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Picklesを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 367



例文

The peduncle-attached eggplant pickles are so structured that predetermined number of sorted, washed and pickled peduncle-attached eggplants 9 are bundled in a unit so that the peduncles are properly oriented in the same direction.例文帳に追加

選果、洗浄し、漬け込んでなる花柄付き茄子9,9,……が、所定個数毎、花柄が揃うように取りまとめられてなるものとした花柄付き茄子漬けである。 - 特許庁

To provide a size cutting device for vegetables to be used for making pickles in which the vegetables can be completely supplied and cut, and in which cleaning after work is facilitated to solve the problem of sanitation.例文帳に追加

主として漬物用として使用される野菜の定寸切断装置に関するもので、野菜の供給・切断を完全にし、作業後の清掃を容易として衛生上の問題を解決する。 - 特許庁

Also provided are a fermented food which contains a cultured liquid obtained by incubating the lactic acid bacteria, leuconostoc mesenteroides KN-34 separated from the vegetable-based pickles into a malt culture medium of liquid soybean for lactic acid bacteria and its production method.例文帳に追加

また、植物系漬け物から分離選別された乳酸菌リューコノストック・メゼンテロイデスKN−34を乳酸菌用液体大豆麹培地に接種して得られた培養液を含む発酵食品及びその製造方法による。 - 特許庁

To provide pickles which is colored into brilliant red or purple red, are excellent in light resistance, taste and flavor releasing properties, and can be pickled in a short time.例文帳に追加

鮮やかな赤乃至紫赤色に着色され、調製時及び保存時における耐光性、及び食味やフレーバーリリースに優れ、更には浸漬時間が短縮された漬物を提供する。 - 特許庁

例文

To provide a contained water removing container capable of highly accurately removing, water contained in an object to be processed, such as pickles, by continuously applying even pushing force to the object by a simple structure.例文帳に追加

簡易な構成で漬物などの被処理物に対して均一な押圧力を継続的に付加することにより、精度良く被処理物に含まれる水分を除去することができる含有水分除去容器を提供する。 - 特許庁


例文

The method for producing pickles obtained by soaking a liquid seasoning with vegetables as a raw material is provided, involving the following step: prior to soaking the liquid seasoning with the vegetables, they are subjected to such a treatment as to soak and heat them in an aqueous alkali solution followed by squeezing them.例文帳に追加

原料となる野菜類を調味液に浸漬して得られる漬物の製法において、上記調味液に浸漬するに先立って、上記野菜類に対し、アルカリ水溶液中で浸漬加熱し、その後圧搾するという処理を行う。 - 特許庁

This food is provided by adding a boiled-up pasta into a container loaded with a soup of a Miso (fermented soybean paste) curry, a cheese cream, a starchy sauce, Kimchi (Korean pickles), a soy sauce taste, etc., and topping ingredients thereon.例文帳に追加

味噌カレー、チーズクリーム、あんかけ、キムチ、醤油味などの汁がたっぷり入っている容器に、茹であげたパスタを加え、その上に具をのせる。 - 特許庁

To provide a method for producing unconventional pickles that have a peculiar savoriness and high color retention, and contains a lot of useful physiologically active substances that show antihypertensive action.例文帳に追加

特有のうま味を有し色保持性が高く、かつ、血圧降下作用を示す有用な生理活性物質を多く含んだ従来に無かったような漬物を製造する方法を提供する。 - 特許庁

To provide Kimchi (Korean pickles) of agrochemical-free highly safe Plygonum cuspidatum suitable for health care and aiming naturalism by using the Plygonum cuspidatum which is wild vegetables having strong acidity as a raw material so as to leave the peculiar texture, color or the like as possible.例文帳に追加

酸味の強い山菜のイタドリを原材料とし、独特の食感や色調等をできるだけ残した、無農薬で安全性が高く、健康管理に適切な自然派指向のイタドリのキムチを提供することを目的とする。 - 特許庁

例文

This health food for preventing Alzheimer type dementia of mainly with elderly persons, not as the medicine is constituted by fermenting the daily taken bean curd, teas (green tea, oolong tea, etc.), fermented foods (yoghurt, lactic acid beverage, black tea, cheese, alcoholic beverages, soybean paste, soy sauce, fermented soybean and pickles) with guarana powder and its extract liquid.例文帳に追加

老人のアルツハイマー型痴呆症予防に対して、薬ではなく、豆腐、お茶(緑茶、ウーロン茶等)と発酵食品等、又、ガラナパウダー、及びその抽出液を発酵混入し摂取する。 - 特許庁

例文

To provide Japanese pickles, a liquid preparation or beverage thereof in which a distinctive texture when eating fruit without change can be obtained, acid taste of smooth and mild taste can be added, and that is rare and has never happened before.例文帳に追加

この発明は、フルーツをそのまま食した時の独特の食感が得られるような、また滑らかで円やかな味わいの酸味を加味出来るような、これまでにない珍しい漬物やその調味液や飲料を提供することを課題とする。 - 特許庁

To obtain a miso(fermented soybean paste) food hard to get moldy and foul and having rich flavor by utilizing food wastes including soy cake and salted ume juice, and to obtain pickles by using the miso food.例文帳に追加

醤油粕、梅酢などの食品廃棄物を有効利用でき、またカビが生えたり腐ったりし難く、風味も豊かなみそ状食品、及びそれを用いた漬物を提供すること。 - 特許庁

This new strain of lactobacillus belonging to the Lactobacillus pentosus isolated from a traditional "Sibazuke" pickles in Kyoto, is found to have a high immunomodulating activity.例文帳に追加

京都の伝統的な漬物であるしば漬けから分離したラクトバチルス・ペントーサスに属する乳酸菌に、高い免疫調節作用を有する新規株を見出した。 - 特許庁

To obtain pickle-containing dumplings intended for solving such problems that pickles having as the material highly fibered vegetables hard to bite off such as radish and burdock are shunned by elderly people and infants with weak teeth because they cannot eat even they want to eat.例文帳に追加

大根やゴボウなど噛み切り難い繊維質の多い野菜などを素材とした漬け物を、歯の弱い高齢者や幼児が、食べたくても食べれないなどで、敬遠される点である。 - 特許庁

The slices of the dolphinfish are removed from the brine, and after the water is drained, the slices are placed into pickles paste amount of four times in mass, and then are pickled for one day in a dark place.例文帳に追加

シイラの切り身を上記食塩水から取り出し、水分を切った後、質量で4倍量の漬け床に入れ、冷暗所で1日間漬け込んだ。 - 特許庁

A basic pickles paste is obtained, by mixing 58.4 mass% sweet potato Shochu distillation lees and 8.8 mass% rice koji (Aspergillus oryzae), and by leaving the mixture to stand for 5 days in a dark place.例文帳に追加

芋焼酎の蒸留粕58.4質量%、米麹(黄麹)8.8質量%を混合し、冷暗所に5日間放置することにより基礎漬け床を得た。 - 特許庁

The door knob 20 for the pickles storehouse is fitted to a storehouse body in free door opening and closing, and is built on a door 10 with a fixed groove formed at least at its one side face having a hooking hole 15 and a plurality of bolt holes 18a, 18b.例文帳に追加

漬物貯蔵庫のドア取っ手20は、漬物貯蔵庫本体に開閉自在に設けられて、少なくとも一側面には係止孔15及び複数のボルト孔18a,18bを有する固定溝が形成されたドア10に組み付けされる。 - 特許庁

To provide a deterioration preventing agent for flavor effective for imparting excellent deterioration preventing effect of flavor by adding to refreshing drinks, dairy products, bread, cakes, pickles and various other foods and drinks without deteriorating the taste and flavor of the food and drink.例文帳に追加

清涼飲料水、乳製品、パン類、菓子類、漬物、その他の各種飲食品に添加することにより優れた香料の劣化防止効果を付与し得ると共に、飲食品の風味を損なうことのない香料の劣化防止剤の提供。 - 特許庁

Preferably, the alcohol-containing food and beverage products are each one kind selected from liquors, alcohol-containing seasoning, cakes, dairy products, pickles and syrups containing the liquors or the alcohol-containing seasoning.例文帳に追加

また、前記アルコール含有飲食品は、酒類、アルコール含有調味料類、及びそれらを含有する菓子類、乳製品類、漬物類、シラップ類から選ばれた1種であることが好ましい。 - 特許庁

The method for producing seaweed-containing rice-bran paste comprises utilizing viscosity of edible seaweed for rice-bran paste for pickles to facilitate increase of lactobacillus and accumulation of lactic acid to decrease accompanying respective pH so that the toxic microorganisms are controlled from an early stage of an aging process.例文帳に追加

食用海藻が有する粘性を漬物用糠床に利用することで、乳酸菌の増殖や乳酸の蓄積が促進され、付随するpHの低下により熟成初期から有害微生物の制御が可能となる。 - 特許庁

To provide a method for preserving fermented pickles for a long period safely, easily at low cost without the need of any special device and/or equipment and without decreasing lactic bacteria count and also through preventing their flavor deterioration and packaging container swell.例文帳に追加

特殊な装置、機器を必要とせず、低コストで安全かつ簡易に、乳酸菌数を減少させることなく、風味劣化や包装容器の膨れを防止し、発酵漬け物の長期保存を可能にする。 - 特許庁

Thereby, pebbly crisp texture when having been pear fruit can be made to remain in Japanese pickles and a kind of smooth distinctive taste by lactobacillus food can be tasted.例文帳に追加

これにより梨の実であった時のつぶつぶしゃきしゃきとした食感を漬物に残すことが出来、また乳酸菌食品による一種滑らかな独特の味を味わうことが出来るようになった。 - 特許庁

The pickled food product is characterized by a mixture of cut pickles of 100 parts and seasoning liquid of 20-200 parts including a polysaccharide thickener, wherein the total adherability of the mixture is 500-1,000 J/m^3.例文帳に追加

漬物の截断物100部と、増粘多糖類を含む調味液20〜100部との混合物であり、該混合物の全体の付着性が500〜1000J/m^3であることを特徴とする咀嚼嚥下機能低下者用の漬物加工品。 - 特許庁

This container for producing pickles is obtained by forming raw material potter's clay comprising 20 to 50 wt.% of tourmaline ground powder and 50 to 80 wt.% of reducing clay in a tub like shape and then reducing and sintering the formed product at a temperature of from 1,000 to 1,300°C.例文帳に追加

電気石を粉砕した粉末20〜50重量%と還元粘土50〜80重量%とを混合してなる原料陶土を桶状に成形し、1,000℃〜1,300℃の温度で還元焼成して漬物製造用容器とした。 - 特許庁

To provide a method for producing garden-grown raw green asparagus pickles without adding heat treatment process to off-specification garden-grown raw green asparagus which is conventionally disposed and cannot be shipped.例文帳に追加

従来廃棄されていた出荷できない規格外の露地栽培生グリ−ンアスパラガスに熱処理加工を加えないで漬物として利用できるようにし、有効利用できるようにする。 - 特許庁

The pressing lid 11 for pickles is provided with the ring-shaped hollow part 22, the fan-shaped recesses 31 and the central hollow part 42 in this sequence from the peripheral edge part toward the central part, and the hollow parts and the close contact parts are formed alternately.例文帳に追加

この漬物用押し蓋11は、周縁部から中心部に向かって順に、環状中空部22、扇形凹所31及び中央中空部42が設けられており、中空部と密着部とが交互に形成されている。 - 特許庁

To provide frozen food convenient and excellent in palate feeling and flavor, in particular, used as frozen ingredients for boiled rice with tea, pickles, ingredients for a rice ball, and ingredients for soup.例文帳に追加

簡便であり、かつ、食感、風味にすぐれた冷凍食品、特に、冷凍茶漬けの具、漬物、おにぎりの具、スープの具を提供することを課題とする。 - 特許庁

To provide a lactic fermentation product by using vegetable lactobacilli separated from 'Sunki pickles' (leaves of a red beet fermented with vegetable lactobacilli) and/or a seasoning liquid thereof, and a method of producing the same.例文帳に追加

すんき漬及び/又はすんき漬の漬液から分離した植物性乳酸菌を利用して乳酸発酵製品、及び該乳酸発酵製品の製造方法を提供する。 - 特許庁

Through such a method, rice-bran paste enriched in the useful components comprising edible seaweed can be obtained, and thereby pickles enriched in the useful components comprising edible seaweed can be obtained through pickling vegetables, or the like, in the rice-bran paste.例文帳に追加

また、同技術によって食用海藻の有用成分を強化した漬物用糠床が得られるため、同糠床に野菜等を漬け込むことにより、最終的に食用海藻の有用成分を強化した漬物が得られる。 - 特許庁

To provide a container for pickles, capable of developing the strong points of a pickle barrel made of wood, capable of preventing a smell from escaping into a refrigerator and capable of being stored in a refrigerator, to provide a container for the home brewing and preservation of fermented soybean paste or the like.例文帳に追加

木製の漬物桶の長所を生かし、かつ、臭いが冷蔵庫内に洩れだすことを防止した冷蔵庫内に収蔵可能な漬物用、あるいは味噌等の家庭における醸造及び保存用等に利用できる容器を提供する。 - 特許庁

he is a pickle, [a person who gets in pickles-predicaments] and so often has he had to deliver up his person when Peter said sternly, "Stand forth the one who did this thing," that now at the command he stands forth automatically whether he has done it or not. 例文帳に追加

いたずらっ子で、ピーターが厳しく「これをやったやつ、一歩前にでろ」というといつも自首しなければならなかったので、今や自分がやってるかどうかにかかわらず、命令されると自然と足が一歩前にでてしまいます。 - James Matthew Barrie『ピーターパンとウェンディ』

This is in part as a consequence of changes in consumers taste to prefer low sodium pickles over the years, but on the other hand, there have been some feedback mainly from the older consumers on the takuan-zuke in recent years, which seems to be a product of a food engineering process, that it is sweet and has unpleasant texture. 例文帳に追加

これは時代が下るにつれて消費者の嗜好が変化し、より低塩分な漬物を求めるようになったことの帰結でもあるのだが、そのため、近年の食品工業的なたくあんに対しては、主に高齢層から、甘い、食感が悪いなどという意見が見受けられる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

It is not overstating to say that it is possible to obtain almost any kind of food needed in order to make Kyoto cuisine here: Kyoto vegetables called traditional vegetables, Kyoto pickles, tofu, yuba (soy-milk skin), fu (wheat-gluten bread), eel, tsukudani (preserved food boiled down in soy sauce), kamaboko (boiled fish paste), dried fish, dried goods, tea, confectionery, bread, sushi, and so on. 例文帳に追加

そのほか伝統野菜とも呼ばれる京野菜、京漬物・豆腐やゆば・麩・ウナギ・佃煮・蒲鉾・干物・乾物などから茶・菓子・パン・寿司まで京料理の食材はほとんどここで揃うといっても過言ではない。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

In the honzen ryori (a basic style of traditional Japanese cooking) serving style the ideal combination is thought to be 'one soup and three types of side dishes' consisting of a staple food, a soup like miso soup, solid side dishes called 'sai' or 'okazu' including rice, soup, pickles and three side dishes of namasu (a dish of raw fish and vegetables seasoned in vinegar), hirazara (a dish on a flat plate), yakimono (a dish of broiled fish or meat). 例文帳に追加

本膳料理の膳立ては、飯と汁・香の物のほかに膾(なます)・平皿・焼物の3菜を添えたものを「一汁三菜」と表現して、主食に味噌汁のような汁物と、「菜(さい)」、「おかず」と称される固形の副食を組み合わせるのが理想的とされた。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Ingredients used for toppings are typically seafood used for sushi such as tune, negitoro (fatty tuna and leek onion), scallop, salmon, squid, shrimp, octopus, salmon roe and sea-urchin egg, as well as a soy-flavored omelet and vinegared ginger pickles, and often served with such colorful vegetables as green perillas, cucumber slices and boiled snow peas together with wasabi. 例文帳に追加

乗せる寿司だねは、マグロ・ネギトロ、ホタテガイ、サケ、イカ、エビ、タコ、イクラ、ウニなどの魚介類と、卵焼き、ガリなど寿司の素材に用いられるものが一般的で、ほかに青シソやキュウリの薄切り、茹でたキヌサヤなどで彩りを添え、ワサビを添えることが多い。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

This functional food/environmental repairing agent is provided by utilizing cholesterol-decomposing microorganisms or their cholesterol-decomposing enzymes separated from fermented foods such as the kimutsi, pickles with sake lees, soybean paste, fermented soybean using Bacillus natto by using an accumulative culturing method.例文帳に追加

上記課題を解決するため、キムチ、粕漬、味噌、納豆等の発酵食品から集積培養法等を用いて分離したコレステロール分解微生物もしくはそのコレステロール分解酵素を機能性食品もしくは環境修復剤として活用すればよい。 - 特許庁

To provide a production device for pickles, capable of corresponding by one production device to plural pickle containers, that is, plural loading stands, and extremely effectively usable, needless to say and otherwise usable as a handcart with casters.例文帳に追加

1台の漬物製造器が複数の漬物容器、すなわち複数の搭載台に対応することができ、非常に効率よく使用することができることはもちろん、それ以外のときにはキャスター付きの手押し車としても利用することが可能な漬物製造器を提供しようとするものである。 - 特許庁

This method for producing the eggplant pickles comprises a process of salt-rubbing eggplants with a mixture which contains common salt and iron-containing yeast as a color fixing agent, and a process of adding water to the product and salt-pickling the eggplants in a salting liquid which contains the mixture.例文帳に追加

食塩と色止め剤として鉄含有酵母を含有する混合物で茄子を塩もみする工程、及び、その後、水を添加して、該混合物を含有する塩漬液中で茄子を塩漬する工程、を含む製造法により茄子漬物を製造する。 - 特許庁

A culture supernatant of a new lactic acid bacterium, or Lactobabacillus plantarum MIB4409 (FERM P-21820) strain, separated from MRS culture medium obtained by finely cutting pickles and then mixing with physiological salt solution is used for effectively inhibiting the proliferation of the bacteria in the food.例文帳に追加

漬け物を細かく刻み、生理食塩水と混合したMRS培地から分離した、新規乳酸菌であるラクトバチルス・プランタラムMIB4409(FERM P−21820)株の培養上清を、食品中の細菌の増殖を効果的抑制に使用する。 - 特許庁

The Ume pickles are obtained by pickling Ume pickled in salt in ripened Sake (rice wine) lees.例文帳に追加

本発明者等は上記目的を達成するよう鋭意研究を重ねた結果、塩漬け梅の短所を解消する一方、この短所の解消による長所の減少分を補うことにより、単独でも食することができ、旨味や栄養分も併せ持つことを見いだし、本発明の完成に至ったのである。 - 特許庁

To provide a glass container for food product conservation, in which additive material to be added to its glass base material can be easily obtained at a low price, and when used for conserving foods such as pickles, the additive material can keep the foods long-lasting, without being tarnished in color and tastes being spoiled.例文帳に追加

ガラス基材に添加する添加素材の入手が容易であって、安価に入手でき、漬物等の食品の保存用に用いると、食品の変色変化や食味が損なわれずに長持ちする食品保存用ガラス容器を提供することにある。 - 特許庁

This method for producing the dried persimmon pickles comprises a pickling working process of sprinkling every given amount of common salt and piling up during arranging dried persimmons in a plurality of stages in a pickle container, and a pickling process of pickling the dried persimmons through putting a cover and a weight stone on and pressing for a few days after the pickling working process.例文帳に追加

本発明は干し柿を漬物容器の中に複数段に並べる間に塩を所定量づつ振りかけて積み重ねて漬け込み作業工程と、この漬け込み作業工程後に蓋を乗せて重石を乗せて数日間押圧して漬け込む漬け込み工程とで干し柿漬物の製造方法を構成している。 - 特許庁

To provide an article conveying device capable of acquiring sufficient adhesion prevention effect of an article to the conveyance surface, even in the case of the article such as a food having strong tackiness such as moist square-cut vegetables, pickles, household dishes, concerning the article conveying device having the conveyance surface with which the article comes into contact.例文帳に追加

物品が接触する搬送面を有する物品搬送装置において、水分の多い角切り野菜や、漬物や、惣菜等の粘着性の強い食料品等の物品についても、搬送面への物品の付着防止効果を十分に得ることができる物品搬送装置を提供することを課題とする。 - 特許庁

To provide healthy kimchi comprising healthy pickles having refreshing sourness and good keeping quality, where Japanese favorite fruity flavor is added so as to give depth in its taste, healthy ingredients are enriched, and lactobacillus is added so as to be fermented.例文帳に追加

本発明は、漬物に、日本人好みの味であるフルーティな風味を付加して、味に奥行きを与えるとともに、健康に良い成分を強化し、乳酸菌を添加して発酵させ製造し、さわやかな酸味と保存性の良い健康漬物類を提供すること課題とする。 - 特許庁

Water or stock of functional vegetables and saccharides are added to Okinawa Nemacystus decipiens, to which a lactobacillus selected from among Tetragenococcus halophilus separated from pickles, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus brevis, Lactobacillus San Francisco, and Lactobacillus casein is inoculated into the Nemacystus decipiens, and the Nemacystus decipiens is fermented.例文帳に追加

オキナワモズクに水又は機能性野菜の煮汁と糖類を加え、これに漬物から分離されたテトラジェノコッカス・ハロフィルス、ラクトバチルス・プランタラム、ラクトバチルス・プレビス、ラクトバチルス・サンフランシスコ、ラクトバチルス・カゼインから選ばれた乳酸菌を接種し醗酵する。 - 特許庁

To provide a novel cyclic bacteriocin capable of extending a use-by date of a foodstuff, particularly pickles such as lightly pickled vegetables, a novel lactic bacterium capable of producing the cyclic bacteriocin, a method of producing a cyclic bacteriocin using the lactic bacterium, and a method of producing a foodstuff using the lactic bacterium.例文帳に追加

食品、特に浅漬などの漬物の賞味期間を延長できる新規な環状バクテリオシン、当該環状バクテリオシンを産生することができる新規乳酸菌、かかる乳酸菌を用いた環状バクテリオシンの製造方法と食品の製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a pickling container which can always apply a proper pressure to pickles, even when left, can adjust the pressure in response to vegetables to be pickled, does not have an excessive projection on a lid, and can pickle the vegetables in an amount corresponding to the size of a container.例文帳に追加

放っておいても常に適度な押しを利かせることができ、また漬ける野菜によって押しの強さを加減することができ、さらには蓋の上に余計な突起物もなく、容器の大きさに見合った量の漬物を漬けることのできる漬物漬け器を提供すること。 - 特許庁

The food, i.e., a fermented product containing γ-aminobutyric acid is obtained by inoculating a fermentation raw material containing glutamic acid or a salt thereof with a Lactobacillus hilgardii K-3 strain (FERM P-18422) isolated from kimchi (a type of Korean pickles) and then culturing the thus isolated K-3 strain.例文帳に追加

キムチから単離されたラクトバチルス・ヒルガルディーK−3株FERM P−18422を使用し、グルタミン酸またはその塩類を含有する発酵原料にK−3株を接種し培養して、γ−アミノ酪酸を含有する発酵物を得る。 - 特許庁

This method for pickling eggplants comprises the following steps: roughly pickled eggplants to be used as raw materials for pickles in a salting liquids of about pH 3 or 5, and bagging lightly-pickled eggplants obtained after adjusting salt with a proper amount of a seasoning containing at least a proper amount of chitosan.例文帳に追加

漬け物原材料の茄子を、pH3ないし5程度の塩漬液中で荒漬けし、塩分調整して得られる浅漬け風漬け茄子を、少なくとも適量のキトサンを含む調味液の適量と共に袋詰めするようにした茄子漬け方法。 - 特許庁

例文

This method for producing the garden-grown raw green asparagus pickles comprises partly peeling garden-grown raw green asparagus to make the asparagus beautiful even in aesthetic sense, and infiltrating the product with 3% heat-treated brine solution for 10-15 h, and pickling the product in a pickle solid for 4-5 days.例文帳に追加

露地栽培生グリ−ンアスパラガスを部分的に皮を剥くことで美的感覚的にも綺麗になり加熱処理した3%の食塩水に10時間から15時間浸透させた後漬物固体に4日から5日間漬ける漬物の製造方法とした。 - 特許庁

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原題:”PETER AND WENDY”

邦題:『ピーターパンとウェンディ』
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(C) 2000 katokt
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