例文 (29件) |
汁受け皿の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 29件
システムキッチンレンジ用汁受け皿覆い及びシステムキッチンレンジ用汁受け皿の被覆方法例文帳に追加
DRIP BOWL COVERING FOR SYSTEM KITCHEN OVEN AND METHOD FOR COVERING DRIP BOWL FOR SYSTEM KITCHEN OVEN - 特許庁
また、汁受け皿3が誤セットされていると、ガイドピン43が押し上げられるので、汁受け皿3の誤セットをも発見できる。例文帳に追加
When the drain pan 3 is irregularly set, irregularly setting of the drain pan 3 can be found out since the guide pin 43 is pushed upward. - 特許庁
突起93を絞り成形で皿本体90と一体に形成し、汁受け皿の剛性アップを図る。例文帳に追加
The projection 93 is integrally formed with the pan body 90 by drawing for increasing stiffness of the drip receiving pan. - 特許庁
ガスレンジの汁受け皿等の皿形状の部分を、その深さにかかわらず覆うことができる金属箔成形体及び汁受け皿覆いを提供する。例文帳に追加
To provide a metal foil molded body and a drip plate covering capable of covering a plate shape part of a drip plate and the like of a gas range regardless of its depth. - 特許庁
携帯ガスこんろのガスバーナーを囲み、汁受け皿の上に風防を設けた風防付き携帯ガスこんろであって、該風防下部と汁受け皿の間に通風部を設けた。例文帳に追加
This portable gas cookstove with the windshield is formed by arranging the windshield on a soup receiving pan by surrounding a gas burner of the portable gas cookstove. - 特許庁
上記風防付き携帯ガスこんろの風防は、風防の上端部と五徳上面部の最も低い部分の高さとの差が3mm以上あり、かつ、風防の汁受け皿底部からの高さTが下記関係式(1)を満たすとともに、通風部の汁受け皿底部からの高さhが下記関係式(2)を満たし、かつ、通風部の上部位置が汁受け皿の上面より下にあるように構成するのが望ましい。例文帳に追加
A ventilation part is arranged between a windshield lower part and the soup receiving pan. - 特許庁
また上面部にゴトク7の位置決め部14を有する汁受け皿部15をトッププレート部9と一体に成型する。例文帳に追加
A drip pan 15 having a positioning section 14 of the trivet 7 is formed on the upper surface integrally with the top plate 9. - 特許庁
焼き網を汁受け皿に載置して扉を開閉する際に生じる干渉音を、簡単な構成で防止することができる加熱調理器を提供すること。例文帳に追加
To provide a cooker preventing interference noise generated when mounting a grill on a juice saucer and opening/closing a door, with simple structure. - 特許庁
炎の熱気Fと汁受け皿42との間に外気を導き断熱層として機能する気流LAを形成した。例文帳に追加
An air stream LA which functions as a thermally insulating layer is formed by introducing the outdoor air between the hot air F of the flames and the broth receiving tray 42. - 特許庁
汁受け皿4の外周にガスこんろ本体1内と連通する燃焼用二次空気の導入穴7を設ける。例文帳に追加
A combustion secondary air introduction hole 7, that is communicated with the inside of a gas stove body 1, is provided in an outer periphery of a juice reception pan 4. - 特許庁
適切なシステムキッチンレンジ用汁受け皿覆いを容易に判別できる識別ラベル及び包装容器を提供する。例文帳に追加
To provide an identification label and a packaging container capable of easily discriminating a drip plate cover for a range in a built-in kitchen. - 特許庁
識別マーク13の内容は、バーナー間距離と汁受け皿覆い78の被覆範囲とがセットとなって分類分けされている。例文帳に追加
Contents of the identification mark 13 is classified as a set of the burner distance and a covering range of the drip plate cover 78. - 特許庁
使用時にはシステムキッチンレンジ用汁受け皿覆いを構成する本体マット15と補助マット35とを組み合わせて設置する。例文帳に追加
When in use, a body mat 15 of which a drip bowl covering for a system kitchen oven consists and an auxiliary mat 35 are installed in combination with each other. - 特許庁
ガスコンロ用汁受け皿覆い1は、本体71及び汁受け皿73と、五徳74との間に設置され、突起片挿入部72に対応する位置に歪吸収凹部7と歪吸収凸部8とからなる歪吸収部2を備えている。例文帳に追加
This drip pan cover 1 for the stove burner is disposed between a body 71 and a drain pan 73, and a trivet 74, and includes a strain absorbing section 2 composed of a strain absorption recessed section 7 and a strain absorption projecting section 8 on a position corresponding to a projection piece inserting section 72. - 特許庁
これにより、高温に発熱するヒータ3から下方に放射される熱量を減らし、本体遮熱板4や受け皿6が高温に加熱されるのを防止し、受け皿6に水を入れないで使用しても肉汁などが焦げないものを実現する。例文帳に追加
Thus, a heat quantity radiated downwards from the heater 3 generating the heat at a high temperature is reduced, a main body heat shielding plate 4 and the tray 6 are prevented from being heated to the high temperature and meat juice or the like does not burn even when used without putting water in the tray 6. - 特許庁
果実類Fの切断面を押圧して果汁を得る果汁絞り器であって、果汁受け皿7内に凹凸面3aを有する絞り部3を突出形成した本体部1と、当該本体部1が回動自在に装着される台部2とで構成される。例文帳に追加
This juicer providing juice by pushing the cut face of a fruit F comprises a body part 1 projectingly formed with a squeeze part 3 having a recessed/projecting face 3a inside a juice receiving tray 7, and a base part 2 for turnably mounting the body part 1. - 特許庁
4角形状汁受けマット1に、空気取り入れ用突部2を、4角形状汁受けマットの隅部と隅部との中間部の4か所と4隅部の4か所との8か所に、4角形状汁受け皿の空気取り入れ口設置対応箇所から汁受けマッ1トの中央開口部1″までにそれぞれ設けたカステーブルの汁受けマット1である。例文帳に追加
A square broth receiving mat 1 for gas table is provided with projections 2 for taking-in air at its four corner sections and midpoints among the corner sections between the spots of a square broth receiving plate corresponding to the air inlets 2 and the central opening 1" of the mat 1. - 特許庁
焼肉プレート2の裏面に回り込んだ液汁を、フィルター14に到達する前に自重により受け皿10に落下させ、フィルター14の汚損が緩和されるようにした。例文帳に追加
Juice intruded to the rear surface of a meat roasting plate 2 is dropped onto a tray 10 by gravity before reaching a filter 14 to reduce staining of the filter 14. - 特許庁
皿本体90の中央部に、皿本体の周囲の立上り部91より高く立ち上がる突起93を設け、突起93を掴んで汁受け皿9を取り出せるようにする。例文帳に追加
A projection 93 rising up higher than a rising portion 91 around a pan body is provided in the center of the pan body 90 for pinching the projection 93 and taking out the drip receiving pan 9. - 特許庁
ガスグリル内の下火バーナ12からの炎の熱気Fを遠くに飛ばすためには炎の熱気Fを一旦下方に押し下げなければならないが汁受け皿42が過熱される。例文帳に追加
To solve the problems that a broth receiving tray 42 is overheated while the hot air F of flames needs be once forced downward in order to allow the hot air F of the flames to fly far from an under fire burner 12 in a gas grill. - 特許庁
バーナー部の位置が異なる種々のシステムキッチンレンジであっても、バーナー用開口周りを確実に塞ぐことを可能とするシステムキッチンレンジ用汁受け皿覆いを提供する。例文帳に追加
To provide a drip bowl for a system kitchen oven capable of reliably closing the periphery of an opening for a burner even in the case of various system kitchen ovens being different in the position of a burner part. - 特許庁
天板に対して五徳を容易に且つ確実に取付けられるようにし、しかも汁受け皿の誤セットをも同時に発見できるガスコンロの五徳取付け構造を実現する。例文帳に追加
To provide a grate mounting structure of a gas range, easily and reliably mounting a grate on a top plate, finding out irregularly setting of a drain pan at the same time. - 特許庁
本発明は、連続した多孔質構造を形成した無機材をグリルなどの焼き調理器具内の焼き汁受け皿に敷き詰め、連続した多孔質構造を形成した無機材が魚介類や肉、パンなどの食材を調理する際に、滲み出る焼き汁を吸着することを特徴とする。例文帳に追加
A baking juice reception tray in a baking cooker such as a grill is lined with an inorganic material with a continuous porous structure formed thereon, and the inorganic material with a continuous porous structure formed thereon adsorbs baking juice oozing when foodstuff such as fish and shellfish, meat and bread is cooked. - 特許庁
本体1の内部に配置した遮熱板2の上方に、ヒータユニット3と焼き板4を着脱自在に配置し、焼き板の貫通孔5から落下する肉汁や油を遮熱板の上に配置した受け皿6に溜める調理用焼き器において、使用後ただちに受け皿6などの手入れに着手することができるものを得る。例文帳に追加
To start the maintenance of a saucer 6, etc., just after using a cooking grill which has a heater unit 3 and a grilling plate 4 arranged detachably over a heat insulating plate 2 arranged inside a main body 1 to accumulate meat juice and fat dropping from through holes 5 at the grilling panel by the saucer 6 arranged on the heat insulating plate. - 特許庁
調理プレート2に油落し口10を形成し、この油落し口10の下方における本体ケース1の底部4に油落し口10からの油汁を受ける油受け皿11を取り外し自在に設け、この油受け皿11と調理プレート12との間を吸煙手段による油煙通路3とした。例文帳に追加
An oil dropping port 10 is formed at the cooking plate 2 and a bottom 4 of a main body case 1 below this oil dropping port 10 is removably provided with the oil receiving tray 11 for receiving the oily liquid from the oil dropping port 10 and the space between this oil receiving tray 11 and the cooking plate 12 is formed as an oil smoke passage 3 by a smoke sucking means. - 特許庁
例文 (29件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |