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Cookingを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 11204



例文

The domestic real resource data of the domestic real resource storage region 2 is set based on the resources for cooking actually possessed by the user, and the real resource instance selected from the domestic real resource data of the domestic real resource storage region 2 is actually possessed by the user.例文帳に追加

この家庭内実資源格納領域2の家庭内実資源データは使用者が実際に保有する調理用の資源に基づいて設定されたものであり、家庭内実資源格納領域2の家庭内実資源データから選択された実資源インスタンスは使用者が実際に保有するものである。 - 特許庁

In a range hood A catching and exhausting odor and soot generated in cooking by a blower 5, electrical conductive coating E is used as a conductive medium for earthing with an earth-connected hood main body 1 and provided electric appliances (an operation part 3, a lamp 4, the blower 5, a control part 6).例文帳に追加

調理で発生した臭気や油煙等を送風機5で捕集して排気するレンジフードAにおいて、アース接続されたフード本体1と、備設される電気器具(操作部3、ランプ4、送風機5、制御部6)とのアース用の導通媒体として導電性塗装Eを使用する。 - 特許庁

By that, steam cooking is performed with a household general pot.例文帳に追加

高さを持つドーム形状の蓋7と底の浅い凹面レンズ状の曲率を持った浅い広底の皿において、皿1の底部に多数の蒸気通過孔2を設け、皿1の開口側外径に上面に伸ばした環状周縁側部3を形成した容器兼用蒸し器により、家庭の一般鍋で蒸し調理ができるようにした。 - 特許庁

Thus, in case a temperature of a cooking utensil 1 which has a small volume of received optical energy of the infrared sensor 4 is low, a judgement is made that an error of a detected temperature is large and an occurrence of a control which a user does not intend can be prevented and a precise control by temperature can be realized.例文帳に追加

これによって、赤外線センサ4の受光エネルギー量が少ない調理容器1の温度が低いときには検出される温度の誤差が多いものと判定し、使用者の意図しない制御が働くことを防ぎ、温度による正確な制御を実現することができるものである。 - 特許庁

例文

The cooking device is provided with the closed type supply water tank 30, a water level setting part 34 supplied with the water from the supply water tank 30, and having an end 33a opened to the atmosphere in an upper side, and the steam generator 36 connected to a lower side of the water level setting part 34 via a bottom part.例文帳に追加

密閉型の給水タンク30と、給水タンク30から水が供給され、上側に大気開放端33aを有する水位設定部34と、水位設定部34の下側に給水経路35を介して底部が接続された蒸気発生装置36とを備える。 - 特許庁


例文

An air discharge fan 95 is rotated forward in the air discharging direction in heating cooking, to push and open the opening/closing door 102 from a first air discharge port 66, and discharge the steam entering into the air discharge chamber 97 from a heating chamber 20 to a front part from a sucking/discharge port 92.例文帳に追加

排気ファン95は、加熱調理時には排気方向に正転されて、第1排気口66から開閉扉102を押し開いて排気室97内に入り込んだ加熱室20内からの蒸気を、吸排口92から前方に排出する。 - 特許庁

To provide a heat generating sheet which prevents the retention of steam and drips, has no direction property in folding, and is easy of handling and free from the generation of cracks in a metal vapor deposition layer, in a heat generating sheet for cocking with a microwave oven for properly browning the surface of cooking materials.例文帳に追加

調理品の表面に適度な焦げ目を施す電子レンジ調理用発熱シートにおいて、蒸気やドリップが溜まらず、折り曲げに方向性がなく使い易く、金属蒸着層に割れの発生の危惧のない発熱シートを提供することにある。 - 特許庁

This cooking stove is provided with an infrared-ray intensity detecting means 10 for detecting the intensity of the infrared ray radiated from the object to be heated N, and a temperature-detecting means 15 for detecting the temperature of the object to be heated N on the basis of the intensity of infrared ray detected by the infrared-ray intensity detecting means 10.例文帳に追加

被加熱物Nから放射された赤外線の赤外線強度を検出する赤外線強度検出手段10を備え、赤外線強度検出手段10により検出された赤外線強度に基づいて、被加熱物Nの温度を検出する温度検出手段15を備えた。 - 特許庁

To provide an innovative processed food, containing much water, low in protein and palatable, and can be more delicious than the one merely cooked under heating, by treating the food grain s the stock material at a high pressure of 1000 atmospheres or higher, and also to provide the method for cooking the same.例文帳に追加

食品原料となる穀類に1000気圧以上の高圧処理を施すことにより、多加水で低蛋白な食味の良い食品を生成可能となり、また、単に加熱調理した食品よりもおいしい食品を容易に調理可能となる画期的な加工食品並びに食品調理方法を提供すること。 - 特許庁

例文

To quickly achieve a low oxygen or oxygen-free state on oxygen concentration in atmosphere in a heating chamber by sufficiently replacing the atmosphere in the heating chamber by superheated steam by discharging the air existing in the heating chamber from a discharge opening in starting heating cooking in a heating cooker.例文帳に追加

過熱調理器において、加熱調理の開始に際して、加熱室内存在していた空気を排気口から排気し加熱室内の雰囲気を過熱蒸気に十分置き換えて、加熱室内の雰囲気の酸素濃度を素早く低酸素又は無酸素状態に到達させる。 - 特許庁

例文

When the user inputs conditions such as a cooking method and nutritional balance from a user terminal 2, a list of menus suited to the conditions of the user is retrieved from the data base of a menu information providing device 1 and displayed at a display part of the user terminal 2.例文帳に追加

利用者が利用者端末2から、調理法や栄養バランスなどの条件を入力すると、献立情報提供装置1のデータベースから利用者の条件に適合する献立の一覧が検索されて、利用者端末2の表示部に表示される。 - 特許庁

In the temperature control, food insertion detection and temperature compensation process control by a control circuit, the control circuit detects food insertion via the load insertion detection temperature and the duration of 10 sec when food is put in a cooking container (time t3).例文帳に追加

図1には、制御回路による温度制御、食品投入検知、温度補償行程制御の様子が示されており、てんぷら調理での温度制御時に、制御回路は、調理容器に食品が入れられたとき(時点t3)、負荷投入検知温度と「10秒」の継続時間により食品投入を検知する。 - 特許庁

To obtain a cookable foodstuff set having a ready takeout operation of foodstuff and disposal operation of bag body since only the foodstuff can be taken out from the bag body when the foodstuff is taken out from the foodstuff set after cooking and improved appearance of the foodstuff taken out from the bag body.例文帳に追加

加熱調理後の食材セットから食材を取出す場合、食材のみを袋体から取出すことができるため、食材の取出し作業や袋体の廃棄作業が容易で、袋体から取出した食材の外観性も良好にする調理可能な食材セットを提供する。 - 特許庁

This water supply stand incorporates a water treatment device for enhancing quality of the water supplied to the faucet as the city water for the purpose of cooking or the like, and is provided with a means capable of performing advertisement in an upper part of the water supply stand to burden an advertiser with cost of the water supply stand.例文帳に追加

上水として蛇口まで供給された水をより調理用等に質を高めるための水処理装置を給水スタンドに内蔵すると共にその給水スタンドの上部に広告宣伝が出来る手段を設け本給水スタンドの費用を広告宣伝者に負担させることが出来る装置としたこと。 - 特許庁

The equipment for cooking food material 3 industrially under a low pressure and high humidity consists of a shallow and large container 2 in which the food materials are arranged in rows and a steam chamber which heats the container 2 under a low pressure and high humidity.例文帳に追加

食材3を低圧且つ高湿度下で工業的に調理する方法、及び、食材を並べることができる浅広の容器2、該浅広の容器3を収納し、低圧且つ高湿度状態での加熱を達成できるスチーム室からなることを特徴とする。 - 特許庁

To minimize the scattering of meat juice generated in cooking to the surroundings and securedly grilling meat by exerting a strong heat wave without generating fire smoke in a grill widely used commercially and at home.例文帳に追加

本発明は、業務用及び家庭用に広く使用される肉焼き器に関するもので、調理時に発生する肉汁等の周囲への飛散を最少限に抑止するとともに強力な熱波力の発揮により火煙を発生させることなく安心して肉焼きを行うことを目的とする。 - 特許庁

The temperature inside the stone oven can be regulated by adding the fuel from the lower combustion chamber (1), regulating the amount of air to the lower combustion chamber (1) and the inner combustion chamber (2), and moving a cooking shelf (10) even in a state in which a baked product is in the upper combustion chamber (3).例文帳に追加

また、下部燃焼室(1)からの燃料追加、下部燃焼室(1)、奥部燃焼室(2)への空気量の調節、調理棚(10)の移動により、上部燃焼室(3)内に焼成物を入れたままでも、石釜内部の温度を調節できる。 - 特許庁

Since the port 5 is positioned beside the port 12 at the part 11 of the plate 8, there is no fear that steam 42 is given to the person cooking at the range, and steam 142 is efficiently collected by a range hood 16 to discharge to the outside of a kitchen.例文帳に追加

蒸気排出口5を天板8の開口部11でグリル排気口12の横に位置させることで、蒸気142がコンロ調理者にかかる恐れがなくなると共に、蒸気142をレンジフード16で効率よく捕集して厨房外へ排出させることができる。 - 特許庁

To obtain a retort food of a highly viscous food filled in a container and scarcely breaking solid materials contained in the food into pieces while cooking without deteriorating the flavor and further without boiling over when intactly reheating the food together with the container in a microwave oven.例文帳に追加

風味の劣化がなく、また食品に含まれる固形物の煮崩れの少ない高粘稠食品のレトルト食品であって、そしてこれをそのまま容器ごと電子レンジで再加熱する際に吹きこぼれのない容器入りレトルト食品を得る。 - 特許庁

In double-face cooking, food on a grill plate is scorched by a grill heater on the upper side, and scorched by a high-frequency heating body on the grill plate on the underside, while the inside of the food is heated by high frequency to be heated in shorter time.例文帳に追加

両面焼き調理では、レンジ焼き皿上の食品は、上面にはグリルヒータにより焦げ目を付けられ、また、下面にはレンジ焼き皿の高周波発熱体により焦げ目が付けられ、さらに、食品内部は高周波により加熱されることにより、より短時間の加熱が実現できるのである。 - 特許庁

To provide a method which allows accurate and simple identification of a breed of the rice which is supplied as boiled rice in food service industry without effects such as change in ingredients by cooking.例文帳に追加

外食産業等で米飯として供給される米についても品種識別を可能とすべく、米飯を対象とし、炊飯による成分の変性等の影響に左右されずに、近縁の品種であっても正確に、しかも簡易な手法で米の品種を識別することのできる方法を提供すること。 - 特許庁

To provide a cooking device improving handling and sanitation by carrying out draining even water leaked from a supply water tank to a waste water tank, by positively preventing water leakage into an interior and to an exterior by a simple composition, and by preventing generation of mold or the like.例文帳に追加

給水タンクから漏水しても排水タンクに排水して、簡単な構成で機器内や外部への漏水を確実に防ぐことができ、カビ等の発生を防いで衛生面と取り扱い性を向上できる加熱調理器を提供する。 - 特許庁

To provide a very epochal pot that can be produced significantly efficiently, mass-produced, an optimal pot as an electromagnetic cooking apparatus and can be manufactured easily for business use and a method of manufacturing the same.例文帳に追加

生産効率が極めて向上し、量産性が著しく向上すると共に、電磁調理器用として最適な鍋を容易に提供でき、強力に加熱される厚底の業務用鍋であっても、容易に製作できる極めて画期的な鍋並びに鍋の製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide a cooked frozen food package which can be heated with a heating cooking tool such as a microwave oven and then sold on the sale of the food package without using a steaming vessel or the like, when the cooked frozen food such as steamed meat bun is sold.例文帳に追加

肉まん等の調理済み冷凍食品の販売にあたり、蒸し容器等を使用せずに、購入されたその都度、電子レンジ等の加熱調理器具で個々に加熱して販売することを可能にした調理済み冷凍食品包装体を提供する。 - 特許庁

To provide persimmon paste whose persimmon tannin insolubilized by astringency removal treatment is prevented from changing into soluble one by cooking, and whose moisture is prevented from separation and deterioration so as to contain nutritional components of persimmon in whole.例文帳に追加

脱渋処理によって不溶性化した柿タンニンが、加熱調理によって水溶性に変化するのを確実に防止できると共に、ペーストの含有水分が分離、劣化してしまうのを阻止し、柿の栄養成分を丸ごと含有する新たな柿ペーストを提供する。 - 特許庁

To provide a kitchen counter with induction heaters effectively using a space on a face plate by allowing a user to use an optional range on the face plate of the kitchen counter as a cooking part for manually processing foods such as cutting them and a heating part for heating the foods with the induction heaters.例文帳に追加

使用者がキッチン台の面板上の任意の範囲を、手作業によって食品を切る等の加工を行う調理部と、電磁加熱器によって食品の加熱を行う加熱部として使用することで、面板上を有効に使用できる電磁加熱器を備えたキッチン台を提供すること。 - 特許庁

The transmission means 50 generates a drive signal based on the number of revolutions set according to a set thermal power by a dial 20a or 20c and a cooking selection part 25, and the drive signal is wireless-transmitted toward the receiving means 52 through a covered top plate 8.例文帳に追加

送信手段50は、ダイヤル20a乃至20c及び調理選択部25による設定火力に応じて設定された回転数に基づいて駆動信号を生成し、覆設されたトッププレート8を介して受信手段52に向けて前記駆動信号をワイヤレス送信する。 - 特許庁

A drawing type dishwasher 8 having a dish cabinet 9 capable of storing dishes or cooking utensils as they are after housed, washed and dried is provided in an arrangement capable of drawing the dish cabinet 9 toward the dining-side space D.例文帳に追加

食器や調理器具を収容して洗浄および乾燥したのちにそのまま保管しておくことが可能な食器収納庫9を有する引出し式の食器洗い乾燥機8を、ダイニング側スペースDに向け食器収納庫9を引き出す配置で設ける。 - 特許庁

The steam supply device 10 and the hot-air heater 3 are controlled on the basis of the detection temperature of the first thermistor 26 superior in detection accuracy of low temperature, when the steam cooking of low temperature of lower than 100°C (for example, 40°C) is performed.例文帳に追加

設定温度が100℃未満の低温度(例えば40℃)のスチーム調理を行う場合には、低温度の検出精度に優れた第1のサーミスタ26の検出温度に基づきスチーム供給装置10、熱風ヒータ3を制御する。 - 特許庁

To provide a rice cooker preventing the lowering of a rice cooking performance caused by deterioration of temperature detecting precision by evaporation residue of airborne droplets from a steam generation part of a lid heating plate and preventing complication of maintenance work due to the evaporation residue of the air borne droplets.例文帳に追加

蓋加熱板蒸気発生部からの飛沫水の蒸発残留物による温度検知精度の悪化に起因する炊飯性能の低下や、飛沫水の蒸発残留物によるお手入れの煩雑化を予防した炊飯器を提供すること。 - 特許庁

To provide a composite container which has an extremely excellent boiling-water resistance with the strength under the state of moisture absorption and wetness brought about by the boiling-water improved greatly and is adaptable to such processings as boiling disinfection, retort sterilization and cooking by boiling water treatment.例文帳に追加

熱水による吸湿状態、湿潤状態における強度を大幅に向上することができ、ボイル殺菌処理、レトルト殺菌処理、熱水処理による調理が可能な、極めて優れた耐熱水性を有する複合容器を提供すること。 - 特許庁

The cooker includes a heating part 11 for heating the cooked object, and a control part 10 for executing a cooking mode to make the heating part 11 continue a low-temperature heating processing for heating the cooked object at heating temperature in the range of 100-130 °C for at least one hour.例文帳に追加

被調理物を加熱する加熱部11と、加熱部11に対して、摂氏100度〜摂氏130度の範囲内の加熱温度で被調理物を加熱させる低温加熱処理を少なくとも1時間継続させる調理モードを実行する制御部10と、を備える。 - 特許庁

To obtain similar heating efficiency and roasted states by all induction heating coils, by eliminating necessity for a user to properly use three induction heating coils on the right and left of the front side and the center of the back side in a device body depending on the sizes of pans for cooking.例文帳に追加

本体内の前面左右と後部側中央の3つの誘導加熱コイルを使用者が調理する鍋の大きさによって使い分ける必要をなくし、すべての誘導加熱コイルで同様の加熱効率、焼き上がりを得ることができるようにする。 - 特許庁

To provide a package for heating by microwave oven which allows a gas such as air pressurized in the package by heating with a cooking appliance such as microwave oven to be discharged smoothly with a gentle noise of opening through a spot-like opening formed at the package.例文帳に追加

電子レンジなどの調理機内で加熱に伴って加圧された包装体内部のエアー等の気体が、包装体に形成されたスポット状の開孔から静かな開封音と共にスムーズに排気されるようにした電子レンジ加熱用包装体を提供する。 - 特許庁

As the high temperature steam at normal pressure is continuously produced, sterilization of vegetables and foods which has been difficult is completely carried out at a low cost and processing and cooking of foods are efficiently carried out by using the microwaves at the same time.例文帳に追加

常圧高温蒸気が連続して得られることから、これまで処理が困難とされていた野菜や食品の簡便で低コストの殺菌が完全に処理でき、他に食品加工、調理にもマイクロ波との併用によって効果的に加工が出来た。 - 特許庁

In this heating cooker for heating and cooking a cooked object, the pan 66 stored in a heating chamber 5 is supported by a receiving pan holding body 64, and taken in and out through rail units 16a, 16b mounted outside of the heating chamber 5 and having a fixed rail and a movable rail.例文帳に追加

被調理物を加熱調理するための加熱調理器において、加熱庫5に収容される受け皿66を受け皿保持体64で支持し、加熱庫5の外部に設けられ固定レールと可動レールとを有するレールユニット16a,16bを介して出し入れするようにした。 - 特許庁

To provide an order management system for a restaurant to improve not only the efficiency of order processing but also the efficiency of staff operations such as cooking or table setting, to improve customer satisfaction, and to include the mechanism of systematic merchandise recommendation leading to sales promotion.例文帳に追加

単に注文処理の効率化のみならず、調理や配膳等のスタッフオペレーションの効率化や顧客満足度向上、さらには、本当に拡販につながるシステマチックな商品レコメンデーションの仕組みまでも含めた飲食店向け注文管理システムを提供することを目的とする。 - 特許庁

Thus, the plate body 17 can be used by being moved to a unhindering position according to a situation of cooking work and washing work, and small articles such as a detergent and sponge can be collectively stored in an article storage vessel of the plate body 17.例文帳に追加

これによって調理作業や洗い作業等の状況にあわせてプレート体17を作業の障害にならない位置に移動させて使用することができ、洗剤やスポンジ等の小物はプレート体17の物品収納容器にまとめて収納することができる。 - 特許庁

To provide a method for producing a buttered potato improved in flavor and palate feeling than a conventional buttered potato, free from causing falling apart while boiling when performing cooking satisfying a condition of removing food poisoning germs, and especially preventing falling apart while boiling when sterilizing by heat pressurization of the whole potato tuber.例文帳に追加

本発明は、食中毒菌を除去できる条件を満たした加熱調理を行った際、煮崩れを生じさせること無く、尚且つ従来のじゃがバターよりも風味・食感の向上したじゃがバター、特に、馬鈴薯塊茎丸ごとを加熱加圧殺菌した際の煮崩れ防止を課題とする。 - 特許庁

The invention employs a method of re-cooking by washing the instant food container, unsealing only the content instant noodles, putting it in the container and pouring hot water while the container is recycled and reused, thereby allowing wastes of the cup containers to be largely reduced.例文帳に追加

本方法によれば即席食品用容器を洗浄し、リサイクル、再利用し中身の即席麺だけ開封再充填し湯を注入することにより再調理する方法を取り入れることにより、カップ容器ゴミの大幅な減量が可能になる。 - 特許庁

The cooking auxiliary implement comprises a container 10 having a bottom wall 11 and a peripheral wall 12, a microwave shielding layer 14 is formed over the whole periphery of the peripheral wall 12, and a microwave shielding layer 15 is formed in the bottom wall 11 excepting an opening 11a in a central portion.例文帳に追加

調理補助具は底壁11及び周壁12を有する容器10より成り、周壁12の内面のほぼ全周にわたってマイクロ波遮蔽層14が設けられ、底壁11にも、中央部の開口11aを除き、マイクロ波遮蔽層15が設けられている。 - 特許庁

To provide a rice cooker automatically and constantly providing cooked rice with good eating quality without imposing a burden on a user by executing an optimal water absorbing process according to a preparation state before cooking by the user in the rice cooker having the water absorbing process for making the rice in a pot absorb water.例文帳に追加

鍋内の米に水を吸水させる吸水工程を有する炊飯器において、使用者の炊飯前の準備状態に応じた最適な吸水工程を実行することで、使用者に負担をかけることなく、自動で常に良好な食味のご飯が得られる炊飯器を提供する。 - 特許庁

With the electromagnetic cooking device which supplies a heating coil 1 with a high-frequency current, generates induction current at the bottom of the pot 3 placed on the top plate 2 over it, and heats and cooks food in the pot by Joule's heat, oscillating frequency of the high-frequency current is 30 kHz to 40 kHz.例文帳に追加

加熱コイル1に高周波電流を供給し、その上方のトッププレート2に載置された鍋3の底部に誘導電流を発生させ、そのジュール熱により鍋3の中の食材を加熱調理する電磁調理器において、高周波電流の発振周波数を30kHz〜40kHとする。 - 特許庁

In addition, at least either one of the temperature suitable for heating cooking in a gas appliance, the temperature indicating a sign of causing a fire by overheating in the gas appliance, or the temperature possibly causing a fire by overheating in the gas appliance is set as the prescribed temperature.例文帳に追加

また、所定温度として、ガス機器における加熱調理に適した温度、ガス機器における過熱による火災発生の予兆を示す温度、又は、ガス機器における過熱による火災が発生し得る温度、の少なくとも1つを設定した。 - 特許庁

Both rice cooking and bread baking can be performed in one electric appliance, so that it will be sufficient to provide installation place for one appliance, and when one electric appliance is purchased, a rice meal and a bread meal can be prepared to be economical.例文帳に追加

同一電気器具で、炊飯ボタンを押せば飯が炊けまたパン焼きボタンを押せばパンが焼けるという一台の家庭用電気器具で、飯炊き・パン焼きが両方とも出来るという事は、場所も一台分で済むしまた一台購入すれば米食もパン食も出来るという事は経済的である。 - 特許庁

After it is confirmed that oil reaches a predetermined temperature in S5, a predetermined amount of foodstuff is charged into an oil tank, and when a switch (1) is pushed in S7, a cooking timer starts with a preset time and concurrently the count of the actually elapsed time also starts in S8.例文帳に追加

S5で油温の所定温度到達が確認された後、油槽に規定量の食材を投入してS7でスイッチ を押すと、S8では、予め設定されている設定時間で調理タイマーがスタートすると共に、実経過時間のカウントも同時にスタートする。 - 特許庁

A microwave oven is provided with a message center for inputting and storing information with respect to an additional service function except the information with respect to the original function of the microwave oven or a cooking function, and for outputting the information at a specified time.例文帳に追加

本発明の電子レンジは、電子レンジの本来の機能である調理機能に関わる情報以外の付加的なサービス機能に関わる情報を入力及び貯蔵し、指定された時間にその情報を出力して表示するメッセージセンターを備えることを特徴とする。 - 特許庁

A cabinet 2 is composed so that the dining room side D can be seen while standing in a cooking side K, and dining room side drawers 25 and 26 facing a cabinet bottom face 3 are provided in the lower part of the dining room side D of the cabinet 2.例文帳に追加

調理側Kに立ってダイニングルーム側Dを見渡せるよにキャビネット2を構成し、キャビネット2のダイニングルーム側Dの下方に、キャビネット底面3に面するダイニングルーム側引き出し25,26を備えること。 - 特許庁

To obtain a method and device for cooking grilled meat that simultaneously marks a large number of meat slices with a grill pattern and adds a flavor peculiar to charcoal grilled meat, and retains tastefulness, juiciness, softness of meat and has features of a conventional roaster and a charcoal grill, and grilled meat products.例文帳に追加

同時に、しかも多量の肉に焼網目と炭火焼特有のフレーバーを付け、肉の旨味、ジューシーな柔らかさなど従来のロースト調理器と炭火焼き肉の特徴を兼ね備えた焼肉の調理方法とその調理装置及び焼肉製品を得る。 - 特許庁

例文

In the burner 1 for the gas cooking stove, a burner cap 3 with a multiplicity of rows of burner ports 5 communicated with a mixing chamber 4 arranged on an outer rim end face 3b is mounted on the burner body 2 provided with the mixing chamber 4 mixing gas and primary air.例文帳に追加

ガスと一次空気とを混合する混合室4が備えられたバーナ本体2の上に上記混合室4に連通する炎孔5が外縁端面3bに多数列設されたバーナキャップ3を載置したガスこんろ用バーナ1である。 - 特許庁

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