1153万例文収録!

「low‐calorie food」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > low‐calorie foodに関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

low‐calorie foodの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 73



例文

LOW CALORIE FOOD MATERIAL例文帳に追加

低カロリー食品素材 - 特許庁

LOW-CALORIE FOOD BAR例文帳に追加

低カロリー食品バー - 特許庁

It is a low-calorie and fiber-rich food. 例文帳に追加

低カロリーで食物繊維に富む。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

BOILED RICE-STATE LOW-CALORIE FOOD例文帳に追加

米飯状低カロリー食品 - 特許庁

例文

a low calorie food that is a diet food 例文帳に追加

ダイエットフードという,低カロリーの食品 - EDR日英対訳辞書


例文

It seems like she prefers nothing but low calorie food.例文帳に追加

彼女はカロリーオフの食べ物しか好まないようだ。 - Weblio英語基本例文集

The low-calorie, all-organic food is exceptionally good.例文帳に追加

低カロリー、完全有機食品はとりわけ良い。 - 旅行・ビジネス英会話翻訳例文

OIL-REDUCED AND LOW-CALORIE FOOD AND COOKING METHOD THEREFOR例文帳に追加

減油低カロリー食品とその調理方法 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING GRANULAR LOW CALORIE FOOD MATERIAL, AND RAW MATERIAL FOR PRODUCING GRANULAR LOW CALORIE FOOD MATERIAL例文帳に追加

粒状低カロリー食品素材の製造方法及び粒状低カロリー食品素材製造用原料 - 特許庁

例文

To provide a low-calorie dessert food product to which flavor (body) have been insufficient in other low-calorie dessert food products is added.例文帳に追加

本発明は、低カロリーデザート食品に不足する風味(コク味)を付与した低カロリーデザート食品を提供することを目的とする。 - 特許庁

例文

It is also used as a diet food as it is low calorie. 例文帳に追加

生理的熱量が低いため、ダイエット食品としての利用もある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

METHOD FOR PRODUCING LOW CALORIE KONNYAKU DRINK, LOW CALORIE FOOD AND NATURAL COSMETICS BY LIQUEFYING KONNYAKU POWDER例文帳に追加

コンニャク粉の液状化による低カロリーコンニャク飲料、低カロリー食品、自然化粧品の製造方法 - 特許庁

The food is obtained by adding the edible powder material produced by pulverizing the fibers into starch so as to produce low-calorie food.例文帳に追加

繊維を粉状とした食粉材料をでんぷん粉に添加し、低カロリーの食品を製造する。 - 特許庁

To obtain a low calorie food having as the raw material bean-curd refuse as a health food.例文帳に追加

健康食品としてのおからを原料とする低カロリー食品を提供する。 - 特許庁

USE OF ERYTHRITOL AND D-TAGATOSE IN ZERO OR LOW-CALORIE FOOD AND DRINK例文帳に追加

ゼロまたは低カロリー飲料および食品におけるエリスリトールおよびD−タガトースの使用 - 特許庁

To provide a low calorie sweetener for food which avoids the off-taste of conventional substitute sweeteners.例文帳に追加

従来の代替甘味料の不快な味を妨げる、食品用の低カロリー甘味料を提供する。 - 特許庁

LOW CALORIE DIETARY FOOD (STAPLE FOOD) SUBSTITUTING FOR FOOD PRODUCT CONTAINING LOT OF CARBOHYDRATE, SUCH AS RICE/JAPANESE WHEAT NOODLE/BUCKWHEAT NOODLE/PASTA例文帳に追加

ダイエットを目的とした、米・うどん・そば・パスタ等の炭水化物を多く含む食品(主食)に代わる低カロリー食品(主食) - 特許庁

The food can be used as normal food or low-calorie high nutrition food for diet or lifestyle disease.例文帳に追加

