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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 冷凍野菜の意味・解説 > 冷凍野菜に関連した英語例文

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冷凍野菜の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 122



例文

冷蔵室のドア開閉が増加する夏場においても、冷凍室の能力を確保でき、更に野菜室の湿度に保ち、野菜室に貯蔵する食品の保鮮性を向上する冷蔵庫を提供する。例文帳に追加

To provide a refrigerator capable of securing capacity of a freezing compartment, keeping humidity of a vegetable compartment, and improving freshness of foods stored in the vegetable compartment even in summer when a door of a refrigerating compartment is frequently opened and closed. - 特許庁

冷蔵室のドア開閉が増加する夏場においても、冷凍室の能力を確保でき、更に野菜室の湿度に保ち、野菜室に貯蔵する食品の保鮮性を向上する冷蔵庫を提供する。例文帳に追加

To provide a refrigerator capable of securing capacity of a freezing chamber, keeping humidity of a vegetable chamber, and improving freshness keeping performance of food stored in the vegetable chamber, even in summer of increased door opening-closing of a refrigerating chamber. - 特許庁

冷蔵室のドア開閉が増加する夏場においても、冷凍室の能力を確保でき、さらに野菜室を高湿度に保ち、野菜室に貯蔵する食品の保鮮性を向上する冷蔵庫を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a refrigerator capable of securing the performance of a freezing chamber even in summer when a door of a refrigeration chamber is often opened and closed, keeping a vegetable chamber in high humidity, and improving the freshness of food stored in the vegetable chamber. - 特許庁

他の食材に接触したり加熱調理や冷凍保存したりしても、退色することがなく、かつ食感の良好な緑色野菜が得られる緑色野菜の退色防止方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for preventing fading of a green vegetable by which the green vegetable having a good texture is obtained without fading, even when contacting other food materials, or cooked or frozen and preserved. - 特許庁

例文

加熱しただけで、手軽に短時間で食する事の出来る、煮崩れしない味付き煮付け南瓜及び根菜野菜冷凍野菜の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing the frozen vegetables of hardly crumbling seasoned and boiled pumpkins and root vegetables with soy and sugar, easily becoming eatable in a short time only by heating. - 特許庁


例文

肉及び野菜を表面に適度な焦げ目を作ると共に、内部まで火が通るまで焼き上げ、焼き上がった肉及び野菜を0℃以下に急速冷凍する。例文帳に追加

This method for preserving the roasted meat and roasted vegetables in vacuum-frozen pack form is constituted of making proper scorches on the surface of a meat or vegetable, roasting the meat or vegetable until the inner portion is heated, and quickly freezing the roasted meat or vegetable at 0°C or lower. - 特許庁

このため、冷凍室13内および野菜室18内のそれぞれに専用のドア操作装置を収納する必要がなくなるので、冷凍室13および野菜室18のそれぞれで食品の収納スペースが小さくなることを抑えることができる。例文帳に追加

Therefore, since it is not necessary to store an exclusive door operation device in each of the freezing chamber 13 and the vegetable chamber 18, the reduction of the food storage space in each of the freezing chamber 13 and the vegetable chamber 18 can be prevented. - 特許庁

開扉補助装置11は、野菜室用扉の開放を補助する電磁石12と、冷凍室用扉の開放を補助する電磁石14と、野菜室用開扉スイッチ15と、冷凍室用開扉スイッチ16と、制御回路24などを備えて構成されている。例文帳に追加

A door opening assisting device 11 comprises: electromagnets 12 assisting opening of the door for a vegetable chamber; electromagnets 14 assisting opening of the door for a freezing chamber; a door opening switch 15 for the vegetable chamber; a door opening switch 16 for the freezing chamber; and a control circuit 24. - 特許庁

開扉補助装置11は、野菜室用扉の開放を補助する電磁石12と、冷凍室用扉の開放を補助する電磁石14と、野菜室用開扉スイッチ15と、冷凍室用開扉スイッチ16と、制御回路24などを備えて構成されている。例文帳に追加

A door opening assisting device 11 comprises an electromagnet 12 assisting opening of the door for a vegetable chamber; an electromagnet 14 assisting opening of the door for a freezing chamber; a door opening switch 15 for the vegetable chamber; a door opening switch 16 for the freezing chamber; and a control circuit 24 or the like. - 特許庁

例文

冷凍後電子レンジ加熱を受けても品質が保持される冷凍食品を提供すること、冷凍、電子レンジ加熱中に起きる肉類、野菜類等の食材の水分の蒸発が抑制される冷凍食品を提供すること、及び冷凍焼けや電子レンジでの不均一加熱を防止し、製造性のよい冷凍食品を提供すること。例文帳に追加

To provide frozen food products maintaining quality even when heated with microwave after frozen, to provide frozen food products suppressed in evaporation of water in food materials such as meats and vegetables, and to provide frozen food products having good manufacturability and prevented from freezer burn and uneven heating in a microwave oven. - 特許庁

例文

スターリング冷蔵庫本体1は、スターリング冷凍機9と、冷蔵室4、冷凍室5、野菜室7と、断熱材で仕切られた独立した収容室6を備えている。例文帳に追加

The main body 1 of the stirling refrigerator is equipped with a stirling refrigerating machine 9, a refrigerating chamber 4, a freezing chamber 5, a vegetable chamber 7 and the separate internment chamber 6 partitioned by the heat insulating material. - 特許庁

冷蔵室11と冷凍室9を区画する仕切壁22は、仕切壁22b,22cで構成されて冷凍室9とその上側の野菜室10とを仕切り、これらを熱的に区画する。例文帳に追加

A partition wall 22 for partitioning a cold room 11 and a deep freezing room 9 has partition walls 22b, 22c, partitions the room 9 and a vegetable chamber 10 of an upper side and thermally partitions them. - 特許庁

また、新温度帯冷凍室は、新温度帯設定の他に、冷凍室温度、氷温室温度、冷蔵室温度、野菜室温度またはワイン保存室温度の少なくとも一つに切替え可能な貯蔵室としたものである。例文帳に追加

The new temperature-zone freezer room 300 is formed as a storage room allowing its temperature to be changed to at least one of the refrigeration room temperature, the ice storage temperature, the refrigerator temperature, a vegetable room temperature and a wine storage room temperature. - 特許庁

餅及び牛蒡や人参などの野菜類、肉類、魚介類等の具材とスープとを一体化させた状態で凍らせた冷凍雑煮であって、未調理の餅及び牛蒡や人参などの野菜類、肉類、魚介類等の具材とスープとを型枠内に入れ冷凍したことを特徴とした冷凍雑煮を採用する。例文帳に追加

The frozen Zoni is obtained by integrally freezing the ingredients such as rice cakes, vegetables such as burdock or carrot, meat, fish and shellfish and the like, and the soup; wherein the ingredients such as uncooked rice cakes, the vegetables such as burdock or carrot, meat, fish and shellfish and the like, and the soup are charged in a molding frame to freeze them. - 特許庁

この発明は、冷蔵室、製氷室、切替室、野菜室および冷凍室又は少なくとも1つ以上の冷凍室と冷却器を有し、且つ、自動製氷機能を有する冷蔵庫において、前記製氷室又は冷凍室を製氷専用区部とした構成とした。例文帳に追加

The refrigerator includes the refrigerating chamber, ice making chamber, switching chamber, vegetable chamber and a freezing chamber or at least one freezing chamber and cooler and is equipped with the automatic ice making function, wherein the ice making chamber or freezing chamber is made an exclusive division for ice making. - 特許庁

本発明に係る果実及び野菜の脱渋方法は、果実又は野菜を、アルカリイオン水中に浸漬し、その後、当該アルカリイオン水から取り出して冷凍し、所定時間経過後に解凍・乾燥処理を行うことを特徴としている。例文帳に追加

The method for removal of astringency of the fruit and the vegetable comprises immersing the fruit or vegetable in alkali ion water, taking out the fruit or vegetable from the alkali ion water and freezing and after passage of a fixed time, thawing and drying the fruit or vegetable. - 特許庁

冷蔵庫本体1の内部の野菜室5と温度切換室7や冷凍室8とを段差を有するクランク形状の仕切壁3Aと縦仕切壁3Bとからなる仕切壁3により仕切ると、前記段差により前記野菜室5は高さが高い左の空間と、低い右の空間とが形成されることとなる。例文帳に追加

When the vegetable chamber 5, the temperature switching chamber 7 and the freezing chamber 8 in a refrigerator body 1 are partitioned by a partition wall 3 comprising a crank type partition wall 3A and a longitudinal partition wall 3B having a level difference, a high left space and a low right space are formed in the vegetable chamber 5 by the level difference. - 特許庁

庫内が冷凍温度となる食品室5、7と食品室11の間で上と下から直接挟まれた野菜室9に、凝縮器19の一部となるパイプ21を延長配置し、そのパイプ21による放熱で野菜室9の庫内を暖める。例文帳に追加

A pipe 21 as a part of a condenser 19 extends to the vegetable compartment 9 directly held between a food compartment 5, 7 and a food compartment 11 having freezing temperatures inside, from its upper and lower portions, and the inside of vegetable compartment 9 is heated by heat radiation by the pipe 21. - 特許庁

野菜本来の組織の破壊を極力防止して酵素を失活させた冷蔵或いは冷凍野菜に関し、電解質、好ましくは強電解質を含有するエチルアルコール溶液に野菜を浸漬させた後、従来技術よりも低い温度でより短時間加熱し、或いは、電解質、好ましくは強電解質を含有する水溶液に野菜を浸漬させた後マイクロ波加熱し、野菜中の酵素を失活或いは低減させて低温保存されている。例文帳に追加

The refrigerated or frozen vegetables prevented from the break of vegetable essential texture as much as possible and having enzymes inactivated are preserved at low temperature by soaking vegetables in ethylalcohol solution containing electrolyte, preferably strong electrolyte, heating the vegetables for shorter time at lower temperature than by conventional technique, or alternatively by soaking vegetables in aqueous solution containing electrolyte, preferably strong electrolyte followed by microwave heating so as to inactivate or lower enzymes in the vegetables. - 特許庁

溶液中の尿素濃度が0.005 〜0.1 重量%である尿素を含む溶液、あるいは、尿素に加えて適宜の糖及び/又は糖アルコール並びにカルシウム塩及び/又はマグネシウム塩を含む溶液に、野菜類を浸漬した後、冷凍することによって、凍結・解凍後に食感の優れた冷凍野菜を製造する。例文帳に追加

Vegetables are dipped in a solution containing urea at 0.005-0.1 wt.% of urea concentration in the solution or a solution containing a suitable saccharide and/or a suitable sugar alcohol and a calcium salt an/or a magnesium salt in addition to the urea and then frozen to thereby produce the frozen vegetables excellent in texture after freezing and thawing. - 特許庁

仕切壁の上部に野菜容器を配設した冷蔵室を配置し、下部に冷凍室を配置し、1つの冷却器で冷蔵室及び冷凍室を冷却する場合であっても、利便性及び容積効率に優れた冷蔵庫を提供する。例文帳に追加

To provide a refrigerator having excellent convenience and volume efficiency even in a case when a refrigerator compartment provided with a vegetable container is disposed at an upper portion of a partitioning wall, a freezer compartment is disposed at a lower portion, and the refrigerator compartment and the freezer compartment are cooled by one cooler. - 特許庁

冷凍耐性を付加させた冷凍野菜おろしを主原料とし、動物性タンパク質及び植物性タンパク質からなる群から選択される少なくとも一種と、デンプン、糖類、ゲル化剤、香料・風味補助材を混合することで得られる食品である。例文帳に追加

The food, with grated frozen vegetables imparted with freeze resistance as the main raw material is obtained by mixing together at least one protein selected from the group consisting of zooprotein and phytoprotein, starch, a saccharide, a gelatinizer, a flavor and a flavor auxiliary. - 特許庁

独立した冷蔵室1、製氷室2、切替室3、野菜室4、冷凍室5を有する冷凍冷蔵庫において、冷蔵室1内に4つの独立した区画7a〜7dを設け、その一番下の独立した区画7d内に上下移動可能な天井棚8を設けたものである。例文帳に追加

In this refrigerator-freezer having a refrigerating compartment 1, an ice-making compartment 2, a selective compartment 3, a vegetable compartment 4 and a freezing compartment 5 independent from each other, four independent sections 7a-7d are formed in the refrigerating compartment 1, and a vertically-movable ceiling shelf 8 is disposed in the lowermost independent section 7d. - 特許庁

野菜を、静磁場発生手段および交流を通電して変動磁場を発生する電磁コイル構造体を複数個設置した冷凍庫の内部閉空間に収容して静磁場および変動磁場の作用下で所定の温度まで急速冷却したのち、その温度で瞬時に冷凍する。例文帳に追加

The method comprises the following process: putting fresh vegetables in an inner enclosed region of a freezer where a plurality of static magnetic field generators and electromagnetic coil structures generating a variable magnetic field by turning an alternating current are arranged; and rapidly cooling the vegetables down to a predetermined temperature under the effect of the static magnetic field and the variable magnetic field followed by instantaneously freezing the vegetables at the temperature. - 特許庁

冷凍室53と野菜室54を備え、冷凍室53と野菜室54との間を仕切壁56により区画した冷蔵庫に於いて、外気温度を検知するセンサ87と、野菜室54に設置される庫内温度補償ヒータ86と、この庫内温度補償ヒータ86の発熱量を可変に制御できる制御装置100とを備え、センサ87によって検知された外気温度値(Txn)が下がった時に、庫内温度補償ヒータ86に印加する通電率Vxnを制御装置100によって3段階以上(好ましくは4段階以上)に変化させ、庫内温度補償ヒータ86の発熱量を増加させた。例文帳に追加

When the outside air temperature value Txn detected by the sensor 87 is lowered, a power distribution ratio Vxn applied to the inside temperature compensating heater 86 is changed by three stages or more (preferably four stages or more) by the control device 100, to increase the heat generation of inside temperature compensating heater 86. - 特許庁

十二種類の野菜とカゴメ昆布の粉末を混ぜ合わせた納豆を、ミネラル水とヤーコンの塊根粉末とオリゴ糖を入れた餅生地で包あんして冷凍する。例文帳に追加

The supplement is obtained by wrapping bacillus natto as a mixture of twelve vegetbles and Kagome tangle powder with rice cake dough comprising mineral water, yacon's tuber root powder and oligosaccharide(s) followed by freezing. - 特許庁

包んだ野菜の上から更にベーコンを巻きつけ串などを刺し、餅が柔らかいうちに冷凍し、糯米の素材とその風味を充分に活かし、いつでも手軽に美味しく煮込み食べられるようにした、杵つき餅ベーコン巻きを提供する。例文帳に追加

As a result of this, the rice cake sufficiently makes use of the material and flavor of glutinous rice, and is made easily deliciously eatable anytime through boiling. - 特許庁

制御部32は、野菜室24内の雰囲気を0℃から凍結点までの温度帯に保つように、冷凍サイクルユニットAと副冷却装置Cを制御する。例文帳に追加

A control part 32 controls the refrigeration cycle unit A and the auxiliary cooling device C in order to maintain the atmosphere in the vegetable compartment 24 in the temperature zone from 0°C to the freezing point. - 特許庁

葉物野菜冷凍処理する前にあらかじめ一枚葉の葉部を任意に折りたたみ、次に茎部と折りたたまれた葉部を所定の形状に折り畳み加工することによって解決できる。例文帳に追加

This leaf vegetable for the freezing treatment is obtained by preliminarily arbitrarily folding up the leaf portion of the leaf and then further folding up the folded leaf portion on the stem portion in a prescribed shape. - 特許庁

解凍した際にも、作りたて時における野菜の食感や色を保持し、パンも本来の弾力性、ふっくら感を保持することができる冷凍サンドイッチ及びその製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a frozen sandwich which can hold the original textures and colors of vegetables and the original elasticity and full touch of bread, when thawed, and to provide a method for producing the same. - 特許庁

冷蔵室の給水タンクから野菜室を介して冷凍室の自動製氷機に給水する冷蔵庫において、蛇腹状の導管を使用することが無い冷蔵庫を提供する。例文帳に追加

To disuse a bellows-shaped pipe in a refrigerator wherein water is supplied from a water supply tank in a refrigeration compartment to an automatic ice-making machine in a freezing compartment through a vegetable container. - 特許庁

野菜室4、製氷室5、切替室6、冷凍室7の引出し12〜15のうち一つが引き出された場合も、カメラ23は引出し内を撮影する第2の撮影位置に向きを変え、引き出された引出し内を撮影する。例文帳に追加

When one of drawers 12-15 of a vegetable compartment 4, an ice compartment 5, a switching compartment 6, and a freezing compartment 7 is pulled out, the camera 23 turns its direction to a second shooting position for shooting the inside of the drawer and shoots the inside of the drawer pulled out. - 特許庁

香辛生野菜をおろし器ですりおろし、これを非通気性でかつ任意の形状に成型した収納容器または密封包装容器に適量収納後冷凍保存する。例文帳に追加

This frozen, spicy fresh vegetable product is produced by grating spicy fresh vegetables with a grater and by throwing the grated product in a container or one for seal-packaging, followed by storing it in a frozen state. - 特許庁

生ラーメンと瞬間冷凍した各種野菜、塩鮭、油揚げ、並びにみそと酒粕と化学調味料、七味唐辛子を同一の袋、又はカップに封入したことを特徴とする。例文帳に追加

This instant lees-soup Chinese noodle is characterized by that uncooked Chinese noodle, instantly frozen various kinds of vegetables, salted salmon, fried bean curd, fermented soybean paste, sake lees, chemical seasoning, mixture of red pepper are encapsulated into a single bag or cup. - 特許庁

冷凍室、冷蔵室および野菜室を循環して蒸発器に戻る戻り冷気を、同蒸発器の下部全域に均等に導けるようにして除霜効率および熱交換効率を向上できるようにした電気冷蔵庫を提供する。例文帳に追加

To provide an electrical refrigerator for improving defrosting efficiency and heat exchange efficiency by uniformly guiding return cold air that circulates in a freezer, a refrigerating section, and a vegetable section and returns to an evaporator at the entire lower region of the evaporator. - 特許庁

冷蔵庫に上から冷蔵室、製氷室・切替室、野菜室、冷凍室を備えた冷蔵庫において、各部屋を冷やすダクト構成を簡素に行うことを可能とするものである。例文帳に追加

To simply form a duct configuration for cooling each chamber, in a refrigerator having a refrigerating chamber, an ice making chamber/change over chamber, a vegetable chamber, and a freezing chamber from above. - 特許庁

加工米飯1は炊飯した米飯2と、加熱処理された野菜等の副菜(具)3と、煮出した調味料4とは冷却され、冷却後に混ぜ合わせ一体的に成形されて冷凍される。例文帳に追加

The processed cooked rice 1 is obtained by cooling cooked rice 2, side dishes (ingredients) 3 such as cooked vegetables, and decocted seasoning 4 followed by mixing the cooled materials to be integrated, and freezing the mixture. - 特許庁

また、前記香辛生野菜のおろし汁も同様に前記容器に収納後冷凍保存することにより、繊維質の混在を不要とする調理料理や香辛飲料にも使用できる。例文帳に追加

It is possible to apply spicy vegetable juice to cooked food and/or spicy drink where the coexistence of fibrous materials is not needed, by holding spicy vegetable juice collected when grating spicy vegetables as well, followed by storing it in a frozen state in the same way. - 特許庁

冷蔵室側蒸発器55からの冷熱を冷蔵室18に循環させ、冷凍室側蒸発器57からの冷熱をアイスルーム20を経て野菜室19を循環させる。例文帳に追加

A cold from a cold storage chamber side evaporator 55 is circulated to a cold storage chamber 18, and a cold from a freezing chamber side evaporator 57 is circulated to the vegetable chamber 19 via the ice room 20. - 特許庁

引出し扉に取り付けられた野菜容器または冷凍室容器の手前側の側面下方部に開口とこの開口を覆う蓋を設けて容器の清掃を確実に且つ容易に実施できるようにすること。例文帳に追加

To surely and easily clean a case by forming openings and disposing covers covering the openings at side lower portions in the front side of a vegetable case or a freezing compartment case disposed on a drawer door. - 特許庁

簡単に調理する事ができ、栄養面でも期待でき、あさり、野菜等からでる旨味が御飯にしみ通ったあさり炊き込みコロッケ及びその冷蔵品、冷凍品の製造方法の提供。例文帳に追加

To provide a croquette cooked with asari clams, easily cooked, expectable in respect to nutrition and containing nice taste extracted from asari clam, vegetables and the like, and a method for producing the refrigerated or frozen product. - 特許庁

冷凍室、冷蔵室および野菜室を循環して蒸発器に戻る戻り冷気を、同蒸発器の下部両側に導けるようにして除霜効率および熱交換効率を向上できるようにした電気冷蔵庫を提供する。例文帳に追加

To provide an electric refrigerator improving defrosting efficiency and heat exchange efficiency by uniformly guiding return cold air that is circulated in a freezer, a refrigerating chambers, and a vegetable chambers and returns to an evaporator at the entire lower region of the evaporator. - 特許庁

野菜などを低温輸送する際に保冷容器に収容される蓄冷材であって、冷凍障害を起こすことなく被冷却物および保冷容器内を効率的に冷却できる蓄冷材を提供する。例文帳に追加

To provide a cold storage medium capable of efficiently cooling a cooled matter and a cold storage case without generating refrigeration failure, with respect to the cold storage medium accommodated in the cold storage case in transporting vegetables and the like at a low temperature. - 特許庁

温度補償ヒータの省略を図ると共に上下の冷凍温度帯に挟まれた野菜室の庫内温度が規定温度以下とならないようにする。例文帳に追加

To dispense with a temperature compensating heater, and to prevent an inside temperature of a vegetable compartment held between upper and lower freezing temperature zones, from being lowering to be lower than a prescribed temperature. - 特許庁

使い勝手のよい貯蔵室配置を構成するとともに、冷凍サイクル効率を向上して冷蔵室や野菜室の温度調整や高湿度を保持することができる冷蔵庫を提供する。例文帳に追加

To provide a refrigerator having the layout of storage compartments of high usability, and capable of adjusting temperatures of a refrigerating compartment and a vegetable compartment and keeping high humidity by improving a freezing cycle efficiency. - 特許庁

冷凍室または野菜室の引き出し扉を電動で開放し、また半ドア状態になっていることを検出すると自動的に閉鎖し、また扉開放時及び閉鎖時の物の挟み込みや衝突を検知して対処すること。例文帳に追加

To electrically open a drawer door of a freezing compartment or a vegetable compartment, to automatically close the drawer door when a half-opening state of the door is detected, and to detect and cope with catching and collision of an article in opening and closing the door. - 特許庁

生鮮野菜や魚貝等の生鮮食品を静菌剤を含有する高温水でブランチングし、水きり冷却後、静菌剤水溶液とともに包装し、密封して冷凍する。例文帳に追加

A perishable food such as fresh vegetable, fish and shellfish is blanched with hot water containing a bacteriostatic agent, drained, cooled, packaged together with an aqueous solution of a bacteriostatic agent, sealed and frozen to obtain the frozen food. - 特許庁

冷蔵庫本体1内で冷凍室9と野菜などの貯蔵室10との後方に跨って冷却器室19が設けられ、この冷却器室19内に冷却器8が、その上方に冷気循環用ファン20が配置されている。例文帳に追加

A cooling chamber 19 is provided astride the rear of the freezing chamber 9 and the rear of the storage chamber 10 for vegetable, etc., within a refrigerator body 1, and the cooler 8 and, above it, a fan 20 for chill circulation are provided within this cooling chamber 19. - 特許庁

冷蔵室(野菜室含む)と冷凍室を備えた複数の温度帯を有する冷蔵庫において、冷蔵庫特有の冷却運転に応じて蓄冷材を効率的に利用し、省エネ性を向上できる冷蔵庫を提供する。例文帳に追加

To provide a refrigerator provided with a refrigeration chamber (including a vegetable chamber) and a freezer and having two or more temperature zones, which can improve energy efficiency by efficiently using a cold storage material according to a cooling operation peculiar to the refrigerator. - 特許庁

例文

冷凍冷蔵庫は、野菜室6を含む複数の貯蔵室を形成した冷蔵庫本体1と、貯蔵室の温度を検出する温度検出手段54と、貯蔵室へ供給する冷気の量を制御する制御装置とを備える。例文帳に追加

This refrigerator-freezer is provided with a refrigerator body 1 forming a plurality of refrigerating compartments including the vegetable compartment 6; a temperature detection means 54 for detecting the temperature of the refrigerating compartments; and a control device for controlling the amount of cold air supplied to the refrigerating compartments. - 特許庁

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