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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > あぶら肉に関連した英語例文

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あぶら肉の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 241



例文

小分け包装容器に包装された冷凍調味米飯において、炊飯された米飯と、予め別途カットし、油で炒めておいた野菜及び予めカットし調味された類及び又は魚介類とを食用油及び調味料と共に混和した調味米飯を、水蒸気の散逸と品温の低下を抑えをながら、可及的に密封された環境の中で熱いうちに小分け包装し、直ちに冷却・冷凍する。例文帳に追加

This method for producing the frozen seasoned cooked rice comprises the following process: subdividing and packaging seasoned cooked rice which is prepared by mixing cooked rice with, independently cut and sauteed vegetables, cut and seasoned meat and/or fishes and shellfishes previously mixed together with edible oil and seasonings in a hot state in such an environment as to be sealed to the utmost, immediately cooling and freezing the thus seasoned cooked rice. - 特許庁

根菜類や芋類、こんにゃく、コンブ、油揚げなどを甘辛く煮たものをこう呼ぶことが多いが、煮しめにされる具材はその地方や季節でさまざまであり、類、ちくわやかまぼこなどの水産練り製品(いわゆる練り物)、地域によっては魚も用いられる。例文帳に追加

Dishes containing root crops, potatoes, konjac, konbu kelp, abura-age (deep-fried bean curd) among other ingredients, and simmered to taste salty-sweet are often called nishime; the ingredients of nishime, however, differ by region and the season in which nishime is cooked, and meats or fish sausages (so-called "nerimono") such as chikuwa and kamaboko or in some regions, fish, also appear as ingredients.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

乳化剤としてグリセリン飽和脂肪酸モノエステル、ポリグリセリン縮合リシノレイン酸エステル、グリセリン不飽和脂肪酸モノエステル、及び蔗糖不飽和脂肪酸ポリエステルを使用した油中水型乳化油脂組成物を含有することを特徴とする畜加工品。例文帳に追加

This processed meat product is characterized by incorporating an oil in water type emulsified oil and fat composition obtained by using a glycerol saturated fatty acid monoester, polyglycerol condensed ricinoleic acid ester, glycerol unsaturated fatty acid monoester and sucrose unsaturated fatty acid polyester as an emulsifying agent. - 特許庁

薄パイプ形状のゴルフシャフトWを加熱コイル210内で下降させ高周波加熱を行い、その後ゴルフシャフトWを焼入油310に漬けて冷却を行うことでゴルフシャフトWに対する焼き入れを行う。例文帳に追加

The thin-thickness pipe-shaped golf shaft W is lowered into a heating coil 210 to be subjected to the high frequency heating, and then the golf shaft W is dipped into a hardening oil 310 to be subjected to cooling, thereby hardning the golf shaft W. - 特許庁

例文

ビニル脂環式炭化水素系樹脂を用いて、最小厚が0.7mm以下の、350〜450nmの波長範囲のレーザー光により、光情報記録媒体に情報の記録及び/又は再生を行う光ピックアップ装置用凸型プラスチックレンズを射出成形により得る。例文帳に追加

The convex plastic lens having ≤0.7 minimum thickness for an optical pickup device for recording and/or reproducing information in an/or from an optical information recording medium with laser beam in the wavelength range of 350-450 nm is obtained by injection molding using a vinyl alicyclic hydrocarbon resin. - 特許庁


例文

加工後に残渣物として残る牛脂や豚脂などの動物性油脂を原料として、低温乃至常温域で固化せず、低粘度で流動性を保持するクリーンな燃料を得ることのできる燃料化方法および燃料化システムを提供する。例文帳に追加

To provide a process and system for making fuel, using as a raw material animal oil such as beef tallow and lard remaining as a residue after meat processing, which can give clean fuel having flowability at low viscosity, without being solidified in a low temperature or ordinary temperature region. - 特許庁

すり身2に、生或いは冷凍物を解凍したハバネロ3をミキサーに掛けたもの或いはハバネロの粉末と、刻んだ或いはミキサーに掛けた玉葱4とを混合して成型し、油で揚げるか焼くか蒸してハバネロ含有練り製品。例文帳に追加