通常の食品、あるいはダイエットや生活習慣病を対象とした低カロリー、高栄養食品として利用できる。 - 特許庁

To provide a processed food expanding a utilization range of low-calorie food through developing new processed food consisting mainly of konjak.例文帳に追加

こんにゃくを主体とした新しい加工食品の開発を行い、低カロリー食品の利用範囲の拡大を図る。 - 特許庁

To provide zero or low-calorie drink or food having taste substantially similar to the taste of full-calorie drink or food.例文帳に追加

完全カロリー飲料または食品の味に実質的に類似する味を有する、ゼロまたは低カロリー飲料または食品を提供する。 - 特許庁

To provide a molded food for boiled rice tastily taken as food for ameliorating/preventing life style-related diseases such as diabetes, and useful for preparing low-calorie boiled rice, and low-calorie molded food for noodle or the like except for boiled rice: and to provide a method for producing the molded food.例文帳に追加

糖尿病などの生活習慣病の改善・予防食として美味しく食することのできる、低カロリー炊飯米の調製に有用な米飯用の成型食品ならびに麺類等の米飯用以外の低カロリー成型食品及びそれらの製造方法を提供する。 - 特許庁

The zero or low-calorie drink or food has taste substantially similar to the taste of full-calorie drink or food by including a combination of at least one antinutritive sweetener, sugar alcohol and D-tagatose in the zero or low-calorie drink or food.例文帳に追加

1以上の非栄養性甘味料と、糖アルコールと、D−タガトースとの組合せを、ゼロまたは低カロリー飲料または食品に含めることによって、完全カロリー飲料または食品の味に実質的に類似する味を達成する。 - 特許庁

Furthermore, the health food has low calorie and high nutritive value owing to the efficacy of amino acid contained in silk powder and agar.例文帳に追加

さらに、シルクパウダーに含まれるアミノ酸及び寒天の効能により低カロリーで栄養価の高い健康食品にできる。 - 特許庁

This noodle-like food having the low calorie is obtained by adding 2-6% crystalline cellulose to glucomannan as a base material.例文帳に追加

基材としてのグルコマンナンに2〜6%の結晶セルロースを加えてなる低カロリー麺様食品である。 - 特許庁

This low-calorie fermented dairy food having high preservation stability and improved in flavor is obtained by including sucralose and a sugar alcohol.例文帳に追加

スクラロースと糖アルコールを添加することにより、保存安定性が高く、風味の改善された低カロリー発酵乳食品。 - 特許庁

To provide a low-calorie nutrition energy food bar with high fiber content and reduced sugar alcohol content, which has excellent flavor and multi-texture properties.例文帳に追加

風味が優れ質感の多重な性質を有する、繊維が多く糖アルコール含量が低い、低カロリーの栄養エネルギー食品バーを提供すること。 - 特許庁

To provide low-calorie pressed linseed lees having good flavor, and excellent in nutrient balance and storage stability, and to provide food obtained by utilizing the lees.例文帳に追加

風味良好で、かつ栄養バランスおよび保存安定性に優れた低カロリーの亜麻仁圧搾粕およびそれを利用した食品を提供する。 - 特許庁

To obtain a health food having a low fat content, high carbohydrate and fibrous material contents, containing protein and vitamins and having high nutrient effect but low calorie.例文帳に追加

脂肪分が少なく炭水化物や繊維質が多く、蛋白質やビタミンを含み、栄養効果は高いが低カロリーである健康食品の提供。 - 特許庁

To provide a low-calorie flour usable as a food material similar to common flour, and capable of reducing calorie intake while imparting sense of fullness.例文帳に追加

通常の小麦粉と同様に食材として使用でき、且つ満腹感を与えながら摂取カロリーを抑制できるダイエット小麦粉を提供する。 - 特許庁

To provide pudding food product containing low-calorie Wakame seaweed and facilitating intake of various kinds of nutrients of the Wakame seaweed.例文帳に追加

低カロリーのワカメを含むプリン食品とすることで、ワカメの各種栄養素を簡単に摂取できるようにする。 - 特許庁

To provide a hamburg steak having a low calorie and useful as a dietary food material, and to provide a method for producing the same.例文帳に追加

ダイエット食材として有用な低カロリーのハンバーグおよびその製造方法を提供する。 - 特許庁

To obtain a food composition having high suspension stability, high emulsion stability, characteristic tissue, characteristic cloudy property, characteristic dietary fiber effect and low calorie by adding a specific combination of water-dispersible cellulose composite materials.例文帳に追加

高懸濁安定性、高乳化安定性、独特な組織、クラウディー性、食物繊維効果、低カロリー性を有する食品を提供する。 - 特許庁

To provide a low calorie processed food without deep-frying in oil, suitable for health maintenance and enabling diversifying while unifying a product form.例文帳に追加

本発明は、油揚げを行うことなく低カロリーで健康維持に好適であり製品形状も均一化しつつ多様化できる加工食品を提供する。 - 特許庁

To provide a low-calorie food like rice cake that has a firm texture of the elasticity intrinsic to rice cake and hardly causes throat blockage.例文帳に追加

餅本来の弾力性のあるしっかりとしたテクスチャーを有し、しかも喉に詰まり難く、低カロリーな食品とすることである。 - 特許庁

The agar-containing rice cake has a low calorie and is expected as a food to be loved also by a young woman not much eating a rice cake.例文帳に追加

また低カロリーで、餅をあまり食しない、若い女性にも好まれる食品であると期待される。 - 特許庁

To provide a frozen food of beefsteak having a low calorie, in which flavor of beef is retained, having soft texture.例文帳に追加

牛肉ステーキの冷凍食品において、牛肉の風味を保持した、食感の柔らかい、低カロリー牛肉ステーキの冷凍食品を提供する。 - 特許庁

The low-calorie dessert food product has a calorie of not more than 40 kcal/100 g, contains at least a sweetener, collagen peptide, and salt, and the content of collagen peptide is not more than 5 mass% based on the whole of the low-calorie dessert food product.例文帳に追加

本発明は、熱量が40キロカロリー/100g以下である低カロリーデザート食品であって、少なくとも甘味料とコラーゲンペプチドと食塩を含み、コラーゲンペプチドの含有量が全量に対し5質量%以下である、低カロリーデザート食品に関する。 - 特許庁

To provide a method for producing a sweet potato food product, keeping low-calorie property, leaving vegetable fiber inherent in sweet potato, reproducing taste and flavor which baked sweet potato has an making the food bite-sized, and also to provide the bite-sized sweet potato food product.例文帳に追加

低カロリー性を維持し、本来のサツマイモの植物繊維を残し、焼き芋の持つ風味、香りを再現し、一口サイズに仕上げるサツマイモ食品の製造方法及び一口サイズのサツマイモ食品の提供。 - 特許庁

To provide a noodle-like food having sufficient color tone and texture as a noodle food without using grains such as wheat flour having high calorie as a raw material, and having low calorie.例文帳に追加

原料としてカロリーの高い小麦粉等の穀粉類を使用することなく、麺食品として充分な色調と食感を備え、かつ低カロリーである麺様食品を提供すること。 - 特許庁

To provide a means for improving flavor of a powdered food such as a low-calorie food containing creaming powder and if necessary, further containing soybean protein.例文帳に追加

クリーミングパウダーと、場合によりさらに大豆たんぱくを含む低カロリー食品等の粉末食品において、香味を改善するための手段を提供すること。 - 特許庁

To obtain low calorie food material (artificial rice material) for cooked rice food, having properties, appearance, odor, taste and palatability similar to cooked rice and provide a method for producing the same.例文帳に追加

