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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > Flavor ofに関連した英語例文

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Flavor ofの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 3196



例文

To produce a stiffly kneaded type nutritive food rich in flavor from lees of rice wine and matured cheese as raw materials.例文帳に追加

酒粕とチーズを原料とする風味豊かな硬練り状栄養食品を提洪する。 - 特許庁

The method of promoting flavor adds the nigerooligosaccharide to the food and the drink including spice.例文帳に追加

また、香料を含有する飲食品にニゲロオリゴ糖を添加するフレーバー増強法。 - 特許庁

To provide a method for producing roasted dried fish enabling production of rough dried fish having roast flavor.例文帳に追加

ロースト風味を有する荒節を得ることができる炙り節の製造方法の提供。 - 特許庁

To provide a compound having excellent effect for preventing the deterioration of food flavor existing in a food.例文帳に追加

食品中に存在する食品香料の劣化防止能に優れた化合物を提供すること。 - 特許庁

例文

To provide a beverage composition for reducing off-flavor and taste of non-nutritive sweetener.例文帳に追加

非栄養甘味料の異臭味が低減された飲料組成物を提供する。 - 特許庁


例文

To provide a device for producing bean curd, which can milden the taste of the bean curd and improve its flavor.例文帳に追加

豆腐の味をまろやかに、しかも風味良くすることが可能な豆腐製造装置を提供する。 - 特許庁

SOFT CANDY HAVING TEXTURE AND FLAVOR LIKE THOSE OF RICE CAKE, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

餅様の食感と風味を有するソフトキャンディ及びその製造方法 - 特許庁

To obtain unconventional kind of frozen dessert containing alcohol and having its taste and flavor.例文帳に追加

アルコ−ル分を含有しその味と風味を有するこれまでにない種類の氷菓を提供する。 - 特許庁

To provide a means for improving the body of a foodstuff and further improving its taste or flavor.例文帳に追加

食品のコク味を向上させ、更に、その味又は風味を向上させる手段を提供すること。 - 特許庁

例文

To provide frozen sausage packed in an intestine having qualities such as chewability, flavor, appearance of casing, not influenced by freezing.例文帳に追加

歯ごたえ、味、ケーシングの外観等の品質に影響を受けない腸詰ソウーセージの提供 - 特許庁

例文

To provide roasted powdery seasoning having stronger roasted flavor than that of conventional seasoning.例文帳に追加

従来の調味料よりも更に強いロースト香を有する調味料を提供すること。 - 特許庁

DENTAL DEVICE WITH IMPROVED RETENTION OF FLAVOR AND/OR CHEMOTHERAPEUTIC AGENT COMPOSITION例文帳に追加

香料および/または化学療法薬を含む配合物の保持力を向上させた歯科用器具 - 特許庁

To provide an edible vessel enhanced in palatability of a granular solid material and expressing nice flavor and taste.例文帳に追加

粒状固形物の食感が強調され、かつ、香りおよび風味が豊かとなり得る可食容器を得る。 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING MILK-CONTAINING COFFEE BEVERAGE, METHOD FOR STABILIZING MILK-CONTAINING COFFEE BEVERAGE, AND METHOD FOR IMPROVING FLAVOR OF THE SAME例文帳に追加

乳含有コーヒー飲料の製造方法、安定化方法及び香味向上方法 - 特許庁

The blended oil has excellent texture, flavor and hardness, and can stably be applied as a substitute for cacao butter to cacao butter-including food such as the content and topping of confectionery.例文帳に追加

配合油組成物はカカオ脂に似たフレーバ遊離およびテクスチャー性を有する。 - 特許庁

A flavor composition and the like can be provided by using a thiolane compound expressed by formula of the figure as a flavoring ingredient.例文帳に追加

香料成分として下式で示されるチオラン化合物を用いる: - 特許庁

To provide a method for producing an extract of teas, having strong flavor and taste, and slight bitterness.例文帳に追加

旨味やコク味が強く、渋味の少ない茶類エキスの製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide mustard-containing walleye pollack including citron added a flavor of citron and its producing method.例文帳に追加

柚子の風味を付加した柚子入り辛子明太子およびその製造方法の提供。 - 特許庁

These compounds are contained by blending them in effective amounts capable of imparting a milk chocolate flavor to the composition.例文帳に追加

化合物は組成物にミルクチョコレートフレーバを付与する有効量で組合せて含む。 - 特許庁

To provide a processed food expressing original fresh flavor of tomato even if being heat-treated.例文帳に追加

加熱処理をしてもトマト本来のフレッシュな風味が発現された加工食品の提供。 - 特許庁

To obtain a compound having a fragrance and a flavor similar to those of Waseda japonica, and to provide a perfume composition.例文帳に追加

沢わさび様香気香味を有する化合物及び香料組成物を得る。 - 特許庁

To obtain an essence of sea tangle having an excellent flavor without extracting a peculiar unpleasant bitterness from sea tangle.例文帳に追加

昆布から独特の不快な苦味を出さずに優れた風味を有する昆布エキスを得ること。 - 特許庁

To provide a beverage containing Ume extract reduced in harsh taste and fully-containing original flavor of an Ume fruit.例文帳に追加

エグミが抑制され、梅果実本来の香りを十分に含む梅エキス入り飲料の提供。 - 特許庁

The deterioration preventing agent for flavor contains the extract of Ampelopsis cantoniensis as an active component.例文帳に追加

藤茶の抽出物を有効成分として含有することを特徴とする香料の劣化防止剤である。 - 特許庁

The process above enables production of soybean curd richly containing minerals and giving eaters particular deliciousness with good flavor.例文帳に追加

そのため、ミネラルを豊富に含み、風味よく独特のおいしさを与える豆腐を提供できる。 - 特許庁

The soy sauce creates Japanese flavor, relieves spiciness of Guinea pepper and supplies salinity.例文帳に追加

醤油は和風の風味を醸し出し、唐辛子の辛味の緩和と塩分を供給するものである。 - 特許庁

To provide a method for producing a peanut-processed product emphasizing the natural flavor of a peanut with inner skin.例文帳に追加

渋皮の付いた落花生の自然の風味を引き立てる落花生加工品の製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a lactic acid fermented food of a vegetable and a fruit having high immunopotentiating effects and even a good flavor.例文帳に追加

免疫増強効果が高くかつ風味も良好な野菜と果実の乳酸発酵食品を得る。 - 特許庁

To obtain a seasoning material capable of providing a definite flavor to a food.例文帳に追加

食品に対してまとまった風味を提供することができる調味材を提供すること。 - 特許庁

To provide jelly food as a functional food having high effect of emitting flavor components to bring high relaxation effect.例文帳に追加

香気成分の発散効果が高く、そのためリラックス効果の高い機能性食品を提供する。 - 特許庁

OXYGEN-ABSORBING LAMINATED FILM, FLAVOR OF DRIED FOOD USING THE SAME, AND METHOD FOR KEEPING AROMA例文帳に追加

酸素吸収積層フィルム及びこれを用いた乾燥食品の風味・香味維持方法 - 特許庁

To provide rice flour bread having a reduced stuffy smell being an unpleasant smell and an excellent flavor and rice flour bread being soft and moist with the passage of days.例文帳に追加

不快臭であるムレ臭を低減した風味良好な米粉パンを提供すること。 - 特許庁

To provide chewing gum excellent in sustainability of sweet taste and/or flavor, and to provide a method for producing the chewing gum.例文帳に追加

甘味及び/又は香味の持続性に優れたチューインガム及びその製造法を提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing fish meat paste of a Kabayaki-style, having flavor and texture resembled to the Kabayaki.例文帳に追加

蒲焼に近い風味及び食感を有する蒲焼風魚肉練り製品の製造方法を提供する。 - 特許庁

The method further comprises (2) coloring 4 the surface of the ground fish meat 3 having the crab flavor, etc., with a ponceau coloring agent, etc.例文帳に追加

(ロ)カニ風味等すり上がり身3の表面に紅色色素等での着色4をする。 - 特許庁

To provide a method for producing tea with excellent flavor using the red sword beans of purple seed.例文帳に追加

紅色の種子の赤刀豆を使用し、風味の良いお茶を製造する方法を提供すること。 - 特許庁

FLAVOR-IMPROVEMENT OF BOROHO FRUIT JUICE AND BEVERAGE AND FOOD CONTAINING THE SAME例文帳に追加

ボロホ果汁の香味改善方法および該ボロホ果汁を含有する飲食品 - 特許庁

The flavor-improving agent of the bofutusyosan is to contain the insoluble edible fibers as an active ingredient.例文帳に追加

不溶性食物繊維を有効成分とする、防風通聖散の風味改善剤。 - 特許庁

To provide chewing gum excellent in the release speed, intensity and lasting properties of flavor and taste.例文帳に追加

香味放出の速さ、強さ及び持続性に優れたチューインガムを提供する。 - 特許庁

To provide a food packaging method of superior oxygen permeability, retort properties and flavor properties.例文帳に追加

酸素透過性、レトルト性、フレーバー性にすぐれた食品包装方法を提供する。 - 特許庁

Alternatively, natural biogenerated cheese flavor components are produced with reduced amount of fat.例文帳に追加

あるいは、減少量の脂肪を有する生物由来のナチュラルチーズフレーバ成分を生成する。 - 特許庁

People have very high regard for Japanese products because of its reliable quality, good flavor, pretty packaging, etc. 例文帳に追加