The habanero-containing fish paste product is obtained by mixing with ground fish meat 2, a material made by processing raw or thawed habanero 3 in a blender, or habanero powder, and onion 4 chopped or processed in a blender, molding the mixture, and deep-frying, baking, or steaming the molded mixture. - 特許庁

のすり身に対して3〜20質量%の米粉と1〜10質量%のでん粉を混練したものを成形するステップと、成形したものを蒸気で蒸す又は焙焼するステップと、次に冷却後に乾燥するステップと、次に加熱又は油で揚げるステップとを有することを特徴とする。例文帳に追加

A method for producing the fish paste food includes a step of forming a product by kneading 3-20 mass% rice powder and 1-10 mass% starch with ground fish meat, a step of steaming by steam or roasting the formed product, a step of cooling the product followed by drying, and a step of heating or frying in oil the product. - 特許庁

練り製品10は、魚のすり身と食品添加物との混練物を円板形状に成形し、その成形体表面に、カカオ系色素およびカラメルを含有するインキで、文字11および絵柄12を印刷した後、加熱した食用油で揚げたものである。例文帳に追加

This fish paste product 10 is produced by molding the paste product of a fish paste with food additives into a disk-like shape, printing characters 11 and a design 12 on the surface of the molded product with an ink comprising a cacao-based pigment and caramel, and then frying the product with a heated edible oil. - 特許庁

例文

Aは、下処理液Bを加え、タンブリング工程13でタンブリング処理された後、衣付け工程14で衣材料Eがまぶされ、フライ工程15で油ちょうされ、冷凍工程16で急速冷凍され、冷凍鶏唐揚げが製造される。例文帳に追加

The method for producing the frozen deep-fried chicken comprises adding the pretreatment solution B to chicken (A), followed by tumbling treating in a tumbling process 13, sprinkling a coating material E to the chicken in a coating process 14, cooking the product in oil in a frying process 15, and rapidly freezing the product in a freezing process 16. - 特許庁

例文

本発明では、注湯の際に配置してあったシェル中子20A,20B,20Cのバインダを焼失させることにより、その厚内に油圧発生機構110に対する油路12,13,14,15,16,17,18を有したオイルポンプ本体10を構成するようにしている。例文帳に追加

This oil pump body 10 with oil passages 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 to an oil pressure generating mechanism 119 within the wall thickness is constituted by burning binders of shell cores 20A, 20B, 20C arranged when casting. - 特許庁

食用油脂5〜70質量%、20℃における2質量%水溶液の粘度が3〜600mPa・sであるメチルセルロース2〜10質量%、乳化剤0.5〜5質量%、及び水15〜92.5質量%からなる水中油型乳化組成物である加熱調理型畜加工食品用組成物。例文帳に追加

The heat cooked-type meat processed food composition comprises an oil-in-water emulsified composition composed of 5-70 mass% of edible oil and fat, 2-10 mass% of methylcellulose where the viscosity of 2-mass% aqueous solution at 20°C is 3-600 mPa s, 0.5-5 mass% of emulsifier, and 15-92.5 mass% of water. - 特許庁

餅かまぼこは、単糖類および二糖類からなる群から選択される少なくとも一つの糖類を3.0〜9.0重量%含有する餅と、食用油を7.5〜17.5重量%含有する魚すり身とが混合されたものである。例文帳に追加

This rice cake-like boiled fish paste is produced by mixing the rice cake and the ground fish meat, wherein the rice cake contains at least one kind of saccharide, selected from a group comprising monosaccharides and disaccharides, in an amount of 3.0-9.0 wt.%, and the ground fish meat contains a food oil in an amount of 7.5-17.5 wt.%. - 特許庁

マグロ1として、キハダマグロ、またはメバチマグロのシモ12より尾ひれ3a側の筋身のマグロを110℃から130℃の油で、一人前200gを2分間揚げた後に、醤油ソースと炒めた野菜を絡めて和風の鉄板焼きとして提供する。例文帳に追加

This method for cooking tuna 1 comprises frying 200g per person of tuna muscular flesh from the lower half 12 to the fin 3a of yellowfin tuna or bigeye tuna as tuna 1 in oil at 110-130° for 2 min and twining the tuna with vegetables stir-fried with soy sauce so as to provide as Japanese flesh roasted on a hot plate. - 特許庁

から揚げ粉及びまぶし粉を食などの種々に具材に単にまぶして、油で揚げることによって製造されるから揚げなどのフライ食品が、柔らかくジューシーな好ましい食感と、衣部分と具材部分の食味バランスが良好なものにすることである。例文帳に追加

To provide deep-frying powder and dredging powder to be applied to various food materials such as edible meat and giving a fried food product such as a deep-fried food product having desirable soft and juicy palatability and balanced taste of the coating layer and the ingredient. - 特許庁

(A)植物油と、(B)唐辛子及び/又はその抽出物と、(C)野菜類、魚介類、類、それらの加工食品から選ばれた少なくとも1種を含む、細片状又は粒状の具材と、(D)酸発酵乳とを含有する原料を混合し、加熱調理することを特徴とする具入りラー油を得る。例文帳に追加

The sesame oil with the ingredients is obtained by mixing and cooking a raw material containing (A) vegetable oil, (B) capsicum and/or the extract of the same, (C) the ingredients of a thin piece shape or granular shape including at least one selected from vegetables, fishes and shellfishes, meats, and processed foods of them, and (D) acid fermentation milk. - 特許庁

魚介類臭や畜臭や油臭などの不快臭を軽減する、酸味や香辛料などによる刺激を軽減する、熟成感が好まれる食品において短時間で熟成感を付与する、といった食品の風味を改良する方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for improving flavor of food, where oily smell such as that of fish and shellfish, meat is reduced, stimulation caused by acidity, spices or the like, is reduced, and matured feeling is imparted to foods favorable of having matured feeling in a short time. - 特許庁

調理に用いることができるのは勿論のこと、そのまま食したり、野菜料理や料理等にそのままふりかけたり或いは混ぜたりしても油分を気にせず美味しく食することができ、更には、油によって料理の味を損ねることがない汎用性の高い無臭にんにく食品を提供する。例文帳に追加

To obtain an odorless garlic food capable of not only being used for cooking but also being deliciously eaten as it is or by scattering the garlic food on a vegetable food, meat food, or the like, or mixing the garlic food therewith without worrying about oil content, hardly damaging the taste of the food by the oil, and having high generality. - 特許庁

未現像のハロゲン化銀像を親油化し性、インキ受容性として応用する印刷版の作成方法に於いて、印刷時に印刷枚数が多くなってもムラのない安定したインキ着性及び耐刷力をもつ印刷版の作成方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for making a printing plate having uniform stable ink receptivity and printing resistance even when a larger number of prints are formed in printing with respect to a method for making a printing plate in which an undeveloped silver halide image is made lipophilic and applied as ink acceptability. - 特許庁

本発明に係るパイプは、脂環式構造含有重合体樹脂から構成され、かつ特定の外径および厚を有しているので、機械的強度および柔軟性に優れ、その結果、パイプの締め付け時などのように強い外力が作用する場合にも、割れが発生するおそれが少ない。例文帳に追加

The pipe is produced by forming the alicyclic structure-containing polymer resin into a tube so that the outer diameter may become 0.1-50 cm and the wall thickness may become 5-30% to the outer diameter. - 特許庁

筒状ヨーク7からの油漏れの虞をなくし、薄短筒部7cと筒状ヨーク7との寸法精度が損なわれることがなく、かつ部品点数の削減により製造工数を減少させて生産性に資する弁制御用電磁ソレノイド装置1を提供する。例文帳に追加

To provide an electromagnetic solenoid device 1 for controlling a valve, that eliminates a risk of oil leakage from a cylindrical yoke 7, spoils no dimensional accuracy between a thin and short cylinder part 7c and a cylindrical yoke 7, and contributes to productivity by cutting down the number of components to reduce manufacturing man-hours. - 特許庁

本発明は、従来の技術には無い、生蛸の旨みと脂の乗った、つるりとした生蛸独特の食感を残し、軟らかく簡単に噛み切れ、高齢者から子供まで、幅広い年齢層に食することが可能な上質な質の、蛸の加工方法と加工食品を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a processing method and a processed food of octopus unobtainable by a conventional technique, having deliciousness and plenty of fat of raw octopus, leaving smooth palate feeling peculiar to raw octopus, soft enough to easily bite off, and having a high meat quality allowing people of a wide age-span from elderly people to children to eat. - 特許庁

インプットシャフトの一部分のみ大径化して第2の作動油分配通路を形成するから、プライマリプーリシャフトのベアリング支持部43の厚も十分に確保でき、プーリ鍔も小径で所望の変速幅を得ることができる。例文帳に追加

Because only one part of the input shaft is enlarged diametrically to form the second distributing passage, a sufficient wall thickness of a bearing supporting part 43 of the primary pulley shaft can be secured, and the diameter of a pulley flange is reduced to secure a desired range of speed change. - 特許庁

下処理液中の亜硝酸根を一酸化窒素に変換させ、下処理液から除去させて油ちょう後の鶏の赤色化を防止することのできる冷凍鶏唐揚げ用下処理液及び冷凍鶏唐揚げ並びに冷凍鶏唐揚げ製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a pretreatment solution for frozen deep-fried chicken, capable of preventing reddening of chicken after cooking in oil, through changing silver nitrite in the pretreatment solution to nitrogen monoxide to remove from the pretreatment solution, to provide frozen deep-fried chicken, and to provide a method for producing the frozen deep-fried chicken. - 特許庁

ガスレンジなどで加熱した石鍋に、乳製品族性食用油や野菜やなど入れて炒めたのち、米飯を加えカレー粉、和風だし、砂糖等を振りかけ、その後にカレールーをかけてガスレンジにて下部より焼きあげた石焼きカレーの調理方法。例文帳に追加

This method for cocking the stone-broiled curry comprises putting edible oil having a milk product property, vegetables, meats, or the like, in the stone pot heated with a gas range, or the like, frying them, then adding cooked rice, sprinkling curry powder, a Japanese seasoning, sugar, or the like, pouring curry roux and broiling these from the lower part of the pot with the gas range. - 特許庁

ACC阻害作用を有し、肥満症、糖尿病、高血圧症、高脂血症、心不全、糖尿病性心筋症、メタボリックシンドローム、筋減少症などの予防・治療に有用であり、かつ薬効、作用時間、特異性、低毒性などの点で優れた性質を有する化合物の提供。例文帳に追加

To obtain a compound having ACC (acetyl-CaA carboxylase) inhibiting activity, useful for prevention and treatment of obesity, diabetes mellitus, hypertension, hyperlipidemia, cardiac incompetence, diabetic cardiomyopathy, metabolic syndromes, sarcopenia, or the like, and excellent in medicinal effect, working time, specificity, low toxicity, or the like. - 特許庁

イカ乾製品の製造方法は、イカ粉砕および糖類を含有するイカ混練物を30℃〜70℃の範囲で加温して成形したイカ成形品を得る工程、イカ成形品を乾燥する工程、および乾燥した成形品を70℃〜150℃の食用油中に1〜120秒間浸漬する工程、を包含する。例文帳に追加

The method comprises a process of obtaining a cuttlefish formed product produced by heating a cuttlefish kneaded product containing cuttlefish crushed meat and saccharides at 30-70°C to form it, a process of drying the cuttlefish formed product, and a process of soaking the dry formed product in 70-150°C edible oil for 1-120 s. - 特許庁

カルタミンを含有する錠剤、散剤、造粒剤、カプセル剤、液状またはゲル状高脂血症もしくは高コレステロール血症改善用、又は、高血圧症もしくは肝機能障害改善用補助食品であって、菓子類、穀類加工品または魚練り製品である補助食品。例文帳に追加

The supplementary food is in the form of confectionery, processed cereals or fish paste products. - 特許庁

【解決手段】エゴマ種子、エゴマ油、ゴーヤ種子、ゴーヤ種子油、亜麻仁種子、及び、亜麻仁種子油からなる群から選ばれる1種以上を、牛等の反芻動物に給与して、当該反芻動物を飼育することを特徴とする飼育方法、及び、当該飼育方法に基づく飼料用組成物等、を提供することにより、牛等の反芻動物の筋部等における共役リノール酸を、効率的に増加させることが可能であることを見出した。例文帳に追加

The content of a conjugated linoleic acid in the muscle, etc., of a ruminant such as cattle can be efficiently increased by a rearing method for a ruminant such as cattle by feeding the ruminant with one or more substances selected from perilla seed, perilla oil, bitter gourd seed, bitter gourd seed oil, flax seed and flax seed oil, or using a feedstuff composition based on the rearing method, etc. - 特許庁

本発明は、酢酸菌の脂溶性有機溶剤抽出物を、好ましくは酢酸菌の酢酸エチル抽出物、酢酸菌アルカリ安定脂質、N−アシルスフィンガニン、スフィンガニン、アミノ脂質またはテルペノイド化合物を有効成分として含有することを特徴とする筋損傷抑制組成物を提供するものである。例文帳に追加

The muscle damage inhibitory composition contains, as active ingredient, a liposoluble organic solvent extract of acetic acid bacteria, preferably an ethyl acetate extract of acetic acid bacteria, acetic acid bacteria alkali-stabilized lipids, N-acylsphinganine, sphinganine, aminolipids or a terpenoid compound. - 特許庁

柑橘類、特にシークワーサーから抽出して得たエキス成分を含む消臭剤であって、シークワーサーエキス成分としては果及び果皮から抽出して得られた水溶性成分及び油溶性成分からなる混合エキス成分を使用することによって、L−アスコルビン酸及びフラボノイド類を含むことを特徴とする。例文帳に追加

The deodorant contains an extract component of a citrus fruit, especially shekwasha, and contains an L-ascorbic acid and a flavonoid by using a mixed extract component composed of a water-soluble component and an oil-soluble component extracted from pulp and pericarps as shekwasha (citrus depressa) extract component. - 特許庁

オフセット印刷に使用されるオフセット印刷インキ組成物に関するものであり、特に、植物油を溶剤成分の主成分とする事により揮発性有機化合物の含有量を低減させ、かつ、湿し水を排出しない水無し印刷用の環境調和型インキに関するものであり、更には、水無し印刷の課題である地汚れ耐性と着性の両立を図れるインキに関するものである。例文帳に追加

To provide an offset printing ink composition used for offset printing, especially, provide environment-conscious ink for waterless printing that reduces the content of volatile organic compound by containing vegetable oil as a main component of a solvent component and does not discharge dampening water, and further provide ink satisfying both scumming resistance and inking property as issues of waterless printing. - 特許庁

水受皿の上方にリブを橋渡してなる貫通孔を設けるとともに、平面視で水受皿とヒーターとが重ならないようにすることにより、汁或いは油等の排出を良好にし、調理プレート全体を調理面積とすることができ、且つ水受皿に起因したヒーターの熱効率の低下を防止できる加熱調理器を提供する。例文帳に追加

To provide a cooker wherein a through-hole formed by bridging a rib is provided above a water pan and the water pan and heater do not overlap in a top view, for achieving good discharge of drip, oil or the like, allowing an entire cooking plate to be used as a cooking area, and preventing a decline in thermal efficiency of the heater caused by the water pan. - 特許庁

米や小麦等の植物種子細胞壁に存在する抗酸化成分であるフェルラ酸とビタミンCを所定の割合で併用し、更にpH調整剤を所定量配合して得られる剤を用いることで、特に酸化反応が関与する魚の退色及び/又は変色(ミオグロビンの褐変、カロテノイド色素の退色・変色、油焼けなど)を効果的に抑制する。例文帳に追加

The agent comprising ferulic acid being an antioxidant component present in plant seed the cell walls of plant seeds such as rice, wheat, or the like, and vitamin C at a prescribed ratio and in a prescribed amount of a pH adjustor is used to effectively suppress fading and/or change in color of fish meat in which especially an oxidation reaction is involved (browning of myoglobin, fading and change in color of carotenoid pigment, oil staining, etc.). - 特許庁

本体1の内部に配置した遮熱板2の上方に、ヒータユニット3と焼き板4を着脱自在に配置し、焼き板の貫通孔5から落下する汁や油を遮熱板の上に配置した受け皿6に溜める調理用焼き器において、使用後ただちに受け皿6などの手入れに着手することができるものを得る。例文帳に追加

To start the maintenance of a saucer 6, etc., just after using a cooking grill which has a heater unit 3 and a grilling plate 4 arranged detachably over a heat insulating plate 2 arranged inside a main body 1 to accumulate meat juice and fat dropping from through holes 5 at the grilling panel by the saucer 6 arranged on the heat insulating plate. - 特許庁

食用油脂5〜60重量%、乳由来の固形分中のリン脂質の含有量が2重量%以上である乳原料を固形分として0.1〜8重量%、アルギン酸及び/又はアルギン酸塩0.1〜3重量%、及びカルシウムを含有することを特徴とする畜加工食品用水中油型乳化組成物。例文帳に追加

This oil-in-water emulsified composition for the meat processed food comprises 5-60 wt.% of edible oil and fat, 0.1-8 wt.% of a milk material as a solid having ≥2 wt.% of phospholipids in the solid derived from milk, 0.1-3 wt.% of alginic acid and/or alginate, and calcium. - 特許庁

内筒部材は、円盤ブロックの厚半径方向に複数のピストン部材を放射状に内臓しているとともに、ディストリビュータの各凹状円弧面に対応する各一対の分配路の一方の配路群に連通させた油圧供給回路と、他方の分配路群に連通させた作動油回収回路を具備している。例文帳に追加

The inner pipe member radially incorporates a plurality of piston members in the thick radial direction of a disc block, and is provided with an oil pressure feed circuit communicating with one distribution passage group of each pair of distribution passages corresponding to each recessed circular surface of the distributor, and a working oil recovery circuit communicating with the other distribution passage group. - 特許庁

1)魚として利用されない魚体残滓を粉砕する工程、2)粉砕された残滓に、タンパク質分解酵素を作用させてタンパク質を分解する工程、及び3)タンパク質分解酵素を失活させた後、不溶解成分及び油成分を分離除去して、アンセリンとコンドロイチン硫酸を含む混合物を得る工程。例文帳に追加

The method for producing the functional food containing anserine and chondroitin sulfate comprises the following process: (1) a process of pulverizing fish residue not to be utilized as fish flesh; (2) a process of degrading protein by acting a proteinase on the pulverized residue; and (3) a process of obtaining a mixture containing anserine and chondroitin sulfate by separably eliminating insoluble components and oil components after deactivating the proteinase. - 特許庁

平版印刷に使用される平版印刷インキ組成物に関するものであり、特に、植物油を溶剤成分の主成分とする事により揮発性有機化合物の含有量を低減させ、かつ、湿し水を排出しない水無し印刷用の環境調和型インキに関するものであり、更には、水無し印刷の課題である地汚れ耐性と着性の両立を図れるインキに関するものである。例文帳に追加

To provide ink capable of solving compatibly both scumming resistance and an inking property of problems in waterless printing, as to a planographic printing ink composition used in planographic printing, in particular, as to environment conscious ink for the waterless printing capable of reducing a content of a volatile organic compound by using a vegetable oil as a principal component of a solvent component, and not discharging wetting water. - 特許庁

脂身や赤身があって内部抵抗値のばらつきが大きいとんかつやハンバーグ等の食品であっても食品全体を均等に加熱処理することができると共に、装置の小型化とコストの低減化が可能で、かつ、保守が簡単で、ランニングコストを安くすることができる食品の通電加熱調理装置の提供。例文帳に追加

To provide an electric cooking device for food enabling homogeneous heating treatment to the whole of food even when the food comprises a large-size pork cutlet meat of a hamburg steak meat having fat and lean flesh and varying widely in value of resistance, and applicable to minimization in the device and reduction in its costs, easy to perform maintenance and enabling reduction in its running cost. - 特許庁

例文

本発明は、レイノー症候群、皮膚のかゆみ、疲労、高脂血症、動脈硬化症、充血、貧血、皮膚・粘膜・爪・口唇・目の周囲などの暗赤色化、鮫肌、出血傾向、あざができやすい、じく血(鼻血)、嘔吐、血尿、筋痛、吐き気、胃重感及び不眠などにみられる血流障害など、血流の低下に係わる種々の症状又は疾患を血流を改善することにより予防、緩和若しくは改善等するための、テアニンを含有してなる血流改善用組成物を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a composition for ameliorating a blood flow, which prevents, mitigates or ameliorates various symptoms or diseases caused by the reduction of the blood flow such as the disorder of the blood flow shown in Raynaud's syndrome, and which contains theanines. - 特許庁

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