例文 (35件) |
high calorie foodの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 35件
HIGH-CALORIE HIGH-PROTEIN LIQUID FOOD例文帳に追加
高カロリー高蛋白質流動食 - 特許庁
I decided not to eat high-calorie food.例文帳に追加
私は高カロリー食品を食べないことに決めました。 - Weblio Email例文集
LOW-PROTEIN FOOD WITH HIGH CALORIE, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
高カロリー低蛋白質食及びその製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING KONNYAKU FOOD AS SUBSTITUTE FOR HIGH CALORIE FOOD, THE KONNYAKU FOOD, KONNYAKU FOOD PACKAGE, AND KONNYAKU-CONTAINING FOOD例文帳に追加
高カロリー食品代替用のこんにゃく食品の製造方法、こんにゃく食品、こんにゃく食品包装体およびこんにゃく含有食品 - 特許庁
PROCESSED FOOD HAVING LOW WATER CONTENT AND HIGH CALORIE AND EXCELLENT IN NUTRIENT BALANCE, AND ITS PRODUCTION例文帳に追加
低水分含量で高カロリーの栄養バランスに優れた加工食品及びその製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING PROCESSED FOOD HAVING LOW WATER CONTENT AND HIGH CALORIE, AND EXCELLENT IN NUTRITION BALANCE例文帳に追加
低水分含量で高カロリーの栄養バランスに優れた加工食品の製造方法 - 特許庁
The food can be used as normal food or low-calorie high nutrition food for diet or lifestyle disease.例文帳に追加
通常の食品、あるいはダイエットや生活習慣病を対象とした低カロリー、高栄養食品として利用できる。 - 特許庁
Fourthly, a Konnyaku-containing food mixed with the second Konnyaku food as a substitute for a high calorie food is provided.例文帳に追加
第4は、前記第2の高カロリー食品代替用のこんにゃく食品を混合させたこんにゃく含有食品である。 - 特許庁
The high-calorie jelly food is connected to/administered to a gastric fistula tube directly only by loading the jelly food onto a syringe-type injection device 4.例文帳に追加
高カロリーゼリー食を、そのままシリンジ型注入器具4に装填するだけで、胃瘻チューブそのものに接続・投与できる様にした。 - 特許庁
To provide a noodle-like food having sufficient color tone and texture as a noodle food without using grains such as wheat flour having high calorie as a raw material, and having low calorie.例文帳に追加
原料としてカロリーの高い小麦粉等の穀粉類を使用することなく、麺食品として充分な色調と食感を備え、かつ低カロリーである麺様食品を提供すること。 - 特許庁
To obtain a health food having a low fat content, high carbohydrate and fibrous material contents, containing protein and vitamins and having high nutrient effect but low calorie.例文帳に追加
脂肪分が少なく炭水化物や繊維質が多く、蛋白質やビタミンを含み、栄養効果は高いが低カロリーである健康食品の提供。 - 特許庁
To obtain a food composition having high suspension stability, high emulsion stability, characteristic tissue, characteristic cloudy property, characteristic dietary fiber effect and low calorie by adding a specific combination of water-dispersible cellulose composite materials.例文帳に追加
高懸濁安定性、高乳化安定性、独特な組織、クラウディー性、食物繊維効果、低カロリー性を有する食品を提供する。 - 特許庁
To provide a method for producing fried food such as a pork cutlet, tempura, French fry or Tatsuta-age (a fried food prepared by frying preliminarily seasoned meat or fish in oil), solving such a problem as to have a high calorie content to make the fried food have a low calorie content.例文帳に追加
とんかつ等のフライ、てんぷら、から揚げや竜田揚げ等の揚げ物類食品にあって、揚げ物類食品が高カロリーとなるといった問題を無くし、揚げ物類食品の低カロリー化を図ることのできる揚げ物類食品の製造方法を提供する。 - 特許庁
Furthermore, the health food has low calorie and high nutritive value owing to the efficacy of amino acid contained in silk powder and agar.例文帳に追加
さらに、シルクパウダーに含まれるアミノ酸及び寒天の効能により低カロリーで栄養価の高い健康食品にできる。 - 特許庁
This low-calorie fermented dairy food having high preservation stability and improved in flavor is obtained by including sucralose and a sugar alcohol.例文帳に追加
スクラロースと糖アルコールを添加することにより、保存安定性が高く、風味の改善された低カロリー発酵乳食品。 - 特許庁
To provide a food such as chocolate intended for effectively preventing a bad effect by high calorie of cacao butter contained in the chocolate.例文帳に追加
チョコレートに含まれるカカオ脂による高カロリーによる弊害を有効に防止することにある。 - 特許庁
To provide a low-calorie nutrition energy food bar with high fiber content and reduced sugar alcohol content, which has excellent flavor and multi-texture properties.例文帳に追加
風味が優れ質感の多重な性質を有する、繊維が多く糖アルコール含量が低い、低カロリーの栄養エネルギー食品バーを提供すること。 - 特許庁
To provide a gelatinous food for the patient of diabetic renal diseases, having high calorie and preventing abrupt increase in the blood sugar level.例文帳に追加
糖尿病性腎疾患の患者が、高カロリーで、かつ急激な血糖値の上昇を起こさないためのゲル状食品を提供する。 - 特許庁
Secondly, the Konnyaku food as a substitute for a high calorie food, put into a fluid state by crushing at least one kind selected among hydrated material Konnyaku, such as plate Konnyaku, ball Konnyaku and strings of Konnyaku is also provided.例文帳に追加
第2は、板こんにゃく,玉こんにゃく,及び糸こんにゃく等の抱水有形こんにゃくのうち、少なくとも1種類が粉砕されて流動状態とされたもので、高カロリー食品代替用のこんにゃく食品である。 - 特許庁
Firstly, a method for producing a Konnyaku food as a substitute for a high calorie food includes crushing to a fluid state, at least one kind selected from among hydrated material Konnyaku, such as plate Konnyaku, ball Konnyaku and strings of Konnyaku.例文帳に追加
第1は、板こんにゃく,玉こんにゃく,及び糸こんにゃく等の抱水有形こんにゃくのうち、少なくとも1種類を流動状態になるまで粉砕するもので、高カロリー食品代替用のこんにゃく食品の製造方法である。 - 特許庁
The emergency processed food having low water content and high calorie and excellent in nutrient balance is provided, wherein the food comprises baked and pulverized products of pie dough of high calorie and excellent in nutrient balance and the pulverized products are pulverized to have grain size giving palatability of pie.例文帳に追加
低水分含量かつ高カロリーの栄養バランスに優れた非常用加工食品であって、高カロリーで栄養バランスにすぐれたパイ生地の焼成物を粉砕して得られた粉砕物からなり、前記粉砕物がパイの食感を与える程度の粒度に粉砕されてなることを特徴とする非常用加工食品。 - 特許庁
To reduce burden imposed on a person engaged in administration by easily administering a high-calorie jelly food made by jellying a thick liquid diet beneficial for a patient via a gastric fistula tube.例文帳に追加
患者に有益性が有る濃厚流動食をゼリー化した高カロリーゼリー食を、胃瘻チューブを経由して、簡便に投与し、投与に携わる人の手間を軽減すること。 - 特許庁
To obtain a health supplementary food easy to eat, having low calorie, containing a lot of nutriments, having high digestion absorbability and excellent in improvement of beauty and suppression of aging.例文帳に追加
食べ易く低カロリーで多くの栄養分を含み消化吸収性が高く、且美容の向上と老化の抑制に優れる健康補助食品の提供。 - 特許庁
The food and beverage for supplying high energy and calorie contain glycogen having a molecular weight of 3,000-9,500 which is prepared by heating and pressurizing a saccharide material under an acidic condition.例文帳に追加
糖質原料を酸性条件で加熱・加圧して出来る3,000〜9,500の分子量を有するグリコーゲンを主成分とするものを飲食することで解決することを見出した。 - 特許庁
The low-calorie sweetener inhibiting rise in blood-sugar levels comprises oligosaccharide, digestibility-resistant dietary fibers and high-sweetness sweetener, or further containing a sugar alcohol-containing sweetener composition, and food containing the above-mentioned materials.例文帳に追加
オリゴ糖、難消化性食物繊維および高甘味度甘味料、あるいはさらに糖アルコールを含有する甘味料組成物、ならびにこれらを含む食品を提供する。 - 特許庁
To provide an emergency food prepared for emergency such as disaster and wreck, or an emergency processed food having low water content and high calorie, which food is usable as such ones as bailout food for refugee due to political instability abroad and for disaster area, usable as food for rescue teams, and excellent in both of charging efficiency and palatability.例文帳に追加
災害時、遭難時等の非常時に備えるために備蓄する非常用食品、あるいは、海外での政情不安による難民や被災地への緊急援助用食料や救助隊の食料等として緊急援助用食品等として用いることができる低水分含量で高カロリーの栄養バランスに優れた加工食品であって、充填効率と食感の双方に優れた非常用加工食品を提供する。 - 特許庁
To obtain a processed food capable of being used as a food for emergency, stockpiled for preparing the time of emergency such as calamity and distress, a food for urgent assistance for displaced persons or to a disaster area caused by abroad unstable political situation, a food for a rescue party, or the like, having a low water content and high calorie, and excellent in nutrient valance.例文帳に追加
災害時、遭難時等の非常時に備えるために備蓄する非常用食品、或いは、海外での政情不安による難民や被災地への緊急援助用食料や救助隊の食料等として緊急援助用食品等として用いることができる低水分含量で高カロリーの栄養バランスに優れた加工食品を提供する。 - 特許庁
This processed food having a low water content and a high calorie, and excellent in nutrient balance is a curves plate-like one comprising 4-15 wt.% protein, 30-55 wt.% lipid and 40-60 wt.% saccharide, and having 1.0-2.4 wt.% water content and 550-950 Kcal/100 g calorie.例文帳に追加
蛋白質4〜15重量%、脂質30〜55重量%、糖質40〜60重量%を含有する曲板状の加工食品であり、該加工食品の水分含量が1.0〜2.4重量%、熱量が550〜650Kcal/100gであることを特徴とする、低水分含量で高カロリーの栄養バランスに優れた加工食品。 - 特許庁
The food is produced by using the aqueous non-sweet binder composition having a first viscosity at a first temperature effective for mixing with a food-constituting component and a second viscosity at a second temperature effective for binding the food-constituting component, containing a soluble fiber, a protein and a fat, and essentially free from a high calorie sweetener additive.例文帳に追加
食品構成成分と混合させるために効果的な第1の温度で第1の粘性を有し、また、食品構成成分を結合させるために効果的な第2の温度で第2の粘性を有する、可溶性繊維、タンパク質、および脂肪を含み、添加される高カロリーの甘味料を本質的に含まない水性の非甘味系バインダー組成物を用いることを特徴とする。 - 特許庁
This low-calorie and safe sweetener composition and foods containing the sweetener composition are provided by formulating the potassium acesulfame which is the sweetener having high sweetness and the inverted type liquid sugar of a natural sweetness which is not a gene-recombination food.例文帳に追加
高甘味度甘味料アセスルファムカリウムと非遺伝子組み替え食品である天然甘味料の転化型液糖を配合することにより低カロリーで安全な甘味料組成物、該甘味料組成物を含有する食品を提供する。 - 特許庁
The low-calorie food bar contains a high protein core component and a caramel component formulated with a large amount of water-soluble dietary fiber which is cohesive, crunchy and sufficiently soft/moist to be chewable, and flavorful throughout the product's shelf life.例文帳に追加
低カロリーの食品バーは、製品の有効期間中に結合性があり、歯ざわりがよいが、十分柔軟/しっとりとして咀嚼可能であり、風味豊かである、高い含量の水溶性食物繊維と配合されている、高タンパク質のコア材料およびカラメル材料を有する。 - 特許庁
To provide a food which has light and smooth palate feeling, high foaming power and low calorie, and excellent spreadability with soft physical properties even refrigerated or at normal temperature and whose physical properties can simultaneously satisfy both distribution of a long period of at least one month and retained properties even after preservation.例文帳に追加
食感が軽くなめらかで、起泡力が高く低カロリーとなり、冷蔵しても常温でも柔らかな物性で良好な塗りやすさを有し、その物性が1ケ月以上の長期間の流通、保存後も維持される性能を同時に満たしうる食品を提供する。 - 特許庁
To provide a food such as breads or cakes having a high content of a plant sterol having lipid metabolism-ameliorating activity such as calorie-reducing or cholesterol-reducing activities by using no fat but by utilizing a plant sterol ester preparation itself as a food as a substitute of oils and fats such as shortening or margarine.例文帳に追加
植物ステロールエステル製剤そのものを食品としてショートニングやマーガリン等の油脂類の代用品として利用し、脂肪を用いないことによるカロリー低下やコレステロール低下作用といった脂質代謝改善作用を有する植物ステロールを高含量に含有する食パン類やケーキ類などの食品を提供すること。 - 特許庁
To obtain an oil and fat substitute composition for breadmaking, which is added to bread dough of bread, bun, etc., so as to increase extensibility of bread dough and a volume during baking, improve palatability of breads obtained by baking, control aging, produce breads reducing a used amount of oils and fats or using no oil and fat at all and provide low-calorie breads having high food safety.例文帳に追加
本発明は、食パンや菓子パン等のパン生地に添加することでパン生地の伸展性、焼成時のボリュームアップを図ることができ、焼成して得たパン類の食感向上や老化を抑止することができ、油脂の使用量を低減化したり全く使用しなくても良好なパン類を得ることができ、低カロリーで食品安全性の高いパン類を提供することができる製パン用油脂代替組成物を提供する。 - 特許庁
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