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「beverage」に関連した英語例文の一覧と使い方(132ページ目) - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > beverageの意味・解説 > beverageに関連した英語例文

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beverageを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 6818



例文

To provide a coating agent to be applied on the back face of a water-proof label, the coating agent having sufficient water-proof property without decreasing a function of an adhesive such as casein and facilitating production of a beverage label having an excellent property for washing bottles with an alkali.例文帳に追加

本発明は、耐水ラベルの裏面に塗布するコート剤であって、カゼイン等の接着剤の機能を損なわずに、十分な耐水性を保持し、且つアルカリ洗瓶性に優れた飲料用ラベルを作製できるコート剤を提供することを課題とする。 - 特許庁

To clarify a functional substance contained in a camu camu fruit juice and to find out an amount required to demonstrate the function, thereby to provide a function improvement agent which includes the functional substance and can fully demonstrate the function, and to provide the food or beverage containing the same.例文帳に追加

カムカムフルーツ果汁に含まれる機能性物質を明らかにするとともに、その機能を発揮するのに必要な量を見出すことによって、当該機能性物質を含有し、且つその機能を十分に発揮し得る機能性改善剤、及びこれを含む食品もしくは飲料を提供する。 - 特許庁

This oil-in-water type emulsion (except a milk beverage) is characterized by comprising an oil and fat and an aqueous phase containing a milk ingredient and having90°C cloud point measured at 1 wt.% concentration in a 20% aqueous solution of sodium chloride.例文帳に追加

油脂と、乳成分を含む水相とからなる水中油型乳化物であって、20%塩化ナトリウム水溶液中1重量%濃度で測定した曇点が90℃以上であるポリグリセリン脂肪酸エステル含有することを特徴とする水中油型乳化物(ただし、乳飲料は除く)。 - 特許庁

The beverage container holder of the present invention is made such that the lid is opened or closed while the holder moves in a horizontal direction and a space required for turning the lid is not needed in its height direction and so its entire height is not required to be higher than required.例文帳に追加

本発明の飲料容器ホルダーは、水平方向に移動することで蓋体の開閉が行われるものであり、蓋体の回動のためのスペースが高さ方向に必要とならなくなっており、全体の高さを必要以上に高くする必要がなくなっている。 - 特許庁

例文

To provide a milk foamer and a coffee beverage production apparatus with the milk foamer, which are capable of reducing the running cost by suppressing the consumption of a power for retaining a heater of a steam boiler to a high temperature more than necessary.例文帳に追加

必要以上に蒸気ボイラのヒータを高温に維持することによる電力量の消費を抑制し、ランニングコストの低減を図ることができるミルクフォーマー及び当該ミルクフォーマーを備えたコーヒー飲料製造装置を提供する。 - 特許庁


例文

The immunomodulating agent of the present invention can advantageously be used in a food field, a cosmetic field and a medicine field and has high safety and can be administered for a long period and can be utilized for a long period also as a food or beverage or cosmetic containing the immunomodulating agent.例文帳に追加

本発明の免疫調節剤は、食品分野、化粧品分野、及び医薬品分野において有利に用いることができ、安全性が高く、長期間の投与も可能であるので、免疫調節剤を含む飲食品、化粧料としても長期間利用することができる。 - 特許庁

This apparatus for producing coffee beverage detects load fluctuation of compression movement referring to the amount of ground coffee beans corresponding to the concentration of a coffee liquid by supplying ground coffee beans to a cylinder 32 where a sleeve 32B formed of a fluororesin is internally pressed and compressing the ground coffee beans based on the rising movement of a piston 39.例文帳に追加

内面にフッ素樹脂で形成されたスリーブ32Bを圧入したシリンダ32に挽き豆を供給し、この挽き豆をピストン39の上昇動作に基づいて圧縮することによりコーヒー液の濃さに応じた圧縮量とする圧縮動作の負荷変動を検出する。 - 特許庁

