例文 (999件) |
Flavor ofの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 3196件
The flavor comprises, for example, coffee flavor, green tea flavor, black tea flavor, oolong tea flavor, cola flavor, flavor of Korean pickles, mint flavor, peppermint flavor, flavor of soup of fermented soybean paste, sauce flavor, mayonnaise flavor, cheese flavor, whisky flavor, flavor of Japanese rice liquor, rum flavor, sherry flavor, flavor of soup of Chinese noodles, and hot chili flavor.例文帳に追加
フレーバーは、例えば、コーヒー味や緑茶味、紅茶味、ウーロン茶味、コーラ味、キムチ味、ハッカ味、ペパーミント味、味噌汁味、ソース味、マヨネーズ味、チーズ味、ウイスキー味、日本酒味、ラム酒味、シェリー酒味、ラーメン汁、ホットチリ味等からなる。 - 特許庁
Konbujime (making salted fish sandwiched between seaweed to transfer the flavor of seaweed to the fish) 例文帳に追加
昆布じめ - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
PRODUCTION OF FLAVOR例文帳に追加
フレーバーの製造方法 - 特許庁
FLAVOR IMPROVER AND METHOD FOR FLAVOR IMPROVEMENT OF GREEN JUICE FOOD PRODUCT例文帳に追加
青汁食品の風味改善剤及び風味改善方法 - 特許庁
To provide a flavor oil including a flavor material whose sense of chewing and flavor can be enjoyed.例文帳に追加
香味材の歯ごたえと香味を楽しむことができる香味油を提供すること。 - 特許庁
I wonder what kind of flavor this has. 例文帳に追加
これはどんな味なのだろう。 - Weblio Email例文集
a pronounced flavor of cinnamon 例文帳に追加
シナモンのはっきりした味 - 日本語WordNet
a distinctive tart flavor characteristic of lemons 例文帳に追加
レモン特有の酸っぱい味 - 日本語WordNet
the quality of being concentrated in color or flavor 例文帳に追加
色や味などが濃いさま - EDR日英対訳辞書
REINFORCEMENT AND IMPROVEMENT OF VANILLA FLAVOR例文帳に追加
バニラ風味の補強、改善 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING FLAVOR OF CRUSTACEAN例文帳に追加
甲殻類フレーバーの製造方法 - 特許庁
STERILIZING TREATMENT OF FLAVOR RAW MATERIAL例文帳に追加
風味原料の殺菌処理方法 - 特許庁
PREPARATION OF VANILLA FLAVOR例文帳に追加
バニラフレーバーの製造方法 - 特許庁
METHOD FOR STABILIZING FLAVOR OF INSTANT NOODLES例文帳に追加
即席麺類の風味安定化方法 - 特許庁
PRODUCTION OF COFFEE FLAVOR例文帳に追加
コーヒーフレーバーの製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PREVENTING FLAVOR DETERIORATION OF MEAT例文帳に追加
食肉の風味劣化防止方法 - 特許庁
AGENT FOR SUPPRESSING DETERIORATION OF FLAVOR OR FRAGRANCE AND METHOD FOR SUPPRESSING DETERIORATION OF FLAVOR OR FRAGRANCE例文帳に追加
香味又は香気劣化抑制剤、及び香味又は香気劣化抑制方法 - 特許庁
例文 (999件) |
Copyright © Benesse Holdings, Inc. All rights reserved. |
Tanaka Corpusのコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います: Creative Commons Attribution (CC-BY) 2.0 France. |
Copyright © National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved. |
Copyright (c) 1995-2024 Kenkyusha Co., Ltd. All rights reserved. |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
Copyright (c) 株式会社 高電社 All rights reserved. |
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
Tatoebaのコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います: Creative Commons Attribution (CC-BY) 2.0 France |
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2024 License. All rights reserved. WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.License |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |