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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 菓子パンの意味・解説 > 菓子パンに関連した英語例文

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菓子パンを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 41



例文

菓子パン売り例文帳に追加

Kashipan (sweet bread) vendor  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

菓子パンという食べ物例文帳に追加

a food called {cake urchin}  - EDR日英対訳辞書

クリーム状氷菓入り菓子パン例文帳に追加

CREAMY ICE CREAM-CONTAINING BUN - 特許庁

超高糖菓子パンの製造方法例文帳に追加

METHOD FOR ULTRA-HIGH SUGAR CONTAINING BUN PRODUCTION - 特許庁

例文

私は、いつも菓子パンや調理パンを買います。例文帳に追加

I always buy sweet buns or stuffed bread.  - Weblio Email例文集


例文

コーヒーケーキという,朝食に食べる菓子パン例文帳に追加

a kind of bun eaten at breakfast, called coffee cake  - EDR日英対訳辞書

カステラ、菓子パン、クッキーなどの焼き菓子例文帳に追加

Kasutera (sponge cake), a sweet roll (a bun), a cookie, baked confectionery  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

フラワーペーストを上乗せした菓子、パンの製造法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING CONFECTIONERY AND BREAD ON WHICH FLOUR PASTE IS ADDED - 特許庁

私はよくこのパン屋に行き、しっとりした菓子パンをいくつか買っている。例文帳に追加

I often go to this bakery and buy some sweet bans which are dampish.  - Weblio英語基本例文集

例文

乾燥果実が詰められた甘い菓子パンの平たく丸いケーキ例文帳に追加

a flat round cake of sweetened pastry filled with dried fruit  - 日本語WordNet

例文

好ましくは、菓子パンがメロンパン,シュトロイゼルまたはデニッシュである。例文帳に追加

Preferably, the bun is melon bun, streusel or danish. - 特許庁

菓子、パン、および焼菓子の製法、並びにパン生地用組成物例文帳に追加

BAKED CAKE, BREAD, PRODUCTION OF BAKED CAKE AND COMPOSITION FOR BREAD DOUGH - 特許庁

菓子、パン、食品の焼成用焼き板の離型油塗布方法例文帳に追加

METHOD FOR COATING RELEASE OIL ON PLATE FOR BAKING FOOD SUCH AS CONFECTIONERY OR BREAD - 特許庁

あんパン(餡パン)は、菓子パンの一種で、中に餡が入っていることを特徴とする。例文帳に追加

Anpan (a round soft bread with azuki bean paste in the center) is a kind of a sweet bun with 'an' (sweet bean paste).  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

パン職人たちはパン,(ウィーン風)菓子パン,アートの3部門で腕を競い合った。例文帳に追加

Bakers competed in three categories: breads, Viennese pastries, and artistic. - 浜島書店 Catch a Wave

菓子パン部門の優勝者はスウェーデン人で,アート部門の優勝者はフランス人だった。例文帳に追加

The winner in the Viennese pastry category was Swedish while the artistic category winner was French. - 浜島書店 Catch a Wave

食品又は菓子の包装方法及びこの包装方法により包装された食品又は菓子、パン例文帳に追加

METHOD FOR PACKAGING FOOD OR CONFECTIONERY AND FOOD, CONFECTIONERY OR BREAD PACKAGED BY THE SAME METHOD FOR PACKAGING - 特許庁

キャンデーチップの製造方法、該方法により製造されたキャンデーチップを用いた焼き菓子、パン、冷菓及びゼリー状菓子例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING CANDY CHIP, AND BAKED CONFECTIONERY, BREAD, FROZEN DESSERT AND JELLY-LIKE CONFECTIONERY USING CANDY CHIP PRODUCED BY THE METHOD - 特許庁

さらに、該複合体を食品添加剤として含有する菓子、パン、ゼリー、ソフトクリーム、アイスクリーム、煎餅、飴、豆腐、かまぼこ等の食品。例文帳に追加

In addition, a food, such as sweets, bread, jelly, soft ice cream, ice cream, rice cracker, candy, Tofu, or boiled fish paste, containing the composite material as a food additive. - 特許庁

重ね合わせた2枚のシート状食パン片の間に比較的多量のフィリングの供給された菓子パンw3を能率的且つ的確に製造できるようにする。例文帳に追加

To provide a die trimmer for sheet shaped food for effective and secure production of sweet bun w3 containing a considerable filling between overlapped two sheet shaped breads. - 特許庁

多種多様の添加物の使用を排した、低カロリーの、加えて菓子パンなどに使用したときに加熱による融解や溶け出しのないジャム及びマーマレードを提供すること。例文帳に追加

To provide a low calorie-entry jam and marmalade each produced without using miscellaneous additives, causing no melting or seeping out when used for sweet buns. - 特許庁

本発明は菓子、パン、アイス、ヨーグルト等の食品に加えても、柿の成分と風味を失うことなく食感が得られるとともに、果糖が十分に含まれた干柿加工食品の製造方法を得るにある。例文帳に追加

To provide a method for producing dried persimmon processed food enabling obtaining palate feeling of a persimmon without losing its components and flavor even if adding to food such as confectionery, bread, ice and yoghurt, and containing satisfactory fruit sugar. - 特許庁

本発明は、食パン、菓子パンなどのパン類の製造に適したショートニング、マーガリンなどの可塑性油脂の原料となる可塑性油脂用組成物を提供する。例文帳に追加

To provide a plastic oil/fat composition which serves as a raw material of plastic oil/fat such as shortening and margarine suitable for producing bread such as a loaf of bread and sweet baked goods. - 特許庁

本発明は、例えばドーナツ、菓子パン、餅などを棒状に押し出した食品生地体を捩じって成形する捩じり食品の成形方法及びその装置を提供するものである。例文帳に追加

To provide a method for forming a twisted food, by which doughnuts, sweet buns or rice cakes can be formed by twisting an extruded food dough, and to provide an apparatus therefor. - 特許庁

ここで、食品基材は種々の食品形態(菓子、パン、乳製品、茶葉、茶飲料、ジュース、酒類、スープの素、調理食品など)に係る主構成素材又は主成分素材である。例文帳に追加

The food base material comprises a main constituent raw material or a main ingredient raw material relating to various kinds of food (such as, confectionery, bread, dairy products, tea leaves, tea beverages, juices, alcoholic beverages, soup stock and/or cooked food). - 特許庁

多種多様の添加物の使用を排した、低カロリーの、加えて菓子パンなどに使用したときに加熱による融解や溶け出しのないジャムを提供すること。例文帳に追加

To prepare edible fiber colloidal jam excluding the use of various additives, having a low calorie and not melting or dissolving out on heating when it is used in a confectionery for bread. - 特許庁

本発明は、乾燥固形分の粗蛋白質含量が55〜95重量%のパフをトッピングとしてあるいはトッピング層中に含んで用いることを特徴とする菓子パンである。例文帳に追加

The bun is characterized by being to be used by including puff 55-95 wt.% in crude protein content on a dry solid basis as its topping or in its topping layer. - 特許庁

冷やして美味しく、喉越しの良い水羊羹の様な餡フィリングを、簡便に菓子パンに使用出来、視覚的、食感・食味的に良好な製品を得る。例文帳に追加

To provide soft adzuki-bean jelly-like bean jam filling becoming delicious by cooling, having excellent smooth feeling in the throat, easily usable for sweet bun, and enabling obtaining a product excellent in visual aspect, palate feeling and taste. - 特許庁

本発明は、熱可逆性ゲル化剤を0.1〜0.6重量%使用した加熱フラワーペーストを焼成済菓子または焼成済パンに加熱温度50〜80℃で上乗せして、後に冷却する事を特徴とする菓子、パンの製造法である。例文帳に追加

The method for producing confectionery and bread is to add the heated flour paste prepared by using 0.1-0.6 wt.% heat-reversible gelling agent on the baked cake or the baked bread under heating at 50-80°C and subsequently cool the resultant product. - 特許庁

ボックスラックは、缶入り飲料商品、紙パック入り飲料商品などの包装が定形的なものを主に収容し、上記スパイラルラック2は、菓子パン、袋菓子などの包装が非定形的なもの、或いは文庫本や歯磨きセットなどの食品以外のものを主に収容する。例文帳に追加

The box rack houses regularly packaged merchandise such as canned beverages, paper-packed beverages mainly, and the spiral rack 2, houses irregularly packed merchandise such as buns, confectionery in a bag or merchandise except for foods such as paperbacks, tooth brush sets mainly. - 特許庁

本発明の目的は、加熱フラワーペーストを焼成済菓子および焼成済パンに上乗せ後に冷却する事により得られるプリン状の滑らかで光沢のある外観と瑞々しい食感を有する菓子、パンの製造法を提供する事にある。例文帳に追加

To provide a method for producing confectionery and bread having a pudding-like smooth and glossy appearance and fresh palatability by adding a heated flour paste on the confectionery and baked bread, subsequently cooling the resultant product. - 特許庁

また、腸吸収性抗炎症因子含有免疫性物質は、アイスクリーム、飴、焼き菓子、パン、ケーキ、プリン、ムース、ゼリー、氷菓、ふりかけ、グミ、チョコレート、キャラメル、ジャム、ガム又はカレーに添加利用することができる。例文帳に追加

The antiinflammatory factor-containing immunological substance can be added and utilized in an ice cream, a candy, a baked confectionery, a bread, a cake, a custard pudding, a mousse, a jelly, a frozen sweet, a tastily seasoned dried food for sprinkling over rice, a gummy candy, a chocolate, a caramel, a jam, a chewing gum or a curry. - 特許庁

パンに被覆しオーブントースター等でトーストするだけで、パンの表面から流れ落ちることなくメロンパンのような被覆生地で被覆された菓子パンと同様の香ばしい風味とサクサクとした食感を有する焼きたてパンが簡便に得られるトースト用食品を提供する。例文帳に追加

To provide a food which is used for toast and can is used for covering bread and then toasted with an oven toaster to simply give the toast having the same nice-smelling flavor and crispy texture as those of bun covered with dough, such as melon-like bread, without allowing the food to flow down from the surface of the bread. - 特許庁

お菓子の材料配合に於いて従来使用されていなかた乾燥粉末野菜を材料として使用する事によって本発明は、和洋中の菓子、パン類に新しい味覚を提供出来る加工食品を提供することにより、お菓子がより健康的な食べ物になる。例文帳に追加

A processed food capable of giving a new taste to a Japanese, western or Chinese cake, or a bread by using dried powdered vegetables which are not used conventionally as a material in compounding materials of a cake, and thereby the cake can be a healthier food. - 特許庁

菓子,パン類,ジュース類等の食品の材料等、多様な用途に適用可能なカボス粉末の製造方法に関し、未成熟カボスの果皮の特徴のある緑色が退色することなく長期間保持されるとともに口当たりが滑らかなカボス粉末の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing a powder of Citrus sphaerocarpa, applicable in various usages such as food materials of confectionery, bread and juice, retaining without discoloring a green color peculiar to fruit skin of unripened Citrus sphaerocarpa for a long period, and having smooth feeling in the mouth. - 特許庁

この発明は菓子、パン、食品などの焼成用焼き板の表面に離型油を吹付けて、均一な薄い油膜を形成する一方、余剰の離型油を迅速かつ容易に回収できる焼き板の離型油塗布方法を提案する。例文帳に追加

To provide the subject method for forming a uniform thin oil film on the surface of a baking plate for food such as confectionery or bread through spraying the plate with a release oil and capable of quickly and easily recovering an excess of the release oil. - 特許庁

所定の焼成時間内において、焼成棚の上板からの伝熱により加熱される菓子パン等の被焼成物の下面側と、下板側からの輻射熱により加熱される被焼成物の上面側がほぼ同様に効率よく加熱されるようにすることにより、被焼成物全体の焼成をむらなく均一に行うことができる電気オーブンを提供する。例文帳に追加

To provide an electric oven which can uniformly bake the whole surfaces of an article to be baked, such as a bun, within a prescribed baking time by approximately equally and efficiently heating the lower surface side of the article with heat transmitted from the upper plate of a baking rack and the upper surface side of the article with radiant heat from the lower plate side. - 特許庁

菓子、パン、食品を焼成する焼き板20の表面に開口部31を具えるマスク板30をのせ、このマスク板30上に離型油61を吹付けて焼き板の表面上の開口部から露出する部分21に離型剤を吸着させる一方、マスク板30上に形成される離型油の油膜612を回収する。例文帳に追加

This method comprises the following process: a masking plate 30 with an opening 31 is placed on the surface of a baking plate 20 for food such as confectionery or bread, and then sprayed with a release oil 61 to effect adsorption of the release oil as releasant to a portion 21 exposed from the opening, and the oil film 612 of the release oil formed on the masking plate 30 is recovered. - 特許庁

耐熱性の内包フィリングと非耐熱性の充填フィリングとの両方のフィリングを有するとともに被覆素材の利用も図って、表面は通常の焼き色がついた硬い表皮の部分がないか、もしくは少なくて、全体的に大変柔らかいのに潰れにくくボリューム感のある新しい高級菓子パン類を提供できるようにする。例文帳に追加

To provide new and high-grade buns voluminous and hard to collapse despite being very soft overall, having both kinds of filling, i.e., a heat-resistant included filling and a non-heat-resistant packed filling, and having virtually no hard crumb portion with ordinary baked color by utilizing a coating material. - 特許庁

本発明は、食パンや菓子パン等のパン生地に添加することでパン生地の伸展性、焼成時のボリュームアップを図ることができ、焼成して得たパン類の食感向上や老化を抑止することができ、油脂の使用量を低減化したり全く使用しなくても良好なパン類を得ることができ、低カロリーで食品安全性の高いパン類を提供することができる製パン用油脂代替組成物を提供する。例文帳に追加

To obtain an oil and fat substitute composition for breadmaking, which is added to bread dough of bread, bun, etc., so as to increase extensibility of bread dough and a volume during baking, improve palatability of breads obtained by baking, control aging, produce breads reducing a used amount of oils and fats or using no oil and fat at all and provide low-calorie breads having high food safety. - 特許庁

例文

近年では自転車やリヤカーをもとに形だけではなく設備も充実させ、煮炊きが出来る(ただし江戸時代から屋台では煮炊きの設備を備えていた)物売りも増え、昭和初期から昭和40年代まで品を替え(鮨や蕎麦は廃れおでん売りや菓子パン売りなどが盛んになった)世間で一般的に見られたが、江戸時代から変わらず続いた豆腐売りや納豆売りや金魚売りなども含め、今ではほとんど見る事はなくなった。例文帳に追加

In recent years, more and more monouri not only advanced in appearance but also got equipped with enhanced cooking facilities on their bicycles or trailers towed by bicycles (though, monouri were already equipped with cooking facilities during the Edo period,) and from around 1926 to 1974, monouri were widely seen here and there in Japan by changing their items (Japanese style hotchpotch and sweets bread replaced sushi and soba); at present, however, monouri including those who sell tofu (bean curd), natto (fermented soybeans), and goldfish, the items which were already sold in the Edo period, are fading out.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

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