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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > butter creamの意味・解説 > butter creamに関連した英語例文

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butter creamの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 61



例文

Butter is made from cream.例文帳に追加

バターはクリームで作る。 - Tatoeba例文

Butter is made from cream. 例文帳に追加

バターはクリームで作る。 - Tanaka Corpus

FAT COMPOSITION FOR BUTTER CREAM AND BUTTER CREAM例文帳に追加

バタークリーム用油脂組成物及びバタークリーム - 特許庁

Butter is made from cream.例文帳に追加

バターは乳脂から作られる。 - Tatoeba例文

例文

Cream the butter 例文帳に追加

バターをクリーム状にしてください - 日本語WordNet


例文

the butter cream smothered the cake 例文帳に追加

バタークリームは、ケーキをおおった - 日本語WordNet

Butter is made from cream. 例文帳に追加

バターは乳脂から作られる。 - Tanaka Corpus

OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR BUTTER CREAM例文帳に追加

バタークリーム用油脂組成物 - 特許庁

BUTTER CREAM, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

バタークリーム類とその製造法 - 特許庁

例文

a cream used in confectionery called butter cream 例文帳に追加

バタークリームという,菓子用のクリーム - EDR日英対訳辞書

例文

Butter, cheese, and cream are all made from milk. 例文帳に追加

バター、チーズ、そしてクリームはすべて牛乳から作られる。 - Weblio Email例文集

stir (cream) vigorously in order to make butter 例文帳に追加

バターを作るために勢い良く(クリームを)かき回す - 日本語WordNet

white sauce with whipping cream and shrimp butter 例文帳に追加

ホイップクリーム・シュリンプバターを入れたホワイトソース - 日本語WordNet

a sauce made by mixing butter, sugar and cream 例文帳に追加

バターに砂糖やクリームを練り込んだソース - EDR日英対訳辞書

It is eaten by adding cream, butter or sugar. 例文帳に追加

生クリーム、バター、砂糖などを加えて食べる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

BUTTER HAVING CREAM FLAVOR AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

クリーム風味を有するバター及びその製造方法 - 特許庁

BUTTER CREAM COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

バタークリーム組成物およびその製造方法 - 特許庁

WATER-IN-OIL EMULSIFIED OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR BUTTER CREAM例文帳に追加

バタークリーム用油中水型乳化油脂組成物 - 特許庁

spread made of cheese mixed with butter or cream or cream cheese and seasonings 例文帳に追加

チーズでできたスプレッドで、バターか、クリームか、クリームチーズと調味料を混ぜたもの - 日本語WordNet

egg cooked individually in cream or butter in a small ramekin 例文帳に追加

小さなラミキンの中でクリームまたはバターと共に個々に料理された卵 - 日本語WordNet

fresh corn and lima beans with butter or cream 例文帳に追加

新鮮なトウモロコシ・リママメをバターかクリームで調理したもの - 日本語WordNet

The butter having cream flavor is obtained by adding a prescribed amount of cream after butter particles are formed, kneading and pressurizing the mixture so as to exhibit the same result in its "crumbled properties", "free water" and "color tone" as those of the conventional butter, and have mellow cream flavor where the cream flavor and the butter flavor are harmonized with each other.例文帳に追加

クリームをバター粒子が形成された後に一定量添加して練圧することで、「ボロツキ」「遊離水」「色調」において従来のバターと同様の結果を示し、またクリーム風味とバター風味が調和した芳醇なクリーム風味を有するバターとなることを見出し、先の課題を解決した。 - 特許庁

This oil-in-water emulsified fat comprises a water phase component produced when butter oil is produced from cream or butter.例文帳に追加

クリーム又はバターからバターオイルを製造する際に生じる水相成分を含有する水中油型乳化脂。 - 特許庁

This emulsification-active substance is prepared by converting a phospholipid-containing aqueous phase component obtained on the production of butter oil from cream or butter into a lysophospholipid-containing aqueous phase component.例文帳に追加

クリーム又はバターからバターオイルを製造する際に生じる、リン脂質を含有する水相成分を、リゾ化してなる乳化活性物質。 - 特許庁

lobster butter and cream and egg yolks seasoned with onions and sherry or Madeira 例文帳に追加

玉ねぎとシェリー、とマデリアで味付けされたロブスターバター、クリームと卵黄 - 日本語WordNet

To provide butter having cream flavor which has the way of being lost during a process of producing butter, while maintaining a harmonious balance with butter flavor, and having no problems as butter in flatting properties and other physicality which are imparted to conventional butter.例文帳に追加

バターの製造工程中に失われるクリーム風味をバター風味との調和を保った形で有しており、かつ、従来のバターの有するバターとしての展延性や他の物性がバターとして問題のないバターを提供することを課題とする。 - 特許庁

The edible cream is obtained by mixing butter milk which has 4-10 mass% of phosphatide in solid with cream derived from milk.例文帳に追加

乳由来クリームに、固形分中のリン脂質含量が4〜10質量%のバターミルクが配合された食用クリーム。 - 特許庁

To provide edible cream, such as whipped cream, cream for beverage use, flour paste, and butter cream, having flavor like hydrogenation smell, in spite of having a sufficiently low trans fatty acid content.例文帳に追加

本発明の課題は、トランス脂肪酸含量が十分に低いにもかかわらず、水素添加臭様の風味を有するホイップクリーム、飲料用クリーム、フラワーペースト、バタークリーム等の食用クリームを提供することである。 - 特許庁

To provide butter cream smooth in the mouth, having uniqueness, novel function and good flavor and palate feeling, and obtained under relatively easy working conditions: and to provide a method for producing the butter cream.例文帳に追加

本発明の目的は、独自性があり、新規な機能や良好な風味食感を有し、且つ比較的平易な作業条件にて得られる、口溶けの良いバタークリーム類、及びその製造法を開発することを本発明の目的とする。 - 特許庁

The contents of the individual components of the emulsified composition can be established by precisely controlling the amounts of the starting materials providing the milk fats and the milk proteins such as cow's milk, whole powder milk, butter, cheese, cream, condensed milk, butter oil, butter milk and butter milk powder and the amounts of the disaccharide alcohol, the emulsifying agent and water.例文帳に追加

このような乳化組成物の各成分の割合は、乳脂肪源および乳蛋白質源となる牛乳、全粉乳、バター、チーズ、クリーム、れん乳、バターオイル、バターミルク、バターミルクパウダーなどの原料と、二糖アルコール、乳化剤、および水分の量を精密に調整することで得られる。 - 特許庁

a school of French cooking that uses light sauces and tries to bring out the natural flavors of foods instead of making heavy use of butter and cream 例文帳に追加

薄いソースを使用し、バターとクリームを多用する代わりに、自然の風味を出そうとするフランス料理の学校 - 日本語WordNet

The solid concentration of the butter milk of in the edible cream is preferably 3-6 mass%.例文帳に追加

該食用クリームは、当該食用クリーム中の前記バターミルクの固形分濃度が3〜6質量%であることが好ましい。 - 特許庁

The method includes adding vinegar and/or seasoning vinegar to cream that is a butter raw material, churning it, then washing it with water, and working it.例文帳に追加

バター原料のクリームに食酢及び/又は調味酢を加えてチャーニングした後、水洗いし、ワーキングした。 - 特許庁

The cake is produced by blending at least one or more kinds selected from the group consisting of a lactic acid-fermented albumen, cream, butter, and fermented fat and oil.例文帳に追加

乳酸発酵卵白及びクリーム、バター、乳化油脂からなる群より選ばれる一種又は二種以上を配合する。 - 特許庁

and while he was dancing his fantastic shape in the churn, in vain the dairymaid would labor to change her cream into butter. 例文帳に追加

パックが攪《かく》乳器の中で体を踊らせているときには、乳しぼりの女がいくらバターをクリームにしようとしても無駄だった。 - Charles and Mary Lamb『真夏の夜の夢』

The new butter cream is obtained through making a mixture of a gelling agent and maltosyl trehalose contain foam and adding the foam-containing mixture to oily food so as to simplify mixing operation of the butter cream with the oily food, specifically enable the mixing operation to be performed at relatively low temperature.例文帳に追加

本発明は、ゲル化剤とマルトシルトレハロースを加えたものを含気泡させて油性食品に加える事によって、油性食品との混和作業が平易である、具体的には比較的低温にて作業が可能であり、新規なバタークリーム類が得られる。 - 特許庁

To provide a method for producing deodorant cocoa butter suppressed in daily flavor deterioration, preventing reversion flavor from occurring, and drawing the taste of a material using the butter such as chocolate (dark milk and white chocolate) and each kind of cream (raw cream, strawberry or the like).例文帳に追加

経日的な風味劣化が抑制されて戻り臭の発生が防止され、しかもこれらを使用したチョコレート(ダーク、ミルク及びホワイトチョコレート)や各種クリーム類(生クリーム、ストロベリー等)等の素材の味を引き出すことのできる、脱臭ココアバターを製造し得る方法を提供すること。 - 特許庁

To provide butter creams having shape-retaining properties (hardness) satisfactory as butter cream even when using no partially hydrogenated oil, excellent in meltability and flavor, and having low trans fatty acid.例文帳に追加

部分硬化油を使用しなくてもバタークリームとして十分な保型性(硬さ)があり、口溶け、風味の優れた低トランス酸のバタークリーム類を得ること。 - 特許庁

The butter cream composition is obtained by kneading 20-50 wt.% of sweetened whipped cream substantially free of fat globules each having a particle diameter of ≥1μm, or whipped cream containing10 count % of fat globules each having a particle diameter of ≤0.1 μm.例文帳に追加

粒子径が1μm以上の脂肪球粒子が実質的に存在しない加糖ホイップ済みクリームまたは粒子径が0.1μm以下の脂肪球粒子が10個数%以上存在する加糖ホイップ済みクリームを20〜50重量%練り込んだバタークリーム組成物。 - 特許庁

This method for producing the ice cream containing black seven-flavored spices comprises admixing black seven-flavored spice components in a process of producing ice cream through cooling, stirring and freezing an ice cream raw material mixture which is obtained by admixing powdered skim milk, butter, sugar, seasoning, a stabilizer and an emulsifier with raw cream.例文帳に追加

生クリームに脱脂粉乳、バター、砂糖、香料、安定剤、乳化剤等を添加混合してなるアイスクリーム原料混合物を、冷却し、撹拌し、凍結させてアイスクリームを製造する工程において、黒色七味唐辛子成分を添加混合することを特徴とする黒色七味唐辛子入りアイスクリームの製造方法。 - 特許庁

To provide a plastic oil-and-fat composition having constant physicality or function in a wide temperature area, particularly having high creaming property in the wide temperature area, also having favorable water retention, and enabling production of cream such as butter cream reduced in oily feeling and excellent in heat resistance and meltability in the mouth, and baked confectionery such as butter cake or cookie excellent in shortness and meltability in the mouth.例文帳に追加

広い温度域で一定の物性や機能を有し、特に広い温度域で高いクリーミング性を有し、さらに包水性が良好である可塑性油脂組成物、並びに、該可塑性油脂組成物を使用した、油性感が減じられ、耐熱性及び口溶けに優れたバタークリームなどのクリーム類、及び、ショートネス性及び口溶けに優れたバターケーキやクッキー等の焼菓子類を提供すること。 - 特許庁

(viii) Dairy product producing businesses (meaning businesses for producing milk powder, condensed milk, cultured milk, cream, butter, cheese and other food that is mainly made from milk (excluding milk beverages appearing similar to cow's milk)); 例文帳に追加

八 乳製品製造業(粉乳、練乳、発酵乳、クリーム、バター、チーズその他乳を主要原料とする食品(牛乳に類似する外観を有する乳飲料を除く。)を製造する営業をいう。) - 日本法令外国語訳データベースシステム

Chigi also linked Fivefold Periods, Kegon, Agon, Hodo, Hannya and Hoke-Nehan, to Five Flavors, fresh milk, cream, curds, butter and ghee, that are advocated by Nehan-gyo Sutra as Gomisosho-no-tatoe. 例文帳に追加

また智顗は、華厳・阿含・方等・般若・法華涅槃の五時を涅槃経に説かれる、乳酥・酪酥・生酥・熟酥・醍醐の五味である五味相生の譬(ごみそうしょうのたとえ)に配釈した。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Conversely, although Western ingredients such as jams, cream (food), chocolate or peanut butter are wrapped inside cakes like 'an', these are not called 'an' but are considered something else. 例文帳に追加

逆に、餡と同じく、菓子の中に包み込まれる具であっても、ジャム、クリーム(食品)、チョコレート、ピーナッツバターなど、西洋風のものは餡とは呼ばれず、別のものと捉えられている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

To obtain a foam-containing water-in-oil emulsified oil and fat composition having excellent foaming properties, a small specific gravity, excellent flavor and melting feeling in the mouth and suitable for butter cream.例文帳に追加

起泡性が良好で比重が小さく、かつ良好な風味、口溶け感などを有し、バタークリーム用として好適な気泡含有油中水型乳化油脂組成物を提供すること。 - 特許庁

To provide an oil-and-fat composition for butter cream having good shape retention regardless of a low-trans acid content, not spoiling meltability in the mouth and flavor, and suppressed in deterioration of oil and fat crystal with age.例文帳に追加

本発明は、低トランス酸にもかかわらず保型性が良好で、口溶けや風味を損なわず、且つ油脂結晶の経時変化を抑えたバタークリーム用油脂組成物を提供することを目的とする。 - 特許庁

To provide a butter cream composition having a low relative density, light palate feeling, and favorable meltability in the mouth, excellent in form retainability, and obtained through a simple operation.例文帳に追加

比重が小さくて食感が軽く、且つ口溶けが良好で保型性に優れ、しかも簡単な操作により得られるバタークリーム組成物を提供すること。 - 特許庁

To provide a foaming water-in-oil emulsion for butter cream having good foaming properties, produced using oil and fat largely containing palm oil and a palm-oil processed product conventionally difficult in use.例文帳に追加

従来使用が困難であったパーム油及びパーム油加工品を多量に含んだ油脂を使用して起泡性の良好なバタークリーム用起泡性油中水型乳化物を提供することにある。 - 特許庁

To obtain a dairy product flavor having a flavor intensity of, e.g. several tens of times the original flavor of a milk or a milk processed product, having excellent heat resistance and persistence and an enriched top aroma such as a milk, a butter, a cheese, a cream or a fermented milk.例文帳に追加

乳または乳加工品の元の香味の、例えば、数十倍のフレーバー強度を有し、耐熱性、持続性に優れ、且つトップアロマの強化されたミルク、バター、チーズ、クリーム、発酵乳等の乳製品フレーバーを提供する。 - 特許庁

例文

Component A: cream; component B: butter milk or butter milk powder; component C: one or more selected from the group consisting of milk, condensed milk, whole milk powder, powdered skim milk, skimmed condensed milk, and total milk protein.例文帳に追加

以下のA成分、B成分およびC成分のうち、少なくとも2成分以上からなる混合物のプロテアーゼ処理物を含有することを特徴とする香味付与物:A成分;クリームB成分;バターミルクまたはバターミルクパウダーC成分;牛乳、濃縮乳、全粉乳、脱脂粉乳、脱脂濃縮乳及びトータルミルクプロテインからなる群より選択される1種以上。 - 特許庁

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原題:”A MIDSUMMER NIGHTS DREAM”

邦題:『真夏の夜の夢』
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