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butter?を含む例文一覧と使い方

該当件数 : 761



例文

This method for producing the ice cream containing black seven-flavored spices comprises admixing black seven-flavored spice components in a process of producing ice cream through cooling, stirring and freezing an ice cream raw material mixture which is obtained by admixing powdered skim milk, butter, sugar, seasoning, a stabilizer and an emulsifier with raw cream.例文帳に追加

生クリームに脱脂粉乳、バター、砂糖、香料、安定剤、乳化剤等を添加混合してなるアイスクリーム原料混合物を、冷却し、撹拌し、凍結させてアイスクリームを製造する工程において、黒色七味唐辛子成分を添加混合することを特徴とする黒色七味唐辛子入りアイスクリームの製造方法。 - 特許庁

The chocolate confectionery containing ume (Japanese plum) fruit is obtained through the following process: coating an ume fruit 1 which is soaked in liquor with rock candy and used for producing ume liquor, with ume liquor-containing chocolate 2 produced through admixing butter, fresh cream and ume liquor into melted chocolate, and cooling the mixture to solidify it; and wrapping around the ume liquor-containing chocolate 2 with coating chocolate 3.例文帳に追加

氷砂糖と酒により漬け込まれ、梅酒生成に使用した梅果実1を、チョコレートを溶かした中にバター、生クリーム、梅酒を混ぜ込み冷やし固めて生成した梅酒入りチョコレート2で被覆し、この梅酒入りチョコレート2の周りをコーティングチョコレート3で包んだことを特徴とする梅果実入りチョコレート菓子。 - 特許庁

To obtain a seasoned food easily usable as secret seasoning of each kind of dish, and capable of adding thickness to dish by melting weak flour coating the surface of onion when cooking, in addition to palate feeling and sweetness derived from onion, and adding deepness to taste by melting butter penetrated into the inside of onion to further improve taste of dish.例文帳に追加

各種の料理のかくし味として手軽に利用することができるとともに、玉葱本来の食感や甘味に加えて、調理時に玉葱の表面を被覆する薄力粉が溶け出して、料理にとろみをつけ加えることができ、しかも、玉葱の内部に浸透させたバターが溶け出して、味わいに深みをつけ加えることができ、料理の味を一段と向上させることができる調味食品を提供すること。 - 特許庁

This nontempered type hard butter composition contains 0.1 mass% or lower of triglyceride which contains both 16C or higher trans fatty acid, and 14C or lower saturated fatty acid, and contains in the constituent fatty acid constitution, 8-35 mass% of 16C or higher trans fatty acid and 5-45 mass% of 14C or lower saturated fatty acid.例文帳に追加

炭素数16以上のトランス脂肪酸と炭素数14以下の飽和脂肪酸を共に含有するトリグリセライドの含有量が0.1質量%以下であり、且つ、構成脂肪酸組成において炭素数16以上のトランス脂肪酸を8〜35質量%、炭素数14以下の飽和脂肪酸を5〜45質量%含有することを特徴とするノーテンパー型ハードバター組成物。 - 特許庁

例文

To provide an oil and fat processed food capable of producing layered flour puffed foods such as croissant, Danish pastry and pie, having resistance to mechanical action by butter pump in continuous production line of layered flour puffed food, having slight change in hardness of oil and fat and not causing softening even when the temperature change occurs in production and having good palatability, texture and float and free of dispersion of quality.例文帳に追加

層状小麦粉膨化食品の連続生産ラインにおけるバターポンプなどによる機械的作用に対して耐性があり、また製造時に温度変化があっても油脂の硬さの変化が少なく軟化せず、口溶け、食感、浮きが共に良好で品質のバラツキもないクロワッサン、デニッシュ、パイなどの層状小麦粉膨化食品を製造できる油脂加工食品を提供する。 - 特許庁


例文

The baked confectionery is obtained by baking wrapping dough obtained by using as an external wrapping material, batter as baked confectionery dough having a lot of moisture and fluidity at normal temperature such as butter cake dough and muffin dough, and using as an internal wrapping material, short paste as dough having a little moisture, no fluidity at normal temperature and almost no expansiveness such as cookie dough, galette dough, pie dough and tart dough.例文帳に追加

外包材にバターケーキ生地、マフィン生地などの、水分が多く常温で流動性を有する焼菓子生地であるバッターを、内包材にクッキー生地、ガレット生地、練パイ生地、タルト生地などの、水分含量が少なく、常温で流動性がなく、膨張性がほとんどない生地であるショートペーストを使用した包餡生地を焼成する。 - 特許庁

A modifier for the production of the bread, containing a gluten, a water-soluble thickener, a hemicellulase, an α-amylase and vitamin C is added according to a process such as a straight process and a sponge process, and the production of various kinds of bread such as a hearth bread, a sandwich loaf, a butter roll, a soft French loaf and a croissant is carried out.例文帳に追加

国内産麦小麦粉にグルテン、水溶性増粘剤、ヘミセルラーゼ、α-アミラーゼおよびビタミンCを含む製パン用改良剤をストレート法、中種法等の製法に応じて添加し、ハースブレッド、食パン、バターロール、ソフトフランスパンおよびクロワッサンなどの各種パンの製造を行う。 - 特許庁

Butter piped in a long distance and deteriorated in the shape of a Baumkuchen in the cross section caused by the friction drag of the inner surface of the pipe is stirred and homogenized while cooling to restore a texture in the before state while inhibiting melting by rotating a twin axes rotor (a) in a cylinder (b) having a jacket.例文帳に追加

2軸ローターaをジャケット付きシリンダーb内で回転させることにより、配管内を長距離搬送され配管内面の抵抗によるずれによって発生する断面形状がバームクーヘン状に劣化したバターを、冷却しながら撹拌・均質化し、溶解を防ぎながら前の状態の組織に回復する方法。 - 特許庁

To provide a method for producing a mold-baked bakery food exhibiting high releasability without changing the texture or flavor if the bakery dough such as sponge-cake dough, butter-cake dough, muffin dough and cream puff dough has much moisture, and capable of releasing paper without damage if a paper baking mold is used.例文帳に追加

食感や風味を変えることなく、スポンジケーキ生地やバターケーキ生地、マフィン生地、シュー生地等の水分の多いベーカリー生地であっても高い離型性を示し、紙製の焼型を使用した場合でも、損壊することなく紙を剥すことができる、型焼きベーカリー食品の製造方法を提供すること。 - 特許庁

例文

To provide a non-lauric, low-trans, non-temper hard butter composition good in meltability-in-mouth, high in compatibility with cacao fat, good in snap characteristiccs, and capable of suppressing blooming and/or graining when compounded with cacao fat, and to provide chocolates and creams each using the composition.例文帳に追加

口溶けが良好で、且つカカオ脂との相溶性が高く、スナップ性が良好で、カカオ脂を配合したときのブルームやグレーニングの発生が抑えられる非ラウリン、低トランス及び非テンパー型ハードバター組成物並びに該組成物を用いたチョコレート類及び該組成物を用いたクリーム類を提供すること。 - 特許庁

例文

Food material comprising coated fresh fish or shellfish or cattle meat or an uncoated food material is temporarily frozen at -30°C, spray-coated with a solution of butter and margarine heated to 42°C and having a viscosity of 3 poise through ejection nozzles 1-3 under pressure for several seconds, solidified and cooked by using an oven toaster or a microwave oven as a heat source.例文帳に追加

生鮮魚貝及び畜肉に衣を施してなる食材、衣を施してない食材を一旦−30℃に凍結し、粘度3ボアズの42℃のバター及びマーガリンとの溶液をハンガ形状溶液パイプに噴射ノズル1−3を伴う噴射圧を介し数秒間噴き付け塗布し凝固を施し調理の際の熱源にオーブントースタ、電子レンジを用い調理する冷凍加工食品の製造方法とその製造装置をもって解決する。 - 特許庁

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