艶味の英語
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英訳・英語 amorousness、sexiness、erotism、eroticism、amativeness、enamoredness、amorousness
「艶味」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 18件
これは艶々して美味しそうですね!例文帳に追加
It's shiny and looks delicious. - 映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書
あの顔は西洋人の趣味には合うが日本人の趣味には濃艶過ぎる例文帳に追加
Her face may suit the foreign taste, but is too voluptuous for the Japanese taste.発音を聞く - 斎藤和英大辞典
海苔本来の色、艶、味を引き出す焼き方の出来る装置を提供する。例文帳に追加
To provide a laver roasting oven device enabling such roasting technique as to bring out color, luster and taste inherent in laver. - 特許庁
本発明は上記した藻類核酸液濃縮調製方法により調製された藻類核酸液の風味は、自然の甘みを備える自然な味わいで、しかも藻類核酸液の色艶は緑色がかった琥珀色の純天然の色艶で、風味、口当たり共に純天然の風合いを備える。例文帳に追加
The taste of the algal nucleic acid liquid prepared by the method for the concentration and preparation of an algal nucleic acid liquid has a natural flavor having natural sweetness, a purely natural greenish amber color, and purely natural texture comprising taste and palatability. - 特許庁
米の炊飯時に添加し、均一に分散し、ご飯粒のほぐれ性や艶、食感、食味を向上させる炊飯用油脂組成物を提供する。例文帳に追加
To provide an oil and fat composition for boiling rice, to be added when boiling rice, homogeneously scattering and improving loosening property, luster, palate feeling and taste of rice grains. - 特許庁
この冷凍調味米飯を解凍して喫食したときに粘り(いわゆるモチモチ感)、香り、艶に富んだ食感を有する米飯が得られる。例文帳に追加
The frozen seasoned cooked rice provides glutinous feeling (so-called sticky/springy feeling), flavor, and palate feeling rich in graze when eaten after thawing the rice. - 特許庁
艶麗さと古雅な味いを共存させ、寂びた風情には捨てがたいものがあるが、惜しむらくは常磐津と清元のあいだにあって独自性が発揮できなかったために、歴史の流れに打ち克つことができなかったのである。例文帳に追加
Although its elegant simplicity, arising from the combination of eroticism and antique flavor, has a charm all its own, it has failed to show its uniqueness against Tokiwazu and Kiyomoto and therefore cannot resist the tide of history.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
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Weblio例文辞書での「艶味」に類似した例文 |
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艶味
ill-tasting food―unsavoury meat―unpalatable water
味をやる
have an acid taste
The flavor will fully come out.
味が濃いめ
「艶味」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 18件
風味素材の艶及び発色が良好で、さらに包材からの剥れも良好である、フラワーペースト、カスタード、スープ等のフラワーペースト類を提供すること。例文帳に追加
To provide flour paste such as flour paste, custard and soup, having excellent luster and color development of a flavor material and excellent in peeling off from a wrapping material. - 特許庁
加熱攪拌時に油の分離が起こらず、褐変が生ぜず、色調、クリーム感、風味およびまろやかさに優れており、表面の光沢、艶などを長期間に亙って維持できる固形ルーおよびその製造法を提供する。例文帳に追加
To obtain a solid roux neither causing separation of oil in heating with stirring, nor browning, having excellent color tone, creamy feeling, taste and mellowness, capable of maintaining luster, gloss, etc., on the surface for a long period of time and to provide a method for producing the roux. - 特許庁
蒸煮後の飯粒同志の付着性の改善ができ、また米飯の風味、食感、色調、艶等の改善もでき、特に、凍結に適した蒸煮米飯の製造方法を提供すること。例文帳に追加
To provide a method for producing a steamed and cooked rice especially suitable for freezing by which adhesion of a rice grains to each other after the steaming can be improved, and the flavor, the texture, the tone, and the gloss, etc., of the cooked rice are also improved. - 特許庁
茶葉を艶のある緑色にして、水色、香り、風味等の品質を向上させた緑茶にし、緑茶の歩留を向上させ、ボイラーへのスケールの付着を防止する。例文帳に追加
To provide a method for producing green tea for making tea leaves glossy green, improving the green tea in quality such as color of water, aroma and flavor, improving the yield of the green tea and preventing scale from adhering to a boiler. - 特許庁
米飯の風味や食感、艶などの品質を変えることなく、製造時の機械適性を改善する米飯用ほぐれ改良剤、及びこのほぐれ改良剤を使用した米飯の製造方法を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide an improver of unloosening of cooked rice, capable of improving mechanical suitability at the time of production without changing the properties of the cooked rice such as flavor, texture and gloss, and further to provide a method for producing the cooked rice by using the improver of the unloosening. - 特許庁
風味に悪影響を与えず、艶やかな光沢があり、コーティング表面が滑らかで見栄えが良いコーティングを施すことができるコーティング方法及び該コーティング方法によりコーティングされた食品を提供するものである。例文帳に追加
To provide a method for coating food which achieves coating to obtain a smooth and good appearance coated surface with gloss without exerting any bad influence on flavor, and a food product coated according to the coating method. - 特許庁
包材で包装された内容物の色艶、風味、香り、食感および旨味に係る品質を劣化させることなく包装体の内容物及び包材を短時間で、特に芽胞菌を対象とした殺菌価以上に加熱殺菌することができる包装体の加熱方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method of heating a package, capable of heat-sterilizing a content and a packaging material of the package in a short time to a sterilization value more than that especially for a spore bacterium, without degrading the quality of the content wrapped by the packaging material, such as color and luster, flavor, smell, texture, and taste. - 特許庁
本発明は、米の炊飯時あるいは炊飯後に添加することにより、ご飯粒同士の粘着を抑制してご飯のほぐれ性や艶、食感を向上させるだけでなく、非常に風味に優れたご飯が得られる炊飯用油脂組成物を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide an oil and fat composition for cooking rice, which suppresses mutual adhesion of rice-grain, imparting cooked rice improved rice-grain disaggregation, luster, palate feeling and taste, by being added before or after cooking rice. - 特許庁
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