To provide a pine bark extract-containing beverage reduced in astringency peculiar to pine bark extract, with inhibited precipitation and browning as well, thus excellent in terms of both taste and stability with time.例文帳に追加

本発明の目的は、松樹皮抽出物に特有の収斂味が低減され、更には沈殿の発生や褐色変化が抑制されており、呈味及び経時的安定性の双方の点で優れた松樹皮抽出物含有飲料を提供することである - 特許庁

When the member 7d descends after the beverage is prepared by extraction in the cartridge A, the cartridge A is not left with the nozzle 2a being inserted into the cartridge A, but is surely separated from the nozzle 2a, because the cartridge A is energized downward by the spring 10.例文帳に追加

次に、原料カートリッジAから飲料が抽出された後、上下動部材7dが下降すると、原料カートリッジAはスプリング10によって下方に付勢されているため、原料カートリッジAのみがノズル2aに差し込まれたまま残ることなくノズル2aから確実に分離する。 - 特許庁

例文

The method for producing the sparkling beverage may include: a step (10) of using the raw material containing the charcoal-baked malt, and preparing a pre-fermentation liquid; and a step (20) of adding a yeast to the pre-fermentation liquid, and carrying out alcoholic fermentation.例文帳に追加

この発泡性飲料の製造方法は、前記炭焼き麦芽を含む前記原料を使用して発酵前液を調製する工程(10)と、前記発酵前液に酵母を添加してアルコール発酵を行う工程(20)と、を含むこととしてもよい。 - 特許庁

例文

To provide water easy to drink as compared with other mineral supply beverage, enhancing various numerical values (e.g.; choresterol value) from an aspect of health related to diabetes or diseases related thereto, improving a blood flow becoming the root of many diseases and showing health promoting effect such as the improvement of atopic dermatitis by drinking.例文帳に追加

他のミネラル補給飲料に比較して飲み易く、糖尿病やそれに関連する健康上の諸数値(例えばコレステロール) を向上させ、多くの疾病の根源となる血流を改善し、かつ飲用によるアトピー性皮膚炎の改善等の健康増進効果を示す水の提供。 - 特許庁

This alcoholic beverage containing an alcohol and at least 1 kind of a component of vitamin B group, whose content per 1 L is ≥(1/4) and ≤30 folds of the daily required amount of it for an adult as prescribed in the food uptake standard of the ministry of Health, Welfare and labor.例文帳に追加

アルコールを含有するアルコール飲料であって、ビタミンB群のうち少なくとも一種の成分を含有し、1リットル当たりの前記成分の含有量が、厚生省の食事摂取基準における成人の一日の所要量の1/4以上30倍以下とする。 - 特許庁

In the packaged milk-containing coffee beverage containing an emulsifier, sodium hydroxide, and a milk component, foaming and spilling upon opening are suppressed by setting a percent by weight (X) of a fat content of the milk component and a percent by weight (Y) of solid-not-fat to predetermined ranges.例文帳に追加

乳化剤と水酸化ナトリウムとミルク成分を含有する容器詰めコーヒー飲料において、ミルク成分による脂肪分の重量%(X)と無脂乳固形分の重量%(Y)を一定の範囲とすることによって、起泡性や開栓時の噴出しが抑制される。 - 特許庁

To provide a novel type vinegar or acidulated food paste mainly having excellent flavor and refreshing sourness, used as a food material such as a seasoning material or beverage material, and produced by using fruits and/or vegetables, and to provide a method for producing the vinegar or acidulated food paste.例文帳に追加

果実類及び/又は野菜類を用い、調味料素材や飲料素材等の食品素材として、風味が良く爽快な酸味を主体とした新しいタイプの食酢又は酸味食品ペースト、及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

The beverage feeder having a cooling chamber 14 and a machine chamber 19 is equipped with a second lid member 22 located below a first lid member 21 for covering only the machine chamber 19, thereby bringing the front end of the second member 22 into tight contact with the upper end of a partition 13.例文帳に追加

冷却室14と機械室19とを有する飲料供給装置において,第1蓋部材21の下に位置し機械室19のみを覆う第2蓋部材22を設け,第2蓋部材22の前端と仕切板13の上端とを密着させた。 - 特許庁

To prevent any detergent or chemicals from remaining in the conveying path, to prevent environmental pollution from being caused and to reduce the cleaning cost by performing the cleaning without using any detergent or chemicals, in a cleaning process of a conveying path for liquid beverage/ food such as milk, which process basically comprises alkali cleaning, acid cleaning and sterilization cleaning.例文帳に追加

アルカリ洗浄、酸洗浄、殺菌洗浄を基本とする牛乳等の液状飲食料の搬送系路の洗浄において、洗剤や薬剤を使用することなく洗浄することにより、搬送系路での洗剤や薬剤の残留、環境の汚染を防止するとともに、洗浄コストを低減する。 - 特許庁

This tea beverage producing method comprises a process of extracting tea leaves with an alkaline solution, and a process of adjusting the concentration of the extracted solution obtained in the process of extracting tea leaves so as to obtain a prepared solution having strictinin concentration of 1.0 ppm - 10 ppm.例文帳に追加

アルカリ性の溶液により茶葉を抽出する工程と、茶葉を抽出する前記工程で得られた抽出液の濃度を調整し、ストリクチニン濃度が1.0ppm以上、10ppm以下である調合液を得る工程とを実施することで茶飲料を製造する。 - 特許庁

To provide a packaged beverage containing high-concentration catechins, reduced in bitterness and astringency, suitable for long-term drinking, excellent in stability of the bitterness and the astringency and smooth feeling to the throat, and stable in color tone even after long preservation at high temperature while put in a transparent container.例文帳に追加

高濃度のカテキン類を含有し、苦味、渋味が低減され長期間の飲用に適し、また苦味、渋味の安定性及び喉越しに優れ、また、透明容器に充填して高温保存しても長期間色調が安定である容器詰飲料の提供。 - 特許庁

A frame body 54 is provided with an extraction mechanism 57 for passing hot water through an extraction raw material and extracting a beverage and an extraction raw material supply and discharge mechanism 58 for supplying the extraction raw material to the extraction mechanism 57 and discharging an extracted raw material from the extraction mechanism 57.例文帳に追加

フレーム体54に、抽出原料に湯を通して飲料を抽出する抽出機構57、抽出機構57への抽出原料の供給および抽出機構57からの抽出済み原料の排出をする抽出原料供給排出機構58を設ける。 - 特許庁

Both lengthwise ends of a cylindrical container body 4 are closed by lids 5, 6, a beverage 2 and solid ingredients 3 are sealed in an internal space 7 formed by the container body 4 and the lids 5, 6, and a drink opening 10 is formed on one of the lids 5.例文帳に追加

筒状の容器本体4の長さ方向両端を蓋部5,6で閉塞し、これら容器本体4および蓋部5,6で形成された内部空間7に飲料2および固形物3を封入し、一方の蓋部5に飲用開口部10を形成する。 - 特許庁

A front guide rib and a rear guide rib provided in the front and rear sides of the inner wall of the holder part 30 are protrudingly provided, slanting down in a mutually opposed direction, so that the beverage can P can be easily inserted from either front or rear sides.例文帳に追加

また、ホルダ部30の内壁面のフロント側及びリヤ側にそれぞれ対向する側に向けて下方向に傾斜するフロント側ガイドリブ32a,リヤ側ガイドリブ32bを突設することにより、フロント側,リヤ側いずれからでもドリンク缶Pの収容を可能にする。 - 特許庁

A ground beans canister 50 having storing parts 51L and 51R provided in accordance with the kind of the ground beans supplied from a coffee mill 80 is provided to supply the ground beans from either of the part 51L or the part 51R or both of them in accordance with the extraction operation of coffee beverage.例文帳に追加

コーヒーミル80から供給される挽き豆の種類に応じて設けられる貯蔵部51Lおよび51Rを備えた挽き豆キャニスタ50を設け、コーヒー飲料の抽出動作に応じて貯蔵部51L、又は貯蔵部51R、あるいはその両方から挽き豆を供給するようにした。 - 特許庁

The method for producing the grain tea beverage includes: a grain refining step of removing burnt parts from roasted grain; an extracting step of obtaining a grain extract from the roasted grain after refining; and a mixing step of mixing the grain extract with a green tea extract.例文帳に追加

本発明の穀物茶飲料の製造方法は、焙煎穀物の焦げた部分を除去する精穀工程と、精穀後の焙煎穀物から穀物抽出物を得る抽出工程と、穀物抽出物と緑茶抽出物とを混合する調合工程を含むことを特徴とする。 - 特許庁

To provide a method for accurately evaluating activity of individual yeast at an early stage of proliferation, a method for obtaining yeast having high activity at an early stage of proliferation by using the evaluation method and a method for producing fermented alcohol beverage by using the active yeast.例文帳に追加

増殖初期の個々の酵母の活性を正確に評価する方法、該評価方法を用いて増殖初期の活性の高い酵母を取得する方法、及び、該活性酵母を用いて発酵アルコール飲料を製造する方法を提供すること。 - 特許庁

To improve gas barrier properties so as to effectively utilize a polyester product having axellent characteristics such as transparency, mechanical strength, heat resistance, gas barrier properties or the like as a package such as a container or the like for a carbonated beverage, juice, mineral water or the like or a gas partition wall.例文帳に追加

透明性、機械的強度、耐熱性、ガスバリア性等の優れた特性を有するポリエステル製品を炭酸飲料、ジュ−ス、ミネラルウオ−タ等の容器等の包装体やガス隔壁として有効に利用することができるようにガスバリア性を一層改善する。 - 特許庁

To provide a new method for inhibiting D-glucose absorption, exhibiting excellent diet effect and blood sugar value-controlling effect for persons taking excessive calories, obese persons or persons suffer with diabetes mellitus, or a D-glucose absorption inhibitor and a beverage, food and pet food having such effects.例文帳に追加

カロリー摂取過多気味の人、肥満の人あるいは糖尿病の人に対し、優れたダイエット効果や血糖値コントロール効果を示す、新規なD−グルコース吸収抑制方法またはD−グルコース吸収抑制剤並びにそのような効果を有する飲食品及びペットフードを提供する。 - 特許庁

This beverage has beer-like taste by adding a malt extract and a saccharide thereto and has ≤0.2 w/v% glucose content, ≤2.0 w/v% maltose content and 2.0-3.0 w/v% content of sum total of polysaccharides larger than malttriose.例文帳に追加

麦芽エキス及び糖類を添加してなるビール風味の炭酸飲料であって、グルコース及びマルトース濃度がそれぞれ0.2w/v%以下及び2.0w/v%以下であり、かつマルトトリオース以上の多糖類の合計濃度が2.0〜3.0w/v%であることを特徴とする炭酸飲料。 - 特許庁

To provide a beverage container which has a straw placed inside and can be easily unsealed by tearing force of a finger tip without using a tool such as scissors on a region to be unsealed wherein an upper part of the straw does not interfere with the unsealing and the upper part of the straw always protrudes out of an opening after unsealing.例文帳に追加

内部にストローが配置され、開封部位でハサミ等の道具を使用することなく指先の引裂き力で容易に開封が可能でありストロー上部が開封の妨げにならず、開封後にはストローの上部が開口から必ず突出する飲料容器の提供。 - 特許庁

At the front face of the tilting substrate 21, a cover 60 is provided so as to cover the tilting substrate 21, the bracket 41 for the upper step receptacle and the bracket 51 for the lower step receptacle, and a receiving member 61 for receiving a beverage flowing down from the lower end of the cover 60 is provided on the lower end part.例文帳に追加

