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冷製パスタの英語
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英訳・英語 Cold pasta
「冷製パスタ」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 16件
冷凍パスタの製造方法例文帳に追加
PRODUCTION OF FROZEN PASTA - 特許庁
イタリアン限定だけどね 冷製パスタでいい?例文帳に追加
Only italian. is cold pasta okay? - 映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書
食用時に食感の良い、とりわけパスタの食感が良い冷凍パスタ食品及びその製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a frozen paste having excellent palate especially that of pasta when eaten, and to provide a method for producing the same. - 特許庁
茹でパスタをソテーし、得られたソテーパスタの上にソースを添加し、次いで冷凍することを特徴とするソース入り冷凍ソテーパスタの製造方法。例文帳に追加
This method for producing sauce-containing frozen saute pasta is characterized by sauteeling boiled pasta and adding a sauce onto the saute pasta thus obtained followed by freezing the resultant pasta. - 特許庁
加熱殺菌してレトルト製品としてもソースの粘度を一定に保つことができ、しかも加えたマヨネーズが分離しないばかりでなく、冷したパスタ(冷製パスタ)と絡めると清涼感があり、かつマヨネーズ風味のコクのあるパスタ料理に仕上げることのできるレトルトパスタソースを提供する。例文帳に追加
To prepare retort pasta sauce which keeps constant viscosity even when made into a retort product by sterilization under heating, not only does not separate mayonnaise added, but also has refreshing feeling when combined with cooled pasta (cold pasta) and finishes a pasta dish having body of mayonnaise flavor. - 特許庁
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Weblio例文辞書での「冷製パスタ」に類似した例文 |
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冷製パスタ
ソフトチーズ.
soup-meat
The stew is (thoroughly) cooked.
spaghetti served with a tomato sauce
「冷製パスタ」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 16件
加熱殺菌してレトルト製品としてもソースの粘度を一定に保つことができ、しかも冷したパスタと絡めると清涼感のあるパスタ料理に仕上げることのできるレトルトパスタソースを提供する。例文帳に追加
To provide a retort pasta sauce capable of keeping the viscosity constant even if the sauce is subjected to heat sterilization to provide a retort product, and enabling a cooled pasta to be finished as a pasta dish having refrigerant feeling by enabling the sauce to be spread around the cooled pasta. - 特許庁
この発明は、茹で上げたパスタ類を冷却調温し、該パスタ類に、その10%〜100%(質量)のソースを調温して添加混合し、該混合物を容器に充填した後、調温したソースを充填して冷蔵し、又は冷凍後解凍して冷蔵することを特徴とした冷蔵グラタンの製造方法により目的を達成した。例文帳に追加
The refrigerated gratin is produced by cooling boiled pasta to a prescribed temperature, mixing the pasta with temperature-controlled sauce in an amount of 10-100 mass% based on the pasta, filling the mixture in a vessel, filling the temperature-controlled sauce into the vessel and refrigerating the product or freezing, thawing and refrigerating the product. - 特許庁
冷凍した生玉ネギを除く原料100質量部に対し冷凍した生玉ネギを3質量部以上30質量部以下使用することを特徴とするパスタソース及びその製造方法である。例文帳に追加
The pasta sauce is obtained by using ≥3 and ≤30 pts.mass of frozen raw onion, based on 100 pts.mass of a raw material excluding frozen raw onion. - 特許庁
具材および液状ソース原料を混合し、加熱調理して、具材を含んだ液状ソースを作製し、この液状ソースを5〜50℃にまで冷却し、この冷却された液状ソースに、該液状ソース中に固体状態で存在し、冷凍後の再加熱時にソース中に均一に溶解されないチーズを添加、混合した後、これを冷凍し、冷凍パスタソースを得る。例文帳に追加
This frozen pasta sauce is obtained by mixing ingredients and liquid sauce raw materials, cooking by heating to prepare the liquid sauce containing the ingredients, cooling the liquid state sauce to 5-50°C, adding cheese presenting as a solid state in the liquid sauce, which does not melt uniformly in the sauce on re-heating the sauce after freezing it, mixing and then freezing. - 特許庁
クリームスープやクリームパスタソースなどの調理食品の冷解凍時に油分離を生じにくい特徴を有する、耐冷凍性に優れた練り込み用水中油型乳化油脂組成物、更にはその製造方法を提供すること。例文帳に追加
To provide an oil-in-water emulsified oil and fat composition for kneading, excellent in anti-freezing properties, and having characteristics of hardly causing oil separation when freezing and thawing cooked food such as cream soup and cream pasta sauce, and to provide a method for producing the composition. - 特許庁
パスタソースの製造方法として、40〜100℃に加温した水系原料中に水溶性セルロースエーテルを添加し、20℃以下に冷却しながら攪拌溶解した後、乾燥こんにゃく加工品及び/又は澱粉を添加し、更に40〜100℃に加熱攪拌して製造する。例文帳に追加
The method for producing the pasta sauce comprises adding the water-soluble cellulose ether to a water-based material heated to 40-100°C, stirring and dissolving while cooling the mixture to ≤20°C, adding the dry devil's tongue processed product and/or starch, and further heating to 40-100°C and stirring the product. - 特許庁
摂食する際の再加熱時にチーズがソース中に均一に溶解されず、チーズの食味とソースの食味が調和しているが、それぞれの食味が存在し、食味が一体化されてはいない従来にない独特の食味を有する冷凍パスタソースおよびその製造方法を提供すること。例文帳に追加
To provide a frozen pasta sauce having a peculiar eat taste not conventionally available, having cheese not uniformly melted on re-heating for eating, while harmonizing the eat tastes of the cheese with the sauce, presenting each of the eat tastes and having the eat taste not made as one unit; and a method for producing the same. - 特許庁
本発明は、澱粉質食品を加熱殺菌した後、クリーンルーム内で収容された容器を密封し、その後冷蔵処理することを含み、澱粉質食品が米飯類、パスタ類、麺類およびもち類からなる群より選ばれることを特徴とする常温保存性食品の製造方法を提供する。例文帳に追加
In this method for producing the food preserved at ordinary temperatures, the starchy food is thermally sterilized, the sterilized food in a container received in a clean room is packed, and then the packed food is subjected to a refrigeration treatment, wherein the starchy food is selected from the group consisting of cooked rice, pasta, noodle and rice case. - 特許庁
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