1016万例文収録!

「Flavor of」に関連した英語例文の一覧と使い方(15ページ目) - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > Flavor ofに関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

Flavor ofの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 3196



例文

To provide an alcohol beverage that has rich fragrance and flavor derived from a fruit juice component while suppressing the formation of precipitates and the deterioration in fragrance and flavor due to long-term storage.例文帳に追加

果汁成分による豊かな香味と、長期保管における沈殿の生成及び香味劣化の抑制とを両立したアルコール飲料を提供する。 - 特許庁

To develop a method for stabilizing an emulsifier in carbonated drinks and obtain emulsified flavor-including carbonated drink in which oil-soluble pigments, taste components, and the like, are stably dispersed in the drinks by the action of the emulsified flavor.例文帳に追加

炭酸飲料の乳化剤を安定化させるような方法を開発し、乳化香料によって油溶性の色素や味成分等が飲料中に安定に分散された乳化香料入り炭酸飲料を提供することができるようにする。 - 特許庁

To provide a method for producing an extract for tea-based beverage, containing non-polymer catechins at a high concentration and having proper flavor, without damaging the natural flavor of each tea.例文帳に追加

各茶の持ち味を損なうことなく、非重合体カテキン類を高濃度で含み、かつ風味の良好な茶系飲料用抽出液の製造方法を提供すること。 - 特許庁

The method for enhancing milk flavor comprises adding flour obtained by milling unpolished rice or sprout-forced unpolished rice to dairy product-containing food and drink, heating the mixture to enhance the milk flavor of the dairy product.例文帳に追加

玄米あるいは催芽処理させた玄米を粉砕処理して得られる粉末を乳製品を含有する飲食品に添加し、加熱することによって乳製品の乳風味を増強する。 - 特許庁

例文

To provide a method for producing brewed vinegar that can obtain brewed vinegar excelling in balance of fragrance and flavor such as taste, body, snap, etc. on the whole, and moreover having adequately deep fragrance and flavor, and such a brewed vinegar.例文帳に追加

全体として、旨味、コク、キレ等、香味のバランスに優れ、しかも香味が相応に深い醸造酢を得ることができる醸造酢の製造方法及びそのような醸造酢を提供する。 - 特許庁


例文

The method for producing the chewing gum sustaining sweet taste and/or flavor for further long time, especially chewing gum having mint-based and/or fruit-based flavor, without the need of special material or facilities is also provided.例文帳に追加

本発明は、特別な材料や設備を必要することなく、特には、ミント系及び/又はフルーツ系の香味を有するチューインガムに対して、甘味及び/又は香味がより長く持続するチューインガムを得ることができる。 - 特許庁

This bread with the Italian flavor excellent in flavor, texture and storage duration of the product is obtained by using Lactobacillus panex which are new species, Saccharomyces exiguus, and the commercial baker's yeast as this method.例文帳に追加

新菌種であるラクトバチルス・パネックスとサツカロミセス・イグジグースと市販パン酵母を、本法の如く使用することで、製品の風味、食感、日持ちに優れたイタリアン風味パンを簡便に提供すること。 - 特許庁

To provide natural cheese excellent in heat-melting properties when heated, scorched color and flavor as well as the degree and the flavor of scorch, and has stringiness and moderate palate feeling.例文帳に追加

焦げの程度や風味のみならず、加熱時の加熱溶融性、焦げ色、および風味が優れ、さらに糸曳き性、適度な食感を有するナチュラルチーズを得ること。 - 特許庁

To provide a method for economically producing dried-fish flavor oil by a simple process, wherein the oil has no fishy smell but preferable inherent flavor of dried fishes.例文帳に追加

魚の生臭みがなく、魚節類特有の好ましい香りを有する魚節類香味オイルを、低コスト、かつ簡単な工程で製造できる製造方法を提供する。 - 特許庁

例文

To obtain a water-soluble citrus-based flavor hard to deteriorate, and moreover doing no harm to the flavor or appearance each of a food to be formulated therewith, by using as a starting material a cold press oil derived from citrus-based fruits.例文帳に追加

シトラス系の果実に由来するコールドプレスオイルから、劣化されにくく、しかも食品の風味や外観を害することがない水溶性シトラス系フレーバーを提供する。 - 特許庁

例文

To provide a packaged tea beverage supplemented in tea beverage flavor and taste, which are decreased in heat sterilization treatment in the production of the packaged tea beverage, and enriched in the flavor and the taste, and to provide a method for producing the packaged tea beverage.例文帳に追加

容器詰め茶飲料の製造時の加熱殺菌処理において低下する茶飲料の香味及び旨味を補完し、香味及び旨味を増強した容器詰め茶飲料、及び、該容器詰め茶飲料を製造する方法を提供する。 - 特許庁

This method for enhancing tangle flavor of the food and drink comprises adding at least one kind selected from fatty acid, light-irradiated fatty acid, and heated fatty acid to food and drink having tangle flavor, and irradiating tangle or a tangle extract with light, or heating tangle or the tangle extract.例文帳に追加

脂肪酸、脂肪酸光照射物および脂肪酸加熱物の中から選ばれる1種以上を、昆布風味を有する飲食品に添加することを特徴とする該飲食品の昆布風味増強方法を提供する。 - 特許庁

To obtain the subject chewing gum extremely rapid in releasing its flavor in the mouth and excellent in gustatoriness and palate feeling by firmly making a powdered flavor adhere to the surface of chewing gum.例文帳に追加

チューインガム表面に粉末香料が強固に付着することによって口内での香味発現が極めて速やかであり、且つ、呈味と食感に優れた香味発現チューインガムを提供する。 - 特許庁

To provide stick-like baked confectionery improved in mealy palate feeling and flavor of baked confectionery so as to have crispy, hard and crunchy palate feeling and flavor: and to provide a method for producing the confectionery.例文帳に追加

焼菓子の粉っぽい食感、風味を改善し、クリスピーでハードな、カリカリした食感、風味を有する焼菓子及びその製造方法を提供する - 特許庁

To provide an instant powder drink that contains high content of non-polymer catechins, having reduced bitter taste and astringent taste and improved flavor, and further keeps flavor and appearance stability over a long time, after being reconstituted into a drink.例文帳に追加

非重合体カテキン類を高濃度に含有し、苦味及び収斂味が低減されて風味が良好であり、しかも飲料に還元した後も風味や外観安定性を長時間保持できるインスタント粉末飲料を提供すること。 - 特許庁

To provide a flavor/taste-improving agent that can impart deliciousness, body taste, and voluminous feeling each characteristic of yogurt, and food containing the flavor/taste-improving agent.例文帳に追加

本発明は、ヨーグルト特有の旨味、コク味、ボリューム感を付与できる風味・呈味改善剤、また該風味・呈味改善剤を含有する食品を提供することを目的とする。 - 特許庁

To provide a low calorie food of delicate flavor more excellent in taste an flavor than a flattened dried cuttlefish single body, having less bulkiness compared to flattened dried cuttlefish applied with coating and fried, and free from causing aged deterioration in quality.例文帳に追加

熨斗いか単体よりは味や風味に優れ、また熨斗いかに衣を付けてフライにしたものに比べ嵩張りが少なく、品質に経年劣化を生じることがない低カロリーの珍味食品を提供する。 - 特許庁

To provide a liquid seasoning keeping a light flavor component even after a long-term storage, having refreshing and short taste and flavor in addition to rich body and milky taste characteristic of emulsion-type seasoning and exhibiting extremely high acceptability.例文帳に追加

長期間保存後においても軽い香気成分が保持され、乳化型特有の豊かなコク味と乳味感に加え、すっきりと後切れの良い風味を有する、非常に嗜好性の高い液体調味料を得る。 - 特許庁

The fruit drink is produced by using flavor enhanced condensed fruit juice which is obtained by mixing flavor components contained in fruit flesh, with the condensed fruit juice of the fruit.例文帳に追加

果実の果肉に含まれる香気成分を該果実の濃縮果汁に混合して得られる風味強化濃縮果汁を使用して製造されたことを特徴とする果実飲料を提供する。 - 特許庁

To provide food added with crushed spice, having further strong flavor and further long duration of flavor, compared to food added with crushed spice prepared by a conventional method.例文帳に追加

従来の手法で調製される粉砕スパイスを添加した食品に比べ、香味がより強く、かつ香味の持続時間もより長い、粉砕スパイスを添加した食品の提供。 - 特許庁

To provide crucian sushi with reddish rice flavor, readily producible under an ideal environment in a short time, and making an eater enjoy the flavor of reddish rice and the color peculiar thereto.例文帳に追加

最適な環境のもとで短時間に、かつ簡単に製造することができ、しかも赤米の風味と赤米の独特の赤色を楽しむことができる赤米風味の鮒寿司を提供する。 - 特許庁

To provide a bread eliciting both the flavor and palatability inherent in wheat flour, realizing 'delicate aroma and delicate sweetness', plain mouthfeel and refreshing aftertaste, thereby impairing neither the flavor nor the palatability of food material(s) eaten together.例文帳に追加

小麦粉本来の持つ風味、旨みを引き出し、「ほのかな香り、ほのかな甘み」、あっさりとした口当たり、すっきりとした後味を実現し、それにより、一緒に食する食材の風味、旨みを損なわないパンを得る。 - 特許庁

To make it possible for a user to select a taste or flavor on the spot and extemporarily to eat even though conventionally a maker determines the content or the flavor of a canned item.例文帳に追加

従来の缶詰類の中身や風味は、製造元で決定されるだけであった現状を、即席なりにも利用者がその場で自由にその風味味わいを選択して好みの状態での賞味ができるようにする。 - 特許庁

To provide a flavor quality specification and presentation system that supports a user in easily cooking food of his/her preferred flavor by him/herself.例文帳に追加

ユーザーが自分の好みの風味を持つ食品を自らが容易に調理することができるように支援する風味品質特定提示システムを提供する。 - 特許庁

To provide an emulsified flavor for foods and beverages whose flavor is minimally deteriorated during storage and which does not cause the separation of oil phase and has an excellent emulsion stability during storage.例文帳に追加

飲食品用乳化香料の保存中における香味の劣化を最小限に抑制し、また保存中における油相の分離もなく乳化安定性に優れる飲食品用乳化香料を提供することを目的とする。 - 特許庁

To obtain a flavor and taste improving agent produced by using milk, defatted milk, whey, or the like, as raw materials and capable of imparting a food with savory and delicious taste, to provide a method for producing the agent, and a food containing the flavor and taste improving agent.例文帳に追加

本発明は、乳、脱脂乳、ホエイ等を原料として製造される、食品にコク味や旨味などを付与し得る風味、呈味改善剤、及びその製造方法、並びに該風味、呈味改善剤を含有する食品を提供する。 - 特許庁

Mechanical problems in the portion-cut process can be avoided by adding the flavor substance during a primary maturing period and portion-cutting after the maturing period of at least one day after adding the flavor substance.例文帳に追加

一次熟成期間中に風味物質を添加した後、ポーションカットを風味物質添加後少なくとも1日の熟成期間を経た後に行うことにより、ポーションカット時の機械的な問題は回避される。 - 特許庁

To provide a method for easily producing a dairy product flavor good in flavor balance and having high intensity with excellent natural raw milk feeling without the need of any troublesome operations.例文帳に追加

風味バランスの良い、自然な生乳感に優れた強度の強い乳製品フレーバーを、煩雑な操作を必要とせずに簡便に製造する方法を提供する。 - 特許庁

To provide a liquid impregnation method for beans for surely and rapidly impregnating the dried beans with liquid and retaining flavor for a long period of time through a relatively simple method, relating to a production method for imparting flavor to dried coffee beans through a vacuum impregnation method.例文帳に追加

乾燥したコーヒー豆などに真空含浸法によって風味を与える製造法に関し、比較的簡易な方法で確実かつ迅速に液体を乾燥豆類に含浸し、風味を長期間持続可能とする。 - 特許庁

ETHER COMPOUND, PERFUME COMPOSITION, PERFUME-IMPARTED PRODUCT, FLAVOR COMPOSITION, FLAVORED PRODUCT AND IMPARTMENT, IMPROVEMENT, INCREASE OR MODIFICATION OF AROMATIC OR FLAVOR CHARACTERISTIC例文帳に追加

エ—テル化合物、香料組成物、香料賦与製品、風味組成物、風味付けされた製品および芳香または風味特性を賦与、改良、増加または改質する方法 - 特許庁

To provide a method for producing coffee extract improved in off-flavor, enhanced in palatability, having heat resistance, enabling expression of delicate nuance according to the variety in brands of coffee beans and difference in roasting, and full of well-spread flavor feeling sufficiently making use of flavor inherent in coffee: and to provide food and drink obtained by addition of the coffee extract.例文帳に追加

オフフレバーを改善し、嗜好性を高め且つ耐熱性を有する、コーヒー豆の品種及び焙煎の違いによる微妙なニュアンスを表現することが可能なコーヒー本来の風味を十分活かした伸びの良いフレバー感溢れるコーヒーエキス及びそれを添加した飲料及び食品を提供することを目的とする。 - 特許庁

The process for increasing the flavor of a soluble coffee comprises a step to heat the soluble coffee at a sufficiently high temperature for a sufficiently long time to increase the flavor of a coffee without causing the thermal decomposition of carbohydrates characterized by the generation of carbon dioxide gas and a step to obtain the soluble coffee product having increased flavor by cooling the heated soluble coffee.例文帳に追加

以下の工程:二酸化炭素の発生により特徴付けられる炭水化物の熱分解を引き起こすことなくコーヒーのフレーバーを増強させるのに充分な温度でかつ充分な時間ソルブルコーヒーを加熱する工程;及び加熱したソルブルコーヒーを冷却してフレーバーを増強したソルブルコーヒー製品を製造する工程を含む、ソルブルコーヒーのフレーバーを増強させる方法。 - 特許庁

In the composition, the perilla oil having a lot of flavor components and comprising steam distillate is adopted as the extract of perilla flavor components having various kinds and a large amount of mineral components and added to the bittern, and mixed with the composition so as to obtain the aromatic bittern composition having both of the healthy mineral components included in the bittern, and the flavor components included in the perilla.例文帳に追加

ミネラル成分が多種類であり、かつ多量に含まれる苦汁に添加する紫蘇香気成分の抽出物として、香気成分の多い水蒸気蒸留物である紫蘇油を採用し、これを混合したことにより、苦汁に含まれる健康に有用なミネラル成分と、紫蘇に含まれる香味成分を併せ持つ香気性苦汁組成物が得られる。 - 特許庁

To obtain coated powder consisting of a core material such as a flavor composition, high in oxidation resistance, causing neither deterioration nor vanishment of flavor imparted to foods, drinks or perfumery with the coating powder even under a heat treatment, and also capable of control so as to gradually and sustainedly releasing flavor in a mouth when such food or drinks are eaten.例文帳に追加

香料組成物等の芯物質からなるコーティング粉末を用いて飲食品、香粧品を賦香した際、加熱処理による賦香の劣化、消失がなく、また摂食の際に口中で香気が徐々にしかも持続的に放出するようコントロールでき、酸化安定性に優れたコーティング粉末を得ること。 - 特許庁

To obtain a new plant-derived agent for suppressing deterioration of flavor or fragrance, which has high safety and exhibits a sufficiently suppressing effect on deterioration of flavor or fragrance by use of a small amount without influencing essential flavor or fragrance when added to spice, a food and beverage containing a spice component, an oral hygiene agent and a cosmetic.例文帳に追加

香料、あるいは香料成分を含む飲食品、口腔衛生剤、香粧品に添加した場合に安全性が高く、本来の香味又は香気に影響を与えることなく少量の使用で十分な香味又は香気劣化抑制効果を示す新たな植物由来の香味又は香気劣化抑制剤を提供することである。 - 特許庁

The flavoring components are obtained by addition of flavor-generating whey source as a part of a fermentation process in which the whey source provides a source of flavor, and a lipid source is added which traps and stabilizes flavor compounds in the fermented mixture and thus preserves the compounds during a subsequent heat treatment used for culture inactivation.例文帳に追加

この風味付け成分は、発酵過程の一環として風味発現用ホエー源の添加により得られ、その発酵過程ではホエー源が風味の供給源を提供し、また脂質源を添加し、このものが発酵混合物中の風味化合物を捕集しかつ安定化し、こうして培養菌を不活性化するのに用いるその後の加熱処理の間、保全する。 - 特許庁

The fruit juice-free carbonated beverage having citrus flavor is produced by addition of calcium salt to regulate the calcium concentration to 5-65 mg/100 g of the fruit juice-free carbonated beverage so as to effectively prevent the deterioration in flavor of the citrus flavor-imparted fruit juice-free carbonated beverage.例文帳に追加

柑橘系フレーバーを付与した無果汁炭酸飲料の製造に際して、無果汁炭酸飲料中にカルシウム塩を添加することによって、無果汁炭酸飲料中のカルシウム濃度を5〜65mg/100gに調整することにより、柑橘系フレーバーを付与した無果汁炭酸飲料の香味の劣化を有効に防止する。 - 特許庁

A humid climate of Osaka, a major collection center of agricultural products and dry foods in the Azuchi Momoyama Period, accomplished maturity of the flavor of dry foods and kelp. 例文帳に追加

安土桃山時代に農・乾物の一大集積地であった大阪は多湿な気候が乾物や昆布の旨味を熟成させた。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Therefore, rekido, which was originally a scientific study of the calendar, began to take on the flavor of Onmyodo (way of Yin and Yang, an occult divination system based on the Taoist theory of the five elements). 例文帳に追加

このため、次第に暦道も科学的な暦学から陰陽道的な色を帯びたものに変質していくことになる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

To obtain a stretch-shrink label restraining leakage of gas or deterioration of quality of contents in a bottle, and maintaining, for a long period of time, the flavor, etc. inherently held by the contents.例文帳に追加

ガス抜けやボトル中身の品質劣化を抑制し、中身が本来有する風味等を長期間保持できるストレッチシュリンクラベルを得る。 - 特許庁

To obtain a food composition capable of taking components contained in the flower of arrowroot in a good efficiency by improving the flavor of a food containing the flower of the arrowroot.例文帳に追加

葛花を含有する食品の風味を改善し、葛花に含まれる成分を効率よく摂取し得る食品用組成物を提供すること。 - 特許庁

To provide a method for suppressing lowering of deliciousness and flavor and production of odor smell each caused by freshness deterioration of edible cultured fish, especially dark meat of fish with red flesh for a short period.例文帳に追加

食用の養殖魚、特に赤身魚の血合い肉の短期間の劣化による鮮度低下による旨味、風味の低下、悪臭の発生を抑制する。 - 特許庁

To provide a stabilized cheese flavoring system which can be used to prepare very different cheeses having desired flavor profiles, wherein the flavoring system is stabilized against putrefaction or internal growth of pathogenic microorganisms therein, while flavor development thereof can be accelerated in one or more of its flavor components thereof.例文帳に追加

望ましいフレーバー特性を有する非常に異なるチーズを調製するために使用することができる安定化されたチーズフレーバーシステムであって、1つまたは2つ以上のフレーバー成分中でそのフレーバーの発生を促進させることができる一方で、フレーバーシステムが腐敗性または病原性微生物の内部増殖に対して安定化されているチーズフレーバーシステムを提供すること。 - 特許庁

To provide a portion cut product of surface ripened soft cheese with mold having added flavor material, free from causing a problem in portion cut even if adding the flavor material followed by portion cut and heat sterilization processing after ripening, while cheese and the flavor material are prevented from leaking from a wrapping material in heat sterilization, and a good silhouette of the product is kept.例文帳に追加

本発明の目的は、風味物質を添加後ポーションカットし、その後熟成してから加熱殺菌処理を行っても、ポーションカット時に問題が生じず、また加熱殺菌時に包材からのチーズや風味物質の漏洩がなく、型くずれもしない風味物質を添加したカビによる表面熟成軟質チーズのポーションカット品を提供することにある。 - 特許庁

To obtain a flavor deterioration inhibitor which is highly safe, does not affect the original flavors of oral compositions such as foods, drinks and oral hygienic agents, namely the flavor deterioration inhibitor which can inhibit the flavor deteriorations mainly caused by light, further heat or oxygen, or the like, at steps for the production, distribution and storage of the oral compositions, respectively.例文帳に追加

安全性が高く、飲食品や口腔衛生剤などの経口組成物の本来の香味に影響を与えることのない香味劣化抑制剤、すなわち、経口組成物の製造、流通、保存の各段階で、主として光、さらに熱や酸素などによる香味劣化を抑制する香味抑制剤を提供することにある。 - 特許庁

The portion-cut soft cheese added with the flavor substance and surface-matured with a mold can be produced without causing leakage of the cheese and the flavor substance and the shape collapse in the thermal sterilization after a secondary maturing period by closely packaging the cut surface of the cheese exposing the flavor substance by the portion-cutting process with the packaging material.例文帳に追加

さらに、ポーションカットにより風味物質が露出したチーズ切断面を包材と密着包装することにより二次熟成期間後に行う加熱殺菌によるチーズや風味物質の漏洩および型くずれを生じることなく、風味物質を添加したカビによる表面熟成軟質チーズのポーションカット品が得られる。 - 特許庁

To provide a portion-cut soft cheese which is added with a flavor substance, having a surface matured with a mold, is free from problems in a portion-cut process even by portion-cutting after adding the flavor substance, maturing and thermally sterilizing the cheese, free from leakage of the cheese and the flavor substance from a packaging material in thermal sterilization and resistant to collapse of the shape.例文帳に追加

本発明の目的は、風味物質を添加後ポーションカットし、その後熟成してから加熱殺菌処理を行っても、ポーションカット時に問題が生じず、また加熱殺菌時に包材からのチーズや風味物質の漏洩がなく、型くずれもしない風味物質を添加したカビによる表面熟成軟質チーズのポーションカット品を提供することにある。 - 特許庁

The objective method for producing tea flavor comprises shifting a flavor component extracted from tea leaves by a known method such as a regular water extracting method, steam distillation technique, distillation under reduced pressure and solvent extraction process to oil and fat with 60-100% of the fatty acids composed of 6-10C fatty acids and collecting the oil and fat containing tea flavor through phase separation.例文帳に追加

茶葉類より、例えば通常の水抽出法、水蒸気蒸留法、減圧蒸留法、溶剤抽出法等のような周知の方法で抽出されたフレーバー成分を脂肪酸組成の60%以上100%以下が、炭素数6以上10以下の油脂に移行させ、相分離によって茶類フレーバーを含んだ油脂を回収する。 - 特許庁

To provide a coffee essence that improves an off-flavor, enhances palatability, has heat resistance, represents a delicate nuance caused by difference in variety and roasting of coffee bean, sufficiently makes the best use of taste essential to coffee, excellent spread, flavor feeling, excellent flavor and reduced wood vinegar taste: and to provide a beverage and a food containing the same.例文帳に追加

オフフレーバーを改善し、嗜好性を高め且つ耐熱性を有する、コーヒー豆の品種及び焙煎の違いによる微妙なニュアンスを表現することが可能なコーヒー本来の風味を十分活かした伸びの良いフレーバー感溢れる香味の優れた木搾味を低減したコーヒーエキス及びそれを添加した飲料及び食品を提供することを目的とする。 - 特許庁

例文

To obtain a flavor deterioration inhibitor which is highly safe, does not affect the original flavors of oral compositions such as food products, drinks and oral hygienic agents, namely the flavor deterioration inhibitor which can inhibit the flavor deteriorations mainly caused by light, further heat or oxygen, or the like, at steps for the production, distribution and storage of the oral compositions, respectively.例文帳に追加

安全性が高く、飲食品や口腔衛生剤などの経口組成物の本来の香味に影響を与えることのない香味劣化抑制剤、すなわち、経口組成物の製造、流通、保存の各段階で、主として光、さらに熱や酸素などによる香味劣化を抑制する香味抑制剤を提供することにある。 - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
  
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS