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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > Flavor ofに関連した英語例文

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Flavor ofの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 3196



例文

To provide a method for producing on a large scale an oil-in-water food in which a phosphatase in the constituent phosphatase-active food component is perfectly deactivated while minimizing impairment of the characteristic flavor and taste of the component so as to prevent the constituent nucleic acid type condiment from being decomposed by phosphatase.例文帳に追加

ホスファターゼを含む原料が持つ特徴的な香味を極力損なうことなく、ホスファターゼを完全に失活させて、ホスファターゼによる核酸系調味料の分解を防止した水中油系食品を大容量で製造するための方法を提供することを目的とする。 - 特許庁

The taste of the algal nucleic acid liquid prepared by the method for the concentration and preparation of an algal nucleic acid liquid has a natural flavor having natural sweetness, a purely natural greenish amber color, and purely natural texture comprising taste and palatability.例文帳に追加

本発明は上記した藻類核酸液濃縮調製方法により調製された藻類核酸液の風味は、自然の甘みを備える自然な味わいで、しかも藻類核酸液の色艶は緑色がかった琥珀色の純天然の色艶で、風味、口当たり共に純天然の風合いを備える。 - 特許庁

To provide an acidic oil-in-water type emulsion composition having properties of excellent processing characteristics in wrapping or the like, and emulsion stability, keeping the stability of the emulsion even after a freezing treatment, having excellent shape-keeping properties, meltability in the mouth and texture, and further having good flavor.例文帳に追加

包み込み等における加工特性に優れた物性、乳化安定性を有し、且つ冷凍処理を施しても乳化が安定で、且つ、保型性、口溶け、食感に優れた風味の良い酸性水中油型乳化組成物を提供すること。 - 特許庁

To provide a liquid egg composition superior handling properties which are improved in homogeneity and fluidity, and productivity, and to provide an egg processed food suppressed of flavor deterioration, increased in bubble stability, having sensation of juiciness and shape retention, and improved in texture.例文帳に追加

均一性及び流動性が改善された取扱性及び生産性に優れる液卵組成物、並びに、風味劣化が抑制され、気泡安定性、ジューシー感や保形性及び向上し、食感が改善された卵加工食品を提供すること。 - 特許庁

例文

To provide a packaged beverage comprising green tea powder consisting mainly of green tea powder and having stable quality as a packaged beverage and rich flavor and taste inherent in green tea powder, wherein precipitation/aggregation or the like of insoluble solid is prevented and to provide a method for producing the packaged beverage comprising green tea powder.例文帳に追加

抹茶を主体とする容器詰抹茶飲料において、抹茶本来の深みのある風香味を保持し、しかも、不溶性固形物の沈殿凝集等を抑制して、容器詰飲料として安定した品質を有する容器詰抹茶飲料、及び、その製造方法を提供すること。 - 特許庁


例文

To provide a deodorizing composition and a deodorizing method having a chemically superior deodorizing effect to an odor component, superior in safety for a human body, and capable of retaining original flavor of food or drink even when it is mixed in the food or drink.例文帳に追加

臭い成分に対して化学的に優れた消臭効果を有し、人体への安全性に優れ、かつ飲食物に配合した場合においても飲食物本来の風味を維持することのできる消臭組成物および消臭方法を提供すること。 - 特許庁

To provide a healthy fat-containing food product containing a lot of fat, such as potato chips and chocolate, and having a large effect of suppressing fat absorption in the body without spoiling taste, texture and flavor which the food originally has.例文帳に追加

ポテトチップスやチョコレートなどの脂肪分を多く含有する脂肪含有食品について、本来その食品が有する、味、食感、風味を損なうことなく、体内における脂肪吸収抑制効果の大きい、ヘルシーな脂肪含有食品を提供する。 - 特許庁

To provide an aqueous resin composition for coating cans that has excellent food hygienic properties as a coating for can inner surface, excellent corrosion resistance, particularly having excellent corrosion resistance to alcohol-containing beverages with reduced sorption of flavor components and lowered elution of BPA (bisphenol A).例文帳に追加

缶内面用塗料として食品衛生性に優れ、加工性、耐食性、特にアルコールを含む飲料に対する耐食性に優れ、フレーバー成分の収着量が少なくBPA溶出量も低い缶被覆用水性樹脂組成物を提供する。 - 特許庁

To provide a cap liner material composition wherein an amount of a slip agent to be added to the composition can be reduced and disturbance to a flavor of bottle contents such as a beverage can be prevented by providing a cap liner which is excellent in surface slipperiness.例文帳に追加

