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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > raw creamに関連した英語例文

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raw creamの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 68



例文

METHOD FOR PRODUCING ICE CREAM CROQUETTE AND ICE CREAM CROQUETTE RAW MATERIAL例文帳に追加

アイスクリームコロッケおよびアイスクリームコロッケ素材の製造方法 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING RAW CREAM, AND RAW CREAM HAVING 40-46 MASS% OF MILK FAT例文帳に追加

生クリームの製造方法、及び乳脂肪含量が40〜46質量%の生クリーム - 特許庁

TECHNIQUE FOR RAPIDLY WHIPPING RAW CREAM例文帳に追加

生クリームを速く泡立てれる技術 - 特許庁

ICE CREAM CONTAINING YEAST MASH AND MILK RAW MATERIAL例文帳に追加

酒母と乳原料とを含有するアイスクリーム - 特許庁

例文

This foaming oil-in-water emulsified composition is obtained by mixing raw cream or a raw cream-containing oil-in-water emulsified product (A), and an oil-in-water emulsified product (B) containing no raw cream, and having an oil content higher than that of the raw cream or the raw cream-containing oil-in-water emulsified product (A).例文帳に追加

生クリーム又は生クリーム含有水中油型乳化物(A)、及び、油分含量が該生クリーム又は生クリーム含有水中油型乳化物(A)よりも大であり、生クリームを含まない水中油型乳化物(B)を混合してなることを特徴とする起泡性水中油型乳化組成物。 - 特許庁


例文

a soft and rich cheese that is made by adding raw milk to cream, called cream cheese 例文帳に追加

クリームチーズという,生牛乳にクリームを加えた柔らかくて味の濃厚なチーズ - EDR日英対訳辞書

To provide a reconstituted cream defrosted from freezing, given by using frozen cream and/or frozen cream cheese as raw materials, having raw cream-like viscosity and whipping properties, and free from food additives.例文帳に追加

凍結クリーム及び/又は凍結クリームチーズを原料として、生クリーム様の粘度及びホイップ性を有する食品添加物無添加の凍結解凍還元クリームを提供する。 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING RAW CREAM, AND RAW CREAM HAVING 35 MASS% OR ABOVE AND LESS THAN 40 MASS% OF MILK FAT例文帳に追加

生クリームの製造方法、及び乳脂肪含量が35質量%以上40質量%未満の生クリーム - 特許庁

FOOD MATERIAL HAVING RAW CREAM-LIKE TASTE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

生クリーム様呈味を有する食品素材及びその製造方法 - 特許庁

例文

To provide an automatic ice cream vending machine capable of selling ice cream simultaneously with supplying the raw material, and preventing pollution on or around the automatic vending machine by leakage of the liquid ice cream raw material.例文帳に追加

原料の供給同時に販売が可能になるのみならず、液状のアイスクリーム原液が漏れ出ることによる自動販売機やその周辺の汚染の心配のないアイスクリーム自動販売機を提供する。 - 特許庁

例文

To provide a method for producing raw cream suppressed in cream floating (creaming) even if having 40-46 mass% of milk fat, and to provide the raw cream having 40-46 mass% of milk fat.例文帳に追加

乳脂肪含量が40〜46質量%であっても、クリーム浮上(クリーミング)が抑制された生クリームの製造方法、及び乳脂肪含量が40〜46質量%の生クリームを提供する。 - 特許庁

This method for producing the ice cream croquette raw material comprises enclosing ice cream in a two-pieces container-like baked product having flour as the main raw material, and applying coating to the outside of the ice cream enclosing product followed by freezing.例文帳に追加

アイスクリームを、穀粉を主原料とした2片の器形状の焼成物中に封入し、当該アイスクリーム封入物の外側に衣をつけた後、冷凍することを特徴とするアイスクリームコロッケ素材の製造方法。 - 特許庁

To provide an ice cream-producing device which can simply produce an ice cream at a home or the like without preliminarily cooling raw materials in a freezer.例文帳に追加

事前に冷凍庫で冷却することなく、家庭などで簡単にアイスクリームを製造できるようにする。 - 特許庁

This reconstituted cream is obtained by preparing an aqueous starch solution, treating the solution to be reduce in viscosity, mixing the solution with the defrosted frozen cream and/or the defrosted frozen cream cheese together with a milk component, and reemulsifying the mixture to give the reconstituted cream defrosted from freezing, free from food additives, and furnished with the raw cream-like viscosity and whipping properties.例文帳に追加

澱粉水溶液を調製して粘度を低下させる処理をした後、解凍した凍結クリーム及び/又は凍結クリームチーズ及び乳成分を混合し、再乳化することで、生クリーム様の粘度及びホイップ性を有する食品添加物無添加の凍結解凍還元クリームを得る。 - 特許庁

Ice cream is produced by using yeast mash obtained in the brewing stage of Japanese sake and a milk raw material.例文帳に追加

日本酒の製造工程で得られる酒母と乳原料とでアイスクリームを調製する。 - 特許庁

ICE CREAM-LIKE FOOD USING FINELY PULVERIZED SOYBEAN POWDER AS RAW MATERIAL, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

大豆微粉末を原料とするアイスクリーム様食品及びその製造方法 - 特許庁

To provide an easy method with less waste for producing ice cream croquette, enabling enjoying crispy feeling of coating peculiar to croquette and contrast of really hot coating with cold ice cream, and the raw material of the ice cream croquette.例文帳に追加

コロッケ特有の衣のサクサク感および、熱々の衣と冷たいアイスクリームの対比を楽しめるアイスクリームコロッケと、そのアイスクリームコロッケ素材の簡便かつ無駄の少ない製造方法の提供すること。 - 特許庁

With the ice cream stabilizer, an ice cream product having 50-200 wt.% of air content (overrun) based on the weight of the raw liquid, and having the same body feeling and palate feeling as those of a low-overrun ice cream product can be obtained.例文帳に追加

これにより、原液重量を基準とした空気の含有量(オーバーラン)が50〜200重量%であって、かつ、低オーバーランのものと同様のボディー感及び食感を有するアイスクリーム製品を得ることができる。 - 特許庁

To obtain an edible container which sustains productivity of normal ice cream-filled wafers containing ice cream without increasing a raw material cost, and enables unconventionally tasting ice cream flavor while having flavor like a kind of bean-jam-filled wafers of Japanese-style confection.例文帳に追加

通常のアイスクリーム入りのモナカの生産性を維持し原料コストを高めることなく、和菓子の最中種様の風味を有しながらアイスクリームの風味をこれまでになく味わえる可食容器を得る。 - 特許庁

The method for producing whipped cream comprises the following process: reducing pressure of the dinitrogen monoxide gas supplied from a supply steel cylinder by a pressure-reducing valve 3; quantifying the amount supplied of the pressure-reduced dinitrogen monoxide gas; and supplying the gas into a cream container 7 charged with whipped cream raw material milk to dissolve the dinitrogen monoxide gas into the whipped cream raw material in the cream container 7.例文帳に追加

供給ボンベ2から供給される亜酸化窒素ガスを減圧弁3により減圧し、その減圧された亜酸化窒素ガスの供給量を定量供給手段により定量化してホイップクリーム原乳を収容したクリーム容器7に供給し、クリーム容器7内でホイップクリーム原乳に亜酸化窒素ガスを溶け込ませてホイップクリームを製造する構成としたことを特徴とする。 - 特許庁

The method for producing the whipped cream is obtained by mixing a raw material cream containing fat with glucan having an inner branched ring structure portion and an outer branched structure portion, and having a polymerization degree of not less than 50, and then whipping the raw material cream mixed with the glucan to contain air.例文帳に追加

脂肪分を含有する原料クリームに、内分岐環状構造部分と外分岐構造部分とを有する、重合度が50以上であるグルカンを配合し、前記グルカンを配合した該原料クリームを泡立てて含気させてホイップクリームを得る。 - 特許庁

This method for producing the ice cream containing black seven-flavored spices comprises admixing black seven-flavored spice components in a process of producing ice cream through cooling, stirring and freezing an ice cream raw material mixture which is obtained by admixing powdered skim milk, butter, sugar, seasoning, a stabilizer and an emulsifier with raw cream.例文帳に追加

生クリームに脱脂粉乳、バター、砂糖、香料、安定剤、乳化剤等を添加混合してなるアイスクリーム原料混合物を、冷却し、撹拌し、凍結させてアイスクリームを製造する工程において、黒色七味唐辛子成分を添加混合することを特徴とする黒色七味唐辛子入りアイスクリームの製造方法。 - 特許庁

This method for producing the raw cream comprises a sterilization process of sterilizing separate cream obtained by separating raw material milk and having 40-46 mass% of milk fat, a homogenizing process (a) of homogenizing the separate cream after the sterilization process, and a homogenizing process (b) of homogenizing the separate cream before the sterilization process.例文帳に追加

本発明は、原料乳を分離して得られる乳脂肪含量が40〜46質量%の分離クリームを殺菌する殺菌工程と、前記殺菌工程の後に前記分離クリームを均質化する均質化工程(a)と、さらに前記殺菌工程の前に前記分離クリームを均質化する均質化工程(b)を有することを特徴とする生クリームの製造方法である。 - 特許庁

To prepare a foaming beverage comprising a raw material, hot water and soda supplied in a cup, without providing newly storage containers for a foaming raw material exclusive for the foaming cream, a powdery raw material for foaming cream and the like.例文帳に追加

フォーミングクリーム専用の発泡性原料、フォーミングクリーム用粉末原料収納容器等を新たに設けなくても、カップに供給した原料と湯と炭酸水とから成るフォーミング飲料を調理することができるカップ式自動販売機を提供する。 - 特許庁

The dessert as ice cream is obtained by pulverizing natural medication (usable as food) with high medical effect, uncontradictory to the Pharmaceutical Affairs Law, sterilizing the product at a low temperature, and adding to the base (mixture of milk, raw cream, yolk or the like) of ice cream, ice milk and lacto-ice.例文帳に追加

薬事法に抵触しない(食品として扱える)薬効効果の高い生薬を粉末にし、低温殺菌し、アイスクリーム、アイスミルク、ラクトアイスのベース(牛乳、生クリーム、卵黄等のミックス)に添加して氷菓に仕立てます。 - 特許庁

This cream containing calcined shell powder is characterized by adding/mixing the calcined powder of high calcium-containing shells such as shells or pearl shells to a raw material for producing the cosmetic cream.例文帳に追加

貝殻あるいは真珠等の高カルシウム含有貝類の焼成粉末を化粧品クリーム製造原料に添加・混合してなる貝類焼成粉末入りクリーム。 - 特許庁

This raw confectionery with new palate feeling is obtained by pouring filling such as cream, mousse, padding, Bavarian cream, anglaise sauce and meringue into a cake hoop for confectionery, and freezing and solidifying only the outer surface of the cake hoop followed by wrapping the resultant product with an edible sheet.例文帳に追加

製菓用セルクルにクリーム類、ムース類、餡類、バヴァロア、アングレーズソース、メレンゲ等のフィリングを注入し、その外表面のみを冷凍固化した後、可食性シートで包むことで新しい食感の生菓子を得る。 - 特許庁

In making beverages, raw materials (sugar) which penetrate and dissolve more easily in the diluted solution than powder raw materials (cream) are charged under the powder raw materials.例文帳に追加

飲料の調理に際して、粉末原料(クリーム)の下に当該粉末原料よりも希釈液に対して浸透し易く溶け易い原料(砂糖)を投入する。 - 特許庁

The method includes adding vinegar and/or seasoning vinegar to cream that is a butter raw material, churning it, then washing it with water, and working it.例文帳に追加

バター原料のクリームに食酢及び/又は調味酢を加えてチャーニングした後、水洗いし、ワーキングした。 - 特許庁

Also, it is preferable to further add/mix uncalcined shell powder to the raw material for producing the cosmetic cream.例文帳に追加

また、化粧品クリーム製造原料には更に未焼成の貝類粉末を添加・混合してクリームを製造することも好ましい。 - 特許庁

This method for producing the vegetable pudding is characterized in that milk, raw cream, granulated sugar, yolk or the like are mixed with the boiled vegetable, and the resultant product is solidified with a gelatin and cooled.例文帳に追加

茹でた野菜に牛乳、生クリーム、グラニュー糖、卵黄等を混ぜ合わせ、ゼラチンで固め冷やしたことを特徴とする。 - 特許庁

The method for producing retort sauce for carbonara containing egg yolk and cream or the like comprises adding the cream or the like after heating egg yolk-containing raw material liquid for the sauce part over a specific temperature of material instead of merely mixing the egg yolk and the cream or the like which are the raw material of the retort sauce for carbonara.例文帳に追加

卵黄及びクリーム類を含有するカルボナーラ用レトルトソースの製造方法にあたり、カルボナーラ用レトルトソースの原料である卵黄とクリーム類を単に混合するのではなく、クリーム類の添加を、卵黄を含有したソース部の原料液を特定品温以上に加熱した後に行うことを特徴とするカルボナーラ用レトルトソースの製造方法。 - 特許庁

To provide an auxiliary-raw-material flotation type paper cup type automatic vending machine which floats an auxiliary raw material on a coffee drink so that the coffee drink and whip cream are properly mixed and tasted from the 1st sip of drinking.例文帳に追加

飲むとき一口目からコーヒー飲料とホイップクリームが適度に混じった味を味わうことのできる、コーヒー飲料上に補助原料を浮遊させた補助原料浮遊型のカップ式自動販売機を提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing deodorant cocoa butter suppressed in daily flavor deterioration, preventing reversion flavor from occurring, and drawing the taste of a material using the butter such as chocolate (dark milk and white chocolate) and each kind of cream (raw cream, strawberry or the like).例文帳に追加

経日的な風味劣化が抑制されて戻り臭の発生が防止され、しかもこれらを使用したチョコレート(ダーク、ミルク及びホワイトチョコレート)や各種クリーム類(生クリーム、ストロベリー等)等の素材の味を引き出すことのできる、脱臭ココアバターを製造し得る方法を提供すること。 - 特許庁

This method comprises mixing a rose hip paste produced by immersing the rose hip subjected to grinding, grain size control, or the like, in hot water at 80-85°C and further filtering the immersed product with a filter having an appropriate mesh to an ice cream mix which is a raw material of the ice cream, and cooling, stirring and freezing which are routine procedures.例文帳に追加

アイスクリームの原料であるアイスクリームミックスの中に、粉砕、粒度調整などを行ったローズヒップを80乃至85℃の熱水に浸し、さらに適正なメッシュのフィルターで濾過して製造したローズヒップペーストを混入し、常法である冷却、攪拌、凍結させた構成から成る。 - 特許庁

The ice cream stabilizer is obtained by using carboxymethylcellulose sodium having an etherification ratio of 0.8-2.0 and viscosity of 2 wt.% water solution of 100-2,000 mPa s, as a stabilizer, and is admixed into ice cream raw liquid (mixture) so as to account for 0.1-2.0 wt.%.例文帳に追加

エーテル化度が0.8〜2.0であって、2%水溶液粘度が100〜2000mPa・sのカルボキシメチルセルロース・ナトリウム塩を安定剤として用い、アイスクリーム原液(ミックス)中に0.1〜2.0重量%となるように配合する。 - 特許庁

To obtain a raw confectionery excellent in workability and palate feeling and having a uniform form and a variety of flavor when wrapping filling such as cream, mousse, padding, Bavarian cream, anglaise sauce and meringue as a solid or a fluid by utilizing an edible sheet as a wrapping or coating material.例文帳に追加

包餡または被覆素材として可食性シートを活用して固形物若しくは流動物としてクリーム類、ムース類、餡類、バヴァロア、アングレーズソース、メレンゲ等のフィリングを包餡する際に、作業性の良い形状の均一な、食感に優れ、多様な風味を有した生菓子を提供すること。 - 特許庁

Specifically, the method comprises using raw material milk prepared through subjecting only the cream to homogenization to make fat globules have ≤2.5 μm and mixing the cream with non-homogenized defatted milk to produce Camembert cheese whose fat globules become2.5 μm even when subjected to retort sterilization.例文帳に追加

すなわち上記の課題は、クリームのみを均質化処理して、脂肪球径を2.5μm以下にし、均質化処理していない脱脂乳と混合・調製した原料乳を使用して、カマンベールチーズを製造し、レトルト殺菌処理をしても脂肪球径が25μm以下となるカマンベールチーズの製造方法などにより解決される。 - 特許庁

The method for producing the cream cheese-like food product comprises subjecting raw material mixed so as to contain40 wt.% of cream cheese, 3-10 wt.% of starch and 1-5 wt.% of gelatin to heating emulsification followed by cooling the emulsified material while stirring.例文帳に追加

クリームチーズ類を40重量%以上、澱粉類を3〜10重量%及びゼラチンを1〜5重量%含有するように配合した原料を、加熱乳化した後、撹拌しながら冷却することを特徴とする前記クリームチーズ様食品の製造方法。 - 特許庁

The retort cream sauce is prepared so as to obtain a cream-stewed dish by adding ingredients to the retort cream sauce and cooking the mixture with a microwave oven, and contains ≤4 mass% of protein, 0.1-2 mass% of egg yolk in terms of raw one, and 0.001-1 mass% of monoacyl-type hydrophilic emulsifier each based on the whole of the retort cream sauce.例文帳に追加

具材を加えて電子レンジで加熱調理することによりクリーム煮料理を得られるようにするレトルトクリームソースであって、蛋白質の含有量がレトルトクリームソース全体の4質量%以下であり、卵黄の含有量が生換算でレトルトクリームソース全体の0.1〜2質量%であり、モノアシル型親水性乳化剤の含有量がレトルトクリームソース全体の0.001〜1質量%であるレトルトクリームソース。 - 特許庁

This method for the production of the cream sauce from a milk raw material containing milk protein and cereal flour comprises the incorporation of whey protein, lysolecithin and λ-carrageenan.例文帳に追加

乳蛋白を含む乳原料および穀粉類を用いるクリームソース類の製造において、乳清蛋白、リゾレシチンおよびλ−カラギーナンを配合する、クリームソース類の製造方法。 - 特許庁

High-quality tomato puree, tomato ketchup, tomato soup, tomato cream soup, pizza sauce, tomato juice or tomato mixed juice is obtained by using the high-quality tomato processed product as part or the whole of the raw material.例文帳に追加

また上記高品質トマト処理物を原料の一部又は全部として用い、高品質の、トマトピューレ、トマトケチャップ、トマトスープ、トマト・クリーム・スープ、ピザソース、トマトジュース又はトマトミックスジュースを得る。 - 特許庁

To provide a method for efficiently producing favorable chocolate ice cream which has soft and sticky palate feeling, like that of raw chocolate, and whose outer periphery is coated with chocolate.例文帳に追加

生チョコレートのような柔らかく粘り気のある食感を有し、外周がチョコレートで被覆された風味のよいチョコレートアイスクリームを効率よく製造することができるチョコレートアイスクリームの製造方法を提供する。 - 特許庁

This cheese-containing custard cream product is obtained by mixing at least modified starch, sugar, egg yolk, milk, and cheeses as raw materials, optionally adding oils and fats to the mixture, heating the mixture to about 90°C with stirring and quenching the mixture.例文帳に追加

少なくとも化工澱粉と砂糖と卵黄と牛乳とチーズ類とを原料として配合し、それに必要に応じて油脂類を加え、90℃前後程度まで加熱攪拌後急冷してチーズ入りカスタードクリームの製品を得る。 - 特許庁

To provide an ice cream-like food using finely pulverized soybean powder as a raw material, having good palate feeling with no soybean smell, and containing soybean fibers.例文帳に追加

大豆臭を無くした食感の良い、大豆繊維質を含有する大豆微粉末を原料とするアイスクリーム様食品及びその製造方法を提供することにある。 - 特許庁

The whipping scoop obtained by boring holes (2) at a plate (1) of the shape of a rice-scoop is used to put liquids such as eggs, egg white, raw cream into a bowl and to manually stir them for foaming.例文帳に追加

しゃもじ形の板(1)に穴(2)を設けた、泡立て器あわしゃもを使用して卵、卵白、生クリーム等の液体をボールに入れ、手動で攪拌して泡を立てる道具である。 - 特許庁

To provide ice cream-like frozen dessert as a health food using fermented soybean (with Bacillus natto) free from threading, bitter taste and fermented soybean odor as a main raw material, and a method for producing the frozen dessert.例文帳に追加

糸引き、苦味、納豆臭のない納豆を主原料とする健康食品としてのアイスクリーム様冷菓及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

The method for producing frozen confectionery having good storability comprises adding 4-15 wt.% of sugar alcohol to raw material mix, mixing 0.25-0.40 wt.% of fatty acid ester of glycerin (whose iodine number is 23-34) as an emulsifier, and freezing the mixture to obtain low-calorie ice cream.例文帳に追加

原料ミックスに糖アルコール類を4〜15重量%含有し、乳化剤としてク゛リセリン脂肪酸エステル(ヨウ素価23〜34)を0.25〜0.40重量%を配合してフリーシ゛ンク゛を行い、低カロリーなアイスクリーム類を得る。 - 特許庁

To further effectively utilize powder of a Mekabu (fertile leaf separating from stem of seaweed) which is natural product and safe to human bodies and highly effective, as a raw material for hair shampoo, hair treatment, hair growing agent and cosmetic cream.例文帳に追加

天然物で人体に安全であることが分かっており且つ有効性の高い、メカブ粉末をさらに有効にヘアシャンプー、ヘアトリートメント、育毛料及び化粧クリームの原料として利用する。 - 特許庁

例文

The producing method comprises mixing and filtering raw materials followed by sterilization or pasteurization, and without emulsifying treatment before and after the sterilization or pasteurization, forcedly cooling the resultant material to produce a liquid soft mix for the objective soft ice cream.例文帳に追加

原料を混合し、ろ過し、滅菌又は殺菌し、この滅菌又は殺菌の前後に乳化処理することなく、その後、強制冷却して液状ソフトミックスを製造する。 - 特許庁

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