傾動基板21には、前面に傾動基板21と上段受台用ブラケット41及び下段受台用ブラケット51の固定部分を覆うようにカバー60を設け、下端部にはカバー60の下端から流下する飲料を受け止める受承部材61を設ける。 - 特許庁

The beverage container includes a cylindrical member with a second vessel having an opening on a side of a first vessel, a sealing member which hermetically seals the opening of the cylindrical member for partitioning between the first and second vessels, a breaking member for breaking the sealing member and a pressing member coupled with the breaking member.例文帳に追加

第2容器部が、第1容器部側に開口部を有している筒状部材と、筒状部材の開口部を密封して、第1容器部と第2容器部とを隔離しているシール部材と、シール部材を破るための破壊部材と、破壊部材に連結された押し部材とを具備する。 - 特許庁

The beverage sterilizer is constituted in such a manner that a sterilizing cover 25 on which the flush lamp 26 applying a flash light containing ultraviolet light is disposed is exchanged for the cover part of a cistern 6 which temporarily stores and supplies water and is attached and the water in the cistern 6 is sterilized by the flash light of the flash lamp 26.例文帳に追加

紫外光を含む閃光を照射するフラッシュランプ26を設けた殺菌蓋25を、水を一時的に溜めて供給するシスターン6の蓋部と交換して取り付け、且つフラッシュランプ26の閃光によりシスターン6内の水を殺菌処理し得るよう構成する。 - 特許庁

To obtain an extract derived from Pueraria mirifica, Butea superba, and/or Mucuna collettii, to provide a method for extracting the same, to provide a food product, a beverage product, a pharmaceutical and/or a cosmetic containing the extract as an active ingredient, and to provide a method for producing them.例文帳に追加

プエラリア・ミリフィカ(Pueraria mirifica)、ブテア・スペルバ(Butea superba)および/またはムクナ・コレッチ(Mucuna collettii)由来の抽出物およびその抽出方法、前記抽出物を有効成分として含有する食品、飲料、医薬品および/または化粧品並びにその製造方法を提供する。 - 特許庁

An evacuation port 8 to be communicated with the inside of the beverage container with the inside of the plug 2, a pressure-reducing valve 16 to open/close the evacuation port 8, and a small diameter spring member 20 to constantly close the pressure-reducing valve 16 are provided.例文帳に追加

飲料容器内部と栓本体2内部とに連通し、飲料容器内部を減圧する減圧口8と、減圧口8を開閉する減圧弁体16と、減圧弁体16を常時閉状態とする小径スプリング部材20とを設ける。 - 特許庁

To provide a method for efficiently producing tea extraction-treated matter, having an excellent flavor and having no taste making a person feel a bitter taste, an astringent taste, a sour taste, a harsh taste, etc., even in the case of a high-concentration monomeric catechin containing-beverage, from a tea-extracted liquid.例文帳に追加

茶抽出液から、高濃度非重合体カテキン含有飲料においても苦渋味・収斂味および酸味・えぐ味などを感じさせる味を有さない優れた風味を有する茶抽出処理物を効率よく製造する方法の提供。 - 特許庁

To obtain an antiinflammatory agent containing a substance having a cyclic AMP phosphodiesterase inhibitory activity selected from natural materials as an active ingredient, a phosphodiesterase inhibitor, to provide a skin cosmetic, and a beverage and food for beautifying blended with the same.例文帳に追加

天然物の中からサイクリックAMPホスホジエステラーゼ阻害作用を有するものを見いだし、それを有効成分として含有する抗炎症剤、サイクリックAMPホスホジエステラーゼ阻害剤、並びにそれを配合した皮膚化粧料及び美容用飲食品を提供する。 - 特許庁

To reduce an investment cost and a running cost when used, and to cold-insulate a bottled beverage for door-to-door delivery service after delivered, in a storage box in each household without requiring special technique.例文帳に追加

投資コストや使用する際のランニングコストが安価であり、格段の技術を要せずに、各家庭における収納ボックスに配達された後の宅配用瓶入り飲料を保冷することができる宅配用瓶入り飲料の保冷具及び宅配方法を提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing a turmeric extract beverage homogeneous, easy-to-drink, and having high reliability and safety with which active ingredients and/or minerals in turmeric can be taken directly, which anyone readily drinks, and which causes no precipitation of turmeric particles without using any additives preventing particle precipitation.例文帳に追加

ウコンの有効成分やミネラルをそのまま摂取することができ、手軽に誰でも飲用できる飲料であり、粒子の沈殿を防止する添加物を用ることなく、ウコン粒子が沈殿しない、均質で飲用しやすく信頼性、安全性の高いウコンエキス飲料の製造方法を提供する。 - 特許庁

A beverage bottle 20 includes a bottle cap body 16, and a link 12 mounted on the ceiling face inside the body 16, for laterally extending the straw, to be attached to be taken in the bottle body when the bottle cap 10 is mounted on the bottle body.例文帳に追加

ボトルキャップ本体16と、ボトルキャップ本体16の中側の天面に、ボトルキャップ10をボトル本体に取り付けた際ボトル本体内に入り込むように取り付けられるストロー横架用の架橋部12とを備える飲料用ボトルのボトルキャップ10およびこれを取り付けた飲料ボトル20。 - 特許庁

This device is for supplying the current I of a high frequency supplied from a high frequency power source 10 to heating coils 3A and 3B and induction-heating a beverage can 2 rotated by a prescribed rotation number in a peripheral direction by an induction current generated at the heating coils 3A and 3B.例文帳に追加

高周波電源10から供給される高周波の電流Iを加熱コイル3A、3Bに供給し、加熱コイル3A、3Bに発生する誘導電流により、周方向に所定回転数で回転する飲料缶2を誘導加熱するための装置である。 - 特許庁

To provide a cup containing beverage to an opening part, of which a light, thin and fragile cover of simple structure is engagedly attached without fail.例文帳に追加

簡易な構造で、軽く、薄く、脆弱な蓋を確実にカップ開口部に係合装着した飲料入りカップを提供できるカップ式自動販売機の蓋装着方法、カップ式自動販売機の蓋装着装置、およびそれに用いられるカップを提供することを目的とする。 - 特許庁

The beverage sufficiently masks a sulfur smell and a hot taste (irritation) of ALA by mixing with the branched CD component, sufficiently dissolves ALA due to remarkably high solubility of branched CD itself than that of CD, is sold on the market and has no turbidity.例文帳に追加

分岐CD成分を配合することにより、ALAのイオウ臭や辛味(刺激)を十分にマスキングでき、しかも、分岐CD自身の溶解性がCDに比べて顕著に高いため、ALAを十分に溶解させることができ、上市可能な濁りのない飲料とすることができる。 - 特許庁

The taste improving product enables production of food reduced in flavor such as saltiness, smell, bitterness, astringency and acidity sometimes regarded as unpleasant flavor to educe delicious taste inherent in raw material by adding inulin to all the food comprising a beverage, frozen confectionery, dessert, confectionery, daily dish and any other processed product.例文帳に追加

本発明は飲料、冷菓、菓子、惣菜及びその他の加工食品を含む全般の食品に対してイヌリンを添加する事により、味覚にうったえる塩味、臭味、苦味、渋味、酸味という時には嫌味ととれる風味を軽減し、素材の本来もつ旨味を引き出す食品を製造する事に関する。 - 特許庁

To provide a cup-type automatic vending machine in which a raw material and a diluent such as hot water or water are supplied to a cup, the stirring blade of a stirring device is inserted, a beverage is rotated and cooked, and the stirring blade can easily be cleaned.例文帳に追加

カップに原料と湯または水等の希釈液とを供給し、攪拌装置の攪拌羽根を挿入して回転させて飲料の調理を行うカップ式自動販売機に関し、攪拌羽根等の洗浄を簡単に行うことのできるカップ式自動販売機を提供することを目的とする。 - 特許庁

By this method, the deteriorated smell-causing substance is reduced, only the deteriorated smell is reduced without affecting the other flavor, and also without inviting the cost up by the loss of the extract, and it is possible to produce the flavor-stabilized fermented malt beverage.例文帳に追加

本発明の方法により、劣化臭原因物質が減少し、劣化臭のみが減少し、その他の香味には影響を与えずに、かつ、エキス損失によるコスト高を招くこともなく、安定化した香味の発酵麦芽飲料を製造することができる。 - 特許庁

To provide a survivability improver of lactic bacteria, enabling the survivability of the lactic bacteria to be maintained for a long period in a milk product such as yoghurt, cheese and a milk beverage, extremely inhibiting the extinction, and containing a composition derived from milk or a milk material as an active ingredient.例文帳に追加

ヨーグルトやチーズ、乳飲料などの乳製品において長期にわたり乳酸菌の生残性が維持され、死滅が著しく抑制されることを可能とする、乳または乳素材由来の組成物を有効成分とする乳酸菌生残性向上剤を提供する。 - 特許庁

To obtain a safe skin fibroblast growth promoter that is useful for wrinkle measure regarded to be largest worries with respect to beautification, increases water holding property and keeps skin firmness and moisture, a skin care food and beverage and a skin care cosmetic containing the skin fibroblast growth promoter.例文帳に追加

美容上もっとも多い悩みとされるしわ対策に有用であり、保水性を高めて肌のはりや潤いを保つことが可能となる、安全な皮膚線維芽細胞増殖促進剤や、かかる皮膚線維芽細胞増殖促進剤を含有するスキンケア飲食品やスキンケア化粧料を提供すること。 - 特許庁

To actualize a sweetness imparting method for nature inclination replacing a conventional method for producing an unrefined vinegar beverage without impairing health inclination in a new technique for imparting sweetness to unrefined vinegar, by which sweetness is imparted to unrefined vinegar by mixing an unrefined vinegar stock solution with a sugar cane juice concentrate.例文帳に追加

サトウキビ汁の濃縮物をもろみ酢原液へ配合することによって、もろみ酢に甘味を付与する、もろみ酢に対する新規な甘味付与技術に関し、従来のもろみ酢飲料の製造方法に対して、健康志向を損なわずに、これに代わる自然志向の甘味付与方法を実現する。 - 特許庁

To provide a beverage comprising a propolis extract capable of ingesting a sufficient amount of the propolis extract in spite of the amount to be easily drunk, effectively utilizing all the ingredients of the propolis extract without an unpleasant feeling during and after drinking and readily cleaning a container.例文帳に追加

飲みやすい量でありながら、充分な量のプロポリス抽出物の摂取が可能であり、飲用時及び飲用後の不快感がなく、プロポリス抽出物の成分すべてを有効利用でき、かつ、容器の洗浄が容易なプロポリス抽出物含有飲料を提供する。 - 特許庁

The citric acid-containing beverage has calorie of20 kcal per 100 ml.例文帳に追加

100ml当たり20kcal以下のカロリー量であるクエン酸含有飲料であって、クエン酸濃度1(重量)に対して、コハク酸ナトリウムまたはフマル酸ナトリウムを1/200〜1/10の濃度で含有せしめることによって、クエン酸の酸味を緩和したことを特徴とする、クエン酸含有飲料。 - 特許庁

例文

To provide a detergent composition for a separation membrane excellent in detergency performance of a substance to be filtered accumulated in a separation membrane for separating an insoluble substance from a liquid product and capable of efficiently washing the separation membrane in a short time in a manufacturing process of the liquid product such as a beverage.例文帳に追加

飲料等の液体製品の製造過程において、液体製品中から不溶性物質等を分離するための分離膜に蓄積された濾過物の洗浄性に優れ、分離膜を短時間で効率良く洗浄することができる分離膜用洗浄剤組成物を提供する。 - 特許庁

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