炊飯米様の性状、外観、香り、味、食感を有する米様食品のための低カロリー食品素材(人造米素材)およびその製法を提供する。 - 特許庁

To provide a konjak food material usable for various kinds of cooking without spoiling the nutritious and low-calorie characteristics of konjak, and to provide a method for producing the konjak food.例文帳に追加

栄養素に富み、低カロリーであるというこんにゃくの特性を損なうことなく、種々の調理等の用途に利用できるこんにゃく食材およびその製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a production method capable of efficiently producing wheat flour roux (white roux) having low viscosity and low water content, having white hue, superior in taste, having low content of oil and fat, and oriented to low calorie food in a short time, and to provide curry roux and stew roux using the wheat flour roux superior in taste, having low content of oil and fat, and being low calorie food.例文帳に追加

低粘度、低水分含有量で、色相が白く、風味に優れ、油脂の含有量が少なく低カロリー食品指向の小麦粉ルウ(ホワイトルウ)を短時間で効率よく製造できる製造方法の提供、この小麦粉ルウを使用した、風味に優れ、油脂の含有量が少なく低カロリー食品であるカレールウおよびシチュールウの提供。 - 特許庁

To provide easily producible custard cream containing fishery meat, suitable for mass-production and containing minced fishery meat having a low calorie content, and a custard-taste food containing fishery meat and produced by using the cream.例文帳に追加

製造容易で大量生産に適し,かつ,低カロリーである水産肉のすり身を含有した水産肉入カスタードクリーム及びそれを用いた水産肉入カスタード風味食品を提供する。 - 特許庁

To provide a low calorie health food which comprises aloe extracts containing at least one of aloin or aloe-emodin having bitterness and can be ingested without any stress, wherein effective ingredients of aloe are perfectly appreciated without exception.例文帳に追加

苦味を有するアロイン又はアロエエモジンの少なくとも一方を含んだアロエ抽出物を含有する健康食品をストレスなく摂取でき、アロエの有効成分を漏れなく享受できる低カロリーな健康食品を提供する。 - 特許庁

To obtain a roux of low-calorie food directivity having an excellent taste, simply usable in cooking in spite of low content of oils and fats.例文帳に追加

油脂の含有量が少ないにも係わらず、優れた味覚を有し、かつ調理に際して簡単に使用できる低カロリー食品指向性のルウを提供すること。 - 特許庁

To obtain a health supplementary food easy to eat, having low calorie, containing a lot of nutriments, having high digestion absorbability and excellent in improvement of beauty and suppression of aging.例文帳に追加

食べ易く低カロリーで多くの栄養分を含み消化吸収性が高く、且美容の向上と老化の抑制に優れる健康補助食品の提供。 - 特許庁

To provide vegetable dressing consisting mainly of a primary food material fully exhibiting nutritional value original in soybean and containing no egg so as to have low-calorie and low-cholesterol content; and to provide a method for producing the dressing.例文帳に追加

大豆本来の栄養価を十分に発揮した第一食材を主成分とし、卵を含まないことで、低カロリー及び低コレステロールを実現した植物性のドレッシング及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

The food product processing system for reducing calories can include multiple stages for filtering the juice to produce a clarified low-calorie juice having an acceptable flavor profile.例文帳に追加

カロリーを削減するための食品加工システムは、ジュースを濾過して、許容される風味プロファイルを有する低カロリーの清澄ジュースを生成するための多段階を含んで差し支えない。 - 特許庁

例文

To provide a taste quality-improved D-sorbose-containing sweetener, specifically a low-calorie sweetener, the quality of taste of which is altered so as to be broadly usable for food and drink product such as sugar.例文帳に追加

味質を変化させ、砂糖のように飲食物に広範囲に使用できる味質の改良されたD−ソルボース含有甘味料、特に低カロリー甘味料の提供。 - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
旅行・ビジネス英会話翻訳例文
Copyright (c) 株式会社 高電社 All rights reserved.
  
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。
  
EDR日英対訳辞書
Copyright © National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved.
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS