意味 | 例文 (74件) |
揚げパンの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 74件
揚げパンなどにも、アンパンがあり、トーストに餡を挟んだ揚げパンなどもある。例文帳に追加
Agepan (deep fried bread) contains anpan, and sometimes 'an" is placed between two slices of toasted bread and deep fried. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
左に見える長いパンは揚げパンの1種です。例文帳に追加
The long bread you see on the left is a kind of fried bread. - 浜島書店 Catch a Wave
トーストした、または揚げたパンの小片例文帳に追加
a small piece of toasted or fried bread - 日本語WordNet
牛乳や卵なしで焼いたり、揚げたりしたパン(南部)例文帳に追加
cornbread often made without milk or eggs and baked or fried (southern) - 日本語WordNet
油で揚げた球状のトウモロコシパン(南部)例文帳に追加
deep-fried cornbread ball (southern) - 日本語WordNet
子牛にパン粉をまぶして油で揚げたカツレツ例文帳に追加
deep-fried breaded veal cutlets - 日本語WordNet
女性たちが手際よくパンを揚げたり焼いたりしています。例文帳に追加
Ladies are frying and baking bread easily and quickly. - 浜島書店 Catch a Wave
アターエフは油で揚げたパンケーキのようなものです。例文帳に追加
A qatayef is a kind of deep-fried pancake. - 浜島書店 Catch a Wave
フィリング入り揚げパン類の製造法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING FRIED BREAD CONTAINING FILLING - 特許庁
吸油量の少ない油揚げパンおよびその製造法例文帳に追加
FRIED BREAD HAVING LESS OIL-ABSORBING AMOUNT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
揚げるときの油の吸収が少なく、且つ揚げた後経時的にカリカリした食感が失なわれない揚げパン、コロッケを得る方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for obtaining fried breads or a croquette slightly absorbing oil when fried without losing a crispy texture with time after frying. - 特許庁
油で揚げられ温かいパンとして供される丸い練り粉の塊例文帳に追加
a rounded lump of dough that is deep-fried and served as hot bread - 日本語WordNet
薄いパンケーキで、詰め物の周りを折りたたみ、揚げるか焼くかしたもの例文帳に追加
thin pancake folded around a filling and fried or baked - 日本語WordNet
牛の挽肉を揚げたものを柔らかいパンにのせたもの例文帳に追加
a sandwich consisting of a fried cake of minced beef served on a bun, often with other ingredients - 日本語WordNet
固く調理された卵がソーセージに入れられ、パン粉をまぶして揚げられた例文帳に追加
hard-cooked egg encased in sausage meat then breaded and deep-fried - 日本語WordNet
マサラプリは,砕いた揚げパンと野菜にソースをかけた地元の軽食です。例文帳に追加
Masala puri is a local snack of crushed fried bread, vegetables and sauce. - 浜島書店 Catch a Wave
マサラは香辛料を混ぜ合わせたものを意味していて,プリは揚げパンです。例文帳に追加
Masala means "mixture of spices" and puri is fried bread. - 浜島書店 Catch a Wave
原料粉に該原料粉の3〜15質量%の湿熱処理した高アミロース含有でん粉(アミロース含有率30質量%以上)を添加して揚げパン用生地を作成し、該揚げパン用生地を用いて揚げパン類を製造する揚げパン類の食感改良法である。例文帳に追加
The method for improving the texture of the fried breads comprises adding a high amylose-containing starch (≥30 mass% of amylose content) subjected to a wet heat treatment in an amount of 3-15 mass% based on raw material powder to the raw material powder, preparing dough for the fried breads and producing the fried breads using the dough for the fried breads. - 特許庁
イースト発酵によるフィリング入り揚げパン類の製造において、成型後その表面を35〜60℃の温水で処理した後油揚げする、フィリング入り揚げパン類の製造法。例文帳に追加
This method for producing the fried bread containing filling by yeast fermentation comprises forming dough containing the filling and then treating the surface of the formed dough with warm water at 35-60°C and frying the treated and formed dough in oil. - 特許庁
本発明は油ちょうによる飾り付け材の脱落しない揚げパン類および揚げ菓子類の製造法を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide a method for producing fried breads and fried confectioneries without falling off a decorative material by frying in an oil. - 特許庁
フライパンに少量の油で焼き揚げ調理するのに適したパン粉を提供すること。例文帳に追加
To provide bread crumbs suitable for sauteing food with a small quantity of oil in a frying pan. - 特許庁
茶色くパリパリになるまでフライパンで揚げられるスライスされたジャガイモ例文帳に追加
sliced pieces of potato fried in a pan until brown and crisp - 日本語WordNet
(ハーブで味つけされた)バターを転がし、次にパン粉でおおい、揚げる、叩いたチキンのカツレツ例文帳に追加
pounded chicken cutlets rolled around butter (that has been seasoned with herbs) and then covered with crumbs and fried - 日本語WordNet
ウシ,ブタ,トリの肉を切り身にし,小麦粉,とき卵,パン粉をつけて油で揚げた料理例文帳に追加
a fried cutlet made of beef, pork or chicken dipped in flour egg and dried bread - EDR日英対訳辞書
具材も甘めの豚肉田麩や揚げパンなど、日本のものとは少々趣が異なる。例文帳に追加
Tastes of fillings, such as processed sweet pork and fried bread, are also a little different from those in Japan. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
その後、小麦粉、溶き卵、パン粉の順に衣をつけ、食用油で揚げる。例文帳に追加
Then, coat the stretched prawn with flour, beaten egg and bread crumbs in that order, and deep-fry it in hot cooking oil. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
冷凍食品衣部の揚げ色退色防止方法、並びに、そのパン粉類及び冷凍食品例文帳に追加
METHOD FOR PREVENTING DISCOLORATION OF FRYING COLOR ON COATED PART OF FROZEN FOOD AND BREAD CRUMB POWDER THEREFOR AND FROZEN FOOD - 特許庁
穀粉類および/または澱粉類を主として含有するから揚げ粉95〜40質量部に対して、水分含量が20〜40質量%で、かつ大きさが5mm以上のパン粉を5〜60質量部混合してから揚げ用ミックスとした後、該から揚げ用ミックスを具材に付着させ、ついで油揚げすることにより、から揚げを製造する。例文帳に追加
The fried food is produced by preparing frying mix by mixing 5-60 pts.mass of bread crumb whose water content is 20-40 mass% and whose size is 5 mm or larger with 95-40 pts.mass of powder for frying mainly containing cereal flours and/or starches, and then coating an ingredient with the frying mix followed by frying it in oil. - 特許庁
豚カツのように豚肉にパン粉をまぶし、油で揚げる形態もあるが、フライパンに少量の油を垂らして焼くものなど多種多様である。例文帳に追加
Styles of preparing pork cutlets vary considerably: Some are covered in bread crumbs and deep fried like the Japanese style tonkatsu, whereas others are fried in a frying pan with a small amount of oil. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
業態としてはクレープやメロンパン、揚げパン、いか焼きなどのチェーンが存在している。例文帳に追加
The chains specialized in foods such as, Crepes, Melon Pans (Melon buns, sweet round breads covered in a crisp with cookie-like coating), Agepan (deep-fried bread), and Ikayaki (grilled thin pancake with squid). - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
一つずつ牡蠣の水気を取り同時進行で揚げ油など加熱して準備(約160℃から170℃前後)しながら、揚げ衣(フライ)用の小麦粉、溶き卵、パン粉をボールに入れ準備し、並行作業も進める。例文帳に追加
Draw moisture from the oyster one by one while preheating frying oil to about 160 to 170 degrees Celsius, and simultaneously pour flour, beaten egg and bread crumbs into bowls for coating. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
必要によりその外側に油を含ませたパン粉を塗し、マイクロ波加熱することを特徴とする揚げ物様食品用素材を用いるマイクロ波加熱用の揚げ物様食品。例文帳に追加
A fried food-like food for microwave heating uses the raw material for the fried food-like food. - 特許庁
成型した生地の表面にバッターを付けた後、その表面に飾り付け材を付着させた後蒸熱処理し、次に油ちょうする、揚げパン類および揚げ菓子類の製造法。例文帳に追加
The fried breads and fried confectioneries are produced by applying a batter to the surface of a formed dough, then applying the decorative material to the surface thereof, subsequently carrying out a steaming treatment and then frying the resultant dough in the oil. - 特許庁
油揚げ後の揚げパン類の内包フィリングが熱々で、官能的に好ましい温度にできるようにし、過度に油っぽい臭いや風味がなくて控えめでありサクサクした軽い食感を有することができるようにする。例文帳に追加
To regulate the temperature of included fillings of deep-fried breads after deep-frying so as to be really hot and sensually preferable, and to enable the breads to have a moderate crispy and light texture without excessive oily smell and flavor. - 特許庁
卵とパン粉でおおわれていて、十分熱した油で揚げられる細かく切り刻まれ料理された肉または魚例文帳に追加
minced cooked meat or fish coated in egg and breadcrumbs and fried in deep fat - 日本語WordNet
中華文化圏では、朝食に、暖かい豆乳に砂糖を加えて飲んだり、これに油条と呼ばれる揚げパンを浸して食べる習慣がある。例文帳に追加
In regard to the Chinese culture, there is a custom of drinking hot soymilk with sugar for breakfast and eating fried bread called Yutiyao soaked in soymilk. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
豚カツ(とんかつ)は、ブタ肉に小麦粉、溶き卵、パン粉の順番で衣をつけて油で揚げた料理である。例文帳に追加
Tonkatsu is a dish in which pork is coated with flour, beaten egg and breadcrumbs in that order, and then deep fried. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Laverを茹でてペースト状にしたものがenLaverbreadと呼ばれる物で、そのままパンに塗ったり、油で揚げるなどして食べられている。例文帳に追加
The food product 'en Laverbread,' which is a paste made by boiling laver, is eaten by spreading it over the bread as it is or frying it in oil. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
ただしジャガイモをつぶした物にパン粉をまぶして揚げて作ったクロケットのレシピも見いだされる。例文帳に追加
There is also a recipe for cooking croquette in a way that mashed potatoes are coated with bread crumbs and deep fried. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
串カツ(くしカツ)は、小ぶりに切った肉や野菜などを串に刺して、小麦粉、溶いた鶏卵、パン粉の順に衣をまぶして揚げた料理。例文帳に追加
Kushikatsu is a skewer dish with bite-sized meats and vegetables on the skewer breaded with flour, eggs and bread crumbs, which is deep-fried. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
この混合材を適宜形状に成形し、小麦粉、とき卵及びパン粉で衣をつけて油で揚げ、冷凍処理して冷凍コロッケとする。例文帳に追加
The mixed material is formed in an appropriate shape, coated with wheat flour, stirred egg and bread crumb, fried in oil and subjected to refrigeration process to make the frozen croquettes. - 特許庁
本発明は、短時間で製品歩留の高いフィリング入り揚げパン類の製造法を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide a method for producing a fried bread containing filling in a short time and high production yield. - 特許庁
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