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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > αアミラーゼの意味・解説 > αアミラーゼに関連した英語例文

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αアミラーゼを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 163



例文

To provide a new microorganism which has a high α-amylase activity performance and can degrade starch contained in organic waste water and organic/biological sludge.例文帳に追加

有機性廃水および有機性/生物性汚泥に含まれるデンプンを分解することができるα−アミラーゼ活性の高い性能を備えた新規微生物を提供することにある。 - 特許庁

A liquifying and saccharifying reaction with α-amylase, β-amylase or the like is performed by using the dried food powder only or a mixture of the dried food powder with a refined starch.例文帳に追加

該乾燥食材パウダーを単独、又は乾燥食材パウダーと精製でん粉を混合した混合物を使用して、αアミラーゼやβアミラーゼなどによる液化糖化反応を実施する。 - 特許庁

The culture produces glucoamylase and acid-resistant α-amylase in high yield with a good balance allowing production of the liquid koji having enzyme activity required for production of fermented food/drink such as Shochu.例文帳に追加

これによって、グルコアミラーゼ、及び耐酸性α−アミラーゼ同時にバランスよく高生成されて、焼酎等の発酵飲食品の製造に必要な酵素活性を有する液体麹を製造することができる。 - 特許庁

The culture produces glucoamylase and acid-resistant α-amylase in high yield with a good balance allowing production of the liquid koji having enzyme activity required for production of fermented food/drink such as Shochu.例文帳に追加

これによって、グルコアミラーゼ、及び耐酸性α−アミラーゼの両酵素が同時にバランスよく高生成されて、焼酎醸造等に必要な酵素活性を有する液体麹が製造できる。 - 特許庁

例文

The subject preparation for preventing burned rice is an enzyme preparation containing both α-amylase and a protease and effectively prevents burned rice on the bottom of a rice kettle by its addition when cooking rice.例文帳に追加

本発明は、α−アミラーゼ及びプロテアーゼを同時に含有する酵素製剤であり、米の炊飯時に添加することにより、炊飯釜の底への焦げつきを効果的に防止することができるものである。 - 特許庁


例文

The lowering of the sugar absorption rate in the small intestine and/or the activation of enteric bacteria can be promoted by taking a medicine containing a wheat-originated α-amylase inhibiting substance as a component.例文帳に追加

小麦由来のα‐アミラーゼ阻害物質を成分として含む製剤を摂取することにより、小腸での糖吸収率低下及び/又は腸内細菌活性化を促すことができる。 - 特許庁

Thereby, the glucoamylase and acid-resistant α-amylase can simultaneously and highly be produced in good balance and the liquid koji having an enzyme activity necessary for producing the fermented food and drink such as shochu can be produced.例文帳に追加

これによって、グルコアミラーゼ、及び耐酸性α−アミラーゼが同時にバランスよく高生成されて、焼酎等の発酵飲食品の製造に必要な酵素活性を有する液体麹を製造することができる。 - 特許庁

A variant of a parent Termamyl-like α-amylase, which variant has substitution modification at a specific position of an amino acid fragment of a specific amino acid sequence, is provided.例文帳に追加

親のテルマミル様α−アミラーゼの変異体であって、特定のアミノ酸配列のアミノ酸断片の特定の部位に置換修飾を有する変異体。 - 特許庁

To provide a detergent composition of a aqueous liquid type or gel type comprising an α-amylase enzyme carefully selected which has the improved stability, and to provide a method for stabilizing the amylase enzyme in the composition.例文帳に追加

改善された安定性を有する精選したα−アミラーゼ酵素を含有する水性の液体型又はゲル型の洗剤組成物、及びかかる組成物中で該アミラーゼ酵素を安定化させる方法を提供する。 - 特許庁

例文

To provide a liquid koji for use in producing fermented food/drink, particularly a liquid koji with high glucoamylase and acid-resistant α-amylase activity usable for brewing Shochu (Japanese white distilled liquor).例文帳に追加

発酵飲食品の製造に用いられる液体麹、特に焼酎醸造に使用できるグルコアミラーゼ、及び耐酸性α−アミラーゼの酵素活性が高い液体麹を提供する。 - 特許庁

例文

The amylose particle substantially not decomposed by α-amylase, having a 12,000-55,000 weight average molecular weight, substantially comprises amylose of a 1.25 or less molecular weight dispersion.例文帳に追加

重量平均分子量が12,000〜55,000で、かつ分子量分散度が1.25以下のアミロースから実質的になるアミロース粒子であって、かつ、α−アミラーゼによる分解を実質的に受けない、アミロース粒子。 - 特許庁

This quality-improving agent contains 3 substances of (a) pectin and guar gum as thickening polysaccharides, (b) an α-amylase and a xylanase as enzymes and (c) L-ascorbic acid as an anti-oxidant, as active ingredients.例文帳に追加

(a)増粘多糖類としてペクチンとグアガム、 (b)酵素としてα−アミラーゼとキシラナーゼ、 (c)酸化防止剤としてL−アスコルビン酸の3者を有効成分とするパン用品質改良剤。 - 特許庁

To provide a liquid koji for use in producing fermented food/drink, particularly a liquid koji with high glucoamylase and acid-resistant α-amylase activity usable for brewing Shochu (Japanese white distilled liquor).例文帳に追加

発酵飲食品の製造に用いられる液体麹、特に焼酎醸造に使用できるグルコアミラーゼ、及び耐酸性α−アミラーゼの活性が高い液体麹を提供する。 - 特許庁

An α-amylase inhibitor characterized by containing corosolic acid and a food and drink or a quasi drug and a drug containing the composition are provided.例文帳に追加

コロソリン酸を含有することを特徴とするα‐アミラーゼ阻害剤、及び該組成物を含有する飲食品又は医薬部外品、医薬品を提供する。 - 特許庁

To provide a composition having the function of inhibiting an α-amylase and a food and drink or a quasi drug and a drug containing the composition.例文帳に追加

α‐アミラーゼ阻害作用を有する組成物を提供し、ひいては該組成物を含有する飲食品又は医薬部外品、医薬品を提供することにある。 - 特許庁

The method of treating acidosis uses an inhibitor of a bacterial α-amylase and/or α-glucosidase, particularly the pharmaceutical preparation of acarbose, trestatin or a novel compound represented by the formula, and the manufacturing method of these compounds by fermentation is disclosed.例文帳に追加

細菌の生産するα−アミラーゼおよび/またはα−グルコシダーゼ阻害剤であり、特に、アカルボース、トレスタチン並びに下式で示される新規化合物の製剤および発酵生産方法である。 - 特許庁

The breads are produced by the routine procedure such as a sponge process and a straight process by adding the rice powder with α-amylase added thereto, a fermented flavoring liquid obtained by using a fermented milk as a main raw material, and thickening polysaccharides containing pectin to flour.例文帳に追加

小麦粉に対し、α−アミラーゼを加えた米粉、発酵乳を主原料とする発酵風味液、及びペクチンを含む増粘多糖類を添加し、中種法やストレート法等の常法によりパン類を製造する。 - 特許庁

This bread uses at least (a) wheat flour, (b) an α-formed wheat flour and/or α-formed wheat starch and (c) an α-amilase as raw materials for producing the bread.例文帳に追加

パン類を製造する際の原料として、少なくとも(イ)小麦粉、(ロ)α化小麦粉または/およびα化小麦澱粉、および(ハ)α−アミラーゼを用いたことを特徴とするパン類。 - 特許庁

To provide a new method for producing a glycosidated polyhydric alcohol that activates an α-amylase, has low Maillard reactivity and is non-carious.例文帳に追加

α—アミラーゼを活性化し、メイラード反応性が低く、非う蝕性を有するグリコシド化多価アルコールの新規な製造方法を提供することを課題とする。 - 特許庁

To develop a method for detecting/quantifying epitopes of monomeric and dimeric wheat α-AI (amylase inhibitors), through preparing an antipeptide antibody bindable to the monomeric and dimeric epitopes among wheat α-amylase inhibitors (AI).例文帳に追加

小麦α−アミラーゼインヒビター(AI)のうち、単量体および二量体のエピトープに結合する抗ペプチド抗体を作製し、単量体および二量体小麦α−AIのエピトープの検出・定量法を開発すること。 - 特許庁

A mixture of an enzyme group comprising α-amylase, β-amylase, glucoamylase, α-glucosidase and isoamylase is adopted as a controlling agent and a saturated aqueous solution of the mixture is used as an aqueous solution of the controlling agent.例文帳に追加

制御剤は、酵素群として、α−アミラーゼ、β−アミラーゼ、グルコアミラーゼ、αグルコシダーゼ及びイソアミラーゼの混合物を採用し、これらの飽和状態の水溶液を制御剤水溶液として用いた。 - 特許庁

The method for acquiring information regarding a biological rhythm of an individual organism based on a change over time in the value of an activity of a biologically active substance extracted from oral mucosal epithelial cells of the individual organism, particularly α-amylase is provided.例文帳に追加

生物個体の口腔粘膜上皮細胞から抽出した生理活性物質、特にα−アミラーゼの活性値の経時的変化に基づいて、前記生物個体の生体リズムに関わる情報を取得する方法を提供する。 - 特許庁

This method for producing the soy sauce comprises using Aspergillus oryzae with less α-amylase activity and normal Aspergillus oryzae to prepare each koji, mixing the koji thus obtained with each other followed by preparing, and fermenting and maturing the product so as to brew soy sauce.例文帳に追加

α−アミラーゼ活性が低い麹菌と通常の麹菌を用いてそれぞれ麹を調製し、得られた麹を混合して仕込みを行い、発酵、熟成させて醤油を醸造することを特徴とする醤油の製造法に関する。 - 特許庁

The invention relates to the quality improving agent for wash-free rice which is an enzyme preparation added to the soaking water in cooking wash-free rice, wherein the enzyme preparation comprises an α-amylase which loses enzymic activity at 100°C, a protease and a pectinase.例文帳に追加

100℃で酵素活性を失う澱粉分解酵素α−アミラーゼ、蛋白分解酵素プロテアーゼ及び植物組織崩壊酵素ペクチナーゼを同時に含有する酵素製剤を、無洗米の炊飯時に浸漬水に添加する。 - 特許庁

This α-amylase inhibitor contains a crude drug of leaves of Apocynum venetum Linn and/or Crataegi Fructus or an extract of the leaves of the Apocynum venetum Linn and/or the Crataegi Fructus.例文帳に追加

羅布麻葉および/または山査子の生薬もしくは羅布麻葉および/または山査子の抽出物を含有するα−アミラーゼ阻害剤を提供する。 - 特許庁

This thickened food as a thick seasoning is such one as to be prepared through mixing soy sauce with an α-amylase activity of 0 or ≤0.001 U/ml with a thickening agent(starch).例文帳に追加

α−アミラーゼ活性が0又は0.001U/ml以下の醤油及び増粘剤を混合して調製された増粘食品及びその製造方法。 - 特許庁

To provide a method for producing an alcohol-containing seasoning having excellent flavor, wherein97 wt.% of rice flour starch used as a raw material is liquefied, and also no α-amylase activity used in the liquefying process is left in the thus obtained product.例文帳に追加

原料に用いた米粉のデンプンの97%以上が液化され、且つ、液化工程に用いたα−アミラーゼ活性が製品中に残存しない、香味の良好な酒精含有調味料の製造方法を提供する。 - 特許庁

Alternatively, the method comprises obtaining koji by preparing the mixture (multi bacteria) of two kinds of Aspergillus oryzae with less α-amylase activity and normal Aspergillus oryzae, and fermenting and maturing the koji so as to brew soy sauce.例文帳に追加

また、α−アミラーゼ活性が低い麹菌と通常の麹菌の2種類の麹菌の混合物(複菌)により調製し得られた麹を発酵、熟成させて醤油を醸造することを特徴とする醤油の製造法に関する。 - 特許庁

To provide a mulberry branch and stem extract enhanced in blood sugar suppresive effect by synergetic effect of an activity inhibition of an α-glucosidase by a 1-deoxynojirimycine and an activity inhibition of an α-amylase by polyphenols.例文帳に追加

1−デオキシノジリマイシンによるα−グルコシダーゼの活性阻害とポリフェノール類によるα−アミラーゼの活性阻害の相乗効果により血糖値抑制効果を増強させた桑条(枝及び幹)抽出エキスを提供する。 - 特許庁

The process of culturing the Macrophomopsis is performed in the presence of at least 1 kind of an enzyme selected from a group consisting of a glucoamylase, α-amylase and β-amylase, or of at least any one of these enzymes and an enzyme hydrolyzing selectively only α-1-6 glucoside bond.例文帳に追加

グルコアミラーゼ、αアミラーゼ、およびβアミラーゼよりなる群から選択される少なくとも1種の酵素、またはこれらの酵素のいずれか少なくとも1種とα1-6グルコシド結合のみを選択的に加水分解する酵素の存在下で培養する工程。 - 特許庁

This new α-amylase inhibitory active substance totally different from forskolin which is conventionally considered to be the main physiologically active substance of Coleus forskohli, and containing an alcohol soluble compound exhibiting such activity not observed in forskolin is isolated from the Coleus forskohli.例文帳に追加

コレウスフォルスコリから、従来コレウスフォルスコリの主たる生理活性物質とされていたフォルスコリンとは、全く異なる成分であり、フォルスコリンには認められないアルコール可溶性のα−アミラーゼ阻害活性作用を示す化合物を含む物質を分離する。 - 特許庁

To provide an enhancer derived from α-amylase gene of rice usable to increase a promoter activity in a transformed plant cell or a transformed plant, and transformed plant cell and a transformed plant including the enhancer.例文帳に追加

形質転換植物細胞においてまたは形質転換植物においてプロモーター活性を増加するのに使用できるイネのα−アミラーゼ遺伝子由来のエンハンサー、ならびにこのエンハンサーを含む形質転換植物細胞及び形質転換植物を提供する。 - 特許庁

The glucide-splitting enzyme-inhibiting material (α-amylase-inhibiting material, α-glucosidase-inhibiting material) is obtained by extracting the whole or a part of a plant body of a Fagaceae plant with water, a polar solvent or a mixed liquid thereof.例文帳に追加

ブナ科植物の植物体全部または一部を、水、極性溶媒またはこれらの混合液を用いて抽出することによって得られる糖質分解酵素阻害物質(α-アミラーゼ阻害物質、α-グルコシダーゼ阻害物質)を使用する。 - 特許庁

The health-retaining preparation and the food/drink each contains, as the active ingredient, Gnetum's resveratrol dimer suppressing or inhibiting the digestive absorption of carbohydrates and lipids by lipase inhibitory effect, α-amylase inhibitory effect and α-glucosidase inhibitory effect.例文帳に追加

リパーゼ阻害作用、α−アミラーゼ阻害作用及びα−グルコシダーゼ阻害作用により糖質及び脂質の消化吸収を抑制又は阻害するグネツムのレスベラトロール2量体を有効成分として健康保持剤及び飲食品に含有させる。 - 特許庁

The new α-amylase inhibitor includes, as the active ingredient, at least one selected from theasinensins and epitheaflavic acids, and has high versatility to be widely applicable to food and drink, medicine, quasi-drug, health food, and nutritional supplement.例文帳に追加

テアシネンシン類及びエピテアフラビン酸類の少なくとも1種類以上を有効成分として含有することを特徴とした新しいα−アミラーゼ阻害剤であり、飲食品、医薬品、医薬部外品、健康食品、栄養補助食品などに幅広く応用できる汎用性の高いものである。 - 特許庁

This substrate to be used is an oligosaccharide derivative having such a linkage that glucose or a glucose residue and the glucoside linkage thereof undergoes no hydrolysis by α-amylase, for example, a linkage wherein another atom is substituted for the O-atom in an O-glucoside linkage.例文帳に追加

グルコース若しくはグルコース残基とグルコース若しくはグルコース残基のグルコシド結合がα−アミラーゼにより水解されない結合、例えばO−グルコシド結合のOが他の原子に置換されたオリゴサッカライド誘導体を基質として使用する。 - 特許庁

To obtain a new antiobestic composition comprising a substance as an active ingredient which has inhibiting activity against lipase, inhibiting activity against cyclic AMP phosphodiesterase, inhibiting activity against α-glucosidase or inhibiting activity against α-amylase by finding the substance from natural products having high safety.例文帳に追加

安全性の高い天然物の中から、リパーゼ阻害作用、サイクリックAMPホスホジエステラーゼ阻害作用、α−グルコシダーゼ阻害作用又はα−アミラーゼ阻害作用を有する物質を見出し、それを有効成分とした新規な抗肥満用組成物を提供する。 - 特許庁

The method for producing alcohol-containing sweet seasoning includes using nonglutinous rice with which a highly heat-resistant or moderately heat-resistant α-amylase is brought in contact or by which the amylase is adsorbed, followed by seaming as a raw material replacing glutinous rice.例文帳に追加

上記課題は、酒精含有甘味調味料の製造方法において、糯米に代わる原料として、高度耐熱性または中度耐熱性α−アミラーゼを接触又は吸着させた後に蒸煮した粳米を用いることによって、解決された。 - 特許庁

This method for producing the adlay extract comprises coarsely crushing adlay after or without peeling off husks, adding water of 2-10 times at a weight ratio to the product, adding enzyme having protease activity and enzyme having α amylase activity to the product followed by treating, and pulverizing the product.例文帳に追加

ハトムギの殻を剥ぎ、或いは殻を付けたまま、粗粉砕したものに重量比で2〜10倍の水を加え、プロテアーゼ活性をもつ酵素とαアミラーゼ活性を持つ酵素とを加えて処理したものを粉末化することを特徴とするハトムギエキスの製造法。 - 特許庁

The fermentation-treated product of the Curcuma zedoaria, having the α-amylase-inhibiting activities, is produced by carrying out the fermentation treatment of a culture medium containing a dried powder of the Curcuma zedoaria of90 wt.% by using lactic bacteria of Lactobacillus pentosus, Lactobacillus plantarum and Lactobacillus casei.例文帳に追加

ガジュツの乾燥粉末を90重量%以上含有する培養基に、ラクトバチルス・ペントサス、ラクトバチルス・プランタラム及びラクトバチルス・カゼイの乳酸菌を用いて発酵処理してα−アミラーゼ阻害活性作用を有する醗酵処理物を製造する。 - 特許庁

To provide a fermentation-treated product of Curcuma zedoaria or Curcuma aromatica Salisb, having improved bitterness, exhibiting little side effects and high safety in a living body, and having α-amylase-inhibiting activities to effectively utilize the Curcuma zedoaria or the Curcuma aromatica Salisb of turmerics naturally growing in Okinawa, and to provide a method for producing the product.例文帳に追加

本発明の課題は、沖縄に自生するウコン類であるガジュツ又はキョウオウの有効利用を図り、苦味が改善され、生体に対し副作用が少なく安全性が高いα−アミラーゼ阻害活性作用を有する、醗酵処理物及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

The method for brewing the liquors comprises preparing the Moromi-mash for the 'fourth stage' fermentation by using the brewing ferment containing α-amylase, the glucoamylase, and the glucose isomerase as active ingredients, then charging principal Moromi-mash separately prepared with the above Moromi-mash as the 'fourth stage' in the brewing.例文帳に追加

また、α−アミラーゼ、グルコアミラーゼおよびグルコースイソメラーゼを有効成分として含有する醸造用酵素剤を用いて四段掛けもろみを作製しこれを主発酵もろみに投入することを特徴とする酒類の醸造法を提供する。 - 特許庁

To provide a Koji mold that can reduce the consumption of carbohydrates during the Koji making without the reduction in the productivity of various kinds of enzymes necessary for making soy sauce, for example, α-amylase and provide a method of producing soy sauce of good flavor by use of the Koji mold.例文帳に追加

α−アミラーゼなど醤油醸造に必要な各種酵素の生産性を低下させることなく、製麹中の炭水化物量の消費量を減少させることができる麹菌および該麹菌を用いた香味良好な醤油の製造法を提供する。 - 特許庁

Alternatively, this health food may be obtained through the following steps: subjecting the above mushroom or root stock thereof to extraction with hot water, subjecting the resultant substance concentrated to dryness to extraction with an organic solvent to obtain a syrup with α-amylase inhibitory activity, heat-treating the syrup, and then adding the resultant syrup to feed for pet animals or livestock.例文帳に追加

熱水抽出後、その濃縮乾固物を有機溶剤で抽出してα−アミラーゼインヒビター活性を有するシラップを得た後、当該抽出物を加熱処理して、この抽出物をペット、家畜類の飼料に混入しても良い。 - 特許庁

The carcinoma cutaneum-preventing medicine is characterized by comprising the organic solvent extract of rice bran fermentation extract residues which are rice bran fermentation extract residues obtained by adding α-amylase and β-amylase to rice bran, adding yeast to the obtained rice bran saccharification liquid, fermenting the mixture, adding sodium chloride to the fermentation product, and then subjecting the mixture to a press filtration treatment.例文帳に追加

米糠にα−アミラーゼ及びβ−アミラーゼを加えて得た米糠糖化液に酵母を加えて発酵させた後塩化ナトリウムを加えて圧搾ろ過して得られる米糠発酵エキスの残滓である米糠発酵エキス粕の有機溶媒抽出物よりなる。 - 特許庁

This digestive enzyme-inhibiting health food is obtained by including the dried material of a fruit body of a mushroom, particularly Grifola frondosa and α-amylase inhibitor derived from a wheat and/or lipase inhibitor derived from rice bran as main components and suitably mixing these main component with cellulose, ethanol, Labriwax (R), purified water, and the like.例文帳に追加

きのこ殊にマイタケ子実体乾燥物および小麦由来のαアミラーゼインヒビターおよび/または米胚芽由来のリパーゼインヒビターを主成分とし、セルロース、エタノール、ラプリーワックス、精製水などを適宜混合して得る。 - 特許庁

The antiobestic composition comprises an extract of astringent coat of peanut as the active ingredient having one or more activities selected from the group consisting of the inhibiting activity against lipase, inhibiting activity against cyclic AMP phosphodiesterase and inhibiting activity against α-glucosidase and inhibiting activity against α-amylase.例文帳に追加

抗肥満用組成物の有効成分として、リパーゼ阻害作用、サイクリックAMPホスホジエステラーゼ阻害作用、α−グルコシダーゼ阻害作用及びα−アミラーゼ阻害作用からなる群より選択される1種類以上の作用を有するピーナッツ渋皮抽出物を含有させる。 - 特許庁

The fermentation-treated product of the Curcuma aromatica Salisb, having the α-amylase-inhibiting activities, is produced by carrying out the fermentation treatment of a culture medium containing a dried powder of the Curcuma aromatica Salisb of90 wt.% by using Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus and Bacillus subtilis.例文帳に追加

また、キョウオウの乾燥粉末を90重量%以上含有する培養基にラクトバチルス・プランタラム、ストレプトコッカス・サーモフィラス及びバチルス・ズブチルスを用いて発酵処理してα−アミラーゼ阻害活性作用を有する醗酵処理物を製造する。 - 特許庁

This method for producing a colorless transparent liquid edible alga comprises treating a pasty edible alga with a composite enzyme group comprising α-amylase, an insoluble cellulolytic enzyme group, a water-soluble cellulolytic enzyme group, a protease, a pectinase, and a hemicellulase and then filtering the treated product with an ultrafiltration membrane.例文帳に追加

ペースト状食用藻類を、α−アミラーゼ、不溶性セルロース分解酵素群、水溶性セルロース分解酵素群、プロテアーゼ、ペクチナーゼ及びヘミセルラーゼからなる複合酵素群で酵素処理した後、限外濾過膜で濾過処理することを特徴とする無色・透明な液状食用藻類の製造方法、並びに前記方法により製造された無色・透明な液状食用藻類を提供する。 - 特許庁

例文

The taste improver of food and drink includes an active ingredient of enzyme-processed malt obtained by the treatment of heat-processed malt with at least one or more carbohydrate-related enzymes selected from the group consisting of protease, α-amylase, β-amylase, glucoamylase, pullulanase, glucanase, cyclodextrin glucanotransferase and transglucosidase.例文帳に追加

麦芽の加熱処理物をプロテアーゼおよびα−アミラーゼ、β−アミラーゼ、グルコアミラーゼ、プルラナーゼ、グルカナーゼ、サイクロデキストリングルカノトランスフェラーゼおよびトランスグルコシダーゼから選択される少なくとも1種以上の糖質関連酵素で処理して得られる麦芽酵素処理物を有効成分とする飲食品の呈味改善剤。 - 特許庁

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