1016万例文収録!

「"あいすくりーむるい"」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > "あいすくりーむるい"に関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

"あいすくりーむるい"を含む例文一覧と使い方

該当件数 : 52



例文

アイスクリーム類例文帳に追加

ICE CREAMS - 特許庁

アイスクリーム類例文帳に追加

ICE CREAM - 特許庁

アイスクリーム類及びアイスクリーム類の製造方法例文帳に追加

ICE CREAMS AND METHOD FOR PRODUCING ICE CREAMS - 特許庁

アイスクリーム類用押出容器例文帳に追加

EXTRUDING CONTAINER FOR ICE CREAMS - 特許庁

例文

アイスクリーム類用乳化剤及びこれを用いたアイスクリーム類例文帳に追加

ICE CREAM EMULSIFIER AND ICE CREAMS USING THE SAME - 特許庁


例文

ソフトアイスクリーム類の包装容器例文帳に追加

PACKAGING CONTAINER FOR SOFT ICE CREAMS - 特許庁

機能性アイスクリーム類及びヨーグルト例文帳に追加

FUNCTIONAL ICE CREAM AND YOGHURT - 特許庁

アイスクリーム類及び冷菓の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING ICE CREAMS AND FROZEN DESSERT - 特許庁

シークワーサーアイスクリーム類及びその製造方法例文帳に追加

CITRUS DEPRESSA ICE CREAM AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

例文

食感改良されたアイスクリーム類例文帳に追加

ICE CREAM IMPROVED IN PALATE FEELING - 特許庁

例文

アイスクリーム類及びその製造方法例文帳に追加

ICE CREAM AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

桑の葉粉末の製造方法と、桑の葉粉末を含有するアイスクリーム類及びそのアイスクリーム類の製造方法例文帳に追加

PRODUCTION OF MULBERRY LEAF POWDER, ICE CREAMS COMPRISING MULBERRY LEAF POWDER AND PRODUCTION OF THE SAME ICE CREAMS - 特許庁

シールを外してから蓋部材21を押圧してアイスクリーム類35を吐出口4から吐出させてアイスクリーム類35を盛り付ける。例文帳に追加

When the seal 6 is removed and the pressure is applied to the cover member 21, the ice cream 35 is extruded through the extruding opening 4, so that the ice cream 35 is served out. - 特許庁

本発明のアイスクリーム類はカロリーが100mlあたり70〜120キロカロリーである。例文帳に追加

The ice cream at 100 mL has 70-120 kilo calories. - 特許庁

アイスクリーム用添加剤およびそれを含むアイスクリーム類製品例文帳に追加

ADDITIVE FOR ICE CREAM AND ICE CREAM PRODUCT CONTAINING THE SAME - 特許庁

不活性ガスを含有する気泡を含んでなる氷菓又はアイスクリーム類例文帳に追加

ICE OR ICE CREAM COMPRISING INACTIVE GAS-CONTAINING AIR BUBBLE - 特許庁

アイスクリーム類に単子葉類の葉を配合した飲食品。例文帳に追加

FOOD AND DRINK OBTAINED BY MIXING MONOCOTYLEDON LEAF WITH ICE CREAM - 特許庁

雪のような食感を持つアイスクリーム類の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING ICE CREAM HAVING PLATE FEELING LIKE SNOW - 特許庁

本発明は、溶け難いアイスクリーム類を提供することを課題とする。例文帳に追加

To provide an ice cream hard to melt. - 特許庁

アイスクリーム類入り食品、冷凍食品及びそれらの製造方法例文帳に追加

ICE CREAM-CONTAINING FOOD AND FROZEN FOOD, AND METHOD FOR PRODUCING THE FOOD AND FROZEN FOOD - 特許庁

豆乳と芋類を主原料にしたクリーミーなアイスクリーム類およびその製造方法例文帳に追加

CREAMY ICE CREAMS MADE OF SOYBEAN MILK AND POTATOES AS MAIN RAW MATERIAL AND THEIR PRODUCTION - 特許庁

アイスクリーム類用ソースの製造方法及びこれを用いたフローズンデザート例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING SAUCE FOR ICE CREAM, AND FROZEN DESSERT USING THE SAME - 特許庁

冷凍状態ではアイスクリーム類特有のスプーン通りの良い物性と食感を有し、且つ解凍状態では保型性に優れ、適度な物性とムース様の食感を有するアイスクリーム類を提供すること。例文帳に追加

To provide ice creams having properties and texture easy to scoop in its frozen state, peculiar to ice creams, and also having excellent shape retaining property and moderate physical properties and texture like mousse in its thawed condition. - 特許庁

放射状の穴はソフトアイスクリーム類を支える長さの短い穴と溶けたソフトアイスクリーム類の液を容器本体1へ落とす長い穴とから構成される。例文帳に追加

The radial hole is formed of short holes in length to support the soft ice cream and long holes to make the liquid of the soft ice cream drop into the container body 1. - 特許庁

