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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 食中毒の意味・解説 > 食中毒に関連した英語例文

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食中毒を含む例文一覧と使い方

該当件数 : 204



例文

食品などにおいて、黄色ブドウ球菌の菌濃度を測定する方法、及び黄色ブドウ球菌が産生する毒素に起因する食中毒の可能性を判定する方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for measuring concentration of Staphylococcus aureus in a food, etc., and to provide a method for determination on possibility of food poisoning caused by toxin produced by the Staphylococcus aureus. - 特許庁

手を挿入するだけで、手の洗浄、消毒が自動的に行え、医療機関における院内感染、食品を取り扱う施設における食中毒を未然に防止できる手の洗浄消毒装置を提供することにある。例文帳に追加

To provide a hand washing and disinfecting apparatus capable of automatically washing and disinfecting hands just by inserting the hands and preventing hospital infection in medical institutions and food poisoning in facilities handling food. - 特許庁

食肉を加工処理する際に食中毒菌の増殖の防止を図り、加熱調理時に加熱の均一化を図ると共に形状変形及び品質変化を抑止し、更にはパッケージ作業の簡素化を図る。例文帳に追加

To prevent proliferation of food poisoning bacteria while processing meat and homogenize heating when cooking while inhibiting shape transformation and quality change and also simplifying packaging work. - 特許庁

人体に悪影響を及ぼす食中毒菌や病原性菌に対し、優れた抗菌性を有する一方、人に対しては安全性の高い新規な食品包装用または衛生用品用資材を提供することを課題とする。例文帳に追加

To provide a new material for food packaging and for sanitary goods, having excellent antibacterial activity against food-poisoning bacteria and pathogenic bacteria and being highly safe for human being. - 特許庁

例文

本発明は、食中毒・下痢症にかかる検査における、簡便、迅速な大腸菌O157及び腸管出血性大腸菌の検査法を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a method for simply and rapidly detecting Escherichia coli O-157 and an intestinal hemorrhagic strain of E. coil upon testing food poisoning and diarrhea. - 特許庁


例文

安全性が高く、かつ特に食中毒菌に対して優れた抗菌性を有し、食品本来の味や風味、色調等を損なうことのない抗菌剤および食品保存剤を提供すること。例文帳に追加

To obtain an antimicrobial agent and a food preservative comprising the same high in safety, having high antimicrobial ability to food poisoning bacteria in particular, and not impairing taste, flavor, color tone, and the like inherent in food. - 特許庁

原料として魚介類の魚体全体又は一部を利用し、かつ、食中毒原因物質であるヒスタミンの含有量を低減した発酵調味料を製造する方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing fermented seasoning using fish and shellfish comprising utilizing the whole or part of a fish body or a shellfish body as raw material, and reducing the content of histamine as a food poisoning causative agent. - 特許庁

エロモナス属細菌、リステリア菌(Listeria monocytogenes)、ウエルシュ菌(Clostridium perfringens)、腸炎ビブリオ、サルモネラ菌、病原性大腸菌等の食中毒細菌について、より迅速で、確実な生菌の同定検出、及び又は計数方法の確立を課題とする。例文帳に追加

To establish a method for identifying and detecting and/or counting live bacteria more quickly and surely with regard to food-poisoning bacteria including Aeromonas bacteria, Listeria monocytogenes, Clostridium perfringens, Vibrio parahaemolyticus, Salmonella enterica and Enteropathogenic Escherichia coli. - 特許庁

食肉を加工処理する際に、冷凍した原肉を冷凍状態で定寸にカットして食中毒菌の増殖を防止すると共にパッケージ作業の簡素化を図り、更には加熱の均一化を図る。例文帳に追加

To provide a method for packaging meat, preventing the proliferation of food poisoning bacteria by cutting frozen raw meat in a frozen state to a fixed size when processing meat, and simplifying packaging work and further equalizing heating. - 特許庁

例文

病原性細菌の溶菌作用に優れ、安全性の高く、食中毒防止、食品・化粧品の細菌汚染防止やヒト、動物、養殖魚介類、植物の病気予防法を提供する。例文帳に追加

To provide a highly safe method exhibiting excellent lytic activities of pathogenic bacteria, and preventing food poisoning, contamination with bacteria of a food/a cosmetic, and diseases of human beings, animals, cultivation fish and shellfish, and plants. - 特許庁

例文

食品の表面における細菌を減少させるとともに該食品の保存寿命を延長することによって、食中毒を減少させることのできる溶液及びシステムを提供する。例文帳に追加

To provide a solution and a system capable of decreasing food poisoning by decreasing the number of bacteria on a surface of a food product and extending the storage life of the food. - 特許庁

ユニフォーム等の被服の清潔さを管理するシステムを構築し、製品を汚したり、食中毒が発生するといった事故を未然に防止することを目的とする。例文帳に追加

To set up a system for managing cleanliness of clothes such as a uniform to prevent an accident such as making a product dirty and the occurrence of food poisoning. - 特許庁

ランチジャーに関し、飯容器と菜容器を横に並べて外ケースに収納する形態において、熱影響により菜容器内の惣菜の腐敗および、食中毒の発生の改善を図る。例文帳に追加

To improve preventive measures for decay of prepared food in a vegetable container and food poisoning by thermal effect in a configuration storing a rice container and the vegetable container in an outer case, with their aligned transversely in a heat-retaining lunch bag. - 特許庁

植物の成育に障害を与えたり、育成された植物を食して食中毒の原因となる細菌や微生物に汚染された植物種子の効果的な殺菌方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for disinfecting plant seeds infected with bacteria or microorganisms, which give a bad influence on plant growth and give a toxic food when the grown plants are ingested. - 特許庁

生乳から食中毒菌や病原菌等の有害細菌を除去し、生乳に含有される抗体をその活性を保持した状態で摂取できる健康機能の高い安全な食品の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing antibody-containing fermented food safe and highly functional on health, comprising eliminating harmful bacteria such as food-poisoning bacteria or pathogenic bacteria from fresh milk so as to take the antibody contained in the fresh milk while maintaining its activity. - 特許庁

病院の感染対策や、飲食店の食中毒対策、飛行機等を含む運送業、家庭内の除菌等の幅広い分野で使用することが可能な安全性が高く持続効果の高い抗菌溶液を提供する。例文帳に追加

To provide an antimicrobial solution usable in wide fields such as infection measure in a hospital, measure against food poisoning in an eating house, and degerming or the like in a transport industry including an airplane and in a home, and exhibiting high safety and high sustained effect. - 特許庁

「学校給食衛生管理の基準」において、文部省が腸管出血性大腸菌O−157の食中毒を防ぐため指導している食品の液の温度が約80℃以上が2分以上持続する。例文帳に追加

The Ministry of Education guides in standards for school lunch health administration that a food liquid temperature which is about ≥80°C must be kept for ≥2 min so as to prevent intestinal canal hemorrhagic colon bacillus O-157. - 特許庁

食中毒を減少させるためのシステムは、複数のほぼ有機性の化合物と水とからなる溶液と、食品の表面に溶液を塗布するための塗布用具と、を備える。例文帳に追加

The system to decrease food poisoning includes the solution that consists of two or more almost organic compounds and water, and a coating tool to apply the solution on the surface of the food product. - 特許庁

食品加工工場の製造ラインにおける衛生管理を徹底し、食中毒などの事故を防止できる食品加工工場の衛生管理システムを提供する。例文帳に追加

To provide a sanitary administration system of a food-processing factory which can attain thorough sanitary administration in a manufacturing line of a food-processing factory so as to prevent accidents, such as, food poisoning. - 特許庁

デンマーク及びオーストラリアにおいてタイ産ベビーコーンを原因とする食中毒事件が発生したとの情報に基づき、該当品があった場合には、その販売、使用を中止等するよう指導する措置を講じた。例文帳に追加

Guidelines were issued not to sell or use such products when they were found, in response to a report from Denmark and Australia regarding the occurrence of food poisoning after consuming Thai-produced baby corn. - 厚生労働省

これは単に伝統にこだわっているだけではなく、特に西洋人の間では「日本の寿司職人は、素手で握っても食中毒を起こさない衛生的で清潔な職人」という西洋人独特のイメージを大事にしたいという理由もあるという。例文帳に追加

