例文 (44件) |
custard creamの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 44件
- Nayasu (A shop serving Gobelin-yaki [a sponge cake stuffed with fruit paste, custard cream, and red-bean paste, etc.]) 例文帳に追加
-納安(コブラン焼) - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
puff filled with cream or custard 例文帳に追加
クリームやカスタードを詰めた軽焼き菓子 - 日本語WordNet
Daifuku containing caramel custard cream instead of anko. 例文帳に追加
-小豆餡の代わりにプリンのクリームが入っている大福。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Daifuku containing custard cream instead of anko. 例文帳に追加
-小豆餡の代わりにカスタードクリームが入っている大福。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
CUSTARD CREAM CONTAINING FISHERY MEAT, CUSTARD-TASTE FOOD CONTAINING FISHERY MEAT, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
水産肉入カスタードクリームおよび水産肉入カスタード風味食品およびそれらの製造方法 - 特許庁
dessert resembling ice cream but with a boiled custard base 例文帳に追加
アイスクリームに似ているが沸騰したカスタードをベースにしたデザート - 日本語WordNet
There are some that have both custard and whipped cream, right?例文帳に追加
カスタードと生クリームの両方が入ってるのがあるよね - 映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書
What about the ones that have both custard and cream inside?例文帳に追加
カスタードと生クリームの両方が入ってるのがあるよね - 映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書
Well there's the one with both custard and cream, isn't there?例文帳に追加
カスタードと生クリームの両方が入ってるのがあるよね - 映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書
To produce a freezing-resistant custard cream providing the quality and texture the same as these just after the production even after freeze- preserving the custard cream having a smooth texture just after the production for a long term, and defrosting the frozen custard cream at the time of eating.例文帳に追加
製造直後になめらかな食感を有するカスタードクリームを長期間凍結保存し、使用時に解凍しても、製造直後の品質と食感を有する耐凍結性のカスタードクリームを提供する。 - 特許庁
The custard-taste food containing fishery meat is produced from the custard cream containing fishery meat by adding gelatin or agar, whipped cream and whipped protein as a mousse material to the custard cream and freezing or refrigerating the obtained mousse.例文帳に追加
また、水産肉入カスタード風味食品は、先の水産肉入カスタードクリームに、ムース材料として,ゼラチン又は寒天と,ホイップクリームと,ホイップ済タンパク質とを添加してムースとした後、このムースを冷凍又は冷蔵したことを特徴とする水産肉入カスタード風味食品による。 - 特許庁
a mold lined with cake or crumbs and filled with fruit or whipped cream or custard 例文帳に追加
ケーキかパンの断片を型状に並べ、果物やホイップクリーム、カスタードクリームで覆われたケーキ - 日本語WordNet
a rectangular piece of pastry with thin flaky layers and filled with custard cream 例文帳に追加
薄いいくつもの生地が層になって、カスタードクリームが詰まった長方形のお菓子 - 日本語WordNet
STORAGE DURATION IMPROVER FOR FOOD AND FLOUR PASTE, CUSTARD CREAM, OR WHIP CREAM USING THE SAME例文帳に追加
食品用日持ち向上剤及びそれを用いたフラワーペースト、カスタードクリーム或いはホイップクリーム - 特許庁
A sugar solution containing carrageenan is prepared, and the obtained sugar solution is mixed with a whipped cream and a flour paste to provide a custard cream.例文帳に追加
カラギーナンを含む糖液を作り、この糖液をホイップクリームとフラワーペーストに混合してカスタードクリームを製造する。 - 特許庁
This custard cream is obtained by adding one or two or more kinds of processed starches selected from the group consisting of starch ester and starch ether and glycine to frozen custard cream.例文帳に追加
冷凍カスタードクリームに、澱粉エステルおよび澱粉エーテルからなる群から選ばれた1種または2種以上の化工澱粉およびグリシンを含有させる。 - 特許庁
To provide easily producible custard cream containing fishery meat, suitable for mass-production and containing minced fishery meat having a low calorie content, and a custard-taste food containing fishery meat and produced by using the cream.例文帳に追加
製造容易で大量生産に適し,かつ,低カロリーである水産肉のすり身を含有した水産肉入カスタードクリーム及びそれを用いた水産肉入カスタード風味食品を提供する。 - 特許庁
A purified enzyme-degraded lecithin produced by enzymatically hydrolyzing the lecithin and containing ≥70% lysophospholipid, and a glycerol ester of a fatty acid are compounded with a freezing-resistant custard cream to provide the objective freezing-resistant custard cream.例文帳に追加
