deep‐fryの英語
追加できません
(登録数上限)

deep‐fryの |
「deep‐fry」を含む例文一覧
該当件数 : 36件
Deep fry (deep-fried food)発音を聞く 例文帳に追加
揚げる(揚物) - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
deep-fry the potato chips発音を聞く 例文帳に追加
ポテトチップを揚げる - 日本語WordNet
To provide a dusting-flour composition for deep-fry food having functionality such as improvement in batter-adhesive properties and presentation of good palate feeling each in deep-fry food: and to provide deep-fry food raw material and deep-fry food using the composition.例文帳に追加
揚げ物における衣の結着性の向上や良い食感の発現といった機能性を有する打ち粉並びにこれを使用した揚げ物素材及び揚げ物の提供を目的とする。 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING SLICED FISH MEAT-CONTAINING FRY FOOD LIKE DEEP FRY例文帳に追加
魚肉の切身を含むから揚げ様フライ食品の製造法 - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解! -
Weblio例文辞書での「deep‐fry」に類似した例文 |
|
「deep‐fry」を含む例文一覧
該当件数 : 36件
Deep-fried sea urchin, the preparation of which is to wrap fragile sea urchin with nori (dried laver seaweed) and deep-fry it.発音を聞く 例文帳に追加
ウニの天ぷら溶けやすいウニを海苔で巻いて揚げる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Deep-fried apple, the preparation of which is to deep-fry a piece of apple and the stalk of Japanese honewort together.発音を聞く 例文帳に追加
リンゴの天ぷらリンゴを三つ葉の茎と一緒に揚げる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Dredge drained tofu lightly with starch or flour and deep fry at about 180 ℃.発音を聞く 例文帳に追加
水が切れた豆腐に、薄く衣をまとわせ、180℃程度の油で揚げる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To deep-fry it neatly, a special technique will be required because no water is added to the batter.発音を聞く 例文帳に追加
水を用いないため、うまく揚げるには技量が必要といわれる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
FLOUR MIX FOR DEEP FRY AND FRIED PRODUCT USING THE SAME AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
フライ用ミックス及びこれを用いたフライ製品並びにその製造方法 - 特許庁
Then, coat the stretched prawn with flour, beaten egg and bread crumbs in that order, and deep-fry it in hot cooking oil.発音を聞く 例文帳に追加
その後、小麦粉、溶き卵、パン粉の順に衣をつけ、食用油で揚げる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To provide heat-treated wheat flour for deep-fried food with which deep fried food having deep-fry batter excellent in binding properties with deep-fry food ingredients and having good flavor and palate feeling, is obtained.例文帳に追加
揚げ物種との結着性に優れ且つ風味および食感の良好な衣を有する揚げ物類が得られる揚げ物用加熱処理小麦粉を提供すること。 - 特許庁
The dusting-flour composition is applied to steamed pork, chicken meat or cuttlefish meat which are hard to be used as ingredients for deep-fry food with deep fry batter because of their bad batter adhesion in order to improve the batter adhesive properties so as to obtain the deep-fry food with favorable palate feeling.例文帳に追加
特に従来衣の結着性が悪く、衣を使用した揚げ物の具材として使用が困難であったスチーム処理された豚肉、鶏肉又はイカに使用することにより衣の結着性を向上させ良好な食感の揚げ物を得ることができる。 - 特許庁
|
|
deep‐fryのページの著作権
英和辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
Copyright (c) 1995-2025 Kenkyusha Co., Ltd. All rights reserved. | |
Copyright © Benesse Holdings, Inc. All rights reserved. | |
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2010 License All rights reserved. WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved. License |
|
Copyright(C)2002-2025 National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved. | |
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA) and/or GNU Free Documentation License (GFDL). Weblio英和・和英辞典に掲載されている「Wiktionary英語版」の記事は、Wiktionaryのdeep fry (改訂履歴)の記事を複製、再配布したものにあたり、Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA)もしくはGNU Free Documentation Licenseというライセンスの下で提供されています。 |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
![]() ログイン |
Weblio会員(無料)になると
![]() |


![]() | 「deep‐fry」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
![]() ログイン |
Weblio会員(無料)になると
![]() |