This does not only stick to a tradition, but there is a reason that western people want to protect their own image that 'Japanese sushi chefs are as hygienic and clean not causing food poisoning even when making sushi by hand.'  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

人体に好ましくない影響を与える化学薬品や抗生物質を使用することなく、家禽に抗サルモネラ性を与える生薬を開発し、それを家禽の飼料に使用することによりサルモネラ菌による食中毒の発生を防止する。例文帳に追加

To develop a galenical which can give an anti-salmonella property to fowls without using a chemical agent or an antibiotic affecting human bodies, and to use the galenical in feeds for the fowls to prevent food poisoning caused by the salmonella bacteria. - 特許庁

本発明は食中毒菌である腸管出血性大腸菌の分離用培地に関し、検体中の腸管出血性大腸菌を、特殊な熟練や技術を必要とせず、短時間にかつ容易にまた正確に検出できる特定の培地組成物を提供する。例文帳に追加

To provide a specific medium composition relating to a medium for separating enterohemorrhagic Escherichia coli known as a food poisoning microorganism, and quickly, easily and accurately detecting enterohemorrhagic Escherichia coli in a specimen without requiring special skill and technique. - 特許庁

人に対して感染性胃腸炎や食中毒を起こさせるノロウイルスを極めて容易にかつ10秒という短時間で確実に不活化させることができ、しかも、その使用時において人に対して害のない安全性の高い抗ノロウイルス組成物を提供する。例文帳に追加

To provide an anti-norovirus composition that surely inactivates a norovirus, which causes human beings to suffer from infectious gastroenteritis or food poisoning, very easily in a short time of 10 sec and that is harmless and highly safe for human beings when it is used. - 特許庁

本発明は食中毒菌であるサルモネラ属細菌の検出用培地に関し、特に糞便検体中のサルモネラを、特殊な熟練や技術を必要とせず、短時間にかつ容易にまた正確に検出できる特定の培地組成物を提供する。例文帳に追加

To provide a medium for detecting Salmonella bacteria, particularly to provide a specific medium composition enabling salmonella bacteria in an excreta specimen to detect easily and accurately in a short time without any special skill or technique. - 特許庁

ビワ種を、備長炭を用いて230℃で28分間のスモーク焙煎を行った後で、粉末化または中挽き化して、ビワ種が有するミネラル分と、食中毒菌あるいは食品腐敗菌となる真菌および細菌に対する抗菌機能を備えるビワ種コーヒーとした。例文帳に追加

The loquat-seed coffee is obtained by subjecting loquat seeds to smoke roasting at 230°C for 28 min using bincho charcoal followed by powdering or intermediately granulating the seeds so as to have minerals the loquat seeds have, and antibacterial function against fungi and bacteria becoming food poisoning or food putrefactive bacteria. - 特許庁

芽もの野菜の栽培で腐食を起こす腐敗菌を殺菌するとともに、病原性大腸菌O157,サルモネラ、リステリアなどの食中毒菌をも完全に除菌して、安心して生食が可能な芽もの野菜を育成できる芽もの野菜種子が得られる殺菌方法を提供する。例文帳に追加

To provide a sterilization method that sterilizes putrefactive bacteria to cause putrefaction in cultivation of sprout vegetable, completely sterilizes food poisoning bacteria such as pathogenic Escherichia coli O157, Salmonella, Listeria etc., and produces a sprout vegetable seed for growing a sprout vegetable eatable without anxiety. - 特許庁

ボツリヌス毒素やカンピロバクター等の嫌気性菌による食中毒の予防を目的として、これらの嫌気性菌の成長増殖が促進されるような環境に置かれるおそれのある食品の消毒に用いられる消毒剤及びこれを用いた消毒方法を提供する。例文帳に追加

To obtain a disinfectant used for a disinfecting method for disinfecting a food in fear of being placed in the environment so as to promote growth and proliferation of anaerobic bacteria for the purpose of prophylaxis of food poisoning with the anaerobic bacteria such as botulinum toxin or Campylobacter, and to provided a method for disinfection using the disinfectant. - 特許庁

本発明は、食鳥肉等の食品材料の品質劣化を引き起こす細菌群や食中毒の原因となる病原微生物を効率的に制御することができ、なおかつ有害物質を発生しない技術を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a technique capable of efficiently suppressing a bacterial group which causes quality deterioration of a food material such as edible chicken, and pathogenic microorganisms as a cause of food poisoning, and free from producing harmful substances. - 特許庁

本発明は食中毒菌である大腸菌O26の分離用培地に関し、食品をはじめとする種々の検体中の大腸菌O26を、特殊な熟練や技術を必要とせず、短時間にかつ容易にまた正確に検出できる特定の培地組成物を提供する。例文帳に追加

To obtain the subject culture medium capable of readily and accurately detecting Escherichia coli O26 which is a food poisoning bacterium in a specimen in a short time without requiring specific technique or skill by including rhamnose, a pH indicator and an enzymatic chromogenic substrate. - 特許庁

病原性細菌を乳酸菌処理物で溶菌することで、経口摂取により食中毒を防止し、食品および化粧品に配合することで微生物汚染を防止し、飼料に配合することで、細菌性に起因する疾病を防止、若しくは予防する。例文帳に追加

The lytic agent prevents the food poisoning by oral administration, prevents the contamination with the microorganisms by being formulated with the food and the cosmetic, and suppresses or prevents the diseases caused by bacteria by being formulated with a fodder by the bacteriolysis of the pathogenic bacteria with a lactic bacterium-treated product. - 特許庁

複数種類の下痢症状及び食中毒の原因菌となる微生物を検出対象として、微生物の遺伝子を共通の条件で増幅させて検出することができる微生物の検出方法、及びその方法に用いられるプライマーセットを提供する。例文帳に追加

To provide a method for detecting microorganisms by amplifying the genes of the microorganisms under a common condition using plural kinds of microorganisms being pathogens causing a diarrheal disease and a flood poisoning as a detecting object, and a primer set used for the method. - 特許庁

本発明は食中毒菌である大腸菌O157の分離用培地に関し、特に糞便検体中の大腸菌O157を、特殊な熟練や技術を必要とせず、短時間にかつ容易にまた正確に検出できる特定の培地組成物を提供する。例文帳に追加

To provide a culture medium for isolating Escherichia coli O-157 as a kind of food poisoning bacterium, a specific medium composition capable of easily and accurately detecting in a short time Escherichia coli O-157 in feces specimens, in particular, without the need of any special skill and technique. - 特許庁

生乳本来のおいしさを保ち、食中毒菌や病原菌等の有害細菌を除去し、生乳に含有される抗体をその活性を保持した状態で摂取できる健康機能の高い安全な食品の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing safe antibody-containing fermented food having high health function, where deliciousness inherent in fresh milk is maintained, harmful germs such as food-poisoning germs or disease germs are eliminated, enabling a user to take the antibody contained in the fresh milk while maintaining its activity. - 特許庁

本発明は食中毒菌であるサルモネラ属細菌の分離用培地に関し、食品をはじめとする種々の検体中のサルモネラを、特殊な熟練や技術を必要とせず、短時間にかつ容易にまた正確に検出できる特定の培地組成物を提供する。例文帳に追加

To prepare a culture medium enabling to quickly and precisely detecting food-poisoning bacterium Salmonella in a specimen such as food by including a specific trihydric alcohol in a culture medium for discriminating Salmonella according to the existence or absence of black colony due to the production of iron sulfide. - 特許庁

調理でまな板を使用する時、食材に食中毒の原因となる菌が繁殖・感染しないように抗菌加工された、まな板表面に密着され覆われているフィルムを剥がして使用する、完全使い捨て無菌・抗菌まな板を提供する。例文帳に追加

To provide a completely disposable aseptic/antibacterial chopping board used by peeling a film closely adhering to the surface of a chopping board subjected to antibacterial processing so as not to allow bacteria causing food poisoning to grow in foodstuff and contaminate the foodstuff when the chopping board is used. - 特許庁

本抗菌剤を飲食物の加工、流通、消費に際して使用することにより、腐敗や食中毒の原因菌の耐熱芽胞菌および栄養細胞細菌類、真菌類の増殖を阻止し、従来の技術よりも容易に、食品の安全衛生に有効な技術を提供する。例文帳に追加

The application of the antimicrobial agent in processing, distribution and use of food and drink, inhibits proliferation of the heat resistant spore forming bacterium that induce decay and food poisoning, vegetative cell fungus and Eumycetes and provides an effective technology that is an easy technology than conventional one, for safety and health of foods. - 特許庁

これにより、食中毒菌の不活性化や害虫の駆除を実施する際、微生物分解処理部21を高温にしないので、微生物数の維持と微生物の活性維持ができ、微生物分解処理部21での生ごみの分解性能が継続できる。例文帳に追加

Since the microbial degradation section 21 is not exposed to a high temperature when inactivation of bacteria causative of food poisoning and extermination of harmful insects are carried out, the number and activity of microorganisms can be maintained and garbage degrading performance in the degradation section 21 can be sustained. - 特許庁

食品に関する情報を管理し、例えば食中毒事故や食品品質の関わる事故が発生した場合の原因究明の要する情報や消費者の消費選択に資する情報を開示することができる食品情報管理方法および食品情報管理システムを提供する。例文帳に追加

To provide a food information management method and a food information management system, capable of managing information about a food, and disclosing information contributing to consumption selection of a consumer or information requiring cause clarification when an accident related to food quality such as a food poisoning accident occurs. - 特許庁

本発明は、食中毒菌を除去できる条件を満たした加熱調理を行った際、煮崩れを生じさせること無く、尚且つ従来のじゃがバターよりも風味・食感の向上したじゃがバター、特に、馬鈴薯塊茎丸ごとを加熱加圧殺菌した際の煮崩れ防止を課題とする。例文帳に追加

To provide a method for producing a buttered potato improved in flavor and palate feeling than a conventional buttered potato, free from causing falling apart while boiling when performing cooking satisfying a condition of removing food poisoning germs, and especially preventing falling apart while boiling when sterilizing by heat pressurization of the whole potato tuber. - 特許庁

食中毒菌の危険性が無く、長期保管や流通が可能であり、また、加熱殺菌および/または冷凍の両処理を行った後にも製菓及び製パンへの利用が可能な瞬発力及び起泡性とも良いことを特長とする卵白組成物を提供する。例文帳に追加

To provide an albumen composition which is storable or distributable over a long period of time, and having proper instantaneous force and foaming properties utilizable for confectionery and baking, even after carrying out both the treatments of heat sterilization and/or freezing, without the risk of food poisoning by bacteria. - 特許庁

マレーフトモモの種子および/又はリュウガンの種子の溶媒抽出物からなる抗菌剤組成物を飲食品等に添加することにより、食中毒、食品、化粧品、医薬品の変敗、感染症等の原因となる細菌の増殖を抑制することができる。例文帳に追加

This antibacterial composition consisting of a solvent extract of Syzygium malaccensis seeds and/or Euphoria longana seeds can inhibit the propagation of bacteria becoming a cause of a food poisoning, the deterioration of a food, cosmetic and medicine, and infectious diseases by adding it into the food, or the like. - 特許庁

一般的に、食品貿易の拡大は、一国の経済厚生を拡大させ、また国民が多様な食生活を送ることを可能とするが、それに伴って、BSE(牛海綿状脳症)18問題や食中毒などの食品安全に関わる問題が一国にとどまらず、世界中に拡大する可能性がある。例文帳に追加

Generally, increased food trade contributes to the expansion of a country's economy and public welfare, at the same time providing diversified diet for its people. But it also accompanies the risk of spreading food safety issues of a single country worldwide, such as bovine spongiform encephalopathy (BSE) and food poisoning. - 経済産業省

米国において中国産アンコウと表示され販売された魚による食中毒事件が発生し、偽表示されたフグが原因とされるとの情報に基づき、中国産アンコウが輸入届出された場合は、魚種鑑別を徹底するよう指導する措置を講じた。例文帳に追加

Concerned personnel were instructed to carry out thorough fish species identification for each import notification of Chinese-produced goosefish, in response to a report from the US regarding the occurrence of food poisoning after consuming mislabeled puffer fish sold as Chinese-produced goosefish. - 厚生労働省

3 都道府県知事等は、前項の規定により保健所長より報告を受けた場合であつて、食中毒患者等が厚生労働省令で定める数以上発生し、又は発生するおそれがあると認めるときその他厚生労働省令で定めるときは、直ちに、厚生労働大臣に報告しなければならない。例文帳に追加

(3) In the case where a prefectural governor, etc. has received a report from the director of a health center pursuant to the provisions of the preceding paragraph, and when there have been or are likely to be more persons poisoned by food, etc. than specified by an Ordinance of the Ministry of Health, Labour and Welfare, or in other cases specified by an Ordinance of the Ministry of Health, Labour and Welfare, he/she shall make a report to the Minister of Health, Labour and Welfare immediately.  - 日本法令外国語訳データベースシステム

第三十七条 保健所長は、法第五十八条第二項の規定による調査(以下この条において「食中毒調査」という。)について、前条各号に掲げる調査の実施状況を逐次都道府県知事、保健所を設置する市の市長又は特別区の区長(以下この条において「都道府県知事等」という。)に報告しなければならない。例文帳に追加

Article 37 (1) With regard to investigations under Article 58, paragraph (2) of the Act (hereinafter referred to as "food poisoning investigations" in this Article), the director of a health center shall sequentially report the implementation of the investigations listed in each item of the preceding Article to a prefectural governor, a city mayor of a city establishing health centers, or a ward mayor of a special ward (hereinafter referred to as a "prefectural governor, etc." in this Article).  - 日本法令外国語訳データベースシステム

解決しようとする課題点は、食中毒の原因又は食品の腐敗の原因となる微生物に対して高い除菌防腐能を有し、人体に対し安全であり、かつ組成物としての安定性が高く安価で製造することが可能である、食品又は飲料の製造施設あるいは加工施設、環境、設備、機器、道具の除菌又は防腐のために使用する除菌防腐剤を新規に提供することである。例文帳に追加

To provide an inexpensively-producible novel disinfection antiseptic agent which has high disinfection antiseptic ability against microorganisms causing food poisoning or rotting food, safety to human bodies, and high stability as a composition used for disinfect and is used for disinfection or antisepsis of facilities, environments, equipment, apparatuses, and tools for producing/processing food/drink. - 特許庁

これにより、微生物分解処理部21内部の熱容量が大きくて温度上昇値が第1閾値より小さい場合、不活性化制御部42が不活性化処理手段40の動作頻度を高くする等、不活性化処理手段40を強化するので、食中毒菌の不活性化や害虫の駆除が十分に図れる。例文帳に追加

By this constitution, when the temperature rising value due to the large heat capacity of the inside part of the microbial decomposition treatment part 21 is less than the first threshold value since the operation frequency of the deactivation treatment means 40 is enhanced by the deactivation control part 42 to intensify the deactivation treatment means 40, the deactivation of food poisoning bacteria or the extermination of harmful insects is achieved sufficiently. - 特許庁

日常的に使用することにより日和見感染等を予防することができる抗菌香、特に食中毒、皮膚化膿疾患、日和見感染等を引き起こす細菌と真菌に対して広い抗菌作用を発揮し、これらの菌が原因で発症する感染症を広く予防することができる、抗菌スペクトルの広い抗菌香を提供すること。例文帳に追加

To provide an anti-microbial incense which has a wide anti-microbial spectrum, can daily be used to prevent opportunistic infections and the like, can especially exhibit wide microbial actions against bacteria and fungi causing food poisoning, purulent skin diseases, opportunistic infections, and the like, and can widely prevent infectious diseases caused by the bacteria and the fungi. - 特許庁

例文

糖アルコールとリゾチームからなる食品用日持ち向上剤や、これらに加えて有機酸類やアミノ酸類からなる食品用日持ち向上剤を食品に添加し、食品の味質を損なうことなく、代表的な腐敗菌であるバチラス・ズブチリスや代表的な食中毒菌であるスタフィロコッカス・アウレウスの増殖を抑制させ、食品の日持ちを向上させる。例文帳に追加

The method improves the keeping quality of food without damaging quality of taste, by adding the keeping quality improving agent for food comprising a sugar alcohol and lysozyme, and the keeping quality improving agent for food comprising organic acids and amino acids, and suppresses proliferation of Bacillus subtilis which is a representative putrefactive bacteria, Staphylococcus aureus which is a representative food poisoning bacteria. - 特許庁

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