanced in the acid taste and the sweet taste is provided by applying dripping a reasoning liquid for tasting to plate laver and subsequently spraying powdery vinegar.例文帳に追加

板海苔に味付けタレを塗布したのち、粉末酢を散布して、酸味と甘味のバランスが程良くした甘酢風味味付け海苔。 - 特許庁

To provide a powdery, fine particular or granular preparation, effectively masking the unpleasant taste of a medicine having the unpleasant taste and also excellent in elution property.例文帳に追加

不快味を有する医薬の不快味を効果的に遮蔽して服用し易く、かつ溶出性に優れた散剤、細粒剤又は顆粒剤を提供すること。 - 特許庁

To provide a means for improving bitter taste and harsh taste without impairing bioutility, in a calcium L-threonate-containing oral administration preparation.例文帳に追加

L−トレオン酸カルシウムを含有する経口投与製剤において、その生体利用性を損なわずに、苦味、えぐみを改善する手段を提供する。 - 特許庁

To provide a method for reducing the bitter taste of a catechin-containing composition in high safety by using a CD (cyclodextrin) and provide a catechin-containing composition having reduced bitter taste.例文帳に追加

CDを用いる、カテキン含有組成物の安全性の高い苦味低減方法および苦味の低減されたカテキン含有組成物の提供。 - 特許庁

To provide a method for improving taste quality of hydroponic vegetables, and to provide hydroponic vegetables improved in taste quality.例文帳に追加

水耕栽培野菜の味質を改善する方法及び味質の改善された水耕栽培野菜を提供する。 - 特許庁

The edible film for taste modification comprises a material containing a taste modifying substance in a film composed of a water-soluble polymer.例文帳に追加

本発明の味覚修飾用可食性フィルムは、水溶性高分子から形成されるフィルムに、味覚修飾物質含有物を含む。 - 特許庁

To obtain a medicinal composition for internal use improved in harsh taste of a specific ingredient, and to provide a method for improving the harsh taste.例文帳に追加

ある特定の成分の不快な味を改善した内服用医薬組成物および不快な味を改善する方法を提供する。 - 特許庁

To provide a hesperidin-containing beverage with good flavor, in which an unpleasant taste (bitter taste) which is peculiar to water-soluble hesperidin is suppressed.例文帳に追加

水溶性ヘスペリジン特有の不快味(苦味)を抑制した、風味が良好なヘスペリジン含有飲料を提供する。 - 特許庁

To provide a vinegar having reduced unpleasant taste without changing characteristic taste of vinegar in spite of a high amino acid content.例文帳に追加

アミノ酸を高濃度で含有する食酢であるにも関わらず、食酢本来の味を変えることなく雑味を低減した食酢を提供すること。 - 特許庁

To provide a food material having olive leaves as the raw material, containing high-concentration polyphenol, and suppressed in astringent taste/bitter taste.例文帳に追加

オリーブ葉を原料として高濃度のポリフェノールを含有し、かつ渋み・苦味を抑えた食品素材を提供する。 - 特許庁

To provide fried confectionery of new taste-texture, smooth in the mouth and having crunchy taste while having ground fish meat flavor, and a method for producing the fried confectionery.例文帳に追加

すり身の風味を有しながら、口当たりがよくサク味のある新規食味・食感の揚げ菓子、及び、該揚げ菓子を製造する方法を提供すること。 - 特許庁

例文

In order to impart a sweet taste and adjust the taste and texture, at least one selected from vinegar, sugar and starch syrup is added.例文帳に追加

甘味の付与や、食味及び食感を調整するために、酢、砂糖、水飴から選ばれる少なくとも1種を添加する。 - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。
  
Copyright Ministry of Economy, Trade and Industry. All Rights Reserved.
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
  
この対訳コーパスは独立行政法人情報通信研究機構の集積したものであり、Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unportedでライセンスされています。
  
原題:”Around the World in 80 Days[Junior Edition]”

邦題:『80日間世界一周』
This work has been released into the public domain by the copyright holder. This applies worldwide.

SOGO_e-text_library責任編集。Copyright(C)2000-2001 by SOGO_e-text_library
この版権表示を残すかぎりにおいて、商業利用を含む複製・再配布が自由に認められる。
プロジェクト杉田玄白正式参加テキスト。
SOGO_e-text_library(http://www.e-freetext.net/)
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS