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まめるいの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 722



例文

豆類より酸性下で抽出した水溶性多糖類水溶液を澱粉分解酵素処理して沈澱物或いは浮遊物の原因となる澱粉質を加水分解することにより、水溶液の清澄性を向上させると共に水溶液の長期保存或いは冷却保存の沈殿生成を防止する。例文帳に追加

An aqueous solution of the water-soluble polysaccharide extracted from the pulses under an acidic condition is treated with an amylolytic enzyme to hydrolyze starchiness causing the precipitate or the suspended solid, and to improve the clarity of the aqueous solution and further to prevent the formation of the precipitate when preserving the aqueous solution for a long period or by cooling. - 特許庁

適量の水、および適度に洗浄した生米または通常の程度蒸した蒸米を含有したものに膨化処理を施した米類、小麦、大麦などの穀類や大豆、小豆などの豆類を粉砕した粉末類を含有させ、レトルト殺菌処理を施して得るレトルト粥。例文帳に追加

The retort rice gruel comprises a proper amount of water, properly washed uncooked rice or rice steamed in an ordinary degree, swollen grains such as rice, wheat, barley, etc., and flour of powdered beans such as soybean, red bean, etc., and is obtained by subjecting the properly washed uncooked rice, etc., to retort sterilization. - 特許庁

長期保存或いは冷却時においても水溶液の濁度が低く、浮遊物或いは沈殿物が生成しづらく、また更には、長期保存時の褐変や吸湿を低減させた水溶性多糖類を豆類から簡便な方法で効率よく製造することを目的とする。例文帳に追加

To efficiently produce a water-soluble polysaccharide capable of providing an aqueous solution having a low turbidity even when being preserved for a long time or cooled, and hardly causing a suspended solid or precipitate, and whose browning and moisture absorption are reduced when being preserved for a long period, from pulses by a simple method. - 特許庁

豆類、種実類、芋類又は野菜類を煮る、焼く、蒸す等加熱して組織を軟化させる工程と、前記被加熱物を甘味料を含む溶液に浸漬して甘味を付ける工程と、前記甘味を付けた物をチョコレートで被覆する工程とを含む製造方法により、チョコレート被覆菓子を製造する。例文帳に追加

This method for producing a chocolate-coated confectionery comprises a step of carrying out heating such as boiling, roasting or steaming of beans, grains, potatoes or vegetables and softening tissues, a step of dipping the heated materials in a solution containing a sweetener and sweetening the materials and a step of coating the sweetened materials with a chocolate. - 特許庁

例文

含水率40重量%以上の蒸煮あるいは煮沸した豆類又は穀類をアスペルギルス属のかびを用いて固形培養を開始し、培養中に含水率を5重量%以上低下させた後、得られた培養物を水で抽出する。例文帳に追加

The α-glucosidase inhibitor is produced by starting a solid culture of a mold of the genus Aspergillus with steamed or boiled beans or grains having a water content of40 wt.%, lowering the water content by ≥5 wt.% during the culture and extracting the cultured product with water. - 特許庁


例文

一寸法師、すねこたんぱこ、あくと太郎(あくとは踵)、豆助(親指)、指太郎(生まれた場所を表す名。)、豆一、五分太郎(次郎)(小さいことを表す名。)、三文丈、一寸小太郎、タニシ、カタツムリ、かえる、アイヌのコロポックルカムイ、キジムナー、ケンムンなど、誕生の際異常に小さい点では桃太郎、瓜子姫、かぐや姫も類縁関係である。例文帳に追加

They are Issunboshi, Sunekotanpako, Akuto Taro (Akuto means heel), Mamesuke (thumb), Yubitaro (name that describes where he was born), Mameichi, Goburato (Jiro) (a name that describes that he is small), Sanmontake, Issunkotaro, Tanishi (mud snail), Katatsumuri (snail), Kaeru (frog), Koropokkuru (small people in Ainu folklore) Kamui of Ainu, Kijimuna, Kenmun, and on the point of being very small at birth, Momotaro, Uriko Hime (Princess Uriko) and Kaguya Hime (Princess Kaguya) are also related.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

従来からエチレンオキサイドガス滅菌用、あるいは熱滅菌用インジケ−タ−の作成に使用されている公知のアゾ染料を使用し、過酸化水素などの酸化性のあるガスを用いた低温プラズマ滅菌処理での変色が早く、明瞭な変色が起きる新規なプラズマ滅菌用インジケ−タ−を提供する。例文帳に追加

To provide a novel indicator for plasma sterilization using well-known azo dye conventionally used for creating indicators for ethylene oxide gas sterilization or heat sterilization, having an enhanced speed of decoloration in low-temperature plasma sterilization using oxidizing gas such as hydrogen peroxide and producing clear discoloration. - 特許庁

アオイ科マルウァウィスクス(Malviaviscus)属、センダン科アザディラクタ(Azadirachta )属、キク科アキロクリネ(Achyrocline )属、マメ科カエサルピニア(Caesalpinia )属、マメ科エンタダ(Entada)属、スイカズラ科スイカズラ(Lonicera)属及びウコギ科キズタ(Hedera)属からなる群から選ばれる植物の抽出物に、所望するインスリン様活性が認められることを見出し、これら植物の抽出物を有効成分とする育毛剤を提供することにより、この課題を解決し得ることを見出した。例文帳に追加

This hair restorer contains, as active ingredient, an extract from a plant selected from those belonging to the genus Malviaviscus of Malvaceae, Azadirachta of Meliaceae, Achyrocline of Compositae, Caesalpinia of Lagminosae, Entada of Lagminosae, Lonicera of Caprifoliaceae, and Hedera of Araliaceae. - 特許庁

本発明方法は、低温条件下での低濃度有機酸処理に特徴があり、大豆類を破壊することなくそのままの状態で酸味を付与したり熱変性をおこしたりすることなく、イソフラボン配糖体から糖を外し、大豆類においてイソフラボンアグリコンを増加させるきわめて効率的な方法である。例文帳に追加

The method has such a feature that the soybeans are treated in a low concentration of the organic acid under a low temperature condition, and the glucose is detached from the aglycone glycoside in a state of the soybeans as they are, without breaking down the soybeans, nor adding a sour taste to the soybeans, nor causing the thermal denaturation, so that the isoflavone aglycone is extremely efficiently increased in the soybeans by the method. - 特許庁

例文

パン生地中にミキシングする過程で、豆類の原形の形崩れが容易に生じない乾燥豆類を主材とするパン用混ぜ込み材の加工方法と、機械的生産設備により効率的かつ経済的に生産できると共に、新しい食味(和風味)の混ぜ込み材含有パンの製造方法を提供することである。例文帳に追加

To provide a method for processing an admixture for bread consisting mainly of dry beans seldom getting out of the original shape during mixing it into bread dough, and to provide a method for efficiently and economically producing the bread containing the admixture and having a new taste (Japanese- fashioned taste) with mechanical processing equipment. - 特許庁

例文

芋類、豆類、根菜類から澱粉、糖類、タンパク質及び脂質等を抽出した残渣を糸状菌により適度に発酵し、残渣成分を適度に分解すると共に風味等の嗜好性を向上させ、この発酵物を用いることによって高品質の食物繊維リッチなパン類、麺類を提供できる。例文帳に追加

This method for producing the food, such as breads or noodles, having a high quality and a rich dietary fiber content is characterized by using a fermented food residue obtained by extracting starch, saccharides, proteins, lipids and the like from potatoes, beans or root vegetables and then suitably fermenting the residue with the filamentous fungus to suitably degrade the residual ingredients and improve the palatability such as flavor. - 特許庁

簡便な方法により、コーヒー豆抽出物から、クロロゲン酸類を選択的に、且つ効率良く回収でき、精製工程でクロロゲン酸類の分解を抑制して、原料組成の変化が無く、カフェインが低減された高純度クロロゲン酸類組成物を提供する。例文帳に追加

To provide a high-purity chlorogenic acids composition having reduced caffeine and a similar composition to the raw material by recovering chlorogenic acids selectively and efficiently from a coffee beans extract with a simple method and controlling decomposition of the chlorogenic acids in the purification step. - 特許庁

植物種子、貯蔵穀類、貯蔵豆類、貯蔵果実、貯蔵野菜、貯蔵飼料、貯蔵花卉類、及び輸出入木材に適用することにより、それら及びそれらから生長した植物体を加害する各種害虫の被害を予防する方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for preventing insect pest damages by various insect pests damaging plant seeds, stored grains, stored beans, stored fruits, stored vegetables, stored feeds, stored flowering plants, and/or exported or imported woods and plants grown from them, by applying to them. - 特許庁

芋類、豆類、カボチャ、及び栗から選ばれた少なくとも1種の乾燥粉末と、デキストリンと、澱粉とを含有する餅様食品用ミックス粉に、水を加えて練り、得られた生地を成形し、加熱することにより、餅様食品を得る。例文帳に追加

The mixed powder for the rice cake-like food contains at least one kind of dried powder of a material selected from tubers and roots, beans, pumpkin and chestnut, dextrin and starch and is combined with water and kneaded, the resultant dough is formed and backed thereby the rice cake-like food is produced. - 特許庁

現在顕在化している抵抗性害虫を含む複数の害虫に対して効果を示し、動植物に対する影響の少ない、植物種子、貯蔵穀類、貯蔵豆類、貯蔵果実、貯蔵野菜、貯蔵飼料、貯蔵花卉類、及び輸出入木材の害虫被害を予防する方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for preventing insect pest damages of plant seeds, stored grains, stored beans, stored fruits, stored vegetables, stored feeds, stored flowering plants, and/or exported or imported woods, by applying dinotefuran exhibiting effects against insect pests including resistant insect pests have now been actualized and little affecting animals and plants. - 特許庁

ラクトバチルスファーメンタムの生菌数が 1.1×10^9 〜 1.2×10^10cfu/g であると共に平均粒径が1μm〜9μmの粉体から成る高濃度乳酸菌乾燥物を、豆類、穀類及びイモ類から選ばれた1種又は2種以上の利用残渣に、混合して発酵させた家畜飼料添加物。例文帳に追加

The livestock feed additive is obtained by mixing used residues of at least one material selected from beans, grains and corms with high-concentration lactobacillus dried material having 1.1×10^9 to 1.2×10^10 cfu/g of lactobacillus fermentum viable cells and comprising powder having an average particle diameter of 1-9 μm; and fermenting the mixture. - 特許庁

コーヒー生豆等の植物から得られるクロロゲン酸類を含む水溶性抽出物を活性炭処理後、活性炭に吸着した吸着物を有機溶媒あるいはそれらを含む水溶液によって溶離させる工程を備えることを特徴としている。例文帳に追加

This method for producing the composition containing the high concentration of the chlorogenic acid is characterized by comprising a process of treating a water soluble extract containing the chlorogenic acids obtained from a plant such as coffee raw beans, etc., with activated carbon and then eluting the adsorbed material on the activated carbon with organic solvents or an aqueous solution containing them. - 特許庁

豆類,穀類,芋類を主原料とし炭水化物と蛋白質の適正比率をとり発酵することにより、納豆臭の殆ど出ない糸引き強く、食感のよい栄養たっぷりの麦とろ納豆が出来る「麦とろ納豆ごはんの素」を提供する。例文帳に追加

The premix for boiled rice and barley covered with grated yam and Natto almost free from odor of Natto, having a proper stickiness, a good palate feeling and nourishing is obtained by fermenting pulses, grains, corms as main materials and setting a proper ratio of carbohydrate and protein. - 特許庁

ジノテフランと少なくとも1種のピレトリン又は合成ピレスロイドを有効成分とする組成物を植物種子、貯蔵穀類、貯蔵豆類、貯蔵果実、貯蔵野菜、貯蔵飼料、貯蔵花卉類、及び輸出入木材に適用することを特徴とする害虫被害を予防する方法。例文帳に追加

This method for preventing the insect pest damages by the various insect pests is characterized by applying a composition containing dinotefuran and at least one pyrethrin or synthetic pyrethroid as active ingredients to plant seeds, stored grains, stored beans, stored fruits, stored vegetables, stored feeds, stored flowering plants, and/or exported or imported woods. - 特許庁

穀物類の品質(内色相,過酸化物値など)および保持期間を改良し、かつ、該穀物類を含む食材で調理された食品の品質(縞目立,食感,旨味など)を改良すると共に、その保持を長期間可能にすることのできる穀物類の機能転写処理方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method of the function-transfer of cereals capable of improving the qualities (an inner hue, a peroxide content, etc.), and preservation period of cereals, also qualities (a striped appearance, an eat feeling, a deliciousness, etc.), of a food cooked with a food material containing the cereals and enabling the long time preservation thereof. - 特許庁

乳脂肪を30重量%以上含有する油脂、乳固形分、豆類または穀類のロースト処理物、糖類のカラメル化物および水を含有してなる混合物を、80〜130℃で5〜120分間加熱処理して得られる油脂組成物およびその製造方法。例文帳に追加

This oil and fat composition is obtained and the method of manufacture is characterized by heat treating at 80-130°C for 5-120 min the mixture which comprises oil and fat containing30 wt.% of milk fat, solid milk content, roasted beans or grains, caramelized sugars and water. - 特許庁

エトフェンプロックスと少なくとも1種以上の殺菌性化合物を有効成分として含有する組成物を植物種子、貯蔵穀類、貯蔵豆類、貯蔵果実、貯蔵野菜、貯蔵飼料、貯蔵花卉類、輸出入木材に適用することを特徴とする病害虫被害を予防する方法。例文帳に追加

The method for preventing the pest damage includes applying a composition containing ethofenprox and at least one bactericidal compound as active ingredients to the plant seeds, the stored grains, the stored beans, the stored fruits, the stored vegetables, the stored fodder, the stored flowering plants, and the exported or imported timbers. - 特許庁

カレーライスのルーツであるインド・パキスタン・バングラデシュでは、ヒンドゥー教やイスラム教などの影響で菜食が主流であり、豆・野菜・乳製品を使ったカレー料理が発達している。例文帳に追加

In India, Pakistan, and Bangladesh, which are the roots of curry and rice, a vegetarian diet is the mainstream due to the influence of Hinduism and Islamism; hence, in these countries, curry dishes that use beans, vegetables, and dairy products have developed.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

素材も三味線とほぼ同じで、現在では棹に紅木(こうき)、紫檀(したん)、普及品にはカリン(マメ科)(かりん)が使われ、胴は花梨で、皮はネコまたは犬、弦(糸)は絹製である。例文帳に追加

Almost the same materials for Shamisen are used; nowadays, for the neck part, koki (literally, red wood) or Shitan (rosewood) is used or quince (Fabaceae) for popular versions, and for the main body, Chinese quince is used, with leather of cat or dog and silk strings utilized as well.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

魚介類や肉、野菜などの具と一緒に醤油などで味付けて炊き込んだ飯を「炊き込みご飯」「加薬飯(加薬ご飯)」「五目飯(五目御飯)」(具は松茸、鯛、豆等がある)と言う。例文帳に追加

Meshi dishes cooked together with ingredients such as seafood, meat or vegetables and seasoned with soy sauce is called 'takikomi gohan,' 'kayaku gohan' or 'gomoku meshi (gomoku gohan)' (the ingredients are matsutake mushrooms, bream, peas and so on).  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

王の名は地名に由来しており、『和名類聚抄』に「山城国綴喜郡綴喜、豆々木」(現在の京田辺市普賢寺付近)と見える。例文帳に追加

The origin of the name for Prince Yamashiro no Otsutsukimawaka seemed to been taken from a location; this fact was supported by the writings of the "Wamyo Ruijusho" (Kango [Chinese characters]-Japanese Dictionary in mid Heian period): 'Tsutsuki, Tsuzuki, Tsuzuki-gun County, Yamashiro Province' (the current location is the area of Fugen-ji shimo in Kyotanabe City.)  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

林木,果物又は装飾用樹木,つる植物,並びに禾本科の植物及び多年生のマメ科飼料,芋類及び交配品種の生産に用いられる同株他花交配系統については,保護期間は30年とする。例文帳に追加

For forest, fruit or ornamental trees, for the vine as well as for graiminaceae and perennial leguminous fodders, potatoes and endogamous lines used for the production of hybrid varieties, the protection period shall be thirty years.  - 特許庁

台所用の電気機械装置(食品用ひき器及び撹拌器,果物絞り器,電気コーヒー豆ひき器等)並びに第7類に該当するもので電動機により動く一定の他の装置及び器具例文帳に追加

electromechanical apparatus for the kitchen (grinders and mixers for foodstuffs, fruit presses, electrical coffee mills, etc.), and certain other apparatus and instruments driven by an electrical motor, all coming under Class 7;  - 特許庁

キシロオリゴ糖、ビタミンミックス粉末、ビーフジペプチド、漢方抽出液、パントテン酸カルシウム、ガルシニア粉末、生豆糖類発酵抽出粉末、ヒアルロン酸及び果汁を含有する健康飲料。例文帳に追加

This health beverage comprises xylooligosaccharides, vitamin mix powder, beef dipeptide, a Chinese herbal extract liquid, calcium pantothenate, galcinia powder, raw bean saccharide fermented extract powder, hyaluronic acid and fruit juice. - 特許庁

主としてコーヒー豆および/またはコーヒー抽出残渣を加水分解処理することによって得られた、マンノースを主体としたオリゴ糖類を含有する甘味料組成物例文帳に追加

To provide a sweetener composition containing an oligosaccharide which is obtained by mainly hydrolyzing coffee beans and/or coffee extraction residues and contains mannose as a main component. - 特許庁

微生物を豆類抽出物に作用させて得られる発酵生成物とビタミンAおよび/またはその誘導体の一種または二種以上とを含有する皮膚外用剤。例文帳に追加

This skin care preparation comprises a fermentation product obtained by reacting a microorganism with an extract of beans and one or two kinds of vitamin A and/or derivative thereof. - 特許庁

寒天原藻と豆類とを共に煮込んで寒天液を抽出する抽出工程S2と、前記寒天液を冷却してトコロテンとして固形化する冷却固化工程S3と、を有している。例文帳に追加

This method for producing the agar food comprises an extraction process S2 of boiling agar seaweed together with soybean curd to extract agar liquid, and a cooling coagulating process S3 of cooling the agar liquid and coagulating as gelidium jelly. - 特許庁

さらに、豆類に含まれるアミノ酸、脂肪酸等の種々の有効成分により、血中コレステロールの低下作用等の作用効果も得ることができる。例文帳に追加

Furthermore, it is possible to obtain even action effect such as decreasing effect of cholesterol in blood by various active ingredients such as amino acid and fatty acid contained in soybeans. - 特許庁

インレーにおける付加的な摩滅またはコールドフローを生じさせることなく、インレーの傾倒の危険並びにそれによる膝関節の脱臼を回避する。例文帳に追加

To avoid the risk of inclination of an inlay and the dislocation of a knee joint due thereto without causing additional wear or cold flow in the inlay. - 特許庁

さらに、前記何れかに記載のアンモニア生産が抑制された納豆菌を用いて、豆類を発酵させたことを特徴とする納豆の構成とすることで実現した。例文帳に追加

The objective natto is obtained by fermenting soybeans using the Bacillus natto with suppressed the ammonia production. - 特許庁

カカオ豆及び/またはカカオハスクから得られる有用なミネラル組成物及びその製造方法並びにそのミネラル組成物を含有する飲食品を提供する。例文帳に追加

To provide a useful mineral composition obtained from cacao beans and/or cacao husks, and further to provide a method for producing the mineral composition, and a food and drink containing the mineral composition. - 特許庁

糖分無添加ないしは少量の加糖だけで、自然な甘味を備えた小豆餡、白餡、うぐいす餡等の豆類を原料とする餡の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for producing bean jam such as red bean jam, white bean jam or green bean jam made of beans, and having natural sweetness with no or slight addition of saccharide. - 特許庁

小豆等雑豆類の餡粒子を酵素分解すると同時に酵母による発酵を並行させて行うことにより、酵素分解により増加した麦芽糖、ブドウ糖を速やかにアルコールに変換する。例文帳に追加

Maltose and glucose increased by the enzymatic fermentation are converted rapidly into alcohol, by carrying out the fermentation with an yeast at the same time with the enzymatic decomposition of bean jam particles of various beans, such as red beans. - 特許庁

本願発明は、豆殻類、乾燥植物、乾燥野菜、故紙等の有機繊維物粉粒体または石炭、岩石粉粒体を粉砕する粉砕装置を提供することにある。例文帳に追加

To provide a particulate material crusher for crushing an organic fiber particulate material such as beans and grains, dried plants, dried vegetables, old papers or the like or coal and rock particulate materials. - 特許庁

豆類の種皮、特に大豆の種皮を酸又はキレート剤存在下で加熱抽出して得られるものであるペクチンを有効成分とする鉄吸収促進剤。例文帳に追加

The iron absorption promoter is provided, including, as active ingredient, pectin obtained by subjecting bean seed coat, especially soybean seed coat, to heat extraction in the presence of an acid or chelating agent. - 特許庁

アミノ酸は、バリン、ロイシン及びイソロイシンからなる群から選択される1種以上であることが好ましく、その添加量がコーヒー分の生豆換算量の0.01〜2倍の範囲内にあることが好ましい。例文帳に追加

The amino acid is preferably one or more kinds selected form the group consisting of valine, leucine and isoleucine, and the added amount thereof is preferably within the range of 0.01-2 times as much as the amount of the coffee component expressed in terms of raw beans. - 特許庁

可溶性固形分濃度が15〜75重量%である黒豆の水溶性抽出物を調整し、該抽出物を含有する咽喉頭用液状組成物とする。例文帳に追加

The liquid composition for pharyngolarynx contains a water-soluble extract which is prepared from black soybean 15-75 wt.% in soluble solids concentration. - 特許庁

そのローバー20aの研摩面に、イオンミリング等で、約0.1μmの段差が付いた段差付き面13a,13bを有するスライダレールおよびそれ以外のスライダ溝部14を形成する(d)。例文帳に追加

On the polished surface of the louver 20a, a slider rail having stepped surfaces 13a and 13b having a level difference of about 0.1 μm and other slider groove portions 14 are formed (d). - 特許庁

従来その分解が困難といわれ着目されてこなかったコーヒー豆または/およびコーヒー抽出残渣から、効率的に多糖類を製造する方法提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a method for efficiently producing polysaccharides from coffee beans and/or coffee extraction residues, to which attention has not been paid due to the difficulty of decomposing them. - 特許庁

窒素雰囲気下で焙煎し、L値が20.5〜30.5であるコーヒー豆から抽出し、(A)クロロゲン酸類/Brixが0.11〜0.19であるコーヒー抽出液。例文帳に追加

The coffee extract liquid is obtained by extracting coffee beans roasted in nitrogen atmosphere and having an L value of 20.5-30.5, and has (A) chlorogenic acid/Brix of 0.11-0.19. - 特許庁

特に、前記食品原料が、コーヒー豆、茶葉、香辛料及び生薬からなる群から選択される1種又は2種以上の食品原料であることが好ましい。例文帳に追加

Especially the food raw material is preferably one or more kinds of food raw materials selected from the group consisting of coffee bean, tea leaf, spice and crude medicine. - 特許庁

本発明のキットによれば、他の豆類との交叉反応性がなく、加熱処理などの加工処理がなされた加工食品の中の大豆成分をも簡便且つ確実に検出することができるという利点を有する。例文帳に追加

The kit has an advantage of easily and reliably detecting even soybean components in processed foods having no cross reactivity with other beans such as heat-treated foods. - 特許庁

この方法で製造された、(i)蛋白質が劣化されないで、豆様臭及び/或いはオフフレーバーが、低減された大豆フレーク、(ii)オーツを有するセリアル組成物。例文帳に追加

A cereal composition is produced by the method and comprises (i) the soybean flake in which the beany flavor and/or off-flavor are reduced without worsening the proteins and (ii) oats. - 特許庁

電子カメラは、撮影画像が連続の写真の1コマ目の場合、160×120のピクセルの全てを用いて撮影画像を表すように副画像データを生成する(a)。例文帳に追加

When the photograph picture is the first frame of a continuous photograph, the electronic camera forms subpicture data representing photograph picture using pixels of 160×120 entirely (a). - 特許庁

例文

上記エマメクチン(16員環マクロライド系殺虫剤)の類似化合物をハプテンとし、当該ハプテンと高分子化合物との複合体を抗原として用いることを用いることを特徴とする。例文帳に追加

The method for producing emamectin and analogs thereof is one comprising using a conjugate of a hapten with a polymeric compound, wherein the hapten is an analog of the emamectin (16-membered ring macrolide insecticide). - 特許庁

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