キャップライナーの表面スリップ性に優れることにより、キャップライナー材用組成物に添加するスリップ剤の添加量を減量することができ、飲料水等のボトル内容物に対する香味阻害を防止できるキャップライナー材用組成物を提供する。 - 特許庁

例文

A pasty extract extracted from shallot and/or onion with a hydrated alcohol, etc., at a low temperature of -25 to 5°C forms various kinds of sulfides, disulfides, trisulfides, etc., and acts as a flavor imparting precursor.例文帳に追加

シャロット及び/又はオニオンを−25〜5℃の低温下、含水アルコール等で抽出したペースト状抽出物が、加熱工程により各種のサルファイド類、ジサルファイド類、トリサルファイド類を生成し、香味賦与前駆体として作用する。 - 特許庁

例文

The sponge dough comprising 100 parts by mass of wheat flour and preferably 10-80 parts by mass of dried fruits is used to give a variety bread having an excellent flavor, volume and inner phase, a soft palatability and high aging resistance.例文帳に追加

中種生地に使用する小麦粉100質量部に対し、乾燥果実を好ましくは10〜80質量部含有する中種生地を使用して得られたバラエティブレッドは、風味がよく、体積、内相とも良好で、ソフトな食感で老化耐性も高い。 - 特許庁

The cost for drying is reduced because the malt residue is added as it is by mashing the grain component of the malt residue to form the residue into the liquid shape, and also the food hardly having dried smell and smell of grain, and having good flavor is provided.例文帳に追加

モルトかすをそのまま中に含まれる粒分をすりつぶして液状にして副材料として添加するから、乾燥のためのコストが低減できると共に、乾燥臭や穀物臭のほとんどしない、風味のよい食品を提供できる。 - 特許庁

To provide acidic flour paste having enough shape retainability even when having low content of starchy raw material and thereby reduced in pasty properties derived from the starchy raw material, having smooth feeling to the throat and smooth palate feeling, and applicable to regulation for serving various kinds of acidic flavor.例文帳に追加

澱粉性原料の含有量が少なくても十分な保形性があり、従って澱粉性原料由来の糊っぽさが低減された、喉通りの良く滑らかな食感を有し、また多様な酸性風味に調整可能な、酸性のフラワーペーストを提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing a new milk protein hydrolyzate with a low lactose content by which the milk protein hydrolyzate reduced in contents of monosaccharides and lactose with suppressed occurrence of discoloring and an unfavorable flavor by heating is obtained in a short time.例文帳に追加

短時間で単糖類及び乳糖の含量が低減され、加熱による着色及び好ましくない風味の発生を抑制された乳蛋白質加水分解物が得られる新規な乳糖含量の少ない乳蛋白質加水分解物の製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a food processing device and a food processing method capable of processing all parts of food such as meat, vegetables, seafood so as to suit long term preservation without damage, while leaving over freshness and flavor components by low temperature steam, and not impairing commercial values.例文帳に追加

低温蒸気によって、新鮮味及び旨み成分を残しつつ、長期保存に適し、傷つけることなく肉、野菜、魚介類等の食品を隅々まで処理することができ、商品価値を損なわない食品処理装置及び食品処理方法を提供する。 - 特許庁

The processed cheese having good machinability is obtained by adding molten salt and water to natural cheese containing 50-100 wt.% of the specially hard natural cheese, and heating and stirring the mixture to be molten so as to obtain processed cheese having the flavor of the specially hard natural cheese and applicable to machine processing into small pieces.例文帳に追加

本発明によれば、特別硬質ナチュラルチーズを50〜100重量%で含むナチュラルチーズに溶融塩と水を加えて加熱攪拌溶融することにより、特別硬質ナチュラルチーズの風味を有し、小片状への機械加工を可能としたプロセスチーズ類を得ることができた。 - 特許庁

To provide a method for producing pickles having enough soft palate feeling to eat easily even by persons having the difficulty of chewing and/or swallowing such as the elderly, and also having flavor and hue inherent in pickles nearly equivalently to those of ordinary pickles, and to provide such pickles obtained by the method.例文帳に追加

高齢者等の、咀嚼・嚥下が困難な人であっても、容易に摂食できるほど軟らかな食感で、かつ漬物本来の風味や色合いを通常の漬物とほぼ同等に有する漬物の製法およびそれにより得られた漬物を提供する。 - 特許庁

To provide an economical method for producing milk-containing coffee beverage, comprising using coffee component and milk component as the raw material and passing a heat sterilization process, and specifically, preventing the generation of sediment when the milk component is mixed and after the heat sterilization, and improving the flavor of the beverage.例文帳に追加

コーヒー分及び乳分を原料として使用し、加熱殺菌工程を経て製造する乳入りコーヒー飲料の製造において、乳分混合時および加熱殺菌後の沈殿物の発生を防止し、風味を改善した経済的な製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing a gellatinized solid food, which enables enjoyment of the appearance and color of a granular cavity formed through adding powder to a liquid which gels by being subjected to coagulation treatment, and at the same time, original flavor which the added powder has, and provides increased nutrient ingredient.例文帳に追加

凝固操作を施すことによってゲル化する液体に粉末を添加して粒状の空洞を作成し、その外観、色彩を楽しみ、また同時に添加した粉末の持つ本来の香りを楽しめるようにし、かつ栄養成分を高めたゲル化固形食品を製造する方法を提供することを目的とする。 - 特許庁

This method for producing the soybean protein-containing food comprises bringing dry soybean protein as the raw material into contact with Zao Shao (liquor) obtained by distilling sake lees of white sake, especially Shaoxing so as to obtain the soybean protein-containing food decreased in soybean smell without spoiling the original flavor of the food.例文帳に追加

大豆蛋白質含有食品を製造する際に、原料である乾燥大豆蛋白質に白酒、特に紹興酒の酒粕を蒸留して得た糟焼を接触させることにより、食品本来の風味を損なうことなく、大豆臭が低減した大豆蛋白質含有食品を得ることができる。 - 特許庁

To effectively utilize a food resource and reduce an environmental load by aging a fish meat paste product in a ≤-15°C temperature zone, thereby making the fish meat paste product edible in a good state of the whole flavor and taste from the initial period of production and simplifying the production plan.例文帳に追加

魚肉ねり製品を−15℃以下の温度帯下で熟成することにより、魚肉ねり製品の全体的な風味、味も良好な状態で、製造初期から食することが可能で、しかも製造の計画が簡単になることにより、食糧資源の有効利用及び環境負荷の低減になる。 - 特許庁

Since the essence of plant belonging to the genus Allium obtained by the production method has a bright color tone, the essence is useful not only for a food of dark color tone such as curry food, beef stew, etc., but also for a white sauce, etc., and is a flavor material having extremely high utility.例文帳に追加

上記製造法により得られるアリウム属植物エキスは明るい色調を持つため、カレーやビーフシチューなどの濃い色調の食品のみならず、ホワイトソースなどにも使用でき、極めて有用性の高い香味素材である。 - 特許庁

This oil-soluble citrus-based flavor excellent in stability is prepared by admixing an aroma ingredient produced from the low-boiling fraction of a cold press oil with an anti-deteriorating ingredient comprising a coumarin analogue-rich fraction produced from the high-boiling fraction of the cold press oil.例文帳に追加

コールドプレスオイルの低沸点部から得られたアロマ成分に、コールドプレスオイルの高沸点部から得られたクマリン類縁体高濃度画分からなる劣化防止成分を添加配合し、安定性に優れた油溶性シトラス系フレーバーを調製する。 - 特許庁

The butterbur powder is characterized by separating the leaves of harvested and washed Rawan butterbur from its stems, scalding the leaves in boiling salt water, drying the leaves in a shade in a state not deteriorating the color and flavor of the leaves, further thermally drying the leaves, and then mechanically finely crushing the dried powder.例文帳に追加

収穫し、洗浄した蕗の茎部と分離した葉部を、塩水で湯がいた後、色及び風味を損なわないように陰干しをし、かつその後加熱により乾燥し、これを機械的に微細に粉砕するようにしてなることを特徴とする。 - 特許庁

The texture and flavor of the fried food can simply be improved (for example, the juicy texture maintenance, animal smell removal or the like of a fried meat food passing through the freezing process) by adding a food additive, betaine, to the material, coating, batter liquid or the like for a fried food.例文帳に追加

食品添加物であるベタインを油揚げ食品の材料や衣、バッター液などに添加することで、簡便にその食感や風味の改善(例えば、冷凍工程を経た畜肉油揚げ食品のジューシー感の保持や獣臭さの除去など)をできる。 - 特許庁

To provide low-acid fermented food so made as to suppress rise in acidity caused by organic-acid fermentation of organic-acid fermentative bacteria without losing flavor and delicious taste peculiar to the fermented food: to provide a method for producing the low-acid fermented food: and to provide an acidity suppressant used for production of the low-acid fermented food.例文帳に追加

発酵食品独特の風味と旨みを損なうことなく有機酸発酵菌の有機酸発酵による酸度上昇を抑制した低酸味発酵食品及びその製造方法、並びに該低酸味発酵食品の製造に用いられる酸味抑制剤を提供する。 - 特許庁

To provide a sterilizing filling method for use in filling liquid food into a pouch having a spout under a sterilized state through a radiation of electron beam in which a flavor or taste of the liquid food is not changed, a facility cost is not increased and both filling and sterilization can be carried out in-line manner.例文帳に追加

電子線照射による無菌状態のスパウト付パウチへ液状食品を充填する無菌充填方法であって、液状食品の風味の変化等がなく、設備コストが嵩まず、充填と殺菌がインラインで可能なスパウト付パウチへの無菌充填方法の提供。 - 特許庁

To provide a method for producing an alcoholic drink containing anthocyanin which is good for one's health, having a clear reddish purple color tone and neither turbidity nor lees, and having the aroma and flavor of purple sweet potato by using the purple sweet potato which is one kind of sweet potatoes as the raw material.例文帳に追加

本発明はサツマイモの一品種である紫イモを原料として、健康に良いアントシアニンを含み、濁りやおりを生じない清澄な赤紫色の色調と紫イモの香り、風味を有する酒類の製造方法を提供すること。 - 特許庁

In this sealed pack (440), the ingredients contain: a flavor ingredient (410) such as pieces of fruit (strawberry, raspberry, mango); a frozen portion of liquid (420) such as water, fruit juice, milk, coffee or tea; and a consistency ingredient (430) such as ice-cream, sherbet or yoghurt.例文帳に追加

この材料は、果物(イチゴ、ラズベリー、マンゴー)片などの風味材料(410)、水、果汁、牛乳、コーヒー、紅茶などの液体(420)の凍結した部分、ならびにアイスクリーム、シャーベット、ヨーグルトなどの粘稠性材料(430)を含んでいる。 - 特許庁

To obtain a candy prevented from moisture absorption for a long period even though the candy itself containing hygroscopic saccharides such as sugar alcohol is left unpackaged, and also capable of making use of the flavor and effect when a gustatory ingredient, functional ingredient and the like are used.例文帳に追加

糖アルコール等の吸湿しやすい糖類を含有するキャンディを無包装のまま放置しても吸湿を長期間にわたって防止でき、かつ呈味成分や機能性成分等を用いた場合にその風味や効果を活かすことができるキャンディを提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing cheese, free from the need of a fermentation and maturing process, producible in a short time, and even without passing it through the processes, producing cheese which has flavor and palate feeling similar to those of cheese passing through a fermentation and maturing process.例文帳に追加

本発明は、発酵及び熟成工程を必要とせず、短時間で製造することが可能であり、しかもこれらの工程を経なくても、発酵及び熟成工程を経たチーズと同様の風味及び食感を有するチーズを製造する方法を提供することを目的とする。 - 特許庁

To provide a method for producing a buttered potato improved in flavor and palate feeling than a conventional buttered potato, free from causing falling apart while boiling when performing cooking satisfying a condition of removing food poisoning germs, and especially preventing falling apart while boiling when sterilizing by heat pressurization of the whole potato tuber.例文帳に追加

本発明は、食中毒菌を除去できる条件を満たした加熱調理を行った際、煮崩れを生じさせること無く、尚且つ従来のじゃがバターよりも風味・食感の向上したじゃがバター、特に、馬鈴薯塊茎丸ごとを加熱加圧殺菌した際の煮崩れ防止を課題とする。 - 特許庁

To provide a production technique for a potato drink excellent in flavor and nutrient, eliminating fouling to be a problem when separating solid component and liquid component in a production of the drink which contains potatoes as the main raw material, and after that, preventing quality lowering caused by occurrence of precipitation.例文帳に追加

馬鈴薯を主原料とする飲料の製造において、固体成分と液体成分の分離を行う際に問題となるファウリングをなくし、その後も沈殿物が生じることによる品質の低下を防止し、風味や栄養にも優れた馬鈴薯飲料の製造技術を提供する。 - 特許庁

To provide a softened processed food, having unconventional new texture through easy softening of food, while performing heating process such as food sterilization and cooking, without causing problems that includes influence on sensuous aspects, such as flavor of food, caused by using conventional additives.例文帳に追加

食品の殺菌や調理などの加熱工程を行いながらも、また、従来の添加物の使用による食品の風味等官能面への影響等の問題を生じることなく食品を簡便に軟化させ、これまでにない新たな食感を有する軟化された加工食品を提供する。 - 特許庁

This method for producing the sesame leaf tea comprises washing sesame leaves gathered from sesame trunks, drying the leaves followed by cutting into small pieces, roasting the product in an iron boiler heated to 250-300°C for 10-15 min, followed by turning off the fire and decreasing the temperature of the boiler to 160-220°C, and finishing of the leaf color and the flavor.例文帳に追加

ごまの幹から摘み取ったごまの葉を洗浄し、乾燥させて小片に裁断し、250〜300℃に熱した鉄製の釜の中で10〜15分間炒り、その後に火を止めて、釜の温度を160〜220℃に下げて葉色および香りを仕上げる。 - 特許庁

Although it has been compared with Muramasa at appraisement for bidding since ancient times, the blade surface of Muramasa is blackened and a has local flavor; existing Kanesada's works are not blackened at all and are clear, and fine without any Shirake-utsuri (whithish reflection); It has a reputation for wonderful steel.' 例文帳に追加

古来より入札鑑定などで村正と比較されるが村正の地刃は黒づみ地方色がある、兼定は一切黒ずまず冴えており白気映りの立たない上手な作が現存している、兎に角 地鉄(じがね)が素晴らしいことで定評がある。」 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

This study cleared that the sake brewed by a certain specific yeast included a sophisticated flavor in moromi which conventional sake did not include, and that these elements which did not dissolve in water could be derived by adding alcohol of sake. 例文帳に追加

これによって、ある種の特殊な酵母を用いて醸造した酒は、それまでの日本酒にはない洗練された香味を醪に内包させ、水に溶け出さないこれらの成分も、日本酒アルコール添加によって引き出せることが技術的に知られてきた。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Meanwhile, soup broth subtly differs region by region despite being located within the same Kansai region; for example, soup broth in Kyoto is flavored simply by putting a little seafood broth, while in Osaka the flavor is more complex, adding lots of seafood broth with various hidden flavors. 例文帳に追加

ちなみに京都では出汁に、魚介出汁をあまり利かさず、シンプルに仕上げる傾向があるのに対して、大阪では、魚介出汁は強めで、様々な隠し味を使い、複雑な味わいに仕上げるなど、同じ関西でも地域によって微妙に出汁の違いがある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

In Japan, well marbled beef is preferable for meat dishes, but in the case of hamburgers, lean meat with low fat is more suitable to taste the meat flavor itself and is also cheaper, thus being appropriate for home made cooking. 例文帳に追加

日本では牛肉料理に脂身の繊細にのった霜降りが好まれるが、ハンバーグの場合には脂身が少ないほうが肉の風味が濃く味わえるため適しており、加えて赤身肉は日本では安価な傾向が強いことも家庭料理に向いている理由となっている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

There are 190 g or so narrow and cylindrical cans (TEC cans-Toyo Seikan, WORC-Daiwa Can) and 300 g or so/400 g-500 g cylindrical, milk-can-shaped cans (New bottle cans-Daiwa Can/Universal Can), with wide openings making the aroma and flavor of coffee more enjoyable when drinking. 例文帳に追加

190g前後で細めの寸胴状のもの(TEC缶-東洋製罐 WORC-大和製罐)と、300g前後・400-500g程度の寸胴な集乳缶形状(ニューボトル缶-大和製罐・ユニバーサル製缶)をしたものがあり、飲み口が広いことから飲用時の香り受けが非常に良い。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

The rice cracker excellent in functionality contains digestive enzyme and/or flavor included with at least one kind selected from edible polysaccharides, edible protein and edible lipid, and 1-50 wt% of yacon.例文帳に追加

食用多糖類、食用タンパク質および食用脂質類の中の少なくとも1種によって包接した消化酵素および/またはフレーバーを含有することを特徴とする機能性米菓、並びにヤーコンを1〜50重量%含むことを特徴とする機能性に優れた米菓を提供する。 - 特許庁

The almond butter composition providing the almond butter toast structure and having a viscosity with a relatively low value of about 2,000 centipoise or lower has the enhanced almond flavor enhanced by homogeneously dispersing almond powder.例文帳に追加

アーモンドバタートースト構造を提供するものであり、粘度が約2000センチポイズ以下と相対的に低い値を有し、アーモンドオーレ粉末を均一分散させることにより、アーモンド風味を強くした、アーモンドバター組成物に関する。 - 特許庁

The catechin food or drink satisfying the requirement has an excellent serum cholesterol cut-down efficacy of catechin and excellent in succulent and flavor, and used for health drink or a diet drink which is easy to ingest.例文帳に追加

このような条件を満たすカテキン含有飲食物であれば、カテキンの優れた血清コレステロール低下効果を備え、しかも滋味及び香りにも優れており、摂取し易い健康飲料或いはダイエット飲料などとして提供できる。 - 特許庁

To prepare retort pasta sauce which keeps constant viscosity even when made into a retort product by sterilization under heating, not only does not separate mayonnaise added, but also has refreshing feeling when combined with cooled pasta (cold pasta) and finishes a pasta dish having body of mayonnaise flavor.例文帳に追加

加熱殺菌してレトルト製品としてもソースの粘度を一定に保つことができ、しかも加えたマヨネーズが分離しないばかりでなく、冷したパスタ(冷製パスタ)と絡めると清涼感があり、かつマヨネーズ風味のコクのあるパスタ料理に仕上げることのできるレトルトパスタソースを提供する。 - 特許庁

Capillin containing foods and beverages, which keep the excellent antibacterial and antifungal activities of capillin for a long time without spoiling their appearance and flavor, are provided by including capillin, fatty acid glyceryl, polyglycerol straight chain fatty acid ester and polyglycerol condensed ester ricinoleate.例文帳に追加

カピリン、脂肪酸グリセリル、ポリグリセリン直鎖脂肪酸エステル、ポリグリセリン縮合リシノール酸エステルを含有することによって、カピリンの優れた抗菌抗黴性を長期間維持し、さらに外観及び香味を損ねることのないカピリン含有食品及び飲料を提供できる。 - 特許庁

The depot preparation is one in which a delivered aldehyde or ketone is a sense stimulant, more particularly, a perfume or a flavor and which is used for the targeted delivery of the aldehyde or ketone together with an alcohol and a carboxylic acid.例文帳に追加

本発明は放出されたアルデヒドもしくはケトンが感覚刺激性物質、具体的には香料もしくは香味である、アルコールおよびカルボン酸と一緒にアルデヒドもしくはケトンの目標を定めた放出のための貯蔵調製物。 - 特許庁

To provide a citral acetal capable of retaining a lemon flavor specific to the citral, an aromatizing composition and a leucine dehydrogenase(LDH) inhibitor containing the citral acetal, and a deodorant, cosmetic and dermal agent for external use containing the above inhibitor.例文帳に追加

シトラール特有のレモン香を持続させることのできる、シトラールアセタール及びそれを含有する香料組成物、並びにロイシン脱水素酵素(LDH)阻害剤、及びそれを含有するデオドラント剤、化粧料並びに皮膚外用剤の提供。 - 特許庁

The catechin-containing solid food and drink satisfying the above conditions exhibits excellent serum cholesterol lowering effect of catechins, has excellent taste and flavor and is usable as an easily takable health drink or dietary drink.例文帳に追加

このような条件を満たすカテキン含有固形形態飲食物であれば、カテキンの優れた血清コレステロール低下効果を備え、しかも滋味及び香りにも優れており、摂取し易い健康飲料或いはダイエット飲料などとして提供できる。 - 特許庁

To prevent aldehyde and the like sufficiently from exudating into a polyester resin container and reduce coloring of the polyester resin container in yellow to keep flavor in soft drinks as much as possible by blending polyamide resin containing a methaxylylene group as an aldehyde reducing agent.例文帳に追加

ポリエステル樹脂容器において、アルデヒド類低減剤のメタキシリレン基含有ポリアミド樹脂を配合して、清涼飲料水における香味性を保持するに際して、容器内へのアルデヒド類の滲出を充分に阻止し、また、ポリエステル樹脂容器の黄色系への着色を可及的に減少させる。 - 特許庁

例文

This invention provides: a ready-to-drink coffee beverage containing rebaudioside A, erythritol, D-tagatose and a coffee flavor selected from a group including a coffee solid content, an aqueous coffee extract and any of their combinations; and a corresponding concentrate.例文帳に追加

レバウディオサイドA、エリスリトール、D−タガトース、および、コーヒー固形分、水性コーヒー抽出物およびそれらの任意の混合物からなる群より選択されるコーヒー香味料を含むレディ・トゥ・ドリンク・コーヒー飲料、ならびに対応する濃縮物。 - 特許庁

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