レシチンを酵素的加水分解により製造したリゾリン脂質を70%以上含有する精製酵素分解レシチンとグリセリン脂肪酸エステルを耐凍結性カスタードクリームに配合する。 - 特許庁
This type contains fillings such as fresh cream, custard cream or chocolate cream instead of azuki bean paste, and also jam or chopped fruit and resembles waffles. 例文帳に追加
これは、小豆餡の代わりに生クリームやカスタードクリーム、チョコレートクリームを入れたもので、ジャム類やカットフルーツが入っており、ワッフルを彷彿とさせるタイプである。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
There are also many variations, such as those whose mochi contains yomogi (mugwort) or beans and those which are filled with strawberry or custard cream instead of anko. 例文帳に追加
餅に豆やヨモギを加えたものや、餡の代わりにイチゴやカスタードクリームを入れたものなどさまざまなバリエーションが存在する。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
In 1901, he bought Nakamuraya in front of Akamon (Red Gate) of Tokyo Imperial University, started a bakery and invented Creampan (custard cream bread) in 1904. 例文帳に追加
明治34年東京帝国大学赤門前の中村屋を譲り受け、パン屋を始め、明治37年にはクリームパンを発明した。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To provide filling material such as flour paste or custard cream, having shape retention when heated, and excellent in palate feeling and appearance.例文帳に追加
加熱時における保形性が付与され、かつ、食感・外観においても優れた、フラワーペーストやカスタードクリーム等のフィリング材を提供する。 - 特許庁
To provide a frozen custard cream durable to freeze and having good taste and palatability and good shelf life after thawing, and a method for providing the cream.例文帳に追加
冷凍耐性を有し、解凍後も風味や食感が良好でかつ保存性も良好な冷凍カスタードクリームおよびその製造方法を提供すること。 - 特許庁
To obtain a custard flavor cream having a charlotte cream-like smooth and light palatability, excellent flavor of yolk, excellent preservability useful for bread and cakes of normal-temperature distribution and a wide variation of seasoning.例文帳に追加
シャルロットクリーム風の滑らかで軽い食感を有し、卵黄の風味が良く、常温流通のパン菓子類に使えるような良好な保存性を有し、味付けのバリエーションが豊かな、カスタード風味クリームを提供すること。 - 特許庁
The custard cream containing fishery meat is produced from a paste comprising a custard material containing at least egg yolk, a gelatinizing agent and cow milk and minced fishery meat, by thermally sterilizing the paste and gelatinizing to form a creamy state.例文帳に追加
水産肉入カスタードクリームは、少なくとも卵黄と糊化材と牛乳とを含むカスタード材料と,水産肉すり身とを含有してなるペースト体を、加熱して殺菌するとともに,糊化してクリーム状にしたことを特徴とする水産肉入カスタードクリームによる。 - 特許庁
The popular fillings include azuki bean paste, custard cream, taro potatoes, sesame paste and peanuts, while sweet potatoes, buttered corn, fried cabbage, chopped dried daikon (radish), tuna, sansai (Taiwanese leaf mustard), curry paste, and strawberry flavored condensed milk are also available. 例文帳に追加
具はつぶあん、カスタードクリーム、タロイモ、ゴマあんとピーナツなどが多く、サツマイモ、バターコーン、キャベツ炒め、切干大根、チューナ、酸菜(台湾の高菜)、カレー、イチゴ練乳などを入れた物もある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
This baked type cheesecake can simply and readily be produced by mixing the cheese-containing custard cream product with meringue to give cheesecake dough and baking the dough.例文帳に追加
このチーズ入りカスタードクリームの製品にホイップさせたメレンゲを混ぜ合わせてチーズケーキの生地を作り、これを焼成することにより、簡単容易にベークドタイプのチーズケーキを造ることができるものである。 - 特許庁
The quality and the texture of the freezing-resistant custard cream containing the compounded purified enzyme-degraded lecithin and glycerol ester of the fatty acid are hardly deteriorated by the freezing.例文帳に追加
精製酵素分解レシチンとグリセリン脂肪酸エステルを配合した耐凍結性カスタードクリームは、凍結による品質と食感の劣化がほとんどない。 - 特許庁
The cheese-containing custard cream product thus obtained can keep stable qualities for a long period of time of about three months by an ordinary cold storage.例文帳に追加
このようにして得たチーズ入りカスタードクリームの製品は、通常の冷蔵保管で、ほぼ3か月の長期間にわたり安定した品質を維持できる。 - 特許庁
This custard flavor cream is obtained by separately preparing a low-fat fat spread (A), a sweetened starch paste (B) and an aqueous solution containing yolk (C) and formulating these components as main components.例文帳に追加
低脂肪ファットスプレッド(A)と加糖澱粉ペースト(B)と卵黄を含有する水性液(C)を、それぞれ別々に調製した後に、これら主成分として、混合して得られるカスタード風味クリーム。 - 特許庁
This cheese-containing custard cream product is obtained by mixing at least modified starch, sugar, egg yolk, milk, and cheeses as raw materials, optionally adding oils and fats to the mixture, heating the mixture to about 90°C with stirring and quenching the mixture.例文帳に追加
少なくとも化工澱粉と砂糖と卵黄と牛乳とチーズ類とを原料として配合し、それに必要に応じて油脂類を加え、90℃前後程度まで加熱攪拌後急冷してチーズ入りカスタードクリームの製品を得る。 - 特許庁
To provide a method for industrially producing a flour paste having good mouth meltability such as a custard cream and an emphasized egg flavor.例文帳に追加
本発明は、カスタードクリームのような口溶けが良好で、卵風味が強調されているフラワーペーストを、工業的に製造する方法を提供する。 - 特許庁
To obtain a filling for a baked choux dough, having aptitude for a machine, and shape-keeping properties, and excellent in texture and flavor original to the filling such as a custard cream.例文帳に追加
機械適性ないし保形性を有し、カスタードクリーム等フィリング本来の食感や風味に優れたシュー用フィリングおよびその製造方法を提供する。 - 特許庁
To provide a thermal-resistant filling material such as flour paste and custard cream, imparted with thermal resistance, intentionally suppressed in aging, and excellent in palate feeling and appearance.例文帳に追加
耐熱性が付与され、老化が有意に抑えられ、更に、食感・外観においても優れた、フラワーペーストやカスタードクリーム等の耐熱性フィリング材に関する。 - 特許庁
To provide a sealed bag so designed as to be sealedly fed with contents such as bean jam or custard cream in a sterile condition and directly squeeze out the contents each at a specified amount onto a confectionery dough or the like by a mechanical means as well.例文帳に追加
この発明はあん、カスタ−ドクリ−ムなどの中味が無菌状態で密封して供給され、しかも、そのままで機械的手段によって中味を所定量づつ菓子生地などに注出できる密封袋を提案する。 - 特許庁
The way to cook imagawa-yaki is to pour batter made of flour, eggs, sugar and water in round molds made of iron or copper, drop sweet bean paste (red bean paste is very popular, but white bean paste and custard cream are available) into each batter-filled mold and cover this with batter or cover each filled mold with another pastry of the same shape baked in another mold. 例文帳に追加
小麦粉・鶏卵・砂糖を水で溶いて作った生地を円形のくぼみのある鉄または銅製の焼き型に流し込んで餡(小豆あんが多いが、白餡やカスタードクリームなどのものもある)をのせ、その上にさらに生地を流し入れるか、別の型で焼いておいた同型の生地をのせて - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To make anyone simply and readily prepare a stable high-quality cheesecake by providing a cheese-containing custard cream product for cheese cake, which can keep stable qualities for a long period of time and is distributable on the market.例文帳に追加
長期にわたり安定した品質を維持でき市場での流通が可能なチーズケーキ用のチーズ入りカスタードクリームの製品を提供することにより、誰でも簡単容易に安定した高品質のチーズケーキを造ることができるようにする。 - 特許庁
The antiinflammatory factor-containing immunological substance can be added and utilized in an ice cream, a candy, a baked confectionery, a bread, a cake, a custard pudding, a mousse, a jelly, a frozen sweet, a tastily seasoned dried food for sprinkling over rice, a gummy candy, a chocolate, a caramel, a jam, a chewing gum or a curry.例文帳に追加
また、腸吸収性抗炎症因子含有免疫性物質は、アイスクリーム、飴、焼き菓子、パン、ケーキ、プリン、ムース、ゼリー、氷菓、ふりかけ、グミ、チョコレート、キャラメル、ジャム、ガム又はカレーに添加利用することができる。 - 特許庁
例文 (44件) |
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2024 License. All rights reserved. WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.License |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
JESC: Japanese-English Subtitle Corpus映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書のコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います: Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0) |
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |