例文 (20件) |
It's crispy.の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 20件
If we just shot the crispy chicken just as it is, it will be just like any normal crispy chicken例文帳に追加
ただのカラアゲを ただのカラアゲとして 撮ったら ただの平凡なカラアゲです - 映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書
It can produce sake with crispy and dry taste in comparison to the normal steaming method. 例文帳に追加
普通に蒸すよりも淡麗辛口に仕上がる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
When I thought that it was crispy, I went back to ran. i'm back, mom.例文帳に追加
さわがしいと思ったら 蘭 お帰り。 ただいま ママ。 - 映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書
Roast laver to bring out the flavor as well as to make it crispy and roll up it and rice together quickly. 例文帳に追加
海苔は焼いて香りを出しパリっとさせ、手早くサッと巻いて製する。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
It has crispy touch and texture, refreshing and piquant taste, with sweet-sour flavor. 例文帳に追加
歯触りのよい食感に、さっぱりとした辛味と甘酸っぱい味がする。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
It produces tanrei (crispy and dry) sake, with a mild aroma, minimal acid, and light finish. 例文帳に追加
香りは穏やかで酸の生成が極めて少なく後味が軽い淡麗タイプ。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
If a thick iron plate is used, okonomiyaki is less likely to burn and the heat is likely to reach the center of it and before the water from the ingredients exude, it is grilled up and becomes a tasty and crispy texture. 例文帳に追加
厚い鉄板を用いれば、焦げにくくかつお好み焼きの中心に火が通りやすくなり、材料の水分がしみ出す前に焼きあがり、サクサクと美味しい食感になる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To prevent this from happening, prepare two pans with lard at high and low temperatures, fry the meat first in the high temperature pan for several seconds, and then fry it in the lower temperature pan for about 10 minutes, by doing so it will be thoroughly cooked and will also retain its crispy texture. 例文帳に追加
こうした事を防ぐ為、高温の油と低温の油を用意し、最初は高温の油で数秒、そして低温の油でおよそ10分位を目安に揚げると、衣はパリッとした食感で中まで火が通る。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Since the moisture absorbency is enhanced by seasonings used for seasoning, compared with unseasoned food, it is recommended to eat it just after opening the package for enjoying its crispy touch. 例文帳に追加
ただし、味付けに用いられている調味料により、調味されていない製品と比較して吸湿性が高まっており、パリパリとした食感を楽しみたい場合には、食べる直前に開封する。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Stripping away the thin membrane covering the surface of the roe, the Taiwanese puts a small amount of sake on it and roasts both sides of the roe over a low flame for a few minutes until the surfaces become crispy and show white eruptions. 例文帳に追加
台湾での食べ方は表面の薄い膜を剥ぎ取ってから、酒を表面に軽く塗り、弱火で裏表を一、二分ずつ繰り返し火あぶり、表面が白くぶつぶつになるまでかりかりに焼き上げる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Broiling fish over a charcoal fire helps get rid of excess oil and moderately extract water from it by far infrared ray heating, making the fish crispy on the outside and tender inside. 例文帳に追加
炭火などで焼くと遠赤外線の効果で無駄な油分を取り除き、水分を適度に飛ばし、皮をこんがり、中をふんわりと焼上げることが出来る。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
As a result, enzyme in the fish body is deactivated by steaming with steam so as to steam the fish body in a condition of live fish as it is, and crispy palate feeling and inherent palatability which fishes have can be obtained only by lightly chewing.例文帳に追加
そうすることで、水蒸気で蒸すことで魚体の酵素が失活するので、魚体を活魚の状態のまま蒸すことができるので、軽く噛んだだけでサクサクとした食感と共に、魚類が有する本来の旨味を得ることができる。 - 特許庁
As described above, it is possible to suppress shape deformation when puffing, improve shape retainability, and obtain the puffed confectionery having good palate feeling with crispy feeling by adjusting a moisture content to 14-23 wt.% before puffing in the pellet moisture content adjusting process S3.例文帳に追加
このように、ペレット含水率調整工程S3において、膨化前に含水率を14〜23重量%に調整することで、膨化時の形状歪みを抑制することができるとともに、形状保持性を向上させることができ、サクサク感のある食感の良い膨化菓子を得ることができる。 - 特許庁
It is newly found that it is possible to improve binding properties of coating with ingredients in fried food, and improve crispy feeling of coating by using for fried food a processed starch which is produced by adding soybean powder to starch and heat processing the product at high temperature of 151-165°C in a short time.例文帳に追加
本発明者らは、デンプンに大豆粉を加え、151〜165℃の温度域で、高温短時間の加熱処理を行って加工デンプンを製造し、その加工デンプンをフライ食品に用いることにより、衣と具材の結着性を向上させ、かつ、衣のサクサク感を向上させることができることを、新規に見出した。 - 特許庁
例文 (20件) |
JESC: Japanese-English Subtitle Corpus映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書のコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います: Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0) |
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
この対訳データはCreative Commons Attribution 3.0 Unportedでライセンスされています。 |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
Copyright © 1995-2024 Hamajima Shoten, Publishers. All rights reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |