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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > "Flavor of"に関連した英語例文

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"Flavor of"を含む例文一覧と使い方

該当件数 : 819



例文

To provide rice cake pizza easily deliciously eatable at any time through sufficiently making use of the material and flavor of glutinous rice and processing rice cake to pizza dough.例文帳に追加

糯米の素材とその風味を充分に活かし、いつでも手軽に美味しく食べられるよう、餅をピザの生地に加工した餅ピザを提供する。 - 特許庁

METHOD FOR IMPROVING FLAVOR OF BEER TASTE BEVERAGE USING YEAST EXTRACT AND BEER TASTE BEVERAGE WITH IMPROVED FLAVOR例文帳に追加

酵母エキスを用いたビールテイスト飲料の香味改善方法および香味改善したビールテイスト飲料 - 特許庁

To provide oils and fats for covering that have a flavor of hydrogenated smell although the trans fatty acid content is sufficiently low.例文帳に追加

トランス脂肪酸含量が十分に低いにもかかわらず、水素添加臭様の風味を有する被覆用油脂を提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing a seasoning powder having flavor of dried fish in high titer, and also having excellent preservation stability and dispersibility.例文帳に追加

魚節類の風味を高力価に有し、保存安定性および分散性に優れた調味料粉末を提供する。 - 特許庁

例文

To provide a production method by which softness and good flavor of ice creams and frozen dessert are kept even under freezing and ice creams and frozen dessert are efficiently produceable.例文帳に追加

冷凍下でも柔らかいアイスクリーム類及び冷菓を良好な風味を維持し、かつ効率的に製造する方法を確立することにある。 - 特許庁


例文

The flavor improver contains a vitamin C fatty acid ester as an active ingredient, and the method for improving the flavor of food and drink products comprises using the flavor improver.例文帳に追加

ビタミンC脂肪酸エステルを有効成分として含有する風味向上剤およびこれを用いる方法による。 - 特許庁

To provide an apparatus which rationally suppresses deterioration of flavor of extract of coffee even preserving the coffee for a long time in a heated state.例文帳に追加

加温状態で長時間保存した場合でも、そのコーヒー抽出液の風味劣化を抑制し得る装置を合理的に構成する。 - 特許庁

Thereby, the chlorine sterilization is made unnecessary for not generating residual chlorine, and the deterioration of flavor of the beverage is prevented.例文帳に追加

これにより、塩素殺菌処理を不要にして残留塩素の発生を無くし、飲料物の香味の劣化を防止する。 - 特許庁

To obtain an obstipation and obesity amelioration composition by improving the flavor of psyllium seed gum, removing an unpleasant feeling after its ingestion and reducing intake quantity thereof but keeps excellent amelioration effect.例文帳に追加

サイリウムシードガムの風味を改善し、摂取後生ずる不快感をなくし、摂取量を減少させ、しかも効果の優れた組成物の提供。 - 特許庁

例文

To provide a method for stably preserving a spice-containing food without losing flavor of a spice or lowering laminate strength.例文帳に追加

香辛料含有食品を安定的に、かつ、香辛料の香気を逃すことなく、ラミネート強度の低下もない保存する方法を提供するものである。 - 特許庁

例文

To provide an apparatus for grinding endothelium of nut, with which endothelium is surely removed without damaging the flavor of nut.例文帳に追加

堅果の風味を損なうことなく内皮を確実に除去し、かつ内皮を除去した堅果を量産加工する。 - 特許庁

The water-in-oil aerated food product having flavor of fermented milk is mixed with albumen fermented with lactic acid.例文帳に追加

発酵乳の風味を有した油中水型含気食品において、乳酸発酵卵白を配合してあることを特徴とする油中水型含気食品。 - 特許庁

To provide a curry roux fully harnessing the spicy flavor of spices and exhibiting the rich and sharp spicy flavor.例文帳に追加

本発明の目的は、香辛料の香辛風味が十分に活かされ、香辛風味が豊かでシャープに現れるカレールウを提供することである。 - 特許庁

To provide a beverage cup from which a drink with fresh taste and flavor of lemon added thereto is easily and sanitarily provided in leisure, sports and business occasions.例文帳に追加

新鮮なレモンの味と風味を、加え生かしたドリンクを、レジャー、スポーツ、仕事場などで簡単に衛生的に飲める飲料水カップを提供する。 - 特許庁

High nutrient and rich taste and flavor can be attained by the combination of the nutrient, taste and flavor of caramel milk and milk.例文帳に追加

キャラメルミルク及び乳類の持つ栄養素と味、香りを組み合せることにより、高い栄養価、豊かな風味、香ばしさを提供する。 - 特許庁

The refrigerator deodorant contains deodorant components extracted from plant food and is aromatized with the flavor of the raw material of the food.例文帳に追加

食品である植物から抽出された消臭成分を含有し、さらに該食品原料のフレーバーが賦香された冷蔵庫消臭剤。 - 特許庁

The method for enhancing flavor of tomato comprises treating tomato with esterase to obtain enzymically treated tomato product whose flavor and taste are enhanced.例文帳に追加

トマトをエステラーゼで処理するによりトマト香味が増強されたトマトの酵素処理物を得る。 - 特許庁

To provide a tea beverage having remarkably improved cream down in storage while having genuine flavor of the tea.例文帳に追加

お茶本来の風味を有しながら、保存中のクリ−ムダウンが顕著に改善された茶飲料を提供すること。 - 特許庁

To provide a beer-tasting beverage with a flavor of fruity aroma characterized by red-grape-like and mango-like scents, and a method for producing the same.例文帳に追加

赤ブドウ様およびマンゴー様の香りを特徴とするフルーツ様の香気が感じられるビールテイスト飲料とその製造方法の提供。 - 特許庁

To provide a granulated food composition which keeps a specific flavor of a food material while having an excellent granulating property and flowability.例文帳に追加

優れた造粒性と流動性を有しつつ、食品素材特有の風味を良好に維持している粒状食品組成物を得ることを目的とする。 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING ALCOHOLIC BEVERAGE, ALCOHOLIC BEVERAGE AND METHOD FOR INHIBITING DETERIORATION OF FLAVOR OF ALCOHOLIC BEVERAGE例文帳に追加

アルコール飲料の製造方法、アルコール飲料及びアルコール飲料の香味劣化を抑制する方法 - 特許庁

The sugar comprising only honey is easy to drink without altering the flavor of the Morinda citrifolia while being combined with mild sweetness due to natural ingredients.例文帳に追加

さらに、前記糖類は、蜂蜜のみであると、ノニの風味を変えることなく天然成分によるまろやかな甘味と相俟って飲みやすいものとなる。 - 特許庁

To provide a sauce with not less than 25% of Brix, which has a strong flavor of ginger.例文帳に追加

製品のブリックス(Brix)が25%以上であるソースにおいて、生姜の強い風味を有するソースを提供する。 - 特許庁

To provide a printer and a method that capture and print a true flavor of a multimedia presentation or multimedia document.例文帳に追加

マルチメディア・プレゼンテーション又はマルチメディア・ドキュメントに忠実なフレーバをキャプチャし、印刷するプリンタ及び方法を提供する。 - 特許庁

To provide a flavor improver for soy bean food which is added to soy bean food to improve the flavor of the soy bean food.例文帳に追加

大豆食品に含有させることで、大豆食品の風味を改善することができる風味改良剤を提供すること。 - 特許庁

To provide a pressure reducing lid for a decanter capable of maintaining flavor of previously prepared hot coffee over a long time.例文帳に追加

作り置かれたホットコーヒーの風味を長時間維持することのできるデカンタ用減圧蓋を提供すること。 - 特許庁

To provide a flavor-imparting material for food and drink having fresh milk feeling comprising flavor of fresh milk, rich feeling of raw milk, natural feeling and palatability in good balance.例文帳に追加

フレッシュな乳の香味である生乳感、生乳の濃厚感、ナチュラル感、嗜好性をバランスよく有する香味付与物を提供する。 - 特許庁

To provide a water-in-oil aerated food product having smooth external appearance in spite of having preferable flavor of fermented milk.例文帳に追加

発酵乳の好ましい風味を有しているにも拘らず、なめらかな外観を有する油中水型含気食品を提供する。 - 特許庁

To provide a modifying container and a modifying method capable of sufficiently preventing any change of the flavor of coffee powder.例文帳に追加

コーヒー粉末の風味の変化を十分に防止することができる改質容器及び改質方法を提供する。 - 特許庁

To provide a manufacturing method for soybean powder capable of preparing bean curd inexpensively and retaining flavor of bean curd.例文帳に追加

安価に実施できると共に、豆腐らしい風味を保持した豆腐を製造することができる大豆粉末の製造方法を提供する。 - 特許庁

To obtain an oral dose composition having an improved unpleasant flavor of a certain specific compound and to provide a method for ameliorating an unpleasant flavor.例文帳に追加

ある特定の化合物の不快な味を改善した経口用組成物および不快な味を改善する方法を提供する。 - 特許庁

To provide slurry-like ice usable for cooling during transportation without impairing the appearance and flavor of fish and shellfish.例文帳に追加

魚介類の外観や風味を損なうことなく運搬時の冷却に使用できるスラリー状の氷を提供する。 - 特許庁

The method for improving the flavor of the bofutusyosan is characterized by using the bofutusyosan with the yeast cells and/or its extract jointly.例文帳に追加

防風通聖散と、酵母菌体及び/またはその抽出物とを併用することを特徴とする、防風通聖散の風味改善方法。 - 特許庁

To provide a container which cool the beverage such as sake immediately before drinking the beverage, and enjoy the flavor of the container at the same time.例文帳に追加

酒などの飲み物を、飲む直前に冷却するとともに、容器の香りを同時に楽しむことのできる容器を得ることにある。 - 特許庁

To provide a method for producing a fermented malt beverage in which sugar is reduced while keeping a flavor of beer.例文帳に追加

ビールとしての味わいを保ちつつ、糖質が低減された発酵麦芽飲料の製造方法の提供。 - 特許庁

To provide a taste improving product comprising a masking agent softening miscellaneous flavor of food such as saltiness, smell, bitterness, astringency and acidity taste.例文帳に追加

食品における塩味、臭味、苦味、渋味、酸味と言われる雑味を和らげるいわゆるマスキング剤をを提供すること。 - 特許庁

The process remaining raw material has high flavor of lobster and smooth taste and is usable in various food raw materials.例文帳に追加

この加工残存原料は海老の高い風味を有し口当たりも良好であり、様々な食品原材料に使用できる。 - 特許庁

To provide a vinegar produced mainly from sake lees and having improved refreshing feeling while keeping the excellent taste and flavor of sake lees.例文帳に追加

本発明の課題は、酒粕の優れた風味を有しながら爽快感がより高められた、酒粕を主原料とする食酢を提供することである。 - 特許庁

To obtain a bean-containing coffee beverage having improved workability of plant production, high qualities and excellent preservability of essential flavor of coffee.例文帳に追加

工場生産の作業性を改善し、高品質で、コーヒー本来の香味の保存性が良い豆入りコーヒー飲料を提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing a food coated with a liquor-containing chocolate and rich in the original "smell" and "flavor" of the liquor.例文帳に追加

酒類を含有するチョコレートコーティングされた酒類本来の「香り」と「風味」が豊かな食品の製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a coffee extraction cloth filter capable of miniaturizing a device and improving the flavor of coffee.例文帳に追加

設備をコンパクト化でき、また、コーヒーの香味を向上させることのできるコーヒー抽出用布製フィルターを提供する。 - 特許庁

To provide a beer-tasting beverage with a flavor of fruity aroma characterized by a pineapple-like scent.例文帳に追加

パイナップル様の香りを特徴とするフルーツ様の香気が感じられるビールテイスト飲料とその製造方法の提供。 - 特許庁

METHOD FOR PREVENTING GENERATION OF OFF-FLAVOR OF NONALCOHOLIC PALATABLE BEVERAGE WITH MILK AND THE PALATABLE BEVERAGE FILLED IN TRANSPARENT VESSEL例文帳に追加

乳入り非アルコール性嗜好飲料のオフフレーバー発生防止方法及び透明容器に充填された該嗜好飲料 - 特許庁

To provide a method for molding food, molding a food molded product excellent in binding property without spoiling original taste and flavor of a food material.例文帳に追加

食材本来の味や香りを損なうことなしに、結着性に優れた食品成型物を成型する食品成型方法を提供する。 - 特許庁

To provide a caramel sweet stuff containing new palate feeling by preventing caramel from sticking to the teeth without damaging the flavor of caramel and a method for manufacturing this caramel sweet stuff.例文帳に追加

キャラメルの風味を損なうことなく歯付きを防止し、かつ新規の食感を有するキャラメル菓子及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

To obtain a flavor composition retaining fresh ground light flavor of roasted sesame for a long period when used for liquid seasoning.例文帳に追加

液体調味料に使用した際に、焙煎胡麻の擂り立ての軽い香りを長期間維持するフレーバー組成物を得ること。 - 特許庁

To provide a beer-tasting beverage with a flavor of aroma characterized by the fruity aroma accompanied by mandarin-orange-like scent.例文帳に追加

みかん様の香りを伴ったフルーツ様の香気に特徴を有する香気が感じられるビールテイスト飲料とその製造方法の提供。 - 特許庁

To provide a method which prevents precipitation in coffee beverage without lowering flavor of coffee, and to provide a method of production for the coffee beverage utilizing the method.例文帳に追加

コーヒーの香気成分の損失を防ぎつつコーヒー液の沈殿を防止する方法及び当該方法を用いるコーヒー液の製造方法。 - 特許庁

This method for suppressing precipitation occurrence while holding original flavor of coffee drink comprises blending of thaumatin.例文帳に追加

ソーマチンを配合することによる、コーヒー飲料本来の香味を保持しつつ、沈殿の発生を抑制する方法に関する。 - 特許庁

例文

To provide food (dried cooked beans) with new palate feeling, excellent in storability while having an original flavor of cooked beans, and easily eatable without using chopsticks.例文帳に追加

煮豆本来の風味を有しながら保存性に優れ、箸なしで容易に食することができる新規な食感を有する食品を提供する。 - 特許庁

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