hard cheeseとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
意味・対訳 不運
hard cheeseの学習レベル | レベル:27 |
「hard cheese」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 17件
Hard cheese!発音を聞く 例文帳に追加
それはお気の毒さまだ. - 研究社 新英和中辞典
hard smooth-textured cheese発音を聞く 例文帳に追加
堅くてすべすべしたチーズ - 日本語WordNet
hard pale yellow cheese with many holes from Switzerland発音を聞く 例文帳に追加
スイス産の固い淡黄色のチーズ - 日本語WordNet
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
Weblio例文辞書での「hard cheese」に類似した例文 |
|
hard cheese
ソフトチーズ.
Hard cheese!
チーズスフレ.
もみ
もみ.
「hard cheese」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 17件
To obtain a hard or superhard natural cheese excellent in cheese flavor and having thermal resistance.例文帳に追加
チーズ風味が良好で、しかも耐熱性を有する硬質又は超硬質ナチュラルチーズを提供する。 - 特許庁
HARD NATURAL CHEESE ENRICHED IN FLAVOR, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
風味強化させた硬質系ナチュラルチーズ及びその製造方法 - 特許庁
The processed cheese having good machinability is obtained by adding molten salt and water to natural cheese containing 50-100 wt.% of the specially hard natural cheese, and heating and stirring the mixture to be molten so as to obtain processed cheese having the flavor of the specially hard natural cheese and applicable to machine processing into small pieces.例文帳に追加
本発明によれば、特別硬質ナチュラルチーズを50〜100重量%で含むナチュラルチーズに溶融塩と水を加えて加熱攪拌溶融することにより、特別硬質ナチュラルチーズの風味を有し、小片状への機械加工を可能としたプロセスチーズ類を得ることができた。 - 特許庁
To provide a cheese spread food product excellent in adequacy for spread and in hygiene while having a strong feel of mature flavor peculiar to hard natural cheese and/or semi-hard natural cheese.例文帳に追加
硬質ナチュラルチーズ及び/又は半硬質ナチュラルチーズ独特の熟成風味を強く感じながらも、スプレッド適性や衛生面で優れたチーズスプレッド食品を提供する。 - 特許庁
a hard green Swiss cheese made with skim-milk curd and flavored with clover発音を聞く 例文帳に追加
スキムミルクの凝乳にクローバーの香りをつけて作ったスイス産の堅い緑色のチーズ - 日本語WordNet
The hard natural cheese enriched in flavor is obtained, by hermetically sealing cheese having a maturity index STN/TN value of 5-30 wt.% with a flavoring substance, followed by maturing the cheese in anaerobic conditions.例文帳に追加
熟度指数STN/TN値が5〜30重量%のチーズを芳香物質とともに密封し、嫌気性状態で熟成させることによって風味を強化した硬質系ナチュラルチーズを得る。 - 特許庁
To provide processed cheese having good machinability, improved in machinability into a shredding state or a cubic one while maintaining intensity of flavor inherent in specially hard natural cheese such as Parmesan cheese, and to provide a method for producing the processed cheese.例文帳に追加
本発明は、パルメザンチーズなどの特別硬質ナチュラルチーズが持つ風味の強さを維持しつつ、シュレッド状やサイノメ状などへの機械加工適性が向上されたプロセスチーズ類及びその製造方法を提供することを目的とする。 - 特許庁
To obtain a cheese with flavor inherent in cheese, not getting hard even after stored for a long period at normal or lower temperatures and retaining rice cake-like palate feeling, and also exhibiting rice cake-like palate feeling even when heat-cooked such as frying.例文帳に追加
チーズ本来の風味を有し、常温又は低温において長期間保存しても硬くなることがなく、餅様の食感を維持し、かつこれを油ちょう等の加熱調理をした際にも餅様の食感を呈するチーズの提供。 - 特許庁
|
|
hard cheeseのページの著作権
英和辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
Copyright (c) 1995-2024 Kenkyusha Co., Ltd. All rights reserved. | |
All Rights Reserved, Copyright © Japan Science and Technology Agency | |
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2010 License All rights reserved. WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved. License |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「hard cheese」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |