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candyを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 965



例文

To provide an apparatus for remarkably easily making candy floss given various flavors.例文帳に追加

多様な風味のされた綿菓子を極めて簡単に得ることが可能な製造装置を提供する。 - 特許庁

One night, somebody knocks on the sliding shutter of a candy store, so a storekeeper opens the shutter to see a pale-faced young woman with disheveled hair who gives him a one-mon coin ("mon" is a monetary unit of old times) saying, 'I want some candy.' 例文帳に追加

ある夜、店じまいした飴屋の雨戸をたたく音がするので主人が出てみると、青白い顔をして髪をボサボサに乱した若い女が「飴を下さい」と一文銭を差し出した。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

The following night and the night after next, she appears to buy candy, but at the seventh night she finally says to him, 'I don't have money any more. Could you please sell me some candy with this?,' showing him her haori (a Japanese half-coat). 例文帳に追加

その翌晩も翌々晩も同じように女は飴を買いに来たが、とうとう7日目の晩に「もうお金がないのです。どうかこれで飴を売ってもらえませんか」と女物の羽織を差し出した。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Ama natto (sugared red beans), Uiro (a sort of sweetened steamed cake made of rice powder), Gyuhi (a kind of rice cake made from glutinous rice or glutinous rice flour), Nerikiri (a cake made of white bean jam which is artistically colored or shaped), Manju (bun stuffed with azuki-bean paste), Yokan (azuki-bean jelly), Rakugan (hard candy), Kintsuba (a sword guard-like shaped baked cake of azuki bean jam wrapped with thin layer of wheat flour), candy, and Shiruko (sweet red-bean soup with pieces of rice cake) 例文帳に追加

甘納豆、ういろう(菓子)(ういろう)、求肥、練り切り、饅頭、羊羹、落雁、きんつば、飴(あめ)、汁粉 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文

"Cold candy" drink or ameyu ("candy"drink) is one of Japan's traditional sweet drinks made from malt syrup dissolved in hot water with ginger juice or grated ginger added as a seasoning or flavoring agent. 例文帳に追加

冷やし飴(ひやしあめ)または飴湯(あめゆ)とは、麦芽水飴を湯で溶いて、風味や香りを付けるためにショウガの搾り汁またはおろし生姜を加えた、日本の伝統的な甘味飲料の一つ。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス


例文

The candy contains xylitol and erythritol, wherein the weight ratio of the xylitol content to the erythritol content is from 98:2 to 90:10 and the candy gives cool feeling in the mouse.例文帳に追加

キシリトールとエリスリトールとを含有するキャンディであって、キシリトール含有量のエリスリトール含有量に対する重量比が98:2〜90:10である口中に冷涼感をもたらすキャンディとする。 - 特許庁

To provide a gumi candy prevented from syneresis through including trehalose therein and sustaining an original palate feeling of the gumi candy by efficiently preventing the trehalose from crystallization.例文帳に追加

トレハロースを含有させることによりグミキャンディの離水を防止するとともに、該トレハロースの結晶化を効率的に防止することにより、グミキャンディ特有の食感を保持したグミキャンディを提供すること。 - 特許庁

To provide a massive gummi candy composition having absolutely new texture and taste compared with conventional gummi candies to increase the commercial value of the gummi candy, and to provide a method for producing the composition.例文帳に追加

グミキャンディの商品価値を高めるため、従来のグミキャンディと比べて、全く新しい食感と味わいを有する塊状グミキャンディ組成物及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide hard gummi candy with remarkably reduced surface recession while having chewable texture with hard stiffness, and to provide a method for producing the gummi candy.例文帳に追加

硬い歯ごたえのある、しがむ食感を有しながら、表面の凹みが顕著に低減されたハードグミキャンディおよびその製造方法を提供すること。 - 特許庁

例文

To provide an acid-coated gummi candy with calories further reduced than a conventional gummi candy, excellent in the heat-resistance and humidity-resistance.例文帳に追加

従来のグミキャンディに対してカロリーカットされており、耐熱性及び耐湿性に優れた、酸コーティングされたグミキャンディを提供すること。 - 特許庁

例文

To provide a low-cost sugarless hard gummi candy which suppresses stickiness, has chewing properties of like a conventional gummi candy containing a saccharide such as a monosaccharide and a disaccharide etc., as an active ingredient, and also has chewable hardness.例文帳に追加

べたつきが抑えられ、単糖類、二糖類等の糖類を主成分として含有する従来のグミキャンディのようなチューイング性があり、かつ噛み応えのある硬さを有する安価なシュガーレスのハードグミキャンディを提供する。 - 特許庁

To mold a relatively soft candy having a prescribed size into an approximately rugby ball-like shape, while changing a candy-rolling direction into the opposite directions in a prescribed cycle.例文帳に追加

比較的軟らかい菓子類であって所定の大きさのものを、所定の周期で、転がり方向を反対方向に変化させながら、その菓子類を略ラグビーボール形状に成形する。 - 特許庁

To provide an emulsifier composition for soft candy with which soft candy is suppressed in oil seeping and further improved in softness and adhesion to the teeth than ever.例文帳に追加

油のしみ出しを抑え、かつ柔らかさと歯付き防止効果が従来より向上したソフトキャンディーが得られるソフトキャンディー用乳化剤組成物を提供する。 - 特許庁

The method for producing confectionery coated with hard candy comprises spraying melted hard candy on confectionery using a hotmelt applicator having a spiral spray head.例文帳に追加

溶融ハードキャンディーをスパイラルスプレーヘッドを備えたホットメルトアプリケーターを用いて噴射することを特徴とする、ハードキャンディーで被覆された菓子の製造方法。 - 特許庁

To provide a hard candy including vegetables and enabling the vegetables to be more deliciously and efficiently eaten without damaging the healthy feeling of the vegetables, and to provide a method for producing the hard candy to simultaneously improve the quality and productivity.例文帳に追加

野菜の持つ健康感を損なうことなく、よりおいしく、且つ、効率的に野菜を食することが可能な野菜含有のハードキャンディ及びその製造方法を提供し、また同時に品質の向上、生産性の向上を図ること。 - 特許庁

The candy comprises an edible component derived from artichoke leaves and is obtained by kneading dried powder of artichoke leaves or an extract (including a dried extract) with a candy dough or a starch syrup dough and forming the mixture.例文帳に追加

アーティチョーク葉に由来する可食成分を含有する飴であって、アーティチョーク葉の乾燥粉末、又は抽出物(乾燥抽出物を含む)を飴生地又は水飴生地に混練し賦型化してなるものである。 - 特許庁

To provide a tasty candy free from peculiar bitter taste, having no anxiety in causing diarrhea, and remarkably exhibiting cool feeling of xylitol: and to provide a method for producing such a tasty candy easily, industrially and continuously.例文帳に追加

独特の苦味がなく、下痢を起こす心配がなく、キシリトールの冷涼感が格段に発揮された美味しいキャンディおよび、そのような美味しいキャンディを容易に工業的に連続的に製造できる方法の提供。 - 特許庁

This soft candy-like chewing gum is such as to contain a gelatinizer, is characterized by containing a swollen material comprising a gelatinizer and saccharine sweetener, and the other objective method for producing the soft candy-like chewing gum is provided.例文帳に追加

ゲル化剤を含有してなるチューインガムにおいて、チューインガム中に、ゲル化剤と糖質甘味料との膨潤物を含有することを特徴とするソフトキャンディ様チューインガム及びその製法によって達成される。 - 特許庁

To provide an ice candy having a new texture, concretely a soft and crunching but fragile texture, not possessed by a conventional ice candy.例文帳に追加

新しい食感、詳細には、ソフトでかつサクサクとしており、かつ脆い、従来のアイスキャンデーにはなかった新しい食感を有するアイスキャンデーを提供する。 - 特許庁

The chewing gum composition or candy composition, in some embodiments, includes a gum base or a candy carrier, at least one sweetener, casein phosphopeptide-calcium phosphate, and at least one food-grade acid.例文帳に追加

幾つかの実施形態では、ガムベース若しくは製菓用担体、少なくとも1つの甘味料、カゼインリンペプチド−リン酸カルシウム及び少なくとも1つの食品グレードの酸を含有する、チューインガム組成物若しくは菓子組成物。 - 特許庁

To provide sugarless hard gummy candy suppressed in stickiness, having chewing properties like conventional gummy candy containing saccharide such as a monosaccharide and a disaccharide as the main ingredient, and having hardness with chewability.例文帳に追加

べたつきが抑えられ、単糖類、二糖類等の糖類を主成分として含有する従来のグミキャンディのようなチューイング性があり、かつ噛み応えのある硬さを有するシュガーレスのハードグミキャンディを提供すること。 - 特許庁

The sugar-free hard candy imparted with granulated-sugar candy flavor includes 3-30 wt.% of xylitol heat processed at 180-220°C.例文帳に追加

180℃〜220℃で加熱処理されたキシリトールを3〜30重量%含有することを特徴とするべっこう風味が付与されたノンシュガーハードキャンディ。 - 特許庁

The gummy candy excellent in aroma and flavor is decreased in collagen smell peculiar to gelatin and unpleasant taste derived from gelatin by adding 200-3,000 ppm cocoa powder to the whole weight of the gummy candy.例文帳に追加

グミキャンディの全重量に対して、ココアパウダーを200ppm〜3000ppm加えることによって、ゼラチンに特有のコラーゲン臭とゼラチン由来の不快な味を低減した、香りと風味に優れたグミキャンディ。 - 特許庁

To provide gummi candy with excellent flavor, improved in not only the effects of making the skin beautiful and controlling intestinal function but also palate feeling, through the addition of collagen peptide and an agar decomposition product, and to provide a method for producing the gummi candy.例文帳に追加

コラーゲンペプチドおよび寒天分解物の添加により、美肌・整腸効果だけではなく、食感も改善された風味良好なグミキャンディ及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide jelly confectionery including gummi candy in the center thereof allowing an eater to enjoy chewy palate feeling and elastic palate feeling at the same time, and including gummi candy in the center thereof: and to provide a method for producing the jelly confectionery.例文帳に追加

コシのある食感と弾力性のある食感を同時に味わえる、センターがグミキャンディであるゼリー菓子及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide gumdrop candy having nonviscidness while having strong elasticity, and crunchy hard palate feeling which has never been before, and to provide a method for producing the gumdrop candy.例文帳に追加

強い弾力を持ちつつも歯切れが良く、コリっとした今までに無いハードな食感を有するグミキャンディ及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

The gummi candy-impregnated confectionery is obtained by impregnating the baked confectionery having the porous surface with the gummi candy in an amount of 100-300 wt.% of the weight of the baked confectionery, and has a water content within the range of 5-16 wt.% as the whole.例文帳に追加

多孔質表面を有する焼菓子に、該焼菓子重量の100〜300重量%のグミキャンディが浸透し、全体として水分含量が5〜16重量%の範囲にあるグミキャンディ浸透菓子。 - 特許庁

To provide a truly-novel candy-like structure richly containing collagen peptide having convenience as a readily taken candy, and containing no sugar and to provide a method for producing the same.例文帳に追加

簡単に摂取できるキャンディとしての手軽さを有しており、糖質を含まない、真に新しいキャンディ様構造物、及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide a method for manufacturing a hard candy which has a characteristic flavor of dried fruit or dried vegetable and the flavor of the hard candy at the same time, and enables a mass production thereof while maintaining a high quality.例文帳に追加

乾燥果実または乾燥野菜特有の風味とハードキャンディの風味を同時に味わえるハードキャンディを、高い品質を維持しつつ大量に生産可能なハードキャンディの製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a milk-based hard candy and a milk-based nonsugar hard candy having a delicious taste that is produced with a food ingredient that can replace part or most of the dairy product at low cost.例文帳に追加

乳製品の一部もしくは多くを代替できるような原料をもって、おいしくかつ安価にミルク系のハードキャンディ及びミルク系ノンシュガーハードキャンディを作製すること。 - 特許庁

To provide a method for manufacturing a soft candy not impairing a characteristic texture of the soft candy, having clear appearance, and easily being formed into an arbitrary shape.例文帳に追加

ソフトキャンディ特有の食感を損なわずに、透明な外観を有し、任意の形状にすることが容易なソフトキャンディの製造方法を提供する。 - 特許庁

The porous candy food obtained by this method is in a foam-containing state and has high porosity, and thereby has remarkably softer palate feeling not found in those of conventional candy-containing food products.例文帳に追加

本発明により得られる多孔状餡食品は、含泡状で空隙率が高いので、口どけがよく、従来の餡含有食品にはないような、極めて軽い食感を呈するという特長を有する。 - 特許庁

The confectionery is in a form preferably of fist candy obtained by putting roasted barley, starch syrup, saccharide and soybean flour together followed by adding water, heating and kneading the product to bring to semi-solid candy, and molding to an appropriate size followed by sprinkling sugar.例文帳に追加

この様な菓子としては、香煎、水飴類、糖類黄粉類をあわせて、水を加え、加熱して練り、半固体の飴とし、適当な大きさに成形後、砂糖をまぶした形態のげんこつ飴(ゲンコツ)の形態を取ることが好ましい。 - 特許庁

A high-pressure gas-sealed candy having a high glass transition temperature and a low moisture content is mixed with a base material candy having a low glass transition temperature and a moisture content in a specific range at an initial temperature of 60-90°C followed by molding.例文帳に追加

ガラス転移温度が高く、かつ、低水分量を有する高圧ガス封入キャンデーを、ガラス転移温度が低く特定範囲の水分量を有する基材キャンデーと品温60〜90℃で混合した後、成型する。 - 特許庁

The package body for ice candy is for packaging an ice candy, and the package body is formed of a laminated body made up by laminating a foamed resin layer on a base film whereon printing is applied at least to one side thereof.例文帳に追加

氷菓用包装体は、氷菓を包装するための包装体であって、該包装体が、少なくとも片面に印刷が施された基材フィルムと発泡樹脂層との積層体で形成されている。 - 特許庁

To provide a candy-like structure having convenience as an easily-taken candy, having no sugar, free from stickiness to teeth even when masticated or chewed up, and having favorable texture, and to provide a method for producing the same.例文帳に追加

簡単に摂取できるキャンディとしての手軽さを有しており、糖質を含まず、咀嚼したり噛み砕いたりしても歯つきのない心地よい食感のキャンディ様構造物、及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide a novel hard candy containing a high-pressure gas-sealed candy, which can provide a real soda feeling as when drinking carbonated drink while having high flexibility of mixing.例文帳に追加

配合上の自由度が高く、炭酸飲料を飲んでいるようなリアルなソーダ感を有する新奇な高圧ガス封入キャンデー含有ハードキャンデーを提供する。 - 特許庁

The candy is obtained by forming, into a prescribed shape, a non-heating kneaded product of candy dough the principal ingredients of which are crystalline carbohydrate, noncrystalline carbohydrate, and an affinity component which is a mixed homogenate of oil-and-fat and an emulsifier.例文帳に追加

結晶性糖質と、非結晶性糖質と、油脂および乳化剤の混合・均質化物であるなじみ成分とを主成分とする飴生地材料の非加熱混練物が、所定形状に成形されている飴菓子である。 - 特許庁

To provide soft candy retaining palate feeling rich in elasticity for a long time without sticking to the teeth and hardening chewability, and to provide a method for producing the soft candy.例文帳に追加

歯付せずまた噛み心地を硬くすることなく、弾力性に富んだ食感が長時間持続するソフトキャンディ及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide a hard candy with flexibility, a new eating sense not found in conventional hard candies, without spoiling the greatest selling point of hard candies, the charm of "licking and eating", and to provide a method for producing the hard candy.例文帳に追加

ハードキャンディの最大の売りである「舐めて食する」という魅力を損なうことなく、柔軟性という従来のハードキャンディにはなかった新しい食感を伴ったハードキャンディおよびその製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide a candy which has the same actions as those of underground water, such as hot spring water, having been drunk and can resist to storage for a long period, without going to a hot spring, and to provide a method for producing the candy.例文帳に追加

温泉場に出向くことなく、従来より飲用として用いられていた温泉等の地下水を飲用することと同じ作用を有し、長期間の保存にも耐えるとともに飲用又は食用し易い発明を提供する。 - 特許庁

The gum or candy is obtained by sticking small particles 2 or forming projections onto the surface of the drop or plate gum or candy.例文帳に追加

ガムをかんだり、飴をなめたりする行為と同時に舌もみがけるという効果を持たせられれば、場所を選ばずにある程度口臭を取り去ることができる。 - 特許庁

This candy floss production device on whose main body a translucent tray is disposed, characterized in that luminous portions for lighting up the candy floss produced in the tray are disposed in the main body of the device.例文帳に追加

本体に透光性トレイを備えた綿菓子製造装置であって、トレイ内部に生成される綿菓子をライトアップするための発光部を装置本体に設けた。 - 特許庁

This chewing candy product such as a chewing candy in which a central part is filled with a liquid, a syrup core or powder containing 5-10 wt.% of starch oxide and is obtained by substituting the starch oxide with at least a part of gelatin in the product.例文帳に追加

チューイング糖菓製品は、製品中のゼラチンの少なくとも一部、好ましくは全部の代替物として、場合によってはアラビアガムと一緒に、酸化デンプンを含有する。 - 特許庁

To provide a hard candy which can keep quality and circulate for a long period with new youth feeling or fresh feeling by controlling the water activity while increasing a moisture value of a center part of the hard candy.例文帳に追加

ハードキャンディのセンター部の水分値を高めつつ水分活性を制御することで、品質維持及び長期流通が可能で、従来にない瑞々しさ又はフレッシュ感を伴ったハードキャンディを提供すること。 - 特許庁

The hard candy-containing gumi candy has the following structure: hard candies containing foaming components therein are dispersed in gumi candy having a moisture content of20 wt.%; the hard candy contains maltitol and/or reduced paratinose; a coating layer containing shellac as a first layer is formed on the surface of the hard candy; and a coating layer containing maltitol and/or reduced paratinose is formed as a second layer.例文帳に追加

内部に発泡性成分を含有するハードキャンディが水分含量20重量%以下のグミキャンディに分散されているハードキャンディ含有グミキャンディであって、前記ハードキャンディがマルチトール及び/又は還元パラチノースを含み、前記ハードキャンディの表面に第一層としてシェラックを含む被覆層があり、かつ第二層にマルチトール及び/又は還元パラチノースを含む被覆層があることを特徴とするハードキャンディ含有グミキャンディ。 - 特許庁

The heat resistant gummy candy is obtained by gelating a gummy candy base containing crosslinking gelatine, in which the ferulic acid and/or limonene is mixed with a gelatin solution, and a gummy candy material is mixed with the crosslinking gelatine solution in which the polyphenol oxidase is acted on the gelatine solution.例文帳に追加

前記加熱耐性グミキャンディーは、フェルラ酸および/またはリモネンをゼラチン水溶液に混合し、該ゼラチン水溶液にポリフェノールオキシダーゼを作用させた架橋性ゼラチン溶液にグミキャンディー原材料を混合した架橋性ゼラチン含有グミキャンディーベースをゲル化させて得られる。 - 特許庁

The gummy-containing soft candy is such that linear gummy of a water content of 10-25 wt.% is inserted into soft candy dough containing at least one kind of glucide as solid, in a condition of wrapping the circumference of the linear gummy with the soft candy dough, and pregelatinized starch is contained in the linear gummy.例文帳に追加

固形分として1種類以上の糖質を含むソフトキャンディ生地中に、水分含有量が10〜25重量%の線状のグミが、該線状のグミの周りをソフトキャンディ生地で包み込んだ状態で挿入されかつ、前記線状のグミにα化澱粉が含有されていることを特徴とするグミ入りソフトキャンディ。 - 特許庁

The massive gummi candy composition is produced by filling two or more kinds of gummi candies having different compositions in molds, taking the obtained granular gummi candies out of the molds and mixing the granular gummi candies with the granular foods other than the gummi candy without oiling the gummi candy, thereby contacting the granular gummi candies with the granular foods other than the gummi candies.例文帳に追加

該塊状グミキャンディ組成物は、モールドに充填して得られた、組成の異なる2種類以上の粒状グミキャンディをモールドから取り出し、次いで前記粒状グミキャンディをオイリングせずに、グミキャンディ以外の粒状食品と混合して、前記粒状グミキャンディとグミキャンディ以外の粒状食品同士を接触させることで得られる。 - 特許庁

例文

The method for producing the chocolate composite confectionery includes aerating a gumi candy base comprising at least one selected from sugar and trehalose, addedly mixing lipid with the product, filling the dough thus obtained in a forming mold followed by drying, and combining the aerated gumi candy thus obtained with chocolate when filling or after drying the aerated gumi candy.例文帳に追加

該チョコレート複合菓子は、砂糖およびトレハロースから選ばれた少なくとも1種以上からなるグミキャンディベースをエアレーションした後に、脂質を添加、混合し、得られた生地を成型用型に充填、乾燥し、得られた含気グミキャンディを、該含気グミキャンディの充填時もしくは乾燥後にチョコレートと組み合わせることで得られる。 - 特許庁

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