アイスクリーム類としての食感や食味を低下させることなく、食する際のやや柔らかくした状態で伸びる性質を備えたアイスクリーム類を提供する。例文帳に追加

To provide ice cream having extending quality in a condition of being slightly softened at the time of eating without lowering palate feeling and taste as ice cream. - 特許庁

揚げ物用及び蒸し物用とすることができ、揚げ物用としても油脂味が強くなく、また、アイスクリーム類が融けず形状が崩れないアイスクリーム類入りの揚げ物用及び蒸し物用の冷凍食品の提供。例文帳に追加

To provide frozen food for fried food and steamed food, usable both for fried food and steamed food, having no strong oil and fat taste as for fried food, and containing ice cream free from melting and getting out of shape. - 特許庁

多品種少量のアイスクリーム類を製造可能でかつ製造直後に消費者に販売可能なアイスクリーム類の製造装置と製造方法とシステムとを提供する。例文帳に追加

To provide an apparatus for producing multiple kinds of ice creams, capable of producing the ice cream in multiple kinds and small quantity and capable of selling the ice cream to a consumer immediately after it is produced, to provide a method for producing the same and to provide a system for producing and selling the same. - 特許庁

ソフトアイスクリーム類が溶けて流れ落ちたり、外側にはみ出た一部が落下しても、手や衣服を汚さないソフトアイスクリーム類の包装容器を提供する。例文帳に追加

To provide a packaging container for a soft ice cream, in which melted soft ice cream flows down and the melted soft ice cream does not stain hands and clothes even though a part of the stuck-out soft ice cream falls down. - 特許庁

ゼラチンと微結晶セルロースとを含有することを特徴とする解凍状態ではムース様となるアイスクリーム類。例文帳に追加

The ice creams contains gelatin and microcrystalline cellulose, wherein in the thawed condition, the ice creams become mousse. - 特許庁

植物ステロール類と卵黄リポ蛋白質との複合体、及び増粘多糖類を配合してなるアイスクリーム類。例文帳に追加

The ice cream is obtained by mixing a compound material of vegetable sterol and yolk lipoprotein with thickening polysaccharides. - 特許庁

桑の葉粉末の製造方法及びこの桑の葉粉末を含有するアイスクリーム類の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide both a method for producing a mulberry leaf powder and a method for producing ice creams containing the mulberry leaf powder. - 特許庁

冷凍下でも柔らかいアイスクリーム類及び冷菓を良好な風味を維持し、かつ効率的に製造する方法を確立することにある。例文帳に追加

To provide a production method by which softness and good flavor of ice creams and frozen dessert are kept even under freezing and ice creams and frozen dessert are efficiently produceable. - 特許庁

アイスクリーム類に多糖類であるプルランを全体の1〜5重量%含有させ、好ましくはミックス糖固形分を20重量%以上とする。例文帳に追加

The ice cream contains 1-5 wt.% of pullulan as polysaccharides based on the whole, and preferably20 wt.% of mix sugar solid. - 特許庁

砂糖不使用であり、低カロリーでかつ良好な保存性および保型性の有する新規なアイスクリーム類を得る。例文帳に追加

To provide a method for producing frozen confectionery having good storability enabling production of new ice cream using no sugar, and having low calorie, good storability and shape retention. - 特許庁

全ての放射状の穴の先端が塞がれて液が流れ落ちにくくなることを防ぐ特徴をもった、ソフトアイスクリーム類の包装容器である。例文帳に追加

The liquid of the melted soft ice cream is prevented from hardly flowing down into the radial hole so that the end of the whole radial hole is blocked. - 特許庁

吐出時にソフトクレーム類が途切れるのを防止したアイスクリーム類用押出容器を得る。例文帳に追加

To provide an extruding container for ice creams, capable of preventing interruption of extruding of the ice creams, such as a soft ice cream, when the ice cream is extruded out. - 特許庁

パウダースノーのような食感を呈するとともに、品質管理および製造の容易なアイスクリーム類の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing ice creams presenting texture like powder snow, and easy to control quality and produce. - 特許庁

アイスクリーム類組成物の保型性を長期間に亘って保持するとともに、食感を改良するための添加物を提供する。例文帳に追加

To provide an additive which can retain the firmness of an ice cream composition for a long period and can improve the texture of an ice cream. - 特許庁

底部2に形成された吐出口4をシール6により塞いだ容器本体1にアイスクリーム類を充填する。例文帳に追加

This extruding container for the ice creams has a container body 1 filled with the ice creams, wherein the container body 1 has a extruding opening 4 which is formed in a bottom part 2 thereof and covered with a seal 6. - 特許庁

アイスクリーム類35を吐出する際に、内部空気を逃す溝32を周壁部10内側又は筒部22外側に形成した。例文帳に追加

Grooves 32 are formed on the inside area of the peripheral wall 10 or the outside area of the cylindrical part 22, so that air is released from the inside of the container, when the ice creams 35 is extruded. - 特許庁