日本製品は品質への信頼性、味の良さ、パッケージの美しさなどの点で非常に評価が高い。 - 経済産業省

The food and drink is enhanced in coffee flavor and/or black tea flavor and/or powdered green tea flavor and/or milk flavor by addition of low saccharified reduced starch syrup which is sugar alcohol having sweet quality slow in beginning and finish of sweetness and contains 40 wt.% of pentasaccharide or higher in a sugar composition in solid.例文帳に追加

甘味の立ちおよびキレが遅い甘味質を有する糖アルコールである、固形分中の糖組成において5糖類以上が40重量%以上の低糖化還元水飴を添加することで、コーヒー風味および/または紅茶風味および/または抹茶風味および/またはミルク風味(乳風味)を増強する。 - 特許庁

The food and drink is enhanced in coffee flavor and/or black tea flavor and/or powdered green tea flavor and/or milk flavor by addition of low saccharized reduced starch syrup which is sugar alcohol having sweet quality slow in beginning and finish of sweetness and contains40 wt.% of ≥5 saccharides in a sugar composition in solid.例文帳に追加

甘味の立ちおよびキレが遅い甘味質を有する糖アルコールである、固形分中の糖組成において5糖類以上が40重量%以上の低糖化還元水飴を添加することで、コーヒー風味および/または紅茶風味および/または抹茶風味および/またはミルク風味(乳風味)を増強する。 - 特許庁

This method for producing the meat flavor or egg flavor-like seasoning excellent in quality, especially chicken flavor-like seasoning includes: using as the raw material, yeast containing 1% or more γ-glutamylcysteine per dried yeast fungus body, using an extract of the yeast.例文帳に追加

γ—グルタミルシステインを乾燥酵母菌体あたり1%以上含有する酵母を原料として用い、該酵母の抽出物を用いることにより、品質に優れた畜肉フレーバー又は卵フレーバー様調味料、特にチキンフレーバー様調味料を生成することができる。 - 特許庁

To provide a method for manufacturing oil and fat with a chocolate flavor which has an effect of giving a natural chocolate flavor to a chocolate-like food that contains cacao mass or cocoa butter in a small amount, and to provide the chocolate-like food with the excellent chocolate flavor.例文帳に追加

カカオマスやココアバター配合量の少ないチョコレート様食品に対し、自然なチョコレート風味を付与する効果を有するチョコレート風味油脂の製造方法及びそれを利用したチョコレート風味に優れたチョコレート様食品を提供する。 - 特許庁

To provide a cheese-flavor fried food preventing dough from scattering, bursting and browning in deep-frying in oil even if sufficient amount of cheese in dough is included in order to give rich cheese flavor, and having crispy feeling in dough and light and soft palate feeling; and to provide a method for producing the cheese-flavor fried food.例文帳に追加

豊かなチーズ風味を与えるために十分な量のチーズを衣に含ませても、油揚げの際に衣が散ったり、破裂したり、褐変したりすることがなく、衣にサクミがあり軽くソフトな食感を有する、チーズ風味揚げ物食品、及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide a bitter taste inhibitor effectively inhibiting bitter taste while it does not affect refreshing feeling of mint flavor, such as menthol, peppermint oil, and spearmint oil, etc., and mint flavor compositions compounded with the bitter taste inhibitor, and mint flavor powders.例文帳に追加

メントール、ペパーミントオイル、薄荷油、スペアミントオイルなどのミント系香料の清涼感には何ら影響を及ぼさずに苦味を効果的に抑制することができるミント系香料の苦味抑制剤および該苦味抑制剤を配合したミント系香料組成物およびミント系香料粉末を提供すること。 - 特許庁

The multi-component filter (4) for smoking goods contains a lip-side end segment (12), a first flavor release segment (14), (28) containing vegetable leaves and disposed at the upstream of the lip-side end segment (12) and the second flavor release segment (16), (24) containing a filter material and a flavor and disposed at the upstream of the first flavor release segment (14), (28).例文帳に追加

唇側端部セグメント(12)と、唇側端部セグメント(12)の上流側の植物の葉を含む第1の香味放出セグメント(14)(28)と、第1の香味放出セグメント(14)(28)の上流側の濾過材料及び香味料を含む第2の香味放出セグメント(16)(24)とを含む喫煙物品のための多成分フィルタ(4)。 - 特許庁

例文

The pack for the tobacco industrial products with flavor includes a housing for defining a casing capable of storing a plurality of tobacco industrial products, and a capsule for storing a flavor substance which is arranged in or on the pack, opened by hand to emit the flavor substance from the capsule, absorbed by the tobacco industrial products arranged in the pack to refresh the flavor.例文帳に追加

タバコ産業製品用パックは、複数のタバコ産業製品を収納できる筐体を画定するハウジングと、パック内または上に配置され、手で開放されて、開放されるとフレーバー物質がカプセルから放出されるとともに、パック内に配置されたタバコ産業製品により吸収されてそれらのフレーバーをリフレッシュするように構成された、フレーバー物質を収容するカプセルとを備える。 - 特許庁

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