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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > fresh creamに関連した英語例文

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fresh creamの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 67



例文

Ice cream 2 is filled in a fresh strawberry 1 hollowed at its core, part or whole of the top surface of which is coated with chocolate 3, and the whole of the strawberry is frozen.例文帳に追加

芯のくり抜かれた新鮮な苺1の中にアイスクリーム2が充填され、最表面の一部乃至全部にチョコレート3が被覆されて、全体が冷凍されている。 - 特許庁

In order that the pizza spaghetti, the pizza pilaf, or the pizza doria is not scattered, when cut into small pieces or eaten, fresh cream, a sauce and cheese are mixed with cooked spaghetti and cooked rice.例文帳に追加

ぴざすぱ、ぴざぴらふ及びぴざどりあは、スパゲッティ類、ライス類及び具材等の重みに耐えられるピザ台の生地の上にのせ、オーブンで焼き、少しずつ切りわけることもできるので、主食、間食、夜食として喫食できる。 - 特許庁

To obtain an oil-and-fat composition which is used for water-containing solid roux, can be compounded with an aqueous phase component such as a fresh cream without worrying physical problems such as water separation and can produce the solid roux having a good flavor.例文帳に追加

生クリーム等の水相成分を水分離等物理的問題を懸念することなく配合でき、風味良好な固形ルーを製造することができる含水固形ルー用の油脂組成物を提供すること。 - 特許庁

To provide hydrated chocolate for frozen confectionery comprising hydrated chocolate material which can be charged into ice cream distributed in a freezing temperature range so as to make an eater enjoy the rich flavor of fresh chocolate as it is.例文帳に追加

冷凍温度域で流通されるアイスクリームに、濃厚な生チョコレートの風味をそのまま味わえるように、充填することができる含水チョコレート素材を提供すること。 - 特許庁

例文

To obtain food and drink relievedly and continuously eatable and drinkable even to an elderly person and a child even in the case of mixing green leaves or fresh leaves with ice cream.例文帳に追加

アイスクリーム類に緑葉や若葉を配合した場合でも、高齢者や子供でも安心して持続的に飲食できる飲食品を提供することを課題とする。 - 特許庁


例文

To provide a cup type automatic vending machine capable of providing a customer with cup drinks having variation by topping a drink in a cup with lemon sirup and sirup such as fresh cream as a topping material and drawing different patterns depending on drink by the topping material.例文帳に追加

カップ内の飲料にレモンシロップや生クリーム等のシロップをトッピング材としてトッピングする、また、トッピング材で飲料毎に異なる模様を描き、これにより、バリエーションに富んだカップ飲料を購入客に提供することができるカップ式自動販売機を提供することを目的とする。 - 特許庁

The cream composition having fresh flavor and excellent in preservability is obtained by dispersing small pieces of dried fruit having a specific amount of water content and specific water activity in an oil-and-fat composition substantially free from water.例文帳に追加

実質的に水分を含まない油脂組成物中に、特定水分含量且つ特定水分活性の小片状ドライフルーツを分散させることにより、瑞々しい風味を有する保存性良好な製菓用クリーム組成物を得ることができた。 - 特許庁

To provide a method of manufacturing spherical ice particles used for ice blast finishing, decoration and variety of firmness of ice such as ice-cream and sherbet, alternative to crush ice to keep fresh food in cool, and a washing material for dishes and food packages.例文帳に追加

アイスブラスト加工、アイスクリームやシャーベットなどの氷菓子の装飾や歯触りの変化付け、生鮮食品の保冷用クラッシュアイス代わり、食器や食品充填容器などの洗浄材などとして用いられる球状氷粒子の製造方法を提供する。 - 特許庁

This method for removing astringency from astringent component-containing fruit food includes processing into a pasty form, astringent component-containing fruits from which astringency is not removed, such as persimmon and Aronia, and adding to the paste, at least one kind as edible protein, selected from soymilk, cow milk, fresh cream, red bean, soybean, and ground fish meat of fish and shellfish.例文帳に追加

本発明の渋味成分含有果実食品の脱渋方法は、柿,アロニア等の未脱渋の渋味成分含有果実をペースト状に加工し、該ペーストに可食性タンパク質として豆乳,牛乳,生クリーム,小豆,大豆,魚介類のすり身の1種又は2種以上を添加する。 - 特許庁

例文

The product is obtained by adding saccharides, egg and dairy products (such as natural cheese, butter, yoghurt or fresh cream) to fish paste dough, molding the mixture dough or enveloping filling with the mixture dough, and cooking the resultant dough so that the dairy products are mixed into the dough without causing separation, and make the dough have creamy palatability to the teeth.例文帳に追加

蒲鉾生地に糖類、卵や乳製品(ナチュラルチーズ、バター、ヨーグルト、生クリーム等)を加え、成型または包餡したものを加熱することによって乳製品が分離することなく融合し、クリーミーな歯ざわりを持った蒲鉾をつくる。 - 特許庁

例文

To provide a new type of a skin cream, a make-up cosmetic and a hair cosmetic free from an oily feeling or stickiness, excellent in extendibility and spreadability, giving a moist feeling, a dry feeling, a refreshing feeling, a cool feeling and a fresh touch, highly safe, having excellent storage stability and exhibiting excellent retention of cosmetic effects.例文帳に追加

油性感やべとつき感がなく、のび・広がりがよく、しっとり感、さらさら感、さっぱり感、清涼感やみずみずしい感触を与え、且つ、安全性が高く、保存安定性に優れ、化粧効果の持続性にすぐれている新しいタイプのスキンクリーム、メイクアップ化粧料、毛髪化粧料等の提供。 - 特許庁

The method for producing puffed confectionery comprises the following process: mixing chocolate, fresh cream and the like together to make ganache; drying the ganache under reduced pressure; puffing the dry ganache; and drying the puffed dry ganache to such an extent that microorganisms are hard to continuously develop so as to obtain the puffed confectionery presenting cake-like appearance, having light and mellow meltability and applicable to normal temperature distribution.例文帳に追加

チョコレートと生クリーム等を混合しガナッシュを作成し、該ガナッシュを減圧乾燥して膨化させ、引き続き微生物が増殖しにくい程度まで乾燥することにより、ケーキ様の外観を呈し、軽く滑らかな口溶けを持ち、常温流通可能な膨化菓子を製造できる。 - 特許庁

To provide ice cream easy to eat because of its fresh taste with no milk smell, and having health enhancement effect, beauty effect preventing aging of skin, and diet effect because of its improvement action on diabetes, hypertension, kidney diseases, hepatic diseases, or the like, blood flow promotion, and constipation improving action.例文帳に追加

牛乳臭がなく、且つサッパリとした食味を有して食し易く、然も糖尿病、高血圧、腎臓病、肝臓病等の改善作用と、血流促進、便秘改善作用により、健康増進効果、肌の老化を防止する美容効果を有すると共に、ダイエット効果を有するアイスクリームを得ることを目的とする。 - 特許庁

To provide a hydrous chocolate which is oil-in-water type, such as ganache or fresh cream chocolate, however, has a burning heat resistant shape holding property usable for wrapping fillings, has a low moisture activity level for being distributable at a normal temperature for a long time, achieving both heat resistant shape holding property and normal temperature storage property for a long time.例文帳に追加

水中油型の「ガナッシュ」や「生チョコレート」でありながら、包あん用途に用いることができる焼成耐熱保形性を有し、さらに長期常温流通が可能となる低水分活性値を有する、耐熱保形性と長期の常温保存性を両立させた含水チョコレートを提供すること。 - 特許庁

The concentrated milk type emulsified product comprises 5-30 mass% medium-chain fatty acid fat and oil exclusively comprising 8-10C medium-chain fatty acids and 5-30 mass% milk solid content in butter milk, which is a by-product formed when producing butter from fresh cream.例文帳に追加

上記目的を達成するために、本発明は、炭素数が8〜10である中鎖脂肪酸のみからなる中鎖脂肪酸油脂を5〜30質量%含有し、かつ生クリームからバターを製造する際の副産物であるバターミルク中の乳固形分を5〜30質量%含有することを特徴とする濃縮乳タイプ乳化物を提供する。 - 特許庁

To provide an oil-in-water emulsion having sufficient translucent appearance, giving soft, fresh and light feeling to the skin, giving ungreasy effect on the skin, stable in any viscosity, and, thereby, enabling to prepare touch feeling of a wide range (from a sprayable liquid to a cream of high viscosity).例文帳に追加

十分な半透明の外観を有し、皮膚に柔軟で爽やかで軽快な感触を与え、皮膚に脂っぽくない効果を与え、どのような粘度であっても安定で、したがって、広範囲の手触り(スプレーすることができる液体から高粘度のクリームまで)の調合をすることができるような水中油型エマルションを製造する必要性が存在する。 - 特許庁

例文

The chocolate confectionery containing ume (Japanese plum) fruit is obtained through the following process: coating an ume fruit 1 which is soaked in liquor with rock candy and used for producing ume liquor, with ume liquor-containing chocolate 2 produced through admixing butter, fresh cream and ume liquor into melted chocolate, and cooling the mixture to solidify it; and wrapping around the ume liquor-containing chocolate 2 with coating chocolate 3.例文帳に追加

氷砂糖と酒により漬け込まれ、梅酒生成に使用した梅果実1を、チョコレートを溶かした中にバター、生クリーム、梅酒を混ぜ込み冷やし固めて生成した梅酒入りチョコレート2で被覆し、この梅酒入りチョコレート2の周りをコーティングチョコレート3で包んだことを特徴とする梅果実入りチョコレート菓子。 - 特許庁

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