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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > "Sugar-free"に関連した英語例文

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"Sugar-free"を含む例文一覧と使い方

該当件数 : 40



例文

sugar-free 例文帳に追加

砂糖を含んでいないこと - EDR日英対訳辞書

Is this coke sugar free?例文帳に追加

このコーラはシュガーレスですか。 - 旅行・ビジネス英会話翻訳例文

Japanese tea is usually sugar-free. 例文帳に追加

日本のお茶にはたいてい砂糖が入っていない。 - Weblio Email例文集

The label, 'Sugar-free' can be used if the content of sugars is 0.5 g or less. 例文帳に追加

「無糖」は糖類0.5g以下の場合、使用可能。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文

As they are sugar free, they are good for the deer. 例文帳に追加

砂糖が入っていないため、鹿に優しい。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス


例文

This is a package of sugar-free Oreos. 例文帳に追加

これは無糖タイプのオレオの箱です。 - 浜島書店 Catch a Wave

OPTIMIZED SUGAR-FREE HARD COATING PROCESS例文帳に追加

最適化された無糖硬質コーティング方法 - 特許庁

SUGAR-FREE CONFECTIONERY CONTAINING XYLITOL OR ERYTHRITOL AND HAVING NO REFRESHING EFFECT例文帳に追加

キシリトールまたはエリスリトールを含む清涼効果を持たない無糖菓子 - 特許庁

CARAMEL FLAVORED SUGAR-FREE HARD CANDY, AND METHOD OF PRODUCING THE SAME例文帳に追加

べっこう風味を有したノンシュガーハードキャンディ及びその製造方法 - 特許庁

例文

The sugar-free milk hard candy is obtained through steps for preparing a sugar-free hard candy portion containing fat, regulating the temperature of the sugar-free hard candy portion in the range from 100°C to 135°C, and adding a specific milk protein degradation product to the sugar-free hard candy portion thereafter.例文帳に追加

前記ノンシュガーミルクハードキャンディは、脂肪分を含有するノンシュガーハードキャンディ部を調製し、該ノンシュガーハードキャンディ部の温度を100℃以上、135℃以下に調温した後に、特定の乳たんぱく質分解物を添加する工程を経て得られる。 - 特許庁

例文

SUGAR-FREE MILK HARD CANDY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

ノンシュガーミルクハードキャンディおよびその製造方法 - 特許庁

There is a regular type, one that is sugar free, another with reduced fat, and even a fat-free variety. 例文帳に追加

通常タイプ,無糖のもの,低脂肪のもの,さらには脂肪分ゼロのものもあります。 - 浜島書店 Catch a Wave

SUGAR-FREE HARD COATING PREPARED FROM LIQUID MIXTURE OF ERYTHRITOL AND SORBITOL例文帳に追加

エリスリトールとソルビトールの液体混合物から調製された砂糖不含ハードコーティング - 特許庁

The dough is preferably sugar-free or low-sugar one, and the food/drink is preferably bread, pizza, or the like.例文帳に追加

生地としては、無糖または低糖生地が好ましく、飲食品としては、パン、ピザ等があげられる。 - 特許庁

To provide sugar-free type hard candy including granulated-sugar candy flavor.例文帳に追加

べっこう風味が備わったノンシュガータイプのハードキャンディを提供すること。 - 特許庁

SUGAR-FREE PINEAPPLE EXTRACT, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND APPLICATION OF THE SAME例文帳に追加

糖不含有パイナップル抽出物、及びその製造方法、並びにその用途 - 特許庁

PACKAGED SUGAR-FREE TEA BEVERAGE CONTAINING TEA EXTRACT WITH REDUCED BITTER AND ASTRINGENT TASTE例文帳に追加

苦渋味が抑制された紅茶抽出液を含有する容器詰め無糖紅茶飲料 - 特許庁

These days, because of the variety of beverages and the popularity of sugar-free drinks such as tea, the share of saida in the whole beverage market has decreased. 例文帳に追加

近年は飲料の多様化、茶など無糖飲料の人気が高まっていることからサイダーの飲料全体に占めるシェアは低下傾向にある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Due to the tendency, low-sugar-content coffee came to be preferred and the demand/market for trace-sugar or sugar-free coffee is growing. 例文帳に追加

これらが影響し、糖分の少ないコーヒーが好まれるようになった傾向によって微糖・無糖コーヒーの需要・市場が伸びている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

As far as sugar-free coffee is concerned, upgraded products have been increasing with the improved level of convenient use of bottle cans with improved flavor. 例文帳に追加

無糖コーヒーはボトル缶使用による利便性の向上や味の向上によって改良された商品が増えてきている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

In 2008, the market size of canned coffee took an upward turn thanks to the above-mentioned increase the demand for low-sugar, trace-sugar and sugar-free canned coffee and made an 1.5% increase compared with 2007. 例文帳に追加

2008年(平成20年)、前述の低糖・微糖・無糖コーヒーの需要拡大が功を奏し、2007年比1.5%増と久々に上昇傾向に転じた。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

The labels, 'Sugar-free' and 'trace-sugar' are unconditionally or conditionally permitted to be labeled, if a product complies with the nutrition label standards of the Health Promotion Law. 例文帳に追加

「無糖」「微糖」は健康増進法の栄養表示基準に基づき従った内容であれば無条件、もしくは条件付きで表示可能。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

To provide sugar-free confectionery having high content of xylitol or erythritol and decreased refreshing effect.例文帳に追加

低減された清涼効果を有することを特徴とする、キシリトールまたはエリスリトールを高い含量で含む無糖菓子を提供すること。 - 特許庁

The sugar-free pineapple extract containing no glucose or fructose is obtained by extracting pineapple edible parts with a solvent.例文帳に追加

パイナップル可食部を溶媒により抽出することにより得られ、ブドウ糖、及び果糖を含有しない糖不含有パイナップル抽出物。 - 特許庁

To provide sugar-free candy enhanced in coffee flavor and allowing to enjoy real coffee flavor at a low cost.例文帳に追加

低コストでかつ本格的なコーヒーの風味を楽しめるコーヒー風味が増強されたノンシュガーキャンディを提供すること。 - 特許庁

The sugar-free hard candy includes delicious granulated-sugar candy flavor like burnt sugar by using the heat processed xylitol, and expresses taste hard to express by conventional sugar-free candy.例文帳に追加

前記ノンシュガーハードキャンディは、前記の加熱処理を施したキシリトールを用いることで砂糖を焦がしたようなおいしいべっこう風味を備えることが可能となり、従来ノンシュガーキャンディで表現することが難しかった味を表現することができる。 - 特許庁

The calorie-free characteristics are trendy and, in recent years, there was contribution to the development of a new category 'Sugar-free coffee' with sweetness different from black coffee. 例文帳に追加

ノンカロリーという点も時流に適しており、近年ではブラックとは異なり甘みのある「無糖コーヒー」という新たなジャンルの開拓にも寄与している。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

The sugar-free confectionery rich in xylitol or erythritol contains a mixture of xylitol or erythritol and dextrin so as to lower refreshing effect of the confectionery.例文帳に追加

本発明の主題は、菓子の清涼効果を低減するために、キシリトールまたはエリスリトールとデキストリンとの混合物を含むことを特徴とする、キシリトールまたはエリスリトールに富む無糖菓子である。 - 特許庁

The sugar-free gumi candies contain sugar alcohol, polydextrose, Arabian gum, and gelatin of bloom 220 or above.例文帳に追加

糖アルコール、ポリデキストロース、アラビアガム、220ブルーム以上のゼラチンを含有することを特徴とするノンシュガーグミキャンディにより上記課題が解決される。 - 特許庁

To provide sugar-free milk hard candy with intensified milk flavor and richness intrinsic to milk and mildness of fat without accompanying butterscotch-like or caramel-like flavor generated from the browning reaction of milk protein.例文帳に追加

乳たんぱく質の褐変反応によるスカッチまたはキャラメルのような風味を伴うことなく、ミルク本来のミルク感(乳味)やコク味が強く、脂肪分のまろやかさを兼ね備えたノンシュガーミルクハードキャンディを提供すること。 - 特許庁

To provide sugar-free gumi candies with hard and stiff palate feeling, conventionally unrealized only by changing glucide to be used to sugar alcohol: and to provide a method for producing the candies.例文帳に追加

使用する糖質を単に糖アルコールに変更しただけでは従来実現されなかった、硬く、且つコシのある食感のノンシュガーグミキャンディ及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide a method for producing a coffee extract that has sweetness even without adding a saccharide or a sweetener, a slight turbidity and precipitation, fresh invigorating feeling and a taste of body and exhibiting high palatability even used as a milk-free sugar-free coffee.例文帳に追加

糖類や甘味料を添加しなくても甘味を有し、濁りや沈殿が少なく、すっきり感とコク味を有する、乳無添加の無糖または微糖コーヒーに使用しても嗜好性が高いコーヒーエキスの製造方法を提供する - 特許庁

The sugar-free hard candy imparted with granulated-sugar candy flavor includes 3-30 wt.% of xylitol heat processed at 180-220°C.例文帳に追加

180℃〜220℃で加熱処理されたキシリトールを3〜30重量%含有することを特徴とするべっこう風味が付与されたノンシュガーハードキャンディ。 - 特許庁

To provide a refrigeration-proof yeast exhibiting good fermentative ability even in sugar-free bread dough, and to provide a method for producing dough containing the yeast or a food/drink using the dough.例文帳に追加

無糖生地においても良好な発酵能を示す冷蔵耐性酵母、該酵母を含有する生地、または該生地を用いる飲食品の製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a candy-like structure having convenience as an easily-taken candy, having no sugar, free from stickiness to teeth even when masticated or chewed up, and having favorable texture, and to provide a method for producing the same.例文帳に追加

簡単に摂取できるキャンディとしての手軽さを有しており、糖質を含まず、咀嚼したり噛み砕いたりしても歯つきのない心地よい食感のキャンディ様構造物、及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

The sugar-free milk hard candy contains 3-15 wt.% of fat and 0.1-1 wt.% of milk protein degradation product containing at least 50 wt.% of a fraction whose molecular weight is 5,000-50,000.例文帳に追加

脂肪分3〜15重量%と、分子量5000〜50000の画分を50重量%以上含有する乳たんぱく質分解物0.1〜1重量%と、を含有するノンシュガーミルクハードキャンディにより上記課題が解決される。 - 特許庁

The yeast belongs to the genus Saccharomyces, wherein carbon dioxide emissions from dough at 30°C obtained by storing sugar-free dough containing the yeast at 5°C for 7 days stands at 1.8 ml or greater in 120 min per g of the dough.例文帳に追加

サッカロミセス属に属する酵母であって、該酵母を含有する無糖生地を5℃で7日間保管して得られる生地からの30℃における炭酸ガス発生量が、該生地1gあたり120分間で1.8ml以上である酵母。 - 特許庁

As factors in the situation, the following facts are mentioned, i.e., the shift to chilled cup coffee due to the change of consumers' tastes and the hard-fought struggle for the main product, canned coffee with milk and sugar due to people's expanded health consciousness, for which efforts were made to increase the demand for low-sugar, trace-sugar and sugar-free canned coffee to make up for the loss of sales. 例文帳に追加

要因としては消費者の嗜好変化によるチルドカップコーヒーへの移行、健康志向の拡大により主軸商品であるミルク・砂糖入りのカテゴリーの苦戦やそれの影響による低糖・微糖・無糖コーヒーの需要拡大による差分埋め合わせ、が挙げられている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

The sugar-free hard candy enhanced in coffee flavor is obtained by heating and concentrating at 140-200°C candy dough containing coffee raw bean extracted essence extracted in ethanol aqueous solution of10% (v/v) concentration, and a coffee extract after roasting.例文帳に追加

10%(v/v)以上の濃度のエタノール水溶液で抽出されるコーヒーの生豆抽出エキスと、焙煎後のコーヒー抽出物とを含むキャンディ生地を、140℃〜200℃で加熱濃縮して得られることを特徴とするコーヒー風味が増強されたノンシュガーハードキャンディにより上記課題が解決される。 - 特許庁

例文

The sugar-free hard dragee-coating process for creating a hard coating on the surface of a core, includes at least one cycle comprising: a step of applying a polyol syrup with a concentration of greater than 80%, a step of drying the cores, wherein this cycle does not comprise a standing time between the step of applying the polyol syrup and the step of drying the cores.例文帳に追加

80%より高濃度のポリオールシロップを適用する工程、コアを乾燥させる工程、を含む少なくとも一つのサイクルを含み、かつ、コアの表面に硬いコーティングを形成するための、糖を含まない硬いドラジェのコーティング方法であって、前記サイクルが、前記ポリオールシロップを適用する工程と、前記コアを乾燥させる工程との間に停止時間を含まないことを特徴とする。 - 特許庁

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