多種類アイスクリーム類製造装置は、開閉可能な窓を有し所定温度まで冷却する冷却手段を備えた箱部と、この箱部内に着脱可能に配置されてアイスクリーム類の材料を投入する複数の材料容器と、前記各材料容器内に収容された材料を撹拌する撹拌羽根と、前記各撹拌羽根を駆動するモータとから構成される。例文帳に追加

This apparatus for producing multiple kinds of ice creams has a box which has an openable window and a cooling means for cooling the box down to a predetermined temperature, two or more material containers which are arranged in the box so as to be removable and used for receiving materials for the ice creams, agitating blades which agitate each the materials received in the containers, and motors which drive each the agitating blades. - 特許庁

五 アイスクリーム類製造業(アイスクリーム、アイスシヤーベツト、アイスキヤンデーその他液体食品又はこれに他の食品を混和したものを凍結させた食品を製造する営業をいう。)例文帳に追加

(v) Ice cream producing businesses (meaning businesses for producing ice cream, ice sherbet, ice candy, and other fluid food, or food made by freezing a mixture of fluid food and other food);  - 日本法令外国語訳データベースシステム

さらに、中・高融点油脂を低融点植物油の1〜20重量%含有させることにより、アイスクリーム類及び冷菓のオーバーランを正常に上げることができる。例文帳に追加

Overrun of ice creams and frozen dessert can normally be increased by further including middle and high melting oil and fat in an amount of 1-20 wt.% based on the low melting point vegetable oil. - 特許庁

ヒマワリ油などの低融点植物油、二糖類及び/又は三糖類以上のオリゴ糖及び糖アルコールを含有させることにより冷凍下において柔らかいアイスクリーム類及び冷菓を製造できることを新たに見出した。例文帳に追加

The method for producing soft ice creams and frozen dessert comprises including a low-melting point vegetable oil such as sunflower oil, an oligosaccharide which is a di-saccharide and/or a tri- or higher oligosaccharide and a sugar alcohol. - 特許庁

次の成分(A)及び(B);(A)非重合体カテキン類、及び(B)カフェインを含有し、成分(A)に対する成分(B)の含有質量比[(B)/(A)]が0.0001〜0.18である、アイスクリーム類。例文帳に追加

The ice cream comprises (A) a non-polymeric catechin component and (B) caffeine, wherein the ratio of the content of the component (B) to the content of the component (A) [i.e., a (B)/(A) ratio] is 0.0001 to 0.18 by mass. - 特許庁

最大オーバーランにおける保型性に優れ、食感及び清涼感が良好で、その食感及び清涼感が長期保存後においても劣化することなく安定なアイスクリーム類を提供すること。例文帳に追加

To provide an ice cream which has excellent shape-retaining properties at the maximum overrun, has good texture and good sensation of coolness, does not undergo the deterioration in the texture and the sensation of coolness after long-term storage, and is therefore stable. - 特許庁

原料ミックスに糖アルコール類を4〜15重量%含有し、乳化剤としてク゛リセリン脂肪酸エステル(ヨウ素価23〜34)を0.25〜0.40重量%を配合してフリーシ゛ンク゛を行い、低カロリーなアイスクリーム類を得る。例文帳に追加

The method for producing frozen confectionery having good storability comprises adding 4-15 wt.% of sugar alcohol to raw material mix, mixing 0.25-0.40 wt.% of fatty acid ester of glycerin (whose iodine number is 23-34) as an emulsifier, and freezing the mixture to obtain low-calorie ice cream. - 特許庁

アイスクリーム類に緑葉や若葉を配合した場合でも、高齢者や子供でも安心して持続的に飲食できる飲食品を提供することを課題とする。例文帳に追加

To obtain food and drink relievedly and continuously eatable and drinkable even to an elderly person and a child even in the case of mixing green leaves or fresh leaves with ice cream. - 特許庁

低乳脂肪分のアイスクリーム類であって、水に対し0.1〜5.0重量%のコンニャク精粉を添加混合し、密封加熱処理して得られたコンニャク精粉のコンニャク精粉レトルトペーストを含有する。例文帳に追加

The ice cream with the low milk fat content contains Konnyaku refined flour retort paste of Konnyaku refined flour, obtained by admixing 0.1-5.0 wt.% of the devil's tongue refined flour with water and subjecting the product to sealing heating treatment. - 特許庁

例文

低乳脂肪分であり、食物繊維であるコンニャク精粉を添加しても、コンニャク特有の異臭や異味が無く、アイスクリーム本来の優れた風味やボディー感を有する低乳脂肪分のアイスクリーム類、及びその製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide ice cream having a low milk fat content, no offensive smell and taste peculiar to Konnyaku even if being added with Konnyaku refined flour as dietary fiber, and excellent in flavor and body feeling inherited from ice cream, and to provide a method for producing the ice cream. - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
日本法令外国語訳データベースシステム
※この記事は「日本法令外国語訳データベースシステム」の2010年9月現在の情報を